👌 Les millors bombes de xeringa (dispensadors) per al 2020

0

Un infusomat s’anomena bomba de xeringa, amb l’ajut de la qual s’introdueixen nutrients al cos humà o animal. El disseny i el principi de funcionament són força senzills, cosa que permet utilitzar-lo fins i tot per a metges novells. El principal avantatge del dispositiu és l’alta precisió de l’administració de medicaments i, a més, és segur per al pacient. Tot i això, abans de comprar un dispositiu, és important conèixer les característiques tècniques bàsiques per triar una opció d’alta qualitat que durarà molt de temps.

Els editors del lloc "best-ca.designuspro.com" han preparat per a vostè una qualificació de les millors bombes de xeringa (dispensadors) per al 2020.

On s’aboca i com s’administra el medicament

Amb el desenvolupament de l'electrònica, els proveïdors de serveis mèdics han facilitat el tractament i l'atenció dels pacients. Gràcies a la bomba d'infusió, podeu infondre amb seguretat els components necessaris al cos d'un animal o d'un ésser humà. Hi ha 4 maneres d'infusió:

 • Arterial;
 • Lliurament del medicament directament a través del tracte alimentari;
 • Infusió intravenosa;
 • A la columna vertebral.

A més, heu de conèixer els mètodes d’administració de la solució, no n’hi ha tants, només 3:

 • Infusió de vena ràpida, anomenada bolo;
 • Volum;
 • L'última opció està dissenyada per a flux lent - degoteig.

Amb l’ajut del dispositiu, el metge estableix de manera independent el mode de funcionament, cosa que permet augmentar l’eficàcia del medicament. Algunes empreses produeixen medicaments capaços d’ajustar automàticament la dosi necessària, cosa que és molt convenient. El més important és establir els paràmetres del cos humà i triar un diagnòstic.

El principal avantatge del producte respecte als comptagotes estàndard és la possibilitat de realitzar diversos tràmits al mateix temps. S'abocen 2-3 medicaments al cos d'una persona, mentre es configura una seqüència determinada i s'indica la velocitat requerida.

Si la xeringa no s’instal·la incorrectament o l’agulla es desconnecta i la solució s’acaba, el dispositiu començarà a emetre senyals forts. Això permetrà al metge notar ràpidament el problema i corregir-lo sense perjudicar el pacient.

Característiques principals de la bomba de xeringa

L’objectiu principal del dispositiu és administrar un medicament o solució salina dins d’una persona saltant el tracte gastrointestinal.

El disseny té un o més porta-xeringues. El seu nombre depèn del tipus de model utilitzat. Molt sovint, compren versions estàndard dissenyades per a una xeringa. El moviment de la solució a través dels tubs es realitza mitjançant una bomba que funciona a una velocitat determinada. A més, l’estructura té una pantalla especial on es mostra la informació següent:

 • Velocitat d’alimentació de la solució;
 • Quin és el volum de la xeringa utilitzada;
 • Tipus de potència, avui es venen models universals que poden funcionar en una xarxa elèctrica o en bateries;
 • Informe d'avanç de la introducció;
 • Alerta.

La majoria dels dispositius són compactes, cosa que facilita el transport a qualsevol lloc.A més, alguns dispensadors s’utilitzen en vehicles de reanimació, només és important assegurar-se que el model admeti la càrrega des de la xarxa de bord perquè no hi hagi problemes.

Tan bon punt es canvia la xeringa, la bomba es desconnecta del pacient. El metge omple una nova xeringa de solució i la substitueix. Després, es torna a connectar l’equip i s’injecta la droga.

Què té d’especial les bombes volumètriques?

A diferència del perfusor, el disseny aquí és lleugerament diferent. És més complicat i requereix cert coneixement en la manipulació. Per injectar un producte mèdic, no es requereixen xeringues, sinó vials o envasos especials, el seu volum es selecciona segons els propòsits i el tipus de medicament. L'avantatge d'aquest disseny és que tota l'operació es realitza d'una sola vegada, no es requereixen pauses per canviar la xeringa.

El principi de funcionament no és el mateix que el model anterior. Tot el moviment es basa en corrons especials que subjecten la línia amb la solució. Gràcies a això, la droga comença a avançar. El medicament entra en contacte exclusivament amb l’interior del tub, res superflu entrarà al cos.

Un altre aspecte positiu del dispositiu és la seva alta seguretat en cas de tall d’alimentació. El dispositiu, fins i tot sense ell, podrà funcionar en mode d’emergència durant algun temps, cosa que mantindrà la seguretat de la vida humana.

Avui en dia es fabriquen dispositius capaços de funcionar en un dels tres modes de funcionament:

 • Controlat, es connecta quan el pacient requereix analgèsics. Al mateix temps, realitza el llançament sense l’ajut d’un metge.
 • El tipus continu només s’utilitza en els casos en què es requereix una infusió a llarg termini de solució salina, que és necessària per mantenir les funcions vitals d’una persona. S'utilitza si el pacient està en coma o no pot menjar de forma independent.
 • El mode periòdic difereix en què el control de l'administració de medicaments es realitza automàticament després de períodes de temps establerts. Això és convenient, ja que el metge no necessita seure constantment al costat del pacient i controlar l'administració de la solució.

On es pot utilitzar el dispensador

A causa del fet que l’equip proporciona una administració precisa de medicaments al cos, mentre es pot controlar la freqüència, l’abast del dispositiu és ampli.

El comptagotes no dóna aquest resultat, tot i que és impossible assegurar-se que la velocitat de la infusió es mantingui en un nivell determinat. A més, quan utilitzeu un producte estàndard, no podeu esperar-ne una dosificació exacta. Per tant, la majoria dels hospitals moderns estan equipats amb un dispensador.

Molt sovint s’utilitza l’equip:

 • A l’hora de rescatar animals. Per exemple, amb gastritis, quan la mascota no menja ni beu aigua;
 • En operacions quirúrgiques, s’utilitza una bomba de xeringa per administrar anestèsia;
 • A més, el dispositiu s’utilitza als departaments d’oncologia;
 • El dispositiu es troba sovint a les ambulàncies;
 • Als departaments narcològics, es necessita equip per eliminar substàncies nocives del cos del pacient;
 • El producte també s’utilitza activament en la lactància infantil.

L’avantatge d’utilitzar el dispositiu és la seva seguretat per al cos, ja que es redueix el risc d’efectes secundaris o complicacions. Però a la majoria de metges els agrada el dispositiu pel fet que és possible regular de forma independent la velocitat de lliurament de la solució mèdica. Gràcies al sistema de notificació integrat, el personal mèdic sempre escoltarà el so del dispositiu i vindrà a rescat a temps, cosa que ajudarà a evitar circumstàncies imprevistes.

Sistema de bomba de xeringa

En alguns casos, l’ús d’una xeringa pot no ser suficient i el pacient necessitarà una teràpia complexa. Per garantir la possibilitat d'infusió simultània de diversos medicaments, s'utilitza un equip especial.

La diferència entre el dispositiu és que combina diversos productes alhora en una estació. En aquest cas, la connexió es realitza a través d’un cable elèctric, que permet estalviar endolls i no requereix cap cable d’extensió addicional.Al pacient es connecten diversos tubs alhora, que injecten diversos medicaments. La dosi i la taxa d’admissió poden variar.

Els avantatges del sistema dispensador inclouen:

 • No ocupa espai, totes les xeringues poden cabre en una taula;
 • La connexió fàcil fa que sigui fàcil desplaçar-se a grans distàncies o al voltant de l’hospital;
 • El metge pot establir de forma independent certs programes i règims de dosificació;
 • L’estat del pacient es controla a través d’una pantalla, cosa convenient si es connecten 3-4 xeringues.

Valoració dels millors models de pressupost

SinoMDT SN-50С6

Un dispositiu fiable que permet la infusió de medicaments a qualsevol velocitat. La característica principal és que és capaç de determinar automàticament les característiques dels elements que s’utilitzen per a l’administració de medicaments. El producte es distingeix per una alta precisió i fiabilitat.

Si ho desitja, l'usuari pot establir un dels tres nivells d'alarma, que us permetran escoltar els xisclots gairebé a qualsevol lloc. La seguretat s’assegura aturant automàticament la pipeta si es produeix una oclusió, que és una solució convenient. El producte s’utilitza en el tractament dels humans, però també és adequat per administrar la solució als animals.

El cost mitjà és de 33.000 rubles.

SinoMDT SN-50С6

Avantatges:

 • Alta precisió;
 • Interfície còmoda;
 • Seguretat;
 • Detecció automàtica de xeringues;
 • Llarga vida útil;
 • Alarma de llum i so.

Desavantatges:

 • No trobat.

Armat LINZ-8A

Un dispositiu fiable d'un fabricant rus que és adequat per a ús en diversos hospitals. El dispositiu us permet injectar el producte amb una precisió professional, perfecta per al tractament de perfusions. Una característica distintiva del producte és la possibilitat de realitzar algunes operacions automàticament. El tauler de control fàcil d'utilitzar facilita la configuració.

La bomba de xeringa és adequada per manipular cèl·lules de fins a 60 ml. El dispensador funciona completament des de la xarxa elèctrica, però quan s’apaga l’alimentació, la bateria incorporada us permetrà acabar amb seguretat el procés de medicació. Si el personal mèdic instal·la incorrectament la xeringa o es produeix algun error, l’equip respondrà immediatament.

El cost mitjà és de 43.000 rubles.

Armat LINZ-8A

Avantatges:

 • Cos durador;
 • Àmplia gamma d'aplicacions;
 • Visualització clara;
 • Detecció automàtica de xeringues;
 • Eficiència;
 • Administració precisa del producte.

Desavantatges:

 • No trobat.

TOP-4 dispositius populars del segment de preus mitjans

SK-500 I Mindray

Equip fiable, que es caracteritza per una taxa d’injecció baixa, que permet utilitzar fins i tot xeringues de 5 ml. El dispensador està fet de material durador, el tauler frontal conté els modes principals, així com el seu propòsit. Fins i tot una persona sense formació mèdica pot esbrinar el funcionament del dispositiu.

La bomba de xeringa és adequada tant per a adults com per a nadons, cosa que la converteix en una eina versàtil. El sistema únic impedeix la introducció de grans oclusions, cosa que permet una infusió més segura de la solució. El dispositiu funciona amb un estàndard de 220 V. El pes de l’estructura és de 3 kg, cosa que facilita el desplaçament d’un lloc a un altre.

El cost mitjà és de 85.000 rubles.

SK-500 I Mindray

Avantatges:

 • Visualització còmoda;
 • Transmissió d'informació sense fils;
 • Evita la formació de grans oclusions;
 • Compleció segura de les injeccions;
 • Controls senzills;
 • Fiabilitat.

Desavantatges:

 • No trobat.

SP-8800

Un dispositiu de fabricació coreana d’alta qualitat que us permetrà injectar qualsevol solució mèdica. El dispositiu és adequat per a diverses aplicacions, cosa que el fa versàtil. La xeringa mínima és de 10 ml i la màxima de 50 ml. La interfície intuïtiva proporciona un funcionament senzill. S’admeten tots els paràmetres necessaris, cosa que permet utilitzar l’equip per a diferents pacients.

Per a una major seguretat, hi ha una bateria integrada a l’interior de l’estructura, que pot funcionar durant 3 hores sense interrupcions.Però només funciona en situacions d'emergència quan es tanca la font d'alimentació. La garantia del producte només dura un any. La humitat recomanada és de fins al 90%, tot i que no hi hauria d’haver cap condició. La massa del dispositiu és de 2 kg.

El cost mitjà és de 70.000 rubles.

SP-8800

Avantatges:

 • Conveniència;
 • Cos bonic;
 • Seguretat;
 • Gestió clara;
 • Eficiència;
 • Treball tranquil;
 • S'admet l'operació fora de línia.

Desavantatges:

 • No trobat.

IP-7700

Model compacte per a infusions d'alta precisió durant tot el procediment. Per millorar l’eficiència de l’equip, el fabricant va instal·lar un microcontrolador dual. La fiabilitat del dispositiu és d’alt nivell, cosa que també suposa un avantatge. Hi ha un sistema d’alertes de so i senyal, que s’activen quan es produeix una emergència.

La carcassa exterior està feta d’un material resistent que manté els components interns segurs. Una pantalla còmoda transmet informació amb precisió i us permet seguir el progrés de la injecció d’un dispositiu mèdic. El cabal màxim és de 1000 ml per hora. Consum d'energia: 15 watts.

El cost mitjà és de 60.000 rubles.

IP-7700

Avantatges:

 • Mecanisme dispensador d'alta qualitat;
 • Construcció robusta;
 • Durabilitat;
 • Pes reduït;
 • Compacitat;
 • Seguretat.

Desavantatges:

 • No trobat.

TE-311/312 TERUMO

Una de les millors opcions que garanteix un funcionament ininterromput durant tot el període d’operació. Una pantalla informativa mostra les lectures actuals per facilitar el control. La carcassa està equipada amb protecció contra esquitxades per a una major fiabilitat. El dispensador pot contenir xeringues a partir de 10 ml. Per seleccionar la velocitat s’utilitza un marcatge convenient.

Si la bateria es trenca o s’acaba, es pot substituir en uns quants passos. La velocitat màxima d’infusió és de 300 ml per hora. Si s’utilitza una xeringa amb un volum de 50 ml, el paràmetre augmenta 4 vegades.

Es ven a un preu: a partir de 60.000 rubles.

TE-311/312 TERUMO

Avantatges:

 • Eficiència;
 • Fàcil substitució de la bateria;
 • Durabilitat;
 • Selecció de mode senzill;
 • Taxa d’injecció;
 • Interfície intuïtiva.

Desavantatges:

 • No trobat.

TOP dispensadors premium més populars

SP 500 JMS

Un model de qualitat equipat amb un sensor de tensió. Dos processadors asseguren una alta fiabilitat. Gràcies al mecanisme inusual, la instal·lació de la xeringa requereix un mínim de temps. A més, el fabricant garanteix que la bomba pot funcionar no només amb xeringues de marca, sinó també de fabricació russa.

Es ven a un preu: a partir de 85.000 rubles.

SP 500 JMS

Avantatges:

 • Mida petita;
 • Fàcil transport;
 • Llarga durada de la bateria;
 • Pes: 2,6 kg;
 • Construir qualitat;
 • Fiabilitat;
 • Funció de restabliment.

Desavantatges:

 • No trobat.

Aitecs 2016

Un dels dispositius més cars i eficaços adequats per a clíniques privades i públiques. El producte és capaç de funcionar en diversos modes, cosa que garanteix una alta precisió d’inserció i garanteix la seguretat. Hi ha un registre d'esdeveniments que registra fins a 2000 lectures. Amb la introducció del medicament a una velocitat de 5 ml per hora, la durada de la bateria serà de 10 hores, cosa que és un bon resultat.

El preu mitjà és de 139.000 rubles.

Aitecs 2016

Avantatges:

 • Funció d’història del pacient;
 • Llarga durada de la bateria;
 • Suport USB;
 • Resistència a la desfibril·lació;
 • Muntura universal;
 • Fiabilitat.

Desavantatges:

 • No trobat.

Si teniu experiència en utilitzar els dispensadors descrits a la classificació o models més interessants, expliqueu-nos-ho als comentaris.

DEIXA UNA REVISIÓ

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí