Millor rizador de pestanyes per al 2020

0

El rizador de pestanyes és un rizador, un dispositiu que guanya popularitat darrerament. La funcionalitat de les pinces ajuda a obrir realment l’aspecte. En molts casos, saber utilitzar un accessori és una gran alternativa al perm. Aquest procediment no es pot fer sense danyar les pestanyes. La redacció del lloc "best-ca.designuspro.com" ofereix una qualificació dels millors rizadors de pestanyes 2020.

Què cal buscar a l’hora d’escollir?

Cal escollir un dispositiu cosmètic no pel preu. Aquí heu de prestar atenció no al cost i la marca, sinó a la junta de goma que es troba entre els clips.

Aquesta part hauria d’estar ben fixada. Si l’elàstic sembla feble, es rellisca de la base, hauríeu de negar-vos a comprar un accessori.

Externament, la geniva del rizador de pestanyes ha de ser ferma, fins i tot una mica ferma. Les tenalles amb una base de baixa qualitat seran difícils d’utilitzar.

Els millors fabricants afegeixen gomes de goma addicionals al kit. És convenient per a l'ús diari. Amb procediments cosmètics actius, la peça de goma queda inutilitzable al cap de 2-4 mesos. La superfície de goma es fa més prima, deixant al descobert la part metàl·lica.

Aquest dispositiu no es pot utilitzar a casa. Cal canviar les gomes i, en absència del model requerit, es canvien les pròpies pinces.

Les pinces resistents no han de ser de metall. Les modernes pinces de plàstic no són menys còmodes d'utilitzar, però molts prefereixen el metall. L'accessori de plàstic es pot utilitzar sobre rímel. El rínxol de les pestanyes amb la seva ajuda és natural i de llarga durada. Es creu que les pinces de plàstic no són molt còmodes per a l’ús diari.

La popularitat dels models amb molles és força elevada. La funcionalitat és necessària per controlar la força de premsat. No obstant això, els accessoris sense molla es consideren els més resistents. A més, la versió clàssica sense molla és molt còmoda d’utilitzar.

Com s’utilitza correctament

Les pinces per a dones tenen un aspecte aterridor, però l'accessori no és difícil d'utilitzar. El més important en aquest negoci és la paciència, ja que és poc probable que la primera vegada que un principiant aconsegueixi un bon rínxol. La forma d’utilitzar el fòrceps queda clara en només un parell de dies.

Segons el propòsit previst, es recomana aplicar l'accessori abans d'aplicar cosmètics. Si arrossegueu les pestanyes pintades, es tornen ràpidament fràgils i inflexibles. El risc de lesions és elevat. El rimel aplicat cau.

Les funcions del dispositiu requereixen unes pestanyes absolutament seques. Fins i tot els pèls lleugerament humits no s’arrissen, però es mantenen en la seva forma original.

Es recomana preescalfar les pinces amb un assecador. Per a una fina capa de goma, n’hi ha prou amb un parell de segons d’escalfament. L’eina donarà a les pestanyes una corba més impressionant.

Atès que el curling hauria de començar per les arrels del creixement del cabell, hi ha el risc de pessigar la pell. Per evitar-ho, es recomana aixecar la cella i col·locar l'eina a la parpella. No espremeu l’accessori molt fort, només cal que feu una premsa lleugera i curta. El dispositiu es pot moure al llarg de tota la longitud dels cabells.

Models populars

Els fabricants de cosmètics ofereixen models econòmics per al curling de pestanyes:

 1. Tipus mecànic;
 2. Tipus elèctric;
 3. Per a extensions de pestanyes.

Els tipus tenen avantatges i desavantatges, però els millors fabricants de la primera línia: Avon EyeLash Curler, Oriflame - Oriflame. Valera Sexy Eyes, Ebelin i Panasonic són els millors fabricants de la segona línia. Revlon Lash Curler i Shu Uemura són els millors fabricants segons els compradors de la tercera línia de productes.

Les espècies difereixen no només pel preu, sinó també per altres característiques. Per exemple, el clàssic disseny mecànic és completament segur per als ulls. El model té dues plaques corbes i es proporciona un ressort per controlar la força de subjecció. L'efecte de curling no és molt durador, cosa que suposa un desavantatge de l'eina.

Les tenalles tèrmiques pertanyen a la línia professional. Alguns d'aquests productes funcionen amb bateria, d'altres requereixen una connexió a la xarxa elèctrica. Els avantatges són la rapidesa de treball i la durada de l’efecte. Inconvenients: existeix arròs de deteriorament del cabell.

Després de l’extensió, les pestanyes requereixen dispositius especials de curling. Atès que els models elèctrics poden arruïnar els raïms i les opcions convencionals no són capaces d’arrissar els cabells artificials. El dispositiu per a extensions de cabell té una forma diferent i és completament segur. Tanmateix, l'accessori no pot posar pestanyes naturals, cosa que es pot atribuir a desavantatges.

Classificació de marques de pinces de qualitat 2020

Consells i ressenyes diuen que arrissar les pestanyes amb eines professionals és un procés fàcil i segur. La popularitat d’aquests models és superior a la de les eines del mercat massiu.

Kevyn Aucoin

El famós rizador de pestanyes és adequat per a pèls descontrolats. Les pinces elegants es venen amb gomes reemplaçables. L’eina arrenca els cabells amb la caiguda de la forma més segura possible.

Kevyn Aucoin ferro curling

Avantatges:

 • Preu mitjà;
 • Descripció detallada del model;
 • Marca famosa d'alta qualitat.

Desavantatges:

 • no.

Zinger Classic EYE-100

Alicates d'una coneguda empresa, el material de fabricació de la qual és acer d'aliatge. El tipus d’eina és mecànic, les tecnologies utilitzades són tradicionals. A causa del seu rendiment, és pràcticament etern en termes de vida útil Les ressenyes sobre l'eina només són positives. Cal destacar que l'eina no està equipada amb gomes. Les plaques de construcció es mantenen al seu lloc mitjançant un ressort que ajuda a regular la pressió.

Alicates Zinger Classic EYE-100

Avantatges:

 • Base d'acer;
 • Bones recomanacions del fabricant;
 • No cal una goma de recanvi.

Desavantatges:

 • La part de treball de l’acer és perjudicial per als cabells.

Rizador de pestanyes complet MAC

El model difereix de les versions anteriors amb una placa de construcció més ampla. Gràcies a això, afegeix no només rínxols, sinó també volum. Perms ràpidament i sobre els cabells més llargs i descontrolats.

Rizador de pestanyes complet MAC

Avantatges:

 • Principi de funcionament millorat;
 • Barat pel preu;
 • Descripció detallada a les instruccions.

Desavantatges:

 • No.

Rizador de pestanyes marró Bobbi

Rizador de pestanyes de qualitat professional. L’avantatge del model és que es pot utilitzar amb o sense una banda elàstica. A més, el model es pot aplicar amb un pegat especial adequat per a extensions de pestanyes. El model és gairebé un analògic complet del Shiseido Eyelash Curler, la classificació del qual va més enllà dels instruments pressupostaris.

Rizador de pestanyes marró Bobbi

Avantatges:

 • Varietat d'aplicacions;
 • Convenient per a ús domèstic.

Desavantatges:

 • Es ven només en establiments professionals.

S'ha completat una revisió de models mecànics econòmics que cal tenir en compte a l'hora de triar. Quina empresa és la millor eina correspon al comprador. Tothom té el seu propi criteri de selecció.

TACTE Bellesa

Aquest és un model de pinces tèrmiques pressupostàries, que també són de producció nacional. El tipus és adequat per a pèls curts i llargs. Les plaques de construcció de titani estan dissenyades per a temperatures bastant altes i per a temperatures extremes. El cost mitjà d’un model és de 3 dòlars. Si mireu el que costa la famosa Roventa, surt més barat.

TOUCH Ferro de curling de bellesa

Avantatges:

 • Barat;
 • està en venda massiva;
 • convenient per a principiants.

Desavantatges:

 • No.

Sephora

Aquest és el nom de les pinces úniques per als viatgers. El model de carretera es pot considerar a causa de l'estructura plegable. Gràcies a la solució, el producte es pot amagar a la bossa cosmètica més petita. Tot i la seva mida, el dispositiu és bastant funcional. El revolt és natural a causa de la placa amb forma especial.

Ferro de curling Sephora

Avantatges:

 • Mida petita;
 • Ho podeu emportar a la carretera;
 • Classificat entre les millors eines professionals.

Desavantatges:

 • No.

Talika

Tractament de pestanyes Lipocils: tenalles tèrmiques com les professionals. L'eina pot arrissar les pestanyes durant diversos dies. L’empresa produeix tot un conjunt de pinces que difereixen en funció. El tractament del cabell amb qualsevol model és fiable i segur.

Talika ferro curling

Avantatges:

 • Gran selecció de models;
 • Assortiment professional;
 • Fiabilitat i seguretat.

Desavantatges:

 • No.

Rizadors de pestanyes costosos, que són merescudament populars, però a diferència dels models coreans i xinesos, no es venen a les botigues habituals.

Rizador de pestanyes

Molts professionals consideren que el model que ofereix la firma és universal. L’eina és popular entre els artesans, ja que disposa de nanses còmodes amb un coixí de silicona suau. Les plaques tenen un còmode revolt. Tot plegat, el resultat facilita l’aspecte i la curvatura de les pestanyes és natural.

Rizador de pestanyes

Avantatges:

 • Model popular;
 • L'eina és d'acer.

Desavantatges:

 • Cost elevat.

Maquillatge professional NYX

Una eina de qualitat equipada amb una capa de silicona en lloc d’una junta de goma. Es troba directament entre les plaques i no s’aferra a les pestanyes. Gràcies a la solució, el curling s’obté de la manera més segura, precisa i ràpida possible.

Maquillatge professional NYX

Avantatges:

 • Alta qualitat;
 • Capa intercalada de silicona;
 • Base d'acer.

Desavantatges:

 • Rar a les botigues;
 • Cost elevat.

Molts professionals creuen que les pinces de pestanyes de qualitat no haurien de ser barates. Un rizador del centre comercial més proper o AliExpress conduirà a les pestanyes trencadisses després del primer ús.

Les pestanyes perfectament arrissades només es poden obtenir amb una eina cara i mecanismes d’alta qualitat. Amb el pas del temps, s’ha de substituir el corró per un de nou. La manca de folre provocarà un trencament del cabell.

El bigudí és perjudicial per a les pestanyes?

Les pinces elaborades amb cura, sense vores ni defectes afilats, no danyaran les pestanyes ni la pell de les parpelles. Per excloure una eina de baixa qualitat, és imprescindible comprovar la superfície de la vora de la placa amb els dits. El mecanisme principal ha de garantir un bon funcionament.

Cal treballar amb l’eina el més detinguda i tranquil·la possible. Amb una acció una mica incòmoda, es poden agafar pestanyes a les pinces. El bigudí s’ha d’utilitzar amb molta cura. Només en aquesta situació, es permet el curling cada dia. Cal canviar la inserció de goma que s’ha de canviar regularment.

Es pot aconseguir un efecte especialment durador escalfant el bigudí amb un assecador a una temperatura confortable. Però el Hot Curler no s’ha d’utilitzar cada dia. És molt dolent per als pèls fins de les pestanyes.

El resultat del curling es pot fixar de forma segura amb rímel. Aquest efecte de prolongar les pestanyes enrotllades es considera més suau.

Es pot utilitzar un rizador mecànic habitual diàriament, sempre que es requereixi una cura addicional de les pestanyes. Per a això, hi ha mescles d’oli reforçants, a més de sèrums especials. Es recomana aplicar els fons abans d'anar a dormir, de manera que tot tingui temps per absorbir-se a la pell i als pèls.

Un dispositiu cosmètic, com les pestanyes, necessita una cura regular. El bigudí s’ha de netejar regularment de cosmètics i també és important controlar la qualitat de la geniva.

Maneres alternatives d’arrissar les pestanyes

El rímel és una gran opció per ajudar-vos a arrissar el cabell.És difícil entendre les còpies presentades pels fabricants, ja que algunes estan dissenyades per a la densitat, altres per a la sobrecàrrega i la separació.

El rímel de curling sol estar equipat amb un pinzell especial, que té forma d’espàtula. També promou el curling. L’efecte es conserva gràcies als components especials del rímel.

No obstant això, els fixadors no funcionen bé amb els cilis resistents i indisciplinats. Amb aquestes característiques dels pèls, un producte cosmètic no és suficient. Aquí haurà d'aplicar un permís més eficaç.

Un altre procediment consisteix a fer pestanyes de biowaving, però disponible en un saló de bellesa professional. Tot i que les composicions es venen comercialment, per tant, amb les habilitats adequades, el microones també és possible a casa.

La composició ha de cobrir les pestanyes, aportarà brillantor i volum. La fixació de les pestanyes es duu a terme amb un coixinet especial, similar als rizadors habituals. Els pèls es deixen una estona en posició arrissada. Cal que la composició aplicada estigui seca.

El microones pot durar diversos dies, però tot està relacionat amb l'estat natural dels pèls. Quan s’utilitza el microones, és important seguir les regles especials de cura de les pestanyes.

Atenció domiciliària de pestanyes

Per a totes les dones hi ha productes econòmics per a la cura del cabell de pestanyes. Això és especialment cert per als procediments de saló i els cosmètics de marca cars.

Els productes de cura personal més importants es poden comprar a la farmàcia més propera, per exemple:

Si els pèls de les pestanyes són durs i no es poden pentinar, hauríeu de fixar-vos en les fulles de bedoll. Hi ha disponible una decocció del component sec. Esbandir amb decocció enforteix els cabells, fent-los suaus i esmicolats.

L’àcid nicotínic es considera un super remei per als cabells. L’efecte del medicament es deu a propietats vasodilatadores. Millora els processos metabòlics, la circulació sanguínia. Després d’aplicar nicotina, els cilis es tornen més forts, més esponjosos.

El millor bàlsam per a les pestanyes és l’oli de ricí regular. Quan tingueu cura de les pestanyes, no us oblideu de les celles. És útil fer massatges amb oli i, per a això, podeu utilitzar un raspall de dents. Tant les celles com les pestanyes seran gruixudes i ben preparades en pocs tractaments.

És important recordar que l’atenció adequada i de qualitat no ha de ser única. El resultat requereix almenys uns 3 mesos de treball diari. Els mètodes, per cert, ajudaran si es danyen les pestanyes després d’un ús inadequat de pinces o d’altres mètodes de curling.

Per evitar la pèrdua de pestanyes, val la pena utilitzar només cosmètics d’alta qualitat. Podeu triar fons de fabricants de confiança. També és important recordar les dates de caducitat dels productes. El millor és utilitzar cosmètics suaus, que són importants per rentar-los amb cura. Per exemple, quan s’elimina el rímel, és important utilitzar hàbilment coixinets de cotó. S’ha de col·locar sota la parpella inferior. Mou-te pel creixement dels pèls. Això eliminarà la brutícia del disc i no quedarà a la pell delicada al voltant dels ulls.

El coneixement de les regles de cura i la disponibilitat de pinces d’alta qualitat són la clau per a unes pestanyes bellament corbes i un aspecte atractiu.

DEIXA UNA REVISIÓ

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

He llegit els termes acord d’usuari *