☕Millor cafè instantani del 2020

2

El cafè és la beguda més matinal del món. El seu aroma vigoritzant és capaç de sintonitzar per treballar i convertir-se en un gran inici de dia. Avui en dia es presenten a les prestatgeries dels supermercats un gran nombre de tipus i marques de cafè instantani, cosa que dificulta l’elecció d’un consumidor normal. Els editors del lloc "best-ca.designuspro.com" us han preparat una qualificació del millor cafè instantani per al 2020.

Tipus de beguda instantània

Cada any, apareixen més varietats de cafè a les prestatgeries de les botigues. Es diferencien per la força i el gust, pel preu. Tanmateix, tota aquesta diversitat es divideix en tres grups principals:

 • En pols. L’opció més barata. El procés de producció consisteix en triturar grans de cafè. A més, la molla fina resultant s’humiteja per goteig en un aparell especial sota la influència del buit i s’asseca immediatament. I el cafè en pols es rep a l’entrada.
 • Granulat. Per obtenir aquest producte, el cafè en pols passa per una altra etapa d’humidificació, però aquesta vegada amb vapor. Això afavoreix la formació de grànuls. El preu d’aquest cafè augmenta, però el seu sabor i aroma disminueixen.
 • Liofilitzats. Aquest és el tipus de cafè instantani més car. La seva producció és una mica més complicada. En primer lloc, els grans de cafè es converteixen en pols, després s’afegeix aigua i es congela. Després, gràcies a un equipament especial, el líquid es separa. I les rajoles obtingudes per la cafeteria es tornen a moldre. Aquest processament permet preservar el gust natural i les qualitats aromàtiques, per tant, el producte acabat no requereix l’ús de sabors ni colorants addicionals. Exteriorment, aquest cafè instantani difereix d'altres tipus en grànuls plans i lleugerament brillants.

Cafein lliure

Hi ha una creença generalitzada que el cafè descafeïnat és més segur per a la salut. Tot i això, això no és del tot cert. Després de descafeïnar els grans de cafè, la beguda resulta més àcida i, per tant, no es recomana a persones amb gastritis i altres problemes del tracte gastrointestinal. A més, no és possible eliminar completament la cafeïna dels fesols. Després de tots els procediments, la quantitat d'aquesta substància només disminueix en no més de cinc vegades.

També val la pena recordar que l’eliminació de cafeïna no exclou el contingut d’àcid clorogènic dels grans de cafè. Però és ella qui augmenta el nivell d’homocisteïna, que provoca encara més diverses malalties del cor. El cafè també elimina el calci del cos i això és absolutament independent del contingut de cafeïna de la beguda. Per tant, no s’ha d’atribuir una inofensivitat absoluta a una beguda sense cafeïna.

És perjudicial? O hi ha un benefici?

Una de les substàncies principals del cafè és la cafeïna. I les seves accions són força contradictòries. Així, per exemple, una de les propietats és un augment de la pressió arterial, que al seu torn facilita la vida dels pacients hipotensors, però està absolutament contraindicat per als pacients hipertensos.

La principal substància cafè augmenta el nivell de serotonina a la sang, la qual cosa millora l’estat d’ànim i el revigora.Però amb un consum excessiu de cafè, més de dues tasses al dia, el cos es torna addicte. I sense cafeïna, una persona se sent letàrgica i adormida, sovint es produeixen mals de cap.

El cafè augmenta el nivell d’acidesa i, per tant, és millor que les persones amb malalties gastrointestinals cròniques excloguin aquesta beguda de la seva dieta. Podríeu pensar que l’augment de l’acidesa accelerarà la digestió i, per tant, us ajudarà a perdre pes. Però, en canvi, un consum excessiu de cafè afavoreix el desenvolupament de la cel·lulitis i afecta negativament l’estat de la pell. I el cafè també augmenta la gana.

A més, els amants del cafè no estaran malament saber que el cafè deshidrata i elimina vitamines i minerals del cos. I d’això no només pateixen els òrgans interns, sinó també la pell. La pell es torna fluixa, apagada, seca i pren un to poc saludable. Per tant, per evitar aquests canvis al cos, en primer lloc, cal reduir el consum diari de cafè. I després de cada tassa de beguda, beveu un got d’aigua neta.

A diferència del cafè de gra natural, el cafè instantani sovint conté sabors, colorants i conservants. I, a més, la cafeïna de la beguda instantània no és ni molt menys que en els grans i, de vegades, la mateixa o més. Però, en qualsevol cas, tothom tria quin cafè s’ha de prendre.

TOP: els 10 millors cafès instantanis per al 2020

Cafè instantani Ineo Arabica liofilitzat amb addició de terra

Avui, Ineo Arabica és una solució excel·lent per a aquells a qui els agrada el cafè acabat de fer, però no el poden preparar, per exemple, al despatx. Cada cristall de beguda liofilitzada conté grans torrats i mòlts naturals. Aquesta tecnologia protegeix el cafè mòlt de l'oxidació, preservant així l'aroma natural.

Per a la producció de Today Ineo, només s’utilitzen grans naturals seleccionats d’Arabica colombiana.

La preparació de la beguda és molt senzilla, només cal abocar una cullerada de cafè amb aigua calenta. Podeu afegir sucre i nata al gust. Després del consum, queda un sediment al fons de la tassa: es tracta de mongetes aràbiques mòltes.

Cost mitjà: 305 rubles per 95 g.
País d'origen: Alemanya.

Cafè instantani Ineo Arabica liofilitzat amb addició de terra

Avantatges:

 • tonifica;
 • fort;
 • fragant;
 • 100% Aràbica;
 • gust ric;
 • no conté transgènics.

Desavantatges:

 • no trobat.

Cafè instantani Cafe Esmeralda descafeïnat

El cafè descafeïnat pot ser deliciós i aromàtic, i el Cafe Esmeralda n’és un bon exemple. Aquesta beguda instantània es pot beure tant per a persones amb contraindicacions mèdiques com per a mares lactants i per a aquelles que simplement vigilen la seva salut. Per a la seva producció s’utilitzen grans seleccionats de 100% aràbica cultivats a Colòmbia.

Les plantacions de cafè colombià es troben a les muntanyes. Els grans es cullen i processen acuradament. Els processos de producció de les fàbriques de cafè són supervisats de prop per la Federació Nacional de Productors de Cafè.

L’aroma brillant i el ric sabor del Cafe Esmeralda serviran com a excel·lent inici d’un nou dia. I tenint en compte el contingut mínim de cafeïna, la vostra beguda preferida es pot gaudir al vespre sense preocupar-vos per la qualitat del son. Els autèntics amants del cafè apreciaran la combinació d’amargor lleugera i subtil acidesa.

Com tots els cafès instantanis, el Cafe Esmeralda no requereix gaire esforç i temps per preparar-lo. Un petit paquet és convenient per emportar-lo de viatge o per treballar.

Cost mitjà: 474 rubles per cada 100 g.
País d'origen: Colòmbia.

Cafè instantani Cafe Esmeralda descafeïnat

Avantatges:

 • gust suau;
 • cafè lliure;
 • aroma brillant;
 • 100% Aràbica.

Desavantatges:

 • no trobat.

Cafè instantani Bushido Original

L’aroma refinat i el agradable regust del cafè instantani liofilitzat Bushido Original donaran vigor i bon humor durant tot el dia. Bushido és una fusió d’Orient i Occident, on s’uneixen antigues tradicions japoneses i cultura cafetera europea. El gust únic d’aquesta beguda conquistarà fins i tot els més exigents amants del cafè.

Bushido Original utilitza faves Arabica sud-americanes acuradament triades a mà. Després es fregeixen i es refreden de forma natural.La composició és completament natural i no conté additius ni sabors.

Petit secret de preparació: per tal que el gust de la beguda sigui encara més sofisticat, cal abocar el cafè amb aigua calenta, però no bullint. I afegir sucre, llet o nata a una tassa és una beguda del matí realment deliciosa per començar el dia.

Cost mitjà: 692 rubles per cada 100 g.
País d'origen: Suïssa.

Cafè instantani Bushido Original

Avantatges:

 • qualitat;
 • fragant;
 • gust ric;
 • no conté transgènics;
 • grans de cafè seleccionats.

Desavantatges:

 • preu;
 • no es ven a totes les botigues.

Cafè instantani Lavazza Prontissimo Classico amb cafè mòlt

Des de fa més de 100 anys, la marca italiana Lavazza és reconeguda per la producció de cafè de qualitat. Prontissimo Classico és una combinació de cafè instantani i mòlt. Grànuls mòlts amb una composició aproximada del 20%, i això és suficient per obtenir un aroma natural. La beguda té un sabor equilibrat i un agradable regust de tarta de xocolata amb una lleugera amargor.

La marca Lavazza té plantacions pròpies a Amèrica del Sud i Central. Allà, els grans es recullen a mà i es processen sota la guia de professionals del cafè. Els productors aconsegueixen un sabor refinat i un aroma ric gràcies a la tecnologia de torrat única.

Cost mitjà: 450 rubles per 95 g.
País d'origen: Itàlia.

Cafè instantani Lavazza Prontissimo Classico amb cafè mòlt

Avantatges:

 • fragant;
 • 100% Aràbica;
 • grans seleccionats;
 • sense gluten;
 • postgust agradable;
 • gust suau i equilibrat.

Desavantatges:

 • preu elevat.

Cafè instantani Bushido Red Katana

Red Katana és un cafè liofilitzat per a veritables coneixedors. La beguda té un aroma veritablement acollidor amb lleugeres notes de vi i un sabor suau únic. Per a la seva fabricació, es van utilitzar faves Arabica seleccionades, recollides en plantacions situades a les terres altes de l'Àfrica Oriental.

La composició del producte és completament natural: només els grans de cafè i sense colorants, sabors ni altres additius.

La marca Bushido té una medalla d’or rebuda per la victòria en la nominació a “Producte innovador” a l’exposició Prodexpo el 2007 a Moscou.

Preparació: el cafè es prepara amb aigua calenta, però no bullint, de manera que es maximitzarà el sabor i l'aroma. Afegiu-hi sucre i llet o nata si voleu.

Havent tastat aquesta deliciosa beguda una vegada, seguirà sent per sempre la preferida dels amants del cafè més sofisticats.

Cost mitjà: 619 rubles per cada 100 g.
País d'origen: Suïssa.

Cafè instantani Bushido Red Katana

Avantatges:

 • tonifica;
 • fragant;
 • qualitat;
 • aroma seductor;
 • gust ric;
 • composició natural.

Desavantatges:

 • preu elevat.

Cafè instantani Jacobs Monarch Decaff descafeïnat

Jacobs Monarch Decaff és un regal de Déu per a aquells que no poden negar-se una tassa de deliciós cafè al matí o durant el dia, però que per alguna raó té contraindicacions. La beguda descafeïnada té un gust suau i un atractiu aroma de cafè. El baix contingut en cafeïna (només un 0,3%) no augmenta la pressió arterial i no afecta la funció cardíaca. L’inconvenient, potser, és que aquesta beguda no aportarà vigor, però per als amants del cafè que pateixen insomni, això és el que necessiteu.

Una tassa de Jacobs Monarch Decaff acabada d’elaborar omplirà instantàniament l’espai circumdant d’aroma de cafè i crearà una atmosfera de calor i confort a la vostra llar. Jacobs Monarch està pensat per començar un dia fantàstic o per a converses de cor a cor amb els éssers estimats.

Cost mitjà: 326 rubles per 95 g.
País d'origen: Rússia.

Cafè instantani Jacobs Monarch Decaff descafeïnat

Avantatges:

 • deliciós;
 • fragant;
 • preu assequible;
 • 0,3% contingut de cafeïna.

Desavantatges:

 • no dinamitza.

Selecció d’or Tchibo de cafè instantani

Tchibo Gold Selection és una combinació d’un sabor noble i ric i un aroma de cafè brillant. Els amants del cafè instantani amb tocs d’amargor lleugera segur que apreciaran aquest producte.

Els grans de cafè seleccionats es processen i torren acuradament sota la supervisió estricta d’especialistes. És per això que la beguda no té un sabor ranci desagradable. Tchibo Gold és la millor relació qualitat-preu.

Amb una tassa de Tchibo Gold Selection, és agradable no només començar un nou dia i animar-se, sinó també seure amb els amics a una conversa interessant i fugir de les preocupacions quotidianes. I la preparació ràpida serà un avantatge addicional per al vostre cafè preferit.

Cost mitjà: 185 rubles per 75 g.
País d'origen: Polònia.

Selecció d’or Tchibo de cafè instantani

Avantatges:

 • fort;
 • no té gust amarg;
 • gust agradable;
 • preu assequible;
 • embalatge convenient.

Desavantatges:

 • no trobat.

Cafè instantani Cafeteria de Moscou a payah Arabica

Cafè arabica liofilitzat de classe premium. Els grans de cafè cultivats a les nostres pròpies plantacions colombianes es recullen, es classifiquen i torren acuradament amb una tecnologia única. Gràcies a aquest enfocament, la beguda resultant té un ric aroma i un sabor suau i encantador.

La versatilitat del gust amb un regust agradable no deixarà indiferent a cap amant del cafè. A més, una tassa d’aquesta beguda us carregarà d’energia i emocions positives durant tot el dia. Els grànuls es dissolen completament, donant tota la profunditat del gust i l'aroma.

Un envàs suau i còmode us permet portar el vostre cafè preferit i un pany fiable preservarà l’aroma i tot el sabor del producte fins a l’últim grànul.

Cost mitjà: 258 rubles per 75 g.
País d'origen: Rússia.

Cafè instantani Cafeteria de Moscou a payah Arabica

Avantatges:

 • tonifica;
 • fort;
 • fragant;
 • gust suau;
 • preu assequible;
 • no conté transgènics;
 • embalatge convenient;
 • 100% àrab en la composició;
 • sabor ric i equilibrat.

Desavantatges:

 • no trobat.

Cafè instantani Bushido Kodo amb cafè mòlt

Bushido Kodo és la combinació perfecta de producte instantani liofilitzat amb grans de cafè mòlt. El seu sabor profund i l’aroma polifacètic donaran vigor i sensació d’alegria durant tot el dia.

En la cultura japonesa, "Kodo" és l '"art d'escoltar l'olor". I els fabricants de la marca suïssa Bushido, en un esforç per comprendre el pic de la perfecció, han creat una combinació refinada de gust i aroma. Ara els amants d’una beguda tònica no necessiten escollir entre el gust del cafè natural acabat d’elaborar i la facilitat de preparació d’un analògic instantani. Gràcies a la tecnologia In-Fi, hi ha grans mòlts a cada cristall sublimat.

La beguda s’envasa en un pot de vidre amb un disseny original i pot ser un regal fantàstic per a un dels vostres amics o companys de feina. Tots els amants del cafè haurien de provar Bushido Kodo almenys una vegada a la vida.

Cost mitjà: 609 rubles per 95 g.
País d'origen: Suïssa.

Cafè instantani Bushido Kodo amb cafè mòlt

Avantatges:

 • fort;
 • no té gust amarg;
 • qualitat;
 • gust ric;
 • el contingut de cafè mòlt a la composició.

Desavantatges:

 • preu elevat.

Cafè instantani Davidoff Fine Aroma

Davidoff Fine Aroma es crea a partir de grans seleccionats d’Arabica, triats a mà a partir de plantacions de cafè d’Amèrica Central i del Sud. Es diferencia d'altres col·legues solubles pel seu ric sabor amb una acidesa noble. Des de la primera tassa, ocuparà per sempre el lloc que li correspon a la col·lecció d’autèntics coneixedors del cafè.

Davidoff us ajudarà a dinamitzar a primera hora del matí i a dinamitzar tot el dia. Aquest és realment un dels millors cafès instantanis. El procés de cocció dura només un parell de minuts i l’addició perfecta a l’esmorzar està a punt. Mima’t amb un clàssic sabor harmoniós!

Cost mitjà: 439 rubles per cada 100 g
País d'origen: Polònia

Cafè instantani Davidoff Fine Aroma

Avantatges:

 • tonifica;
 • fort;
 • fragant;
 • gust suau.

Desavantatges:

 • cost.

El cafè és una part integral dels nostres dies. I quan no hi ha temps per preparar una beguda a partir de grans mòltes, el seu homòleg soluble pot ser una solució excel·lent. Pot ser un producte més barat o més car, en pols o liofilitzat, de resistència variable. Probablement, tothom té la seva marca preferida.

I si teniu experiència en prendre cafè instantani, descrit a la classificació, o coneixeu un producte més deliciós, compartiu la vostra opinió als comentaris.

2 COMENTARIS

 1. A causa de l’efecte de la cafeïna sobre la pell, provat en mi mateix. Realment espatlla el color i l’estat de la cara. M'encanta el cafè? La meva dosi estàndard és de 3-4 tasses al dia. Des de fa aproximadament un any, vaig notar que la pell s’ha deteriorat i que la pell en sí mateixa és tensa i, com si estigués massa seca, no absorbeix en absolut l’aigua. Vaig decidir comprovar-lo (vaig reduir el consum a una tassa durant un mes i hi vaig afegir tisanes). Els canvis es noten. Per tant, tot és bo amb moderació.
  Segons la selecció, el meu preferit és Davidoff Fine Aroma, de fet, el sabor és suau i revigora perfectament, és agradable de beure i energitza.

 2. He llegit moltes coses noves a l'article. Per exemple, vaig pensar que el "liofilitzat" no era una forma de processar grans, sinó simplement un moviment de màrqueting dels fabricants per atraure l'interès pels seus productes. M’encanta el cafè, però intento beure no més d’una tassa al dia, ja que sabia abans que un excés d’aquesta beguda no és molt útil per al cos.

DEIXA UNA REVISIÓ

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

He llegit els termes acord d’usuari *