🎙 Els millors micròfons d’estudi per al 2020

0

Tant se val si una persona crea el seu propi estudi, condueix reproduccions en temps real o grava vídeos per a YouTube, és necessari seleccionar un micròfon d'alta qualitat en tots els casos. Sense ella, és impossible transmetre la veu amb normalitat.

Els creadors que comencen a estalviar en equips de gravació fan servir un dictàfon de telèfon intel·ligent o una micro càmera integrada. Però aquesta decisió és errònia, és millor comprar amb antelació el dispositiu adequat. A més, alguns models es venen a preus baixos.

Els editors del lloc "best-ca.designuspro.com" us han preparat una qualificació dels millors micròfons d'estudi per al 2020.

Varietats i les seves diferències

Als estudis professionals s’utilitzen equips cars que no només transmeten una veu humana normal, sinó que també la milloren lleugerament. Avui hi ha 4 varietats populars:

 • Dinàmic;
 • Cinta;
 • Electret;
 • Condensació.

Aquests últims són més populars gairebé a tot el món. El principi de funcionament d’un micròfon de condensador és senzill: hi ha dues plaques a l’interior, una d’elles reacciona a l’oscil·lació de la membrana, que crea certs senyals sonors. Aquests exemplars s'utilitzen no només per a l'enregistrament de veu, sinó també per a veu i instruments musicals, ja que transmeten senyals amb alta precisió. L’únic que cal recordar és que aquests dispositius requereixen alimentació fantasma. Sense això, el treball normal és impossible.

La següent variació són els micròfons dinàmics. La principal diferència aquí és que s’utilitza una bobina especial, no les plaques de condensadors. El moviment de l’element es deu a un camp magnètic que converteix el so rebut en senyals elèctrics. Als estudis de gravació, aquests dispositius són populars per enregistrar guitarres o bateries. No requereix cap alimentació fantasma.

Els models de cinta, com els models electret, poques vegades s’utilitzen en estudis professionals, ja que per diversos motius tècnics no són adequats per treballar amb un instrument o una veu. A més d’ells, hi ha micròfons de carboni, però s’utilitzen en casos en què es requereix processar el so d’una harmònica i equips musicals similars.

Però les diferències no són només en el tipus de convertidor utilitzat. A més d’aquest paràmetre, la majoria dels equips també es divideixen segons el patró direccional. La seva importància és que reflecteixi els costats on el micròfon enregistra millor. Avui hi ha 3 diagrames:

 • Un cercle. Una característica d’aquest dispositiu és la possibilitat de gravar ones de so des de tots els costats, aquí no hi ha restriccions. El producte serà necessari per a aquells que gravin veu amb l’efecte de l’espai.
 • El cardioide es troba a tots els estudis professionals, el revers no és sensible, de manera que no serà possible enregistrar so, però la part frontal converteix perfectament les ones. Aquesta opció es considera la millor solució per enregistrar veus.
 • L’últim model és la figura vuit. És adequat per enregistrar so des de la part frontal i posterior, mentre que cap soroll als laterals no interfereixi en el funcionament normal. El dispositiu és perfecte per gravar cors.Per tant, també s’utilitza activament.

Criteris d'elecció

Quan una persona inicia una cerca independent d'equips professionals, heu de saber què heu de buscar. Això ajudarà a eliminar els errors a l’hora de triar i triar una opció de qualitat.

En primer lloc, es determina el rang de freqüències. El paràmetre és important no només per als models cars, sinó també per als electrodomèstics més habituals. Indica a l'usuari amb quines freqüències pot treballar el dispositiu. És important entendre que com més àmplia sigui la gamma, millor i més ampli serà el so. Si compreu un producte de tipus condensador, aquí el rang està dins dels límits de la percepció humana: 20 Hz ... 20 kHz. Altres opcions electret i dinàmiques tenen valors més baixos.

Un cop trobat un rang acceptable, es presta atenció al circuit de preamplificadors. El paràmetre és important, de manera que hauríeu d’abordar-lo de manera responsable. Es pot muntar mitjançant diverses tecnologies:

 • Híbrid;
 • Llum;
 • Transistor;
 • Transformador.

La segona opció es considera una de les millors, ja que proporciona un so suau i agradable. Els models de semiconductors (transistor) garanteixen a l’usuari un so transparent. L'elecció aquí depèn completament de les preferències de la pròpia persona i, per triar millor, val la pena provar totes aquestes opcions a la botiga.

L’últim que cal tenir en compte és la pressió sonora màxima. Permet determinar quanta pressió pot suportar el diafragma abans que els sons sonors comencin a desviar-se. Alguns fabricants estableixen el paràmetre per sobre del llindar de dolor humà de manera que, quan va més enllà, la gravació continua a un bon nivell. Això és important a tenir en compte quan es treballa amb la veu de l’òpera o la bateria. Com que el dispositiu experimentarà una pressió elevada i perquè no es trenqui, primer s’haurien de descartar els micròfons de condensador.

Micròfon per a veu. Funcions de selecció

Per tal que la veu no es perdi a l'espai i que cap eco interfereixi en el funcionament normal, es recomana seleccionar models del tipus cardioide, mentre que el diafragma hauria de ser alt. A continuació, l'usuari podrà transmetre tots els matisos. Alguns professionals, després de comprar un bon model, redueixen especialment la gamma inferior, cosa que permet eliminar el soroll aliè.

Els micròfons de condensador com el Soyuz són adequats per a enregistraments vocals professionals. S’utilitza no només a Rússia, sinó també als EUA i a Europa, ja que el dispositiu proporciona un so d’alta qualitat. L’únic inconvenient és l’elevat cost. Però si una persona treballa amb veus complexes: crits, grunyits, és millor comprar versions dinàmiques. El millor serà que transmetin agressions.

La majoria dels instruments requeriran un preamplificador per funcionar correctament. En part, el preamplificador integrat de la targeta de so realitza un treball excel·lent amb aquestes funcions si compreu un bon equip. Quan no cal provar constantment alguna cosa nova, n'hi ha prou amb emetre un so net. En els casos en què una persona necessiti expressar la seva veu i fer-la més brillant, és millor utilitzar un entorn extern.

L’últim element és la consola de mescles. Aquest és un altre atribut útil. Al cap i a la fi, en comprar un producte estàndard, no s’ha d’esperar que la veu millorarà. Per tant, després de gravar-lo, es processa. Però encara cal que el tingueu a les notes, ja que cap dispositiu no pot solucionar defectes, sinó que al contrari mostrarà defectes, cosa que us permetrà realitzar treballs d’alta qualitat sobre els errors.

Quina és la millor opció per gravar instruments musicals

Aquí no hi ha res complicat. Per gravar el so, s’utilitzen micròfons petits, mentre que s’han de situar directament a la font de so i no més. Perquè pot haver-hi sorolls o interferències externes que causin distorsions. Si teniu previst gravar la veu i la veu alhora, es compra un parell estèreo especial. Per descomptat, podeu trobar un dispositiu professional que pugui realitzar les dues funcions alhora, però és massa car.

Perquè els tambors sonin bé, no s’han d’utilitzar dispositius condensadors.Només empitjoraran les coses, és millor donar preferència als models dinàmics que proporcionin un bon so fins i tot quan es reprodueix amb agressivitat. A més, no ens hem d’oblidar de la muntura, aquí serà lleugerament diferent de l’estàndard. No hi ha res difícil en triar-lo, el més important és que la fixació és fiable.

Coses per recordar

Si una persona acaba de començar la seva carrera musical o té previst convertir-se en enginyer de so, és important saber una cosa: un micròfon no és una eina de resolució de problemes. Enmascara alguns defectes d’estudi, però el soroll se sentirà tant en un dispositiu econòmic com en un car. Fins i tot si la gravació es farà en una sala insonoritzada. És que en algun lloc hi haurà sons més estranys, però menys en equips premium. Això es deu al fet que el micròfon té el seu propi soroll, que no es pot eliminar sense programes especials.

Presteu atenció a les condicions de funcionament. Si una persona lloga una habitació on va crear un bon estudi, és millor comprar equips de bona qualitat. És millor comprar a les botigues respectives i no a AliExpress. En gravar una veu en un apartament, no té sentit comprar dispositius cars, ja que és possible que no es reveli el potencial del producte.

Valoració del millor micro dinàmic

Shure SM7B

Un bon dispositiu que es troba en el segment de preus mitjà. El dispositiu és adequat per a podcasts diaris, ràdio o televisió. El patró direccional és cardioide, que és una excel·lent solució per a la gravació de veu.

Hi ha un poder fantasma, que s’ha de tenir en compte a l’hora de comprar. El rang de freqüències és de 50 Hz ... 20.000 Hz. Hi ha un filtre de pas baix. L’estructura és estacionària. La sensibilitat del dispositiu és de -59 dB. Inclou funda protectora i parabrisa.

El preu mitjà és de 31.000 rubles.

Shure SM7B

Avantatges:

 • Bon so de gravació;
 • L'estructura és fàcil d'instal·lar;
 • El muntatge es fa a nivell;
 • El producte és fàcil d’utilitzar fins i tot per a principiants;
 • És bo per reproduir-lo.

Desavantatges:

 • No trobat.

Audio-Technica BP40

Un micròfon d'estudi de qualitat per a usuaris avançats i aficionats. El connector utilitzat és mini XLR. La impedància és de 450 ohms, que és un bon indicador. El rang de freqüències aquí és lleugerament inferior al del model anterior i és de 50-16000 Hz. El kit conté tots els adaptadors i suports necessaris, a més, hi ha una funda protectora suau. La massa del dispositiu és de 632 g. El patró de directivitat és hipercardioide.

El preu mitjà és de 32.550 rubles.

Audio-Technica BP40

Avantatges:

 • Bon so;
 • Construcció fiable;
 • Ideal per a podcasts;
 • El nivell mínim de soroll aliè;
 • Durabilitat.

Desavantatges:

 • No trobat.

Sennheiser E 965

Una samarreta d'estudi de qualitat dissenyada per a l'enregistrament vocal professional. Per a una major comoditat, el diagrama és commutable, cosa que permet treballar en qualsevol mode. El dispositiu és capaç de suportar una pressió sonora de fins a 142 dB, que és un resultat excel·lent quan es registren parts difícils amb alimentació agressiva. El cos està fet de metall resistent. El pes és petit i ascendeix a 400 g. El connector aquí és diferent de l’anterior: XLR de 3 pins (M).

El preu mitjà és de 40.300 rubles.

Sennheiser E 965

Avantatges:

 • Dispositiu fiable d'una empresa popular;
 • Bona transmissió de veus;
 • Resisteix l’alta pressió;
 • Diagrama commutable;
 • Fàcil d'utilitzar.

Desavantatges:

 • No trobat.

Micròfons de condensador fiables

Samson Meteor USB

Una solució versàtil que funciona bé tant per a la gravació de veus com per a la transmissió i el podcast. La connexió es fa mitjançant el connector USB. Resisteix pressions de fins a 120 dB. La freqüència mínima i màxima és de 20 ... 20.000 Hz. L’alimentació es subministra mitjançant un cable de connexió, cosa que és un avantatge. Hi ha un botó d’engegada per facilitar-ne l’ús. El cos és de metall.

El cost mitjà és de 7.000 rubles.

Samson Meteor USB

Avantatges:

 • Sensibilitat;
 • Sona bé pel preu;
 • Presa per a auriculars;
 • Iguala el volum;
 • Podeu escoltar la vostra pròpia veu sense demora;
 • Mida petita.

Desavantatges:

 • El cas s’embruta ràpidament.

Maono AU-A04T

Un model convenient que es demana entre els videoblogadors. L’estructura es col·loca sobre la taula, que és una solució convenient, però cal preparar el lloc amb antelació. El micròfon és perfecte per a diversos propòsits, inclosa la transmissió en temps real. La pressió sonora màxima és la mateixa que la versió anterior. Sensibilitat -38 dB. La relació senyal-soroll és de 70 dB. L'alimentació es subministra mitjançant USB. Un altre avantatge d’aquest disseny és el cable llarg (2,5 metres).

El preu mitjà és de 5.000 rubles.

Maono AU-A04T

Avantatges:

 • Equipament;
 • Execució externa;
 • Col·locació convenient;
 • Relació qualitat preu;
 • Els sorolls són presents, però mínims;
 • Construcció fiable.

Desavantatges:

 • No trobat.

AKG P120

Un bon dispositiu integral que millorarà la transmissió del so en comparació amb els models xinesos econòmics. Impedància 200 ohms. Sensibilitat -32,5 dB. El poder és fantasma, cosa que pot causar alguns problemes. Hi ha dos filtres: HF i LF, així com un atenuador. El cos està fet de metall resistent. El kit conté els muntatges necessaris per al bastidor.

Es ven al preu de 6.900 rubles.

AKG P120

Avantatges:

 • Bones veus;
 • Pesat;
 • Muntatge estàndard;
 • Els commutadors de funció estan presents;
 • Bella execució.

Desavantatges:

 • No trobat.

Classificació popular de micròfons de cinta

sE Electronics VR2

Un dispositiu fiable dissenyat per enregistrar veus i instruments musicals. A més de fer servir l’estudi, el dispositiu és adequat per organitzar concerts. La sensibilitat del dispositiu és de -37 dB. El menjar és fantasma. La relació senyal-soroll és de 76 dB. Patró direccional: bidireccional. L’estructura és estacionària, per tant es troba en un lloc determinat. Resisteix una pressió de 135 dB.

El cost mitjà és de 32.000 rubles.

sE Electronics VR

Avantatges:

 • Conveniència;
 • Disseny elegant;
 • Fiabilitat;
 • Llarga vida útil;
 • Apte per gravar instruments.

Desavantatges:

 • No trobat.

RODE NTR

Un model versàtil que reprodueix bé les veus amb so natural. Apte per a estudis professionals o radiodifusió amateur. Resisteix pressions de fins a 130 dB. Resposta de freqüència: 20-20000 Hz, que és la solució òptima. El kit conté tots els components necessaris per a un ajustament segur.

El cost mitjà és de 52.400 rubles.

RODE NTR

Avantatges:

 • Dispositiu professional;
 • Durabilitat;
 • Controls senzills;
 • Fiabilitat;
 • Bones característiques tècniques.

Desavantatges:

 • No trobat.

Micròfons Aston Stealth

Instrument fiable per a escenaris i estudis. A més, el dispositiu s'utilitza sovint per a la veu en off de dibuixos animats o jocs. Hi ha 4 modes commutables, que garanteixen un so d'alta qualitat en qualsevol situació. Per a una major fiabilitat, hi ha un preamplificador incorporat i un muntatge antivibració que evita la generació de soroll. El muntatge es realitza al màxim nivell, cosa que té un efecte positiu sobre la vida útil.

El cost mitjà és de 30.000 rubles.

Micròfons Aston Stealth

Avantatges:

 • Versatilitat;
 • Guanyeu 50 dB;
 • Fins i tot pot manipular tambors;
 • Convenient execució;
 • Bonic disseny;
 • Fàcil de connectar.

Desavantatges:

 • No trobat.

Finalment

No és tan fàcil trobar un micròfon d’alta qualitat, però si una persona té previst gravar una veu o instruments, aquest problema s’ha de resoldre immediatament i preferiblement tot sol. Si teniu experiència en utilitzar els models descrits a la classificació o models més interessants, expliqueu-nos-ho als comentaris.

DEIXA UNA REVISIÓ

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí