Les millors plaques elèctriques integrades per al 2020

0

Els fogons encastats us permeten estalviar espai fins i tot a la cuina més petita. Les solucions de disseny ergonòmic permeten ampliar les zones d’estar sense molèsties innecessàries. A més, aquests dispositius sempre es veuen elegants i moderns. El més important és triar el model adequat amb les màximes possibilitats. Els editors del lloc "best-ca.designuspro.com" han preparat per a vostè una qualificació dels millors fogons encastats elèctrics per al 2020.

Criteris d'elecció

Quan busquen l’estufa elèctrica perfecta, els clients solen afrontar diverses especificacions del producte. És fàcil confondre’s amb aquests matisos, de manera que l’ajudarem a entendre les principals característiques que cal tenir en compte a l’hora de comprar una llosa incorporada.

Elements calefactors

El rendiment de la placa depèn directament d’aquest element. En total, hi ha tres tipus d’aquests elements:

 • en espiral: s’instal·len amb més freqüència a les opcions més pressupostàries per a estufes elèctriques. Si voleu estalviar diners, podeu buscar models amb elements similars. Tot i això, el rendiment de l’estufa serà molt inferior;
 • cinta: en cas contrari s’anomenen hi-light. Una opció molt òptima i més demandada. L’eficiència d’aquest panell és diverses vegades superior i el preu és bastant raonable;
 • halògens: els models més potents estan equipats amb aquests elements de calefacció. Per a ús domèstic, la compra d’aquestes superfícies no és pràctica, ja que el rendiment de l’aparell està dissenyat per a moltes preparacions. Aquests models s’escalfen a l’instant, però es poden danyar com a conseqüència de l’exposició a altes temperatures. El cost d’aquests dispositius és força elevat.

Nombre i forma dels cremadors

Hem descobert el tipus d’aquest paràmetre. Ara heu de decidir la quantitat necessària. En aquest cas, cadascú parteix de les seves pròpies necessitats. Per a una persona, n'hi ha prou amb 1-2 cremadors. Per a una família petita, és millor comprar models amb tres elements de calefacció. I si teniu previst cuinar per a una família nombrosa, necessiteu una estufa amb 4 o més fogons. Naturalment, el preu del producte depèn d’aquest indicador.

Pel que fa a la forma dels elements calefactors, un d’ells hauria de ser oval. Aquesta forma proporcionarà la multifuncionalitat del dispositiu i la capacitat de combinar dos cremadors en un de gran abast.

Material superficial

El material de fabricació afecta el cost de la mercaderia, a més, aquest indicador determina la resistència de la placa.

 1. Alumini. El material més resistent i resistent als impactes. Aquests plats no tenen por de cops i gotes de plats grans. Entre les deficiències, cal assenyalar que els quadres elèctrics d’alumini són propensos a esgarrapades i sovint tenen marques i taques a les mans.
 2. Esmalt: aquestes plaques de cuina tenen un cost pressupostari, sempre semblen boniques i ordenades. No obstant això, cal tenir en compte la fragilitat d’aquestes estufes: la caiguda de la cassola pot deixar estelles i esquerdes.A més, per a la comoditat dels recobriments esmaltats, podeu afegir la possibilitat de produir lloses de diferents colors.
 3. Acer inoxidable: aquestes opcions són una mica més cares, però el preu és força acceptable per a la majoria dels compradors. Les estufes elèctriques són molt resistents, suporten esforços mecànics i canvis de temperatura. Us aconsellem adquirir fogons mat, ja que aquests models tenen un aspecte més net i no presenten ratlles.
 4. La ceràmica de vidre és l’opció més cara, però també la més elegant. Aquests quadres elèctrics tenen un aspecte molt bonic i són capaços de revifar i modernitzar qualsevol cuina. A més, als avantatges dels fogons, podeu afegir la possibilitat d’eliminar fàcilment tota la brutícia de l’estufa. A més, la vitroceràmica s’escalfa molt ràpidament i es refreda lentament, cosa que permet a l’usuari cuinar a l’estufa ja apagada, estalviant energia. Tanmateix, aquestes superfícies no toleren l’entrada de sucre sobre elles, després de les quals apareixen taques no eliminables. Un altre desavantatge és la fragilitat d’aquest material i la intolerància a temperatures extremes.

Forn

En funció de la connexió de l'estufa amb el forn, es distingeixen les plaques dependents i independents.

 • Addictes: treballen conjuntament amb el forn. El tauler de control es troba més sovint al propi forn. Sens dubte, aquestes opcions són molt convenients. No obstant això, els usuaris haurien de romandre alerta quan comprin aquest parell. Sovint, el forn i la placa no es combinen encara que siguin representants de la mateixa marca. Llegiu atentament les instruccions abans de comprar i no oblideu consultar el venedor.
 • Independent: el quadre de control està situat directament a la mateixa estufa elèctrica. A més, la ubicació d’aquestes superfícies a la cuina depèn únicament dels desitjos de l’usuari.

Tipus de control

N’hi ha dos: manual i tàctil. El control manual implica ajustar els paràmetres de la placa girant el comandament. Per controlar les superfícies tàctils, simplement premeu el tauler, seleccionant el mode desitjat. Aquestes opcions són més modernes, tenen un aspecte elegant i són fàcils de netejar després d’utilitzar-les.

Mida de la placa

Les opcions més habituals són de 60 per 60 cm. Aquestes dimensions proporcionen una cocció completa en quatre fogons i s’adapten perfectament a les dimensions d’una cuina estàndard. Naturalment, existeixen versions més petites de superfícies elèctriques per a apartaments més petits. Les oportunitats modernes ofereixen als clients una àmplia selecció de mides i formes de panells no estàndard.

Funcions addicionals

El fabricant sovint equipa el seu producte amb diverses opcions addicionals. Naturalment, el cost d’aquests models és diverses vegades superior. A continuació, esbrinarà si paga la pena pagar de més per aquestes funcions.

 1. El temporitzador de cremadors és un complement molt convenient que no us permet perdre el moment en què el menjar està a punt, de manera que la probabilitat de rebre un sopar cremat es redueix a zero.
 2. Indicador de calor residual: aquesta opció és necessària per a la seguretat d'ús. L'indicador permet a l'usuari entendre el calentament residual de la placa.
 3. Apagat automàtic: s'activa quan la placa de cuina es sobreescalfa.
 4. Indicador d'ebullició: aquesta opció es troba en models moderns. Cal destacar la comoditat d’aquesta opció. L’estufa detectarà automàticament el moment de l’ebullició, i després reduirà l’escalfament de la paella. Per tant, l’usuari no necessita distreure’s mentre cuina.
 5. Protecció contra nens: si teniu nens petits, us aconsellem que presteu atenció a aquests models. Molt sovint, aquesta funció consisteix a bloquejar els botons de l’estufa, ja que aquest enfocament no permetrà que el vostre nadó encengui la calefacció de la placa.

Classificació de les millors plaques elèctriques encastades

Aquest top es compila tenint en compte les ressenyes d’usuaris reals.

AEG HK 654070 XB

El model multifuncional adornarà qualsevol cuina.La placa amb instal·lació independent està equipada amb 4 zones de cocció, una de les quals pot adoptar una forma ovalada. A més, una de les zones de calefacció és capaç de canviar el seu radi, de manera que obtindreu una placa de tres zones. Aquestes característiques de l'estufa us permeten cuinar aliments en plats completament diferents de qualsevol diàmetre.

La placa està decorada molt bé, el color negre, juntament amb el marc, semblen harmònics, el material de fabricació és la ceràmica de vidre. Entre les funcions útils, cal destacar la protecció contra els nens i un indicador de calor residual; ara els pares no tindran por de la seguretat dels seus fills. El panell es controla mitjançant botons en forma de sensor. Si es vol, l'usuari pot utilitzar l'opció de calefacció ràpida per bullir l'aigua d'emergència. Si l'aigua o qualsevol altre líquid s'ha escapat a la superfície, l'estufa avisarà immediatament l'usuari amb un senyal específic. El fabricant també proporciona un temporitzador per a cada placa.

AEG HK 654070 XB

Avantatges:

 • temporitzador;
 • apagat automàtic;
 • protecció contra la infància;
 • senyal quan l’aigua bull;
 • funció de calefacció ràpida;
 • la superfície s’escalfa ràpidament;
 • ubicació convenient dels cremadors.

Desavantatges:

 • el panell tàctil es sobreescalfa i és difícil d’operar;
 • l'estufa s'embruta ràpidament;
 • control del temporitzador incòmode.

El cost mitjà és de 28.000 rubles russos.

Hansa BHCI65123030

Un dels models més populars. Com en la majoria dels casos, aquesta opció es presenta en negre: aquesta és la tonalitat més òptima per a l’estufa, no taca i, al mateix temps, sembla molt moderna.

Aquest panell està equipat amb 4 zones de calefacció, cadascuna amb un nivell de potència diferent. Per seguretat d'ús, l'estufa està equipada amb un indicador de calor que us indicarà la temperatura de la placa. El material de fabricació és vitroceràmica duradora fabricada segons la tecnologia alemanya, que proporciona funcionalitat i llarga vida útil. Com que el cost d’aquest panell és relativament baix, no es proporcionen opcions útils com un temporitzador i la protecció infantil. A més, el fabricant va estalviar en empaquetar la mercaderia.

La placa de cuina està controlada per interruptors rotatius.

Hansa BHCI65123030

Avantatges:

 • l'estufa és fàcil de netejar;
 • preu baix;
 • s’escalfa ràpidament;
 • indicador de calor residual.

Desavantatges:

 • interruptors de rentat difícils;
 • una gran zona de calefacció no és suficient;
 • no inclou cable d'alimentació.

El cost mitjà és d’11.000 rubles russos.

Bosch PKE645B17

Aquest fabricant alemany sempre ha estat famós pels seus productes de qualitat. Aquesta placa no és una excepció. L’estufa es caracteritza per un disseny força clàssic: 4 fogons de diferents diàmetres i potències. Tauler de control tàctil. Els marcs s’instal·len als laterals de la superfície. Tot i que aquesta decisió de disseny és un punt controvertit (els marcs dificulten el manteniment d’una estufa d’alta qualitat), aquest enfocament no permetrà que el líquid escapat s’estengui fora del panell. A més, el fabricant estava preocupat per la seguretat, de manera que aquests marcs estan exposats a un mínim escalfament durant la cocció.

Si teniu nens actius i inquiets, us recomanem que us fixeu en aquesta estufa. Està equipat amb una funció de bloqueig de tecla i un indicador de calor residual. A més, el panell és capaç de senyalitzar l’usuari en cas de líquid escapat o en la situació en què s’escalfa una placa de buit. Totes aquestes funcions poden fer que l’ús d’aquesta superfície sigui el més còmode i segur possible.

Bosch PKE645B17

Avantatges:

 • seguretat;
 • il·luminació de zones de calefacció;
 • multifuncionalitat;
 • vores de metall;
 • moltes funcions addicionals;
 • alta qualitat del producte;
 • ajustament de senyals sonors;
 • facilitat de gestió i ús.

Desavantatges:

 • no hi ha una gran zona de calefacció;
 • problemes en cas de necessitat de reparació: és difícil trobar peces de recanvi;
 • calen algunes funcions d'instal·lació.

Electrolux EHF 96547 FK

Si necessiteu una gran varietat de formes de cremadors i la possibilitat d'ajustar la potència de manera independent, presteu atenció a aquest producte. L'estufa està equipada amb una zona de calefacció que pot canviar la seva forma de rodona a ovalada. A més, una placa de cuina és una zona amb tres nivells de calefacció. Aquest enfocament us permetrà cuinar en una cassola normal i en un torrador gran, així com escalfar ràpidament aigua i aliments.

Naturalment, aquesta placa de cuina està equipada amb un temporitzador, apagat automàtic i un senyal de so que sona quan s’aboca líquid. El control és lliscant, els botons d’ajust es presenten en forma de sensor. També hi ha un indicador de calor residual.

Electrolux EHF 96547 FK

Avantatges:

 • gran zona de calefacció;
 • moltes funcions;
 • disseny elegant i ergonòmic;
 • apagat automàtic.

Desavantatges:

 • canvi de temperatura poc convenient;
 • necessita una cura acurada constant;
 • un sensor massa sensible pot reaccionar fins i tot a esquitxar aigua, cosa que provocarà una activació involuntària.

El cost mitjà és de 23.000 rubles russos.

Zanussi ZEV 56646 FB

La vitroceràmica és adequada per a aquells usuaris que viuen en una família nombrosa i que han de cuinar molt. La vitroceràmica té 4 zones de cocció fàcils d’utilitzar. Un sensor actua com a punt de control, les zones de calefacció poden canviar la seva forma i potència en funció de les necessitats del cuiner.

L'indicador de calor residual us permetrà comprovar l'estat de l'estufa, la protecció contra els nens us estalviarà problemes a la cuina. La superfície vitroceràmica resistent resisteix les gotes de vaixella.

Zanussi ZEV 56646 FB

Avantatges:

 • cremadors còmodes;
 • apagat automàtic;
 • excel·lent relació qualitat-preu i capacitat de producte;
 • temporitzador;
 • protecció contra la infància.

Desavantatges:

 • difícil d'esbandir;
 • s’escalfa lentament;
 • no tots els plats són adequats.

El cost mitjà és de 13.000 rubles russos.

Midea MCH64767SX

La cuina eclèctica incorporada us permetrà preparar de forma ràpida i còmoda el vostre plat favorit. Podeu experimentar a la cuina, aquesta estufa serà un gran ajudant.

El dispositiu està equipat amb 4 zones de calefacció, una de forma ovalada i una placa de cuina de tres etapes. La superfície de treball està feta de vitroceràmica d’alta qualitat i el centre de control està representat per un panell tàctil. El sensor és molt sensible, de manera que l’usuari no ha d’esforçar-se per ajustar el mode. A més, el model està equipat amb un temporitzador, un indicador de calefacció i un pany a prova de nens.

Midea MCH64767SX

Avantatges:

 • seguretat;
 • multifuncionalitat;
 • disseny elegant;
 • control senzill;
 • senyal sonor.

Desavantatges:

 • queden ratllades a la superfície;
 • dificultats amb els treballs de reparació.

El cost mitjà és de 15.000 rubles russos.

Gorenje E 6N1 BX

I la vitroceràmica amb vitroceràmica completa la nostra qualificació (totes les vitroceràmiques anteriors eren representants de vitroceràmics amb molta llum). Aquestes estufes us permeten mantenir la calor durant molt de temps i estalviar energia.

El dispositiu és multifuncional, la calefacció es realitza prou ràpidament. El producte està equipat amb 4 zones de calefacció, cadascuna de les quals té el seu propi mode d’alimentació. Vostè mateix pot triar el nivell de calefacció i el diàmetre de la zona de cocció. Material de fabricació: acer inoxidable, panell de control, poms rotatius. Si no necessiteu moltes funcions addicionals i voleu una estufa clàssica normal, aquest model serà la millor opció.

Gorenje E 6N1 BX

Avantatges:

 • disseny elegant;
 • facilitat d'ús;
 • escalfament ràpid;
 • escala de potència de la zona de cocció.

Desavantatges:

 • impressions i ratlles visibles;
 • cap funció protectora;
 • pomos rotatius fràgils.

El cost mitjà és de 13.000 rubles russos.

Consells de cura i manteniment

Els fogons elèctrics són dispositius sense pretensions, de manera que podeu cuinar-los utilitzant plats fets de qualsevol material. Tanmateix, el fons de les olles, paelles i altres recipients hauria de quedar perfectament pla per evitar rascades durant la cocció. A més, un fons desigual alenteix el procés d’escalfament.

Recordeu netejar els fogons regularment.Per fer-ho, utilitzeu un rascador de metall especial (inclòs al kit) i detergents no abrasius. Després del rentat, es recomana tractar el panell amb un esmalt per a estufes elèctriques.

No emmagatzemeu objectes pesats a sobre de la vitroceràmica, ja que poden caure i deformar-la.

Si teniu experiència en utilitzar els productes descrits a la classificació, escriviu els vostres comentaris als comentaris.

DEIXA UNA REVISIÓ

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

He llegit els termes acord d’usuari *