📡 Els millors bancs SIM per al 2020

0

SIM-bank està dissenyat per connectar diverses targetes SIM a un dispositiu. Això us permet fer trucades i enviar SMS a cada client de l'empresa. En aquest cas, l'acció està totalment automatitzada i l'operador no necessita marcar números pel seu compte. Un producte similar és la demanda de diverses empreses amb una àmplia base de clients. El principi de funcionament del dispositiu és bastant senzill, només cal inserir el nombre de targetes SIM requerit de qualsevol operador i configurar-lo.

Els editors del lloc "best-ca.designuspro.com" us han preparat una qualificació dels millors bancs de SIM per al 2020.

Agregació d’una dotzena de targetes SIM en un dispositiu

SIM-bank és una solució excel·lent per a una gran empresa, ja que permet agregar qualsevol targeta SIM en un equip. Només cal ocupar el nombre d’espais requerits, i després s’establirà la comunicació amb GSM a través de la xarxa IP. Aquesta solució permet fer trucades o enviar missatges de correu a qualsevol ciutat o país, mentre que les mateixes targetes estaran en un sol lloc.

L’operador de telecomunicacions no notarà la ubicació exacta del subscriptor, ja que canviarà en funció de la ubicació de la passarel·la GSM. Això augmenta la funcionalitat del dispositiu i redueix el cost de fer trucades a regions llunyanes.

No obstant això, l'agregació no és l'única funció del dispositiu, però sí la principal. La majoria de models admeten la gestió centralitzada de les targetes, així com la seva substitució automàtica quan es produeixen determinats escenaris. Alguns productes admeten la instal·lació ràpida de noves targetes SIM, cosa que simplifica les accions rutinàries. També hi ha una distribució automàtica de targetes SIM entre passarel·les, totes les regles temporals són establertes per l'usuari. Això us permet personalitzar el programa per a gairebé qualsevol mode d’operació.

Algunes opcions permeten canviar la ubicació del subscriptor després de la trucada, cosa que crea l’efecte de moure’s. Per tant, l’operador de telecomunicacions ni tan sols notarà que, de fet, el dispositiu es troba en un lloc. I no es produirà cap bloqueig.

Varietats de bancs de sim

Aquests equips no són la tècnica més popular per a un usuari normal, però a causa de l’alta demanda empresarial, els models es milloren constantment. Per exemple, es complementen amb opcions auxiliars o augmenten el nombre de ranures compatibles. Tot plegat us permet fer trucades, fer desviaments, enviar correus de manera més ràpida i invisible per a l’operador.

La majoria de les empreses més petites compren models GoIP estàndard. Aquesta és la solució òptima amb una bona funcionalitat i fiabilitat. La configuració es pot fer de forma independent o per un especialista. Si no teniu experiència amb aquest equip, és millor confiar en un professional, ja que és important tenir en compte alguns detalls durant la configuració.

En comprar un banc SIM, es presta atenció no només a les característiques tècniques del dispositiu, sinó també al fabricant. Perquè al mercat podeu trobar els mateixos models que tindran funcions similars, però al mateix temps seran produïts per diferents empreses. Tot i la identitat completa, encara tindran una diferència, per exemple, en el programari.Això provocarà dificultats addicionals en l’autoconfiguració, especialment si s’utilitza informació incorrecta.

Nombre d'interfícies, rotació i migració de targetes SIM

Després de comprar un dispositiu, una persona rep un equip que conté:

 • Unitat de transport amb ordinador incorporat, que simplifica la connexió i la comunicació;
 • Un nombre determinat de ranures SIM. En els models pressupostaris, n’hi pot haver 16 o 32, en els més cars: 120, 200 i més.

El conjunt complet es selecciona en funció de les tasques establertes, de manera que és possible que alguns necessitin el dispositiu més comú, mentre que d'altres tenen diverses funcions. És important comprar el model on s'utilitzaran tots els modes auxiliars.

La majoria de dispositius poden registrar la ubicació de les targetes SIM en diverses passarel·les. Aquesta és una opció útil, ja que us permet fer trucades fora de la regió on es troba la targeta. Aquesta característica és útil ja que us permet evitar l'antifrau. Actualment, gairebé tots els operadors de telecomunicacions utilitzen aquest sistema. La seva funció principal és bloquejar les passarel·les GSM sospitoses.

Els canvis de la targeta SIM són una de les funcions útils de qualsevol dispositiu. És desitjable que hi sigui present, ja que us permet canviar automàticament la targeta SIM per una altra. Per exemple, això pot passar després d'un temps especificat. L'ús de la rotació té dos avantatges:

 • En primer lloc, es redueixen els costos de les trucades de veu o dels SMS, cosa que suposa per si mateix un avantatge.
 • En segon lloc, un canvi oportú reduirà la sospita de l’operador de telefonia mòbil, cosa que evitarà bloquejar la passarel·la GSM.

La migració de targetes SIM és necessària per connectar-se a diverses passarel·les, que es poden localitzar tant fora de la ciutat com de tot el país. Quan feu trucades de veu, la targeta SIM es connectarà a diversos punts de la ciutat seleccionada. Aquesta opció crea la il·lusió que el subscriptor es mou, cosa que també protegeix la targeta del bloqueig intencionat per part de l’operador.

Classificació dels millors models de pressupost

Uxeitoo SMB32

Una opció de qualitat que es pot trobar a AliExpress. La característica principal del dispositiu és el seu baix cost, pel qual l’usuari obté 32 ports per connectar targetes. A més, aquí s’admet la funció de canvi automàtic de posicions i rotació de les targetes SIM, de manera que l’operador no tindrà cap sospita que s’utilitzi una passarel·la GSM.

L'ús d'aquest dispositiu amagarà la ubicació real del subscriptor. Tanmateix, abans d’això, és important entendre que totes les accions han de ser d’acord amb la legislació federal, en cas contrari, un empresari o una persona normal pot tenir problemes.

El dispositiu es ven en una caixa barata, l’olor del plàstic es nota immediatament després de desembalar-lo. L’avantatge és que es desgasta ràpidament. Hi ha una funció DNS, però és important recordar que el seu funcionament a llarg termini pot provocar danys al dispositiu, ja que no està dissenyat per a aquestes càrregues. El control i la gestió de les targetes es poden dur a terme a través d’una oficina. També hi ha un canvi flexible de targetes SIM a qualsevol passarel·la.

El cost mitjà és de 17.600 rubles.

Uxeitoo SMB32

Avantatges:

 • Treball convenient;
 • Baix cost;
 • Suport d'intercanvi en calent;
 • Treball autònom de mapes;
 • Servidor gratuït per a suport de SIM;
 • Emmagatzematge segur de la informació;
 • Accés ràpid;
 • Rotació.

Desavantatges:

 • Amb un ús prolongat de DNS, pot fallar.

GoIP DBL SMB128

Un banc SIM fiable que us permet instal·lar fins a 128 targetes i utilitzar-les al mateix temps. El dispositiu permet un control centralitzat o remot de totes les targetes SIM i també s’utilitza per establir una connexió remota. S'admet la funció d'intercanvi en calent, que permet canviar o inserir un element nou sense accés directe a la passarel·la. Aquesta és una solució pràctica que simplifica les operacions habituals.

El dispositiu fa front fàcilment a la gestió de 128 targetes, fins i tot si funcionen simultàniament o segons un calendari. A causa d’algunes funcions, serà difícil fer un seguiment de la ubicació actual del subscriptor, ja que el producte l’amaga completament.El treball es realitza en un servidor gratuït, però també es pot connectar a altres de pagament. Hi ha dos ports Ethernet a la carcassa

Gràcies al gran nombre de ranures, la càrrega de cada targeta SIM es redueix. Per tant, l'usuari podrà utilitzar la passarel·la al màxim. Un altre punt positiu de 128 ranures és l’estalvi de costos i l’augment de la productivitat.

El producte pot funcionar a qualsevol habitació on el nivell d'humitat no superi el 90% i la temperatura sigui inferior a 45 graus. El conjunt inclou instruccions clares, adaptador de corrent extern, cable fiable, garantia, etc. El pes del producte és d’1,5 kg, mentre que les seves dimensions són de 290x225x50 mm, que és la solució òptima.

El cost mitjà és de 67.000 rubles.

GoIP DBL SMB128

Avantatges:

 • Gestió convenient;
 • Durabilitat;
 • Connecteu fins a 128 targetes;
 • Rendiment;
 • Eficiència;
 • Estalvi;
 • No es trenca de l'ús freqüent;
 • No revela la ubicació;
 • Connexió ràpida a la passarel·la GSM.

Desavantatges:

 • No trobat.

Classificació dels millors dispositius del segment de preus mitjà

GOIP 32, passarel·la VoIP GSM per a 32 canals

Un model de qualitat d’un conegut fabricant que inclou un bon kit. Tots els elements estan presents dins de la caixa per garantir una connexió d’alta qualitat a la passarel·la GSM. La instal·lació i la substitució de les targetes SIM són ràpides, tot i que no cal canviar la configuració constantment. Hi ha la possibilitat d’un funcionament autònom amb suport per a fins a 32 connexions independents, cosa que suposa un avantatge per a aquest dispositiu.

Després de connectar-se, es proporciona a l'usuari un servidor gratuït per gestionar les targetes instal·lades. És possible proporcionar almenys 10.000 connexions SIM. El producte està cobert per una garantia d’un any. La comunicació es proporciona amb xarxes que admeten els estàndards 900/1800/1900/850 MHz. El dispositiu no es limita a treballar només amb un operador, de manera que una persona pot connectar diferents targetes SIM. Aquesta solució permet proporcionar a l’empresa comunicacions de veu fiables i econòmiques.

Tot i això, aquestes no són totes les opcions útils del dispositiu, a més d'això, s'admet la identificació automàtica de línia, l'estàndard SIP, que us permet connectar-vos a altres passarel·les i ordinadors. La recepció i l'enviament d'SMS es realitza a través d'una interfície web especial. Tot el control del correcte funcionament del dispositiu es realitza a través d'Internet.

El cost mitjà és de 95.000 rubles.

GOIP 32, passarel·la VoIP GSM per a 32 canals

Avantatges:

 • Muntatge d'alta qualitat;
 • Fiabilitat;
 • Durabilitat;
 • Matriu per utilitzar 32 cartes;
 • El DNS dinàmic és compatible;
 • Fabricant verificat;
 • Eficiència;
 • Identificador de trucades i identificador de trucades;
 • Interfície còmoda;
 • Equipament.

Desavantatges:

 • No trobat.

Banc SIM de la companyia Antrax

Un dispositiu fiable que simplificarà el treball de les grans empreses i també garantirà el bon funcionament de la passarel·la sense trobar cap targeta SIM al seu interior. Gràcies a aquesta solució, és possible emmagatzemar un gran nombre de targetes per separat de VoIP, cosa que redueix els diners per al seu manteniment constant.

La característica principal d’aquest dispositiu és que admet la instal·lació de fins a 120 targetes SIM, amb qualsevol operador escollit. Aquesta solució permet assegurar el funcionament estable de diverses passarel·les ubicades a diferents ciutats o països. Per evitar els panys, s’utilitza un sistema avançat que funciona automàticament i elimina les sospites de l’operador de telefonia mòbil.

El procés de reinstal·lació triga un mínim de temps. A més, cada ranura està signada, cosa que permet trobar ràpidament l’element d’interès. La part exterior està feta de material resistent. L’empresa produeix dos models, que només es diferencien pel nombre d’interfícies; la funcionalitat dels dos productes es manté a un nivell alt.

La rotació i migració de les targetes SIM es realitza de forma segura, cosa que té un efecte positiu sobre la productivitat i redueix els costos econòmics. Gairebé totes les persones poden utilitzar aquest dispositiu, el més important és comprendre els seus principis i controlar constantment els canvis de xarxa per evitar el bloqueig.

Cost mitjà: a partir de 90.000 rubles.

Banc SIM Antrax

Avantatges:

 • Cos durador;
 • Eficiència;
 • Llarga vida útil;
 • Fiabilitat;
 • Funcionament simultani de 120 targetes SIM;
 • Seguretat;
 • Es poden utilitzar diversos operadors.

Desavantatges:

 • No trobat.

DINSTAR SIMBANK R64

Un dispositiu popular molt demandat per diverses empreses. El producte està dissenyat per proporcionar una connexió d'alta qualitat amb una passarel·la GSM. El dispositiu proporciona una còmoda gestió centralitzada de la targeta SIM. Hi ha 64 ranures per instal·lar targetes, que és la millor solució. S'admet l'intercanvi en calent, cosa que redueix el temps per instal·lar nous elements.

Hi ha una distribució dinàmica, que té un efecte positiu en el rendiment del dispositiu. Un port Ethernet s’utilitza per connectar-se a passarel·les GSM. La part exterior està feta amb alta qualitat, cada element està al seu lloc, cosa que no provocarà dificultats de control. L’alimentació es subministra des d’una presa de corrent normal.

El preu mitjà és de 110.000 rubles.

DINSTAR SIMBANK R6

Avantatges:

 • Baix consum d'energia;
 • Eficiència;
 • Connexió fiable;
 • Llarga vida útil;
 • Control remot;
 • Suport al protocol NAT Traversal;
 • Bonic disseny.

Desavantatges:

 • No trobat.

TOP models populars del segment premium

TDT VOIP-GSM 8M72S

Un dispositiu eficient i apte per a grans empreses. El dispositiu té 8 canals GSM independents i també admet un servidor de 64 targetes. La interfície web s’utilitza per a la gestió. Com a opcions especials, hi ha l'escaneig de canals BCCH i el moviment de la imatge. El disseny del dispositiu serà totalment comprensible fins i tot per als usuaris novells. La funció d'enviament de correu electrònic per SMS és compatible.

El cost mitjà és de 212.000 rubles.

TDT VOIP-GSM 8M72S

Avantatges:

 • Connexió fàcil;
 • Control intel·ligent avançat;
 • La possibilitat d'instal·lar 64 targetes SIM;
 • Utilitzat per empreses globals, inclosa Samsung;
 • Compatible amb IP-PBX principals.

Desavantatges:

 • No trobat.

Madcom per a 256 sim

El model s’adaptarà a totes les organitzacions. El dispositiu és capaç d’emmagatzemar i treballar amb 256 targetes SIM. A més, el dispositiu és compatible amb diverses passarel·les, de manera que és un dispositiu versàtil. Hi ha suport complet de QoS. El control remot és fàcil. Per a una major seguretat, hi ha una protecció fiable de les targetes SIM contra el bloqueig.

El cost mitjà és de 272.000 rubles.

Madcom per a 256 sim

Avantatges:

 • Gestió basada en web;
 • Canvia l’IMEI;
 • Connexió fàcil;
 • Intercanvi en calent;
 • 256 ranures;
 • Suport per a tots els estàndards;
 • Connexió remota;
 • Protecció contra panys de l'operador.

Desavantatges:

 • No trobat.

Finalment

Les caixes SIM són una solució adequada per a totes les empreses, ja que gràcies a elles podeu fer trucades de veu des de qualsevol lloc de la ciutat o del país. A més, l’ús d’aquesta eina afecta la seguretat, ja que no es pot rastrejar el subscriptor. Si teniu experiència amb els models descrits a la qualificació o representants més interessants, expliqueu-nos-ho als comentaris.

DEIXA UNA REVISIÓ

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí