🐈 Triar el millor tallador de gossos el 2020

0

Un tallador de gossos és un dispositiu utilitzat per veterinaris, entrenadors, propietaris de gossos i perruquers especialment dissenyat per mantenir l’abric d’un gos net i ordenat. Això no vol dir que als gossos els agradi tallar-se els cabells, així que trieu un dispositiu que faci la feina el més ràpid possible i que doni uns resultats excel·lents. Els editors del lloc "best-ca.designuspro.com" us han preparat una visió general dels millors talladors per a la preparació de gossos el 2020.

Criteris d'elecció

Necessitats de tall de cabell

Per triar un tallador per a gossos, heu d’avaluar el tipus d’ús: per a activitats professionals o per tenir cura d’una mascota a casa. Tenint en compte quants animals es tallen i amb quina freqüència al dia o al mes, es pot triar entre models que ofereixen diferents opcions de tall. Fins i tot un veterinari pot limitar la selecció a un bon dispositiu amb un gran nombre de longituds de tall diferents.

A més, la freqüència d’ús és important, per exemple, un tall de cabell de tant en tant, només per eliminar algunes vegades els cabells i, per tant, no cal gastar una fortuna ni un tall de cabell per a exposicions.

Potser preferiu agafar el vostre gos per fer-li una preparació professional i mantenir-vos en forma a casa entre guarniments. En aquest cas, heu de comprar un tallador de preu mitjà amb un joc de fulles ajustables que us permetin adaptar-les al tipus de llana.

Si busqueu un tallador de gossos que us permeti preparar-vos sempre a casa, necessiteu un kit professional. Aquestes màquines es troben a la part alta de la gamma i, per tant, tenen els preus més alts. El preu es compensa amb la qualitat del producte, de manera que no l’haureu de substituir mai.

Tipus d'abric de gos

Si el cabell és tou, no es necessita un tallador molt potent. Per contra, si els cabells són forts i gruixuts, és millor triar un model amb una potència elevada per no arriscar el sobreescalfament del motor.

 • Gossos de pèl curt.

Si el gos és de pèl curt, no necessiteu un joc complet de fulles de preparació. Un conjunt de fulles de 2 a 3 mm i un motor magnètic seran requisits més que suficients per a la màquina. Es tracta de models que requereixen un manteniment mínim i tenen un preu baix.

 • Gossos de pèl mitjà.

Aquest tipus de cabell requereix un tall més freqüent que el cabell curt. El millor model per a cabells mitjans és un tallador rotatiu equipat amb un motor electromagnètic.

 • Llana llarga.

Es necessita un tallador rotatiu i, generalment, cal ajustar-lo per endavant abans de retallar-lo. Trieu models professionals que tinguin la potència necessària per a capes gruixudes, llargues i gruixudes i us donaran la possibilitat de canviar ràpidament els fitxers adjunts mentre retalleu.

Ganivets

La qualitat dels ganivets afecta la facilitat d’ús i la rapidesa d’execució. Els millors del mercat són d’acer, reforçats amb aliatges amb alt contingut de carboni per garantir una llarga vida útil. Si les fulles són resistents a l’òxid i als atacs químics, duraran molt més.

La fulla ha d'estar ben esmolada i netejada després de cada ús per garantir un alt rendiment. I també desmuntar i rentar periòdicament.

Hi ha diferents talls al mercat segons el tipus d’adjunts de cada tipus de llana.

Els accessoris amb fulles que oscil·len entre 0,1 i 3 mm s’utilitzen per a gossos que no tenen capa inferior o per a zones on cal una atenció especial: ventre, musell, orelles o sota la cua.

Els accessoris de 5 mm són adequats per a aplicacions d’esquena i coll i per tallar fàcilment cabells fins i encrespats.

Els accessoris grans de fins a 9 mm s’utilitzen per a l’esquena, el coll i les potes dels gossos amb un cabell llarg, gruixut i arrissat que no s’esvaeix.

Si voleu canviar el pentinat del vostre gos amb freqüència o si la vostra compra es fa per a la preparació professional, trieu els models que tinguin el màxim nombre d’adjunts i us garanteixen la versatilitat.

Tipus de cotxes

 • Mecànica.

De poca potència, engegat per la força de les mans, similar a les tisores modificades. No és adequat per a un gran volum de treball. Es pot comprar per mantenir la forma del tall de cabell.

 • Elèctric

al seu torn es divideixen en diversos grups.

Segons el principi d'acció:

 1. Vibrant. De poca potència, vibrant i sorollós, però econòmic. Es pot utilitzar per a la preparació amateur de gossos petits i petits, per retallar ocasionalment.
 2. Rotatiu. Hi ha ganivets extraïbles, versàtils, potents, silenciosos i auto-refrigerants.

Per tipus d'aliments:

 1. Treballar sobre la xarxa;
 2. Des de la bateria.

Altres punts menors però importants a l’hora de triar un tallador de gossos

 • Cura.

Desmuntar una màquina de greixar pot resultar frustrant i incòmode. Hi ha molts models al mercat que no necessiten oli ni greixos. Això no vol dir que no s’hagin de netejar després de cada ús, sinó que no requereix aquest tipus de producte.

 • Ventilador.

És rendible comprar talls que no necessiten hèlixs ni ventiladors per refredar-se. Aquests ventiladors poden embussar-se i arruïnar el pelatge del gos i sovint es poden escalfar durant l’ús. Les fulles de treball en fred eviten aquests problemes i duren més temps.

 • Habitatge.

Si un producte té un disseny ergonòmic, vol dir que ha estat dissenyat per ser fàcil d’utilitzar i emmagatzemar. Aquesta característica és molt important per als perruquers que utilitzen aquesta màquina durant la major part del dia laboral. Per tant, es prefereixen nanses còmodes amb una adherència antilliscant.

A ningú se li ocorre deixar caure el tallador, però pot passar, de manera que el revestiment resistent als impactes garanteix que el tallador no es trenqui. També val la pena avaluar la resistència a l'aigua del cas: per a alguns és un element necessari, però per a alguns és una característica absolutament inútil.

 • Diverses velocitats.

Si voleu retallar qualsevol tipus de pelatge i qualsevol llargada, necessitareu definitivament una màquina de tallar que us permeti triar entre diferents nivells de velocitat. Això proporcionarà flexibilitat en el treball.

 • Nivell de soroll baix.

Alguns gossos són molt sensibles al soroll. Triar un model tranquil és una bona idea per als animals espantats i nerviosos.

 • Durada de la bateria o cable d'alimentació.

Es poden seleccionar models només per cable perquè funcionin sempre amb un rendiment constant. El cable ha de ser prou llarg per ser còmode tant per a la màquina de tallar com per al gos. El gos pot mossegar el cordó, jugar amb ell, pot molestar-lo. Tot això s’hauria de minimitzar.

O escolliu cotxes amb una bateria recarregable, preferiblement una de liti, i si tenen un indicador de nivell de càrrega, encara millor.

 • Preu.

El preu varia molt en funció del rendiment garantit pel tallador de gossos. Si tanqueu només un gos, la potència del motor pot ser menor. Aquells que comparen preus probablement notaran que els models professionals són cars, però comprar models econòmics no és necessàriament sinònim de baix rendiment. Menys potència pot significar menys risc de soroll i vibracions.

Els millors talladors per a gossos el 2020

És difícil determinar quina marca és actualment la millor del mercat, però els excel·lents resultats de vendes i l'opinió dels consumidors són un element important que es pot utilitzar com a discriminant a l'hora de triar. Es tracta d’un rànquing dels productes més venuts d’aquest any, que van ser seleccionats entre els que van obtenir les qualificacions més altes dels usuaris que els van comprar.

Moser Rex 1230

Aquesta talla de cabells és un producte de gamma mitjana ideal per a ús domèstic. El motor giratori, molt silenciós, el fa còmode fins i tot per als animals més sensibles i els accessoris reemplaçables d’acer inoxidable tenen un abast de 0,1 a 3 mm, de manera que es recomana per a gossos de pèl curt i fi i per a zones delicades com el musell. El conjunt també inclou 2 accessoris addicionals de 6 i 9 mm de llarg per a cabells llargs o gruixuts i arrissats, un raspall per a la neteja i l’oli lubricant. El cable de 3 m fa que el treball sigui convenient. Aquesta màquina de tallar té una palanca lateral per moure la fulla cap endavant o cap enrere durant el funcionament per moure’s d’una zona a una altra sense interrupcions. Aquest model té una bona relació qualitat-preu. També hi ha una versió de caixa de regal.

Especificacions:

ParàmetresEspecificacions
Motor vibrant
Potència 15 watts
Velocitat 3000 rpm
Tipus de ganivet extraïble
Amplada del ganivet 46 mm
Nutrició des de la xarxa
Longitud del cordó 3 m
Dimensions 180 x 67 x 42 mm
Pes 620 g
País Alemanya
Moser Rex 1230

Avantatges:

 • té un motor elèctric tipus inducció incorporat amb baix nivell de soroll;
 • la màquina talla sense embussos, proporcionant un tall suau i decisiu;
 • s'ha demostrat còmode fins i tot per als cabells més llargs, talla amb precisió i sense dubtar;
 • el conjunt inclou oli per a ganivets i un raspall per a la neteja;
 • funciona bé en opinió de molta gent.

Desavantatges:

 • segons algunes opinions publicades a la xarxa, va resultar que la màquina vibra fortament durant el funcionament;
 • només pot funcionar amb un cable, cosa que no sempre és convenient;
 • pesat en comparació amb altres models.

Gos Major Hunfrise H11

Major Dog Hunfrise H11 és un model funcional per a la preparació de gossos que s’utilitza per a perruquers professionals i propietaris d’animals de companyia. En termes de preu i relació qualitat, aquesta és una opció ideal. Durant el funcionament, la màquina no fa gaire soroll, de manera que l'animal no experimenta estrès durant un tall de cabell. Les fulles de la màquina es poden ajustar en 5 nivells per a diferents tipus de llana. També hi ha quatre fitxers adjunts per a talls de cabell de qualsevol complexitat.

ParàmetresEspecificacions
Motormotor professional 3.7V
Potència10 watts
Temps de càrrega3 hores
Tipus de ganivetextraïble
Capacitat de la bateria2000 mAh
Nutriciódes de la xarxa, des de la bateria
Vida de la bateria4 hores
Material de la fullakeramotitan
PaísAlemanya

Avantatges:

 • gairebé no fa soroll durant la feina, cosa que significa que la mascota no tindrà por;
 • talla suaument i al mateix temps amb la màxima precisió possible;
 • copes amb llana de qualsevol longitud i densitat;
 • funciona tant des de la xarxa elèctrica com des de la bateria: fins a 4 hores sense recarregar;
 • fàcil d'usar.

Desavantatges:

 • els usuaris no noten cap deficiència en aquest model.

Monella "MHC-01J-Turbo"

Dissenyat per a la preparació domèstica i professional de gats, gossos i conills. Per a tot tipus de pelatge: de pèl llarg, pèl curt i mitjà. Una característica d’aquest model és el mode turbo, que augmenta la freqüència del moviment del ganivet en un 8-12%. D'aquesta manera, proporciona una gran potència, de manera que podeu fer front fàcilment als cabells i enredos embolicats. Potent bateria de 3хАА amb una capacitat de 1000 mAh. Inclou 4 pintes (3 mm, 6 mm, 9 mm, 12 mm), protecció de la fulla, talla per tallar urpes d’animals, llima d’ungles, removedor de pinces, pinta de doble cara, oli lubricant, raspall per neteja. El kit inclou una funda pràctica i un disc d’entrenament.

Especificacions:

ParàmetresValor caracteritzador
Potència 5 watts
Velocitat 7100 rpm
Tipus de ganivet extraïble
Amplada del ganivet 46 mm
Nutrició des de la xarxa
Dimensions 180 x 50 x 45 mm
Pes 290 g
País Xina
Monella "MHC-01J-Turbo"

Avantatges:

 • conjunt ric i funcional amb molts accessoris útils per a la preparació;
 • els usuaris van expressar la seva satisfacció pels materials dels quals es fabrica l'eina;
 • El clipper és apreciat pel seu baix nivell de soroll, és més fàcil per al gos mantenir la calma.

Desavantatges:

 • alguns clients informen que és difícil trobar fitxers adjunts de substitució i, per tant, hi ha el risc que la màquina de tallar no sigui inútil pel primer problema tècnic;
 • només funciona des de la xarxa.

Oster A6

La potència del tallador és un motor dissenyat per tallar sempre amb potència constant i un rendiment constant, fins i tot amb sobretensions. Tot i que s’ofereix a un preu important, és un dels professionals més venuts del seu sector. La patent especial per a un accionament curt del ganivet per limitar la vibració és ideal per mantenir el vostre gos a l'avantguarda i fatigar el canell de l'operador després d'un llarg dia. A més, la capacitat d’ajustar la potència a tres nivells és un bon sistema per evitar el risc de sobreescalfament o soroll.

Especificacions:

ParàmetresEspecificacions
Motor rotatiu
Potència 15 watts
Velocitat Màx. 4100 rpm
Nombre de velocitats 3
Tipus de ganivet extraïble
Nutrició des de la xarxa
Longitud del cordó 4,5 m
Dimensions 170x37x40 mm
Pes 370 g
País Alemanya o EUA
Oster A6

Avantatges:

 • motor potent que no para en res;
 • alta eficiència necessària per als professionals;
 • peces de potència fabricades en aliatge de zinc lleuger, però prou resistents;
 • compatible amb blocs de ganivets estàndard A5;
 • una àmplia gamma de blocs de ganivets per a tot tipus de talls;
 • baixa vibració i soroll;
 • cos de goma, forma ergonòmica;
 • inclou oli per lubricar ganivets i un raspall per netejar-los.

Desavantatges:

 • alt cost, massa alt per a un simple amant dels animals;
 • no funciona amb la bateria, ha de connectar-se a una presa de corrent amb totes les restriccions que condueixin a la llibertat de moviment.

Codos CP-8200

La màquina és versàtil, perfecta per a perruquers, veterinaris i amants dels gossos. El ganivet és idèntic als models CP-8000, CP-8100 i CP-8200. Es diferencia d'ells en una funda impermeable i un major grau de protecció. L’indicador LED mostra el nivell de velocitat en estat de treball i el nivell de bateria. Un cop carregada completament, s’activa la protecció contra sobrecàrregues. Part mòbil de ceràmica d’acer inoxidable d’excel·lent qualitat. Inclou 2 fitxers adjunts per ajustar la longitud del tall de cabell. Hi ha quatre longituds disponibles: 3 mm, 6 mm, 9 mm i 12 mm.

Especificacions:

ParàmetresValor caracteritzador
Motor rotatiu
Nombre de velocitats 2
Tipus de ganivet extraïble
Amplada del ganivet 40 mm
Nutrició xarxa elèctrica i bateria
Longitud del cordó 1,8 m
Pes 159 g
País Xina
Codos CP-8200

Avantatges:

 • funciona amb bateria i xarxa elèctrica;
 • la bateria de liti del nou model, amb un temps de càrrega de només 2 hores, funciona fins a 4 hores sense recarregar-se;
 • caixa impermeable;
 • protecció contra activacions accidentals (per activar-lo, manteniu premut el botó durant 1-2 segons);
 • el ganivet és fàcil de netejar i, si cal, es substitueix per un de nou;
 • ideal tant per a talls de cabell professionals com per a la llar.
 • la pantalla proporciona una sèrie d'informació útil.

Desavantatges:

 • segons alguns clients, el tallador s'enfronta a dificultats evidents quan es troben nusos i embolics.

Ziver-214 Barracuda (només talladora)

És una màquina silenciosa que funciona tant a la xarxa elèctrica com a la bateria. Té un ganivet de ceràmica. Dissenyat per retallar en llocs de difícil accés (al voltant dels ulls, a les orelles, entre els dits dels peus). No està pensat per a talls bàsics.

Especificacions:

ParàmetresValor caracteritzador
Motor rotatiu
Potència 10 watts
Velocitat màx. 7.000 revolucions
Nombre de velocitats 3
Tipus de ganivet extraïble
Nutrició xarxa elèctrica i bateria
País Corea
Ziver-214 Barracuda

Avantatges:

 • lleuger, compacte i fàcil d'utilitzar;
 • insubstituïble en exposicions i viatges, així com en tallar dibuixos;
 • 180 minuts d’ús amb una sola càrrega;
 • protecció contra sobrecàrrega de la bateria;
 • motor súper silenciós.

Desavantatges:

 • perfil estret, retallador només per ajustar;
 • hi ha conjunts més avançats de la mateixa marca, per exemple, amb un molinet i un raspall de dents.

Furzone Ref.320

La finalitat de la màquina és un tall de cabell complet, retallada, així com el disseny de les potes i les orelles dels gossos petits i mitjans. També es pot utilitzar per a gats.

La màquina permet treballar independentment de la xarxa elèctrica, ja que és un model recarregable que garanteix la comoditat d’una operació sense fils. Per a això, el dispositiu ve amb dues bateries, cadascuna amb una capacitat de 2700 mA. La bateria es pot carregar completament en 3-3,5 hores. Després d’això, podeu treballar amb la màquina durant 1,5-2 hores sense por que el dispositiu us defraudi en el procés de tallar l’animal. Per cert, l’indicador LED corresponent serveix com a garantia addicional per evitar la descàrrega inesperada de la bateria.

No obstant això, no només la possibilitat d'una operació sense fils de ple dret proporcionava a aquest dispositiu un lloc al rànquing. El model 320 està equipat amb ganivets de qualitat, fulles d’acer reforçat amb calor, amb accionament a cada fulla. Això permet que el dispositiu funcioni el més silenciosament possible i no escalfar durant el funcionament, eliminant així les molèsties i lesions a l’animal. El model es combina amb 9 accessoris de ganivet, de 3 a 32 mm.

Especificacions:

ParàmetresValor caracteritzador
Motorrotatiu
Potència40 watts
Tipus de ganivetDesmuntable
Amplada del ganivet3-32 mm
NutricióDes de la bateria
Capacitat de la bateria2700 mA
PaísTaiwan

Avantatges:

 • Funcionament tranquil i sense vibracions en el procés;
 • Fins a 100 minuts d’ús sense fils;
 • Fulles sense calefacció;
 • Universal, és possible fer un tall de felpa;
 • Fàcil de netejar els ganivets després de retallar;
 • Equipament decent: bossa de transport, suport per carregar dues bateries, que també s’inclouen, raspall, 100 ml. olis.

Desavantatges:

 • No trobat.

Furzone Ref.320

Altres aparells per a la preparació de gossos

Molts altres accessoris de neteja s'utilitzen juntament amb el tallador de gossos. Els gossos s’han de pentinar durant la muda. Per treure la capa inferior en gossos de pèl llarg, s’utilitza un furminador, sabates lliscants, pinzells de llana o pintes de rasclet especials. Però els gossos de pèl curt i sense pèl també desprenen. En aquest cas, utilitzeu una pinta. Aquest dispositiu sense predisposició reunirà suaument i sense esforç tota la capa inferior i escurçarà el període de vessament.

Al mateix temps, els cabells no es renoven en els gossos de pèl filferro. El cabell no cau, però apareixen nous. Als cadells se’ls ensenya a despullar-se, la renovació artificial del cabell perquè la mascota estigui ben cuidada i sana. Desposseir consisteix a arrencar pèls amb una eina per a despullar. Molt a prop del procediment de retallada. La retallada també treu els cabells. Aquests procediments difereixen dels talls de cabell. El ganivet de retallar és similar a un ganivet serrat. Ha de ser ximple. No està pensat per tallar llana, sinó que s’utilitza en lloc d’un polze per arrencar. El procediment és completament indolor.

De vegades és temptador retallar el vostre gos amb un tallador humà. Això no val la pena fer-ho. Les eines són diferents. En primer lloc, perquè els cabells humans tenen una estructura i una densitat completament diferents.

Fins i tot el tallador més potent per retallar persones no pot fer front als pèls del gos, fracassarà ràpidament.

Té un principi de treball diferent, s’aferra a la pell de l’animal, l’estira, cosa que provoca que el gos tingui patiment i nerviosisme. El disseny especial dels ganivets és la principal diferència entre les màquines. Hi ha accessoris especials a les màquines per a mascotes. A més, diferents longituds de ganivet, per a gossos (fins a 9 mm) i per a humans (màxim 2 mm). Les fulles dels ganivets d’animals es mantenen afilades més temps perquè tenen més talls. I el funcionament silenciós de l’aparell també és important per al gos.Els models animals són absolutament tots amb baix nivell de soroll.

Conclusió

En qualsevol cas, per a un procediment professional o per a una llar, la característica principal de les talladores de gossos és la seva practicitat: han de ser fàcils d’utilitzar i transportar, de netejar i durar. Juntament amb un clipper, hauríeu de plantejar-vos la compra de fulles de recanvi. Alguns kits també inclouen un tallador d’ungles, tallador de coll i altres accessoris útils. Els models moderns permeten resoldre qualsevol problema que es plantegi al perruquer.

Si teniu experiència en utilitzar les màquines descrites a la classificació o un model més pràctic, expliqueu-nos-ho als comentaris.

DEIXA UNA REVISIÓ

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí