Les millors vitamines per als esportistes per al 2020

1

Una persona obté les vitamines i els elements necessaris dels aliments. Però en les condicions modernes de la velocitat de la vida, quan no sempre és possible equilibrar la dieta i les persones mengen aliments poc saludables "sobre la marxa", quan no podem estar segurs de la qualitat dels aliments consumits, cal tenir cura del suport del cos i evitar una deficiència de nutrients amb l'ajut de complexos vitamínics. Això és especialment cert per als esportistes que gasten més força i energia i que necessiten aportacions addicionals de vitamines per al cos. Els editors del lloc "best-ca.designuspro.com" us donaran a conèixer la qualificació de les millors vitamines per a esportistes.

Per a què estem?

La funcionalitat dels complexos inclou les opcions següents:

 • acceleració de la síntesi d'energia;
 • donar suport a les cèl·lules i evitar la seva destrucció;
 • catalitzar els processos d’hipertròfia;
 • ajudar a construir i mantenir la integritat dels músculs;
 • control sobre el metabolisme;
 • suport de l'activitat neuromuscular i de l'esquelet ossi;
 • prevenció de menjar en excés per reposar el subministrament de nutrients.

És a dir, les persones que participen activament en esports, els suplements especials són simplement necessaris per construir massa muscular, accelerar el metabolisme, enfortir els ossos i el sistema cardiovascular, subministrar força i energia al cos.

Que són

Hi ha suplements liposolubles i solubles en aigua.

 1. Els liposolubles (A, E, D, K) es mantenen en el teixit adipós i es poden acumular fins a quantitats perilloses. Si el pes corporal cau bruscament, també disminueix la seva concentració. Els elements d’aquest grup no s’han d’utilitzar constantment.
 2. Els hidrosolubles (grup B i àcid ascòrbic) no s’acumulen al cos, per tant, la seva ingesta ha de ser contínua, evitant l’excés per evitar l’estrès als ronyons. La necessitat d’aquests suplements per als esportistes s’explica per l’augment del volum de massa muscular, que consisteix en un 70% d’aigua.

Tipus de vitamines per a esports

Hi ha complexos especialment dissenyats específicament per a esportistes, tenint en compte el tipus d’esport, el gènere i l’edat. Malgrat tots els avantatges dels micronutrients, no s’ha d’utilitzar en excés cap tipus, ja que un excés pot provocar intoxicacions i altres problemes de salut greus. Com a regla general, els elements traça principals s’inclouen a la composició en diferents proporcions.

 • El retinol participa en el creixement de noves cèl·lules i en la regeneració de teixits, controla el glicogen a l’organisme, regula els nivells de sucre en sang. És necessari per als homes, ja que millora la producció d’hormones masculines i activa el creixement de la massa muscular. A més, evita el creixement maligne. Amb una deficiència, l’atleta sent manca d’energia i difícilment pot tolerar els entrenaments intensos i recuperar-se’n. Contingut en productes lactis, fetge, ous.
 • L’àcid ascòrbic és un fort antioxidant i un dels components més importants de qualsevol complex, especialment per als esportistes. És gràcies a l’àcid ascòrbic que l’oxigen s’administra al cos i els músculs s’acumulen a causa de la seva capacitat per sintetitzar estructures proteiques.Una altra de les propietats positives és la participació en l’estimulació de l’anabolisme i la síntesi de testosterona, l’absorció de ferro, la millora de la sang, la formació de col·lagen i la regulació dels nivells de colesterol. Prenent-lo d’acord amb les normes quantitatives i les recomanacions del metge, l’esportista s’organitza a si mateix per recuperar-se ràpidament després d’esforçar-se i reduir el risc de lesions. Es pot aconseguir consumint fruites i verdures, en particular cítrics, coliflor, rosa mosqueta i arç cerval. La vitamina C és del grup soluble en aigua, de manera que és difícil obtenir-ne un excés al cos. A partir de les recomanacions d’ús, s’ha d’observar una regla important: no prendre l’estómac buit, ja que es tracta d’un àcid que afecta la mucosa gàstrica.
 • La tiamina regula el metabolisme, incloses les proteïnes i els carbohidrats, per això és necessària per a aquells que es dediquen al culturisme i al culturisme. A més, participa en el procés de digestió, accelerant-lo, enforteix el sistema nerviós i restaura l’energia gastada. Amb una deficiència de l’element, s’acumula àcid làctic, tòxic per a l’organisme i s’absorbeixen poc els hidrats de carboni. Contingut en cereals, llegums i llevat de cervesa.
 • La riboflavina és essencial per al metabolisme de les proteïnes i la renovació cel·lular. Contingut en blat sarraí, ous, fetge. Durant l'esforç físic, es consumeix activament, per tant, es requereix una ingesta addicional en forma de suplements. Augmenta la immunitat i regula el sistema nerviós.
 • L’àcid nicotínic participa en processos metabòlics i dilata els vasos sanguinis. El cos té la funció de sintetitzar-lo ell mateix. Està prohibit consumir grans quantitats de niacina abans de la competició, ja que pot alterar el procés de crema de greixos a la pell.
 • La piridoxina és responsable dels processos metabòlics de proteïnes i aminoàcids i de la síntesi d’hemoglobina i és el principal material de construcció per al creixement muscular. També regula els nivells de colesterol i hemoglobina, és un dels enzims i participa en la formació de neurotransmissors. Amb la manca de pirodixina, apareixen problemes en forma de canvis d'humor i pressió, rampes musculars i deteriorament del treball del múscul cardíac, dificultat per eliminar substàncies nocives del cos. Contingut en col, pèsols, mató, blat sarraí.
 • La cobalamina és soluble en aigua i té moltes funcions: ajuda a sintetitzar aminoàcids, participa en el metabolisme de les proteïnes, aporta oxigen als músculs i controla el funcionament de les cèl·lules de la medul·la espinal, que al seu torn són les responsables dels músculs, prevenen l’anèmia i normalitzen el tracte digestiu. Amb una deficiència de B12, es produeix un estat de fatiga, el treball del cervell i del cervell es veu interromput i la reacció muscular es molesta. L’efecte més gran s’aconsegueix quan es treballa juntament amb acompanyants: les vitamines C i A. La cobalamina es pot obtenir a partir de la llet, el peix i el fetge, però el cos és capaç de sintetitzar-lo ell mateix. Les dones que s’ho prenen bé, destruint-ne les acumulacions, haurien d’estar atentes a la quantitat de contingut. També es recomana menjar pa sense llevat, ja que el llevat impedeix l’absorció de B12.
 • El colecalciferol (D3) ajuda a assimilar fòsfor i calci, enforteix els ossos, millora la funció ns i enforteix el sistema immunitari i és necessari tant per a nens com per a adults. Els atletes l’escullen per la seva capacitat d’assegurar l’estabilitat del sistema esquelètic a lesions i la ràpida recuperació, augmentant la resistència. L'element es pot obtenir a partir d'aliments (carn, llet, peix, rovells), exposició a la llum solar (el cos comença a produir-lo ell mateix) o prenent una dosi addicional en forma de medicaments.
 • L’alfa-tocoferol és essencial per a aquells que practiquen esport. Té la capacitat d’augmentar la resistència i ajuda a combatre la fatiga durant l’exercici i afavoreix el creixement muscular, normalitza el funcionament de les gònades i produeix testosterona.
 • La biotina participa en processos metabòlics i satura els músculs amb energia, regula el tracte digestiu i crema efectivament els greixos.

A més dels que apareixen a la llista, els complexos vitamínics per a atletes han de contenir:

 • Ferro: per normalitzar la sang i protegir-se de l’anèmia;
 • Zinc: per a la immunitat;
 • Coure: per a una millor absorció del ferro;
 • Manganès: per a intercanvi d’àcids;
 • Crom: per normalitzar el metabolisme de la insulina;
 • Iode: per combatre la flora patògena;
 • Calci: per enfortir els ossos.

Compatibilitat

Com que tots els elements són importants i cadascun d’ells compleix el seu paper, és millor recórrer als complexos vitamínics. Si una persona combina diversos additius, s’ha de tenir en compte la seva compatibilitat. Per no equivocar-vos en triar, llegiu atentament la composició i analitzeu la compatibilitat dels oligoelements.

 • El ferro es pren millor per separat del calci, cosa que perjudica l’absorció del primer.
 • L’àcid ascòrbic no es combina amb algunes vitamines del grup B i el seu excés afecta el contingut de coure del cos.
 • El tocoferol només s’ha de prendre amb ferro orgànic, en cas contrari perd la seva funció. El betacarotè també neutralitza les propietats beneficioses del tocoferol.
 • La combinació de zinc amb coure tampoc aporta l’efecte esperat.

Combina:

 • seleni amb tocoferol;
 • bor amb calci, magnesi o fòsfor;
 • retinol amb ferro;
 • ferro amb àcid ascòrbic o coure;
 • magnesi amb piridoxina;
 • calci amb vitamina K o colecalciferol.

Criteris d'elecció

En primer lloc, cal decidir amb quina finalitat recorre l’esportista als suplements dietètics: desfer-se de l’esgotament, recuperar-se d’un exercici intens, enfortir els músculs, guanyar massa o, al contrari, aprimar-se. A més, cal tenir en compte els suposats beneficis i danys del complex seleccionat, les contraindicacions individuals i consultar un especialista.

 • Per exemple, l'àcid oròtic, el retinol i la tiamina són adequats per guanyar massa.
 • La niacina, els àcids fòlics i ascòrbics, la biotina i el tocoferol són ideals per al to muscular.
 • L'efecte estimulant es pot aconseguir amb piridoxina, riboflavina i l-carnitina. Prendre aquests suplements millora el metabolisme dels carbohidrats i els greixos, ajuda a descompondre els greixos i té un efecte beneficiós sobre tots els sistemes corporals.
 • Per recuperar-se de lesions, es recomana prendre colecalciferol, colina, àcid ascòrbic i tocoferol, que reforcen eficaçment les articulacions i els ossos i afavoreixen el metabolisme del fòsfor-potassi.
 • Les vitamines del grup B són una font de suplements essencials per guanyar massa muscular.

Per tant, per donar suport al cos i obtenir resultats en esports, podeu prendre tant vitamines com els seus complexos. Però cal tenir en compte el tipus d’esport, l’edat, el gènere, la forma física, el pes corporal, la dieta i la tasca que es fa. Estudieu les instruccions i analitzeu la composició del preparat, fixant-vos en la dosi de vitamines i minerals de la composició. No descuideu les recomanacions d’especialistes i no augmenteu la dosi i la durada de l’administració; un excés pot no ser beneficiós, però perjudicar i provocar problemes al cos.

La compra de productes farmacèutics s’ha de fer només a les farmàcies, botigues especialitzades d’alimentació esportiva o ordenar-les en línia a les botigues en línia que garanteixin la qualitat i la seguretat del producte.

Les millors vitamines

Els medicaments es divideixen en universals, que resolen problemes no específics i són adequats per a tothom, donant suport al cos i a tots els seus sistemes. Però hi ha complexos específics per a adolescents relacionats amb l’esport, amb una composició equilibrada, seleccionats tenint en compte les característiques de l’edat i el creixement hormonal. També hi ha fàrmacs masculins i femenins, on la diferència en la composició es deu a les diferències de gènere en les necessitats del cos. Per exemple, les dones necessiten més ferro i els homes han d’anar amb compte amb la dosi: un excés presenta problemes greus i pot provocar un atac de cor i l’aparició de malalties cardiovasculars.

Per a adolescents

Els complexos contenen molts elements útils, de manera que s’han d’utilitzar en cursos mensuals durant un esforç intens, observant totes les precaucions i supervisant detingudament l’estat de l’adolescent.

Alfabet adolescent

Les pastilles masticables s’han de prendre en un règim que separi els elements incompatibles i els faci funcionar eficaçment. El cos en creixement rep un fort suport durant l’exercici i totes les vitamines i minerals necessaris que garanteixen el funcionament normal de tots els sistemes durant els canvis hormonals. El cost d’un curs és de 315 rubles.

Alfabet adolescent

Avantatges:

 • una font de nutrients;
 • biodisponibilitat;
 • convenient esquema de recepció;
 • compensa les deficiències nutricionals;
 • enforteix ossos i articulacions;
 • ajuda molt durant les competicions;
 • composició natural.

Desavantatges:

 • la recepció està contraindicada en cas de disfunció tiroïdal i hipervitaminosi.

Vitrum adolescent

El complex ajuda a normalitzar les funcions del cos durant el creixement i la pubertat, augmenta la resistència i la resistència a l’estrès, redueix els efectes negatius de l’estrès i la fatiga i millora la immunitat. La composició equilibrada satura amb tots els elements necessaris. Cost: a partir de 450 rubles.

Vitrum adolescent

Avantatges:

 • ingesta convenient: 1 comprimit al dia;
 • en cas de desnutrició, compensa la manca de vitamines;
 • ajuda a fer front a l’estrès físic;
 • agradable gust de xocolata;
 • econòmic.

Desavantatges:

 • no trobat.

Oligovita

La preparació sèrbia amb 10 vitamines i 10 minerals es combina i es recomana als atletes joves amb un augment de la càrrega. Reposa les deficiències nutricionals, augmenta la resistència, la concentració i enforteix el sistema immunitari. El preu mitjà és de 200 rubles per curs d’un mes.

Oligovita

Avantatges:

 • composició equilibrada;
 • una opció pressupostària;
 • efecte excel·lent;
 • suport sota càrregues.

Desavantatges:

 • són possibles reaccions al·lèrgiques.

Per a dones

Les vitamines esportives per a dones també han de tenir una composició equilibrada, però la principal diferència respecte als complexos masculins és una major quantitat d’àcid fòlic. El B9 és molt important per a les dones a qualsevol edat: participa en processos hormonals i facilita el curs de la pubertat, tenir un fill, retarda la menopausa i la menopausa, normalitza el sistema genitourinari, afecta l’equilibri mental i la resistència. A més, la necessitat de retinol, coure i ferro en les dones és superior a la dels homes.

Optimum Nutrition Opti-Women 120

L’augment del contingut d’àcids pantotènics i fòlics millora la crema de greixos a causa d’un metabolisme accelerat. Els extractes de plantes funcionen amb el mateix propòsit, per tant, el curs sistemàtic de cursos us ajudarà a perdre pes, a prendre forma i a millorar el vostre benestar. El podeu comprar per 1690 rubles.

Optimum Nutrition Opti-Women 120

Avantatges:

 • normalitzar el metabolisme;
 • ajudar amb la pèrdua de pes;
 • excel·lent composició equilibrada;
 • combinació de preu i qualitat.

Desavantatges:

 • llarg curs d'admissió.

Fórmula multivitamínica ultra femenina

Un complex excel·lent per a una intensa activitat física, dissenyat específicament per a dones. A més dels elements principals, s’incrementa el contingut de vitamina D, cosa que ajuda a normalitzar el pes i a eliminar els quilos de més. Els metges aconsellen prendre aquest medicament, que conté les vitamines i minerals necessaris per a les dones en la quantitat adequada. Cost: des de 750 rubles per a 90 càpsules.

Fórmula multivitamínica ultra femenina

Avantatges:

 • alta dosi de vitamina D;
 • bones crítiques;
 • el conjunt necessari de nutrients;
 • ajuda a perdre pes.

Desavantatges:

 • absent.

Pak animal universal

Complement ideal per a esports de força. Augment de la dosi de silici i lecitina i aminoàcids essencials afegits per garantir la formació muscular. A més, el producte lluita contra la cel·lulitis, el colesterol i elimina eficaçment substàncies tòxiques del cos, normalitza el cicle menstrual i enforteix el sistema nerviós. El podeu comprar per 2200 rubles.

Pak animal universal

Avantatges:

 • assegura l’assoliment de resultats en esports;
 • redueix l’aparició de cel·lulitis;
 • elimina els símptomes climàtics negatius;
 • composició excel·lent.

Desavantatges:

absent.

Vita Complex Lady Fitness

La preparació conté un complex bàsic de vitamines i minerals necessaris per a les dones que practiquen esport. Especialment recomanat per a la forma física i la formació de persones. Enriquit amb calci i ferro, reforça l’estructura òssia i evita la ruptura òssia. A més, amb l’ajut de la seva recepció, es pot normalitzar el tracte digestiu, reforçar la immunitat i desfer-se de l’estrès. El cost mitjà és de 350 rubles per a 60 comprimits.

Vita Complex Lady Fitness

Avantatges:

 • reposa la ingesta diària de substàncies valuoses;
 • indispensable per als esportistes;
 • millora l’estat de les ungles i els cabells;
 • combat eficaçment l’estrès;
 • prevé el desenvolupament d’anèmia;
 • composició natural;
 • econòmic.

Desavantatges:

 • no trobat.

Per als homes

Es diferencien de les dones per la quantitat de substàncies. Sovint s’afegeixen aminoàcids i àcids grassos poliinsaturats als complexos masculins, cosa que restaura efectivament els músculs després dels esports.

Optimum Nutrition Opti-Men

Els aminoàcids s’afegeixen al conjunt estàndard de vitamines i minerals per proporcionar energia al cos masculí i afegir resistència. La composició està especialment seleccionada per millorar el rendiment, accelerar la síntesi i recuperació de proteïnes. El cost de 90 comprimits és de 1.700 rubles.

Optimum Nutrition Opti-Men

Avantatges:

 • enforteix els ossos;
 • ajuda a eliminar els radicals lliures del cos;
 • alta concentració;
 • millora el sistema reproductor.

Desavantatges:

 • car.

Olimp Gold Omega 3 Sport Edition

Excel·lent composició equilibrada complementada amb oli de peix, àcids i alta concentració de tocoferol. Enforteix el sistema immunitari i permet suportar càrregues elevades i aconseguir resultats elevats. La composició no conté sucre ni els seus substituts. 120 racions comencen a 1.300 RUB.

Olimp Gold Omega 3 Sport Edition

Avantatges:

 • millora la funció cerebral;
 • accelera el metabolisme;
 • no hi ha sabor i olor a peix;
 • econòmic.

Desavantatges:

 • vida útil curta.

ALLMAX Nutrition, Premium Vitaform, Performance MultiVitamin

És un suport per al cos, però la concentració de nutrients és relativament baixa, de manera que la font principal de recepció hauria de ser una dieta adequadament seleccionada. Conté complexos herbaris que milloren el sistema reproductor, l’atenció, la memòria i les articulacions. Preu mitjà: des de 1900 rubles per a 90 racions.

ALLMAX Nutrition, Premium Vitaform, Performance MultiVitamin

Avantatges:

 • bona composició;
 • hi són presents tots els elements necessaris;
 • preu assequible.

Desavantatges:

 • sota càrregues pesades, manteniment insuficient.

Fórmula multivitamínica esportiva VPLab Ultra per a home

El complex de substàncies bàsiques es complementa amb extractes de plantes que milloren eficaçment la salut i augmenten la resistència i l’entrenament de l’esportista. Cost: des de 900 rubles per a 90 càpsules.

Fórmula multivitamínica esportiva VPLab Ultra per a home

Avantatges:

 • antioxidants naturals en la composició;
 • millorar la salut de la pròstata;
 • aminoàcids afegits.

Desavantatges:

 • olor específic.

Els editors del lloc "best-ca.designuspro.com" van presentar als lectors les millors vitamines per a esports i les característiques de les vitamines per a homes, dones i adolescents. Esperem la utilitat del material i us demanem que deixeu els vostres comentaris sobre els complexos i preparatius que us agradin.

1 COMENTARI

 1. Es va prendre Magnesium Diasporal per augmentar la resistència. Es pren un cop al dia com a beguda. Bona prevenció de rampes i tensions musculars

DEIXA UNA REVISIÓ

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

He llegit els termes acord d’usuari *