Millors patins en línia per a adults per al 2020

0

Els rodets donen un impuls de vivacitat a un adult i a un nen, i els viatges conjunts a l’estiu poden unir i curar una família. Per descomptat, la compra d’aquest equip requereix una atenció especial als detalls, de manera que els redactors del lloc "best-ca.designuspro.com" han preparat per a vostè una qualificació dels millors patins per a adults per al 2020.

Principals criteris de selecció

Sembla que l'elecció dels vídeos és més que una simple qüestió, n'hi ha prou amb triar el model més atractiu. No obstant això, una sèrie de característiques d’aquest equip poden afectar la comoditat de l’ús. A continuació, descriurem les característiques més significatives dels vídeos.

Pis

La majoria dels models estan disponibles per separat per a homes i dones. L’objectiu no és només en el component estètic, sinó també en l’estructura anatòmica del cos. Així, per exemple, els models femenins són més estrets i l’alçada del cafè és una mica menor. Aquest enfocament es deu al fet que les noies tenen els turmells més estrets i que els músculs de la vedella estan situats més amunt. Les cames dels homes difereixen respectivament en l’amplada del turmell i els rodets haurien de ser més amples.

Pel que fa a les mides, corresponen a la taula de talles estàndard.

Varietat de models

El patinatge sobre rodes ha guanyat durant molt de temps una àmplia popularitat i presenta diversos estils. Per tant, l’equip s’ha de triar en funció del propòsit de l’adquisició. Quins són els principals tipus?

 1. Per a la forma física o la relaxació: els models clàssics i més populars S’haurien de comprar per a usuaris novells, ja que aquest equip és convenient, garanteix el suport dels peus i ajuda els patinadors principiants a sentir-se més segurs.
 2. Urban (freeride): els models són indispensables per als viatges urbans actius. El seu disseny es distingeix per la seva maniobrabilitat, aquest equip proporcionarà comoditat i seguretat en llocs concorreguts, a les voreres i voreres.
 3. Per a l’eslàlom, es distingeixen per la protecció i el suport fiables del turmell i el taló. Dissenyat per a trucs i maniobres.
 4. D'alta velocitat: adequat per a un patinador experimentat i segur. Aquests models s’utilitzen per a viatges de llarga distància, les seves rodes tenen un diàmetre més gran i són més estables en qualsevol superfície. Sovint, aquests productes estan fets de materials resistents, resistents i resistents als impactes. Per tant, es garanteix una alta resistència al desgast del producte, però l'usuari pot experimentar molèsties significatives en portar-lo.

Depenent de l’experiència

També s’ha de tenir en compte la capacitat de l’usuari per situar-se en rodes. La majoria dels fabricants fabriquen tota una gamma de models en funció de l'habilitat del corró.

Per a principiants, recomanem les opcions més econòmiques, amb rodes de petit diàmetre i un marc de plàstic. Com més habilitats tingui el corró, més equip hauria de tenir.

Arrencada interior

Aquest element dels rodets s’encarrega de portar-lo còmodament. És molt important triar una bota que s’adapti perfectament al peu. Quines són les principals opcions que podeu trobar:

 • Estàndard: fabricat amb materials d'escuma lleugers i poc adequat per a un desgast permanent. T. a.l’arrencada no s’ajusta a les característiques anatòmiques individuals de l’usuari, la comoditat d’aquests models és qüestionable. Però aquesta és la millor opció per a principiants.
 • Ajust automàtic: aquest equip és capaç de recordar la forma de la cama d'un corró. Aquest avantatge es deu a la presència d’un farciment especial en forma de gel. Els rodets són més cars, però ofereixen un bon suport i garanteixen el màxim confort.
 • Memori-fit és un anàleg de la versió descrita anteriorment, però aquest arrencada és capaç de recordar la cama de l'usuari encara més ràpidament.

Punys (o punys)

Aquests són els panys de les rodes. Una posició estable d’un atleta és impossible sense aquests elements. A més, els punys permeten tirar fora quan es condueix amb molta força i les potes del corró no es cansen tant. Quins models estan a la venda?

 1. Mànec de plàstic / baix: s'utilitza en rodes dissenyades per a la recreació o la forma física. Deixeu que l’usuari no es deixi intimidar pel plàstic, ja que utilitzarà un material durador i d’alta qualitat que sigui resistent a les caigudes i els impactes.
 2. Puny carboni / baix: aquests elements s'utilitzen en productes utilitzats per professionals i usuaris experimentats. Aquestes rodes són resistents, garanteixen un suport i seguretat segurs als turmells. Molt sovint, aquest cafè s’utilitza en equips per a carreres i maratons. Els materials de carboni tenen una llarga vida útil i tenen un efecte positiu sobre les característiques i el funcionament del producte.

Mètode de fixació

L’encaix de rodets va perdent popularitat a poc a poc, perquè és llarg, incòmode i no sempre segur. Tot i això, encara es pot trobar el mètode de fixació estàndard. Sovint els cordons es complementen amb sivelles i velcro. Aquests elements addicionals proporcionen una fixació fiable de les cames i, en conseqüència, una conducció còmoda.

El sistema de cordons ràpids és especialment exigent, que és un punt fort que només cal estrènyer al rodet.

L'encaix Boa també permet una fixació ràpida, només en aquest cas l'usuari pot controlar la tensió de l'encaix mitjançant un pany especial.

Marc

L’element sobre el qual s’uneixen les rodes. Fet de diferents materials:

 • Plàstic: aquests models són econòmics, són lleugers, de manera que és millor comprar-los per a patinadors sense experiència. No obstant això, encara hi ha opcions més lleugeres, a més, els marcs de plàstic són de curta durada.
 • Alumini: més lleuger, mentre que el marc no té por dels impactes, no es deforma durant els impactes i les caigudes. Apte per a usuaris amb habilitats bàsiques de conducció. La compra d’aquest equip proporcionarà a l’usuari una llarga vida útil.
 • Els productes de carboni són models encara més forts, mentre que el seu pes és inferior a les opcions anteriors. Estan especialment dissenyats per a professionals que planifiquen viatges regulars i freqüents.

Consells! El marc és un element molt important, la força del punt que fa el corró depèn de la seva rigidesa. Per a aquells que vulguin circular bé, el millor és triar les opcions més rígides.

Rodes

Un altre element important dels rodets. La majoria dels productes estan equipats amb rodes de poliuretà, serà difícil trobar altres materials a la venda. Les rodes de poliuretà són resistents, no s’esquerden i serveixen durant molt de temps.

Rodaments

Molt important ja que redueixen la força de fricció entre el marc i les rodes. A més, els coixinets d’alta qualitat asseguraran una conducció uniforme i d’alta velocitat.

Fre

Els principiants no poden prescindir d’un fre, de manera que la majoria de models estan equipats amb aquest detall. Si parlem de corrons clàssics per relaxar-se, els frens que s’instal·len necessàriament s’instal·len més sovint al costat dret, però si es vol, es poden reordenar a l’esquerra.

Però en articles d’hoquei o cursa, el fre no està instal·lat, simplement no és necessari allà, ja que fa que l’equip sigui més pesat i interfereixi la maniobrabilitat.

Classificació dels millors vídeos per a principiants el 2020

Hudora RX-23

La coneguda marca fa temps que produeix productes de qualitat amb èxit, a més, és aquest fabricant a qui li agrada introduir nous articles en els seus productes.

El cost de l’equip és baix, mentre que la qualitat no s’ha vist afectada. Els punys són còmodes, la bota tampoc causa molèsties, els rodets són fàcils de fixar a la cama, els materials permeten ventilar l’aire. Com a resultat, aquesta és una gran opció per als patinadors sense experiència.

patins amb patins Hudora RX-23

Avantatges:

 • aspecte agradable;
 • facilitat d'ús;
 • preu baix.

Desavantatges:

 • discrepància de mida.

El cost mitjà és de 5.000 rubles russos.

МaxCity Expert Home

El model s’adaptarà a tothom, inclosos els patinadors principiants. L’equip està fabricat segons un sistema especial que garanteix la transpiració; ara l’usuari pot oblidar-se de l’olor desagradable i de la sudoració dels peus.

La plantilla de forma anatòmica proporcionarà comoditat, mentre que no permet que el taló rellisqui dins de la bota. Les rodes estan fetes de materials de PVC, a jutjar pels comentaris, no s’esborren aviat, fins i tot amb l’ús més actiu. Els coixinets tampoc són satisfactoris, donen un recorregut suau al mateix temps que us permeten fer una empenta potent. Els rodets permetran a l’usuari passar per totes les etapes d’habilitat fins al nivell del professional, proporcionant comoditat i seguretat a la pista de dificultats variables.

patins sobre rodes MaxCity Expert Masculí

Avantatges:

 • alt nivell de qualitat;
 • versatilitat;
 • fre incorporat;
 • els coixinets són adequats per a maratons;
 • plantilla anatòmica.

Desavantatges:

 • el cafè falla ràpidament.

El cost mitjà és de 2.700 rubles russos.

Millors corrons corredissos

Larsen nero

No és una mala opció, però només és adequada per a noies i adolescents. El principi de funcionament dels corrons és la possibilitat d'augmentar-los en diverses mides. Tots els materials són transpirables, els peus no es mullaran durant els viatges més llargs. La bota és resistent, s’asseu còmodament al peu. Les rodes no estan sotmeses a abrasió, dos frens fiables garantiran la seguretat dels patinadors sense experiència.

L’encaix es complementa amb corretges i tancaments, l’equip està fermament fixat a la cama sense causar molèsties.

patins rodets Larsen Nero

Avantatges:

 • força;
 • fixació còmoda;
 • disseny elegant.

Desavantatges:

 • el material transpirable només s’aplica a la part frontal de la bota;
 • restriccions de pes (fins a 80 kg).

El cost mitjà és de 1.500 rubles russos.

Per a professionals

K Alexis 80 Alu W 2017

El producte és ideal per a operaris professionals. El seu disseny se centra en la comoditat i la seguretat. La bota suau s’adapta bé a la cama, mentre recorda la seva forma. La plantilla absorbeix algunes de les vibracions, una corretja addicional al taló permet posar ràpidament els rodets i fixar-los fortament al peu. El marc d'alumini no està subjecte a deformacions i també es pot trobar protecció contra la humitat als laterals.

patins sobre rodes K Alexis 80 Alu W 2017

Avantatges:

 • convenient de posar;
 • disseny elegant;
 • seguretat;
 • memòria anatòmica.

Desavantatges:

 • No.

El cost mitjà és d’11.000 rubles russos.

Rollerblade Twister 80 W

Aquesta marca italiana s’ha guanyat durant molt de temps la confiança dels clients. El fabricant produeix un equipament excel·lent per a carreres professionals que impliquen acrobàcies extremes.

La bota garanteix una fixació fiable del peu, ja que es proporcionen subjeccions addicionals. El marc dels rodets és d’alumini, cosa que no només dóna resistència al producte, sinó que també redueix el seu pes, que és tan important per al màxim rendiment dels trucs. L’equip us permet accelerar a velocitats elevades, sobretot mantenint eficaçment la velocitat en una superfície uniforme. Els desavantatges del producte inclouen la manca de fre, però això no és sorprenent per als models professionals.

patins amb patins Rollerblade Twister 80 W

Avantatges:

 • excel·lent ventilació;
 • sabates resistents que fixen el peu de manera segura;
 • força i lleugeresa;
 • seguretat a l’hora de realitzar trucs.

Desavantatges:

 • preu elevat;
 • les rodes es deterioren ràpidament.

El cost mitjà és de 17.000 rubles russos.

Per al freeskate

Freeskate és una direcció d’esquí que combina elements de tots els estils i que també es caracteritza per la realització de diversos trucs, inclosos els extrems.Per tant, els rodets d’aquest estil han de ser resistents i resistents als aterratges fallits. En aquest cas, la cama s’ha de fixar de manera segura per tal d’excloure una fractura.

Seba FR1

La millor opció si teniu previst saltar amb freqüència. Els robots estan protegits per lliscadors per evitar el desgast dels rodets. El marc és resistent i fiable i els coixinets són difícils de deformar i fallar. A més, l'equipament està dissenyat de manera que la vibració no interfereixi amb l'esquí. El pes del producte és petit, un gran avantatge serà la presència de peces substituïbles al kit.

patins amb patins Seba FR1

Avantatges:

 • fixació fiable;
 • els rodets estan ben ventilats;
 • seguretat;
 • força;
 • recanvis;
 • pes lleuger.

Desavantatges:

 • preu alt.

El cost mitjà és de 21.000 rubles russos.

Rollerblade RB 80

Una opció econòmica per a viatges extrems. El gran avantatge és el disseny inusual i elegant del producte. Els patins seran apreciats no només pels aficionats al freeskate, sinó també pels afeccionats a l’eslàlom.

El marc és d'alumini, les botes laterals estan protegides contra el desgast ràpid i altres defectes. La part interna de les rodes s’adapta ràpidament a les característiques individuals del turmell de l’usuari.

patins amb patins Rollerblade RB 80

Avantatges:

 • preu acceptable;
 • disseny elegant;
 • excel·lent qualitat del producte;
 • pot ser utilitzat per principiants.

Desavantatges:

 • les rodes fallen ràpidament.

El cost mitjà és de 10.000 rubles russos.

Per a una conducció agressiva

Acció Urbana 2017

El model està dirigit a realitzar trucs perillosos, combinats amb una conducció agressiva ràpida. El marc d’alumini garanteix la resistència del producte mentre el manté lleuger. Les rodes de PVC trigaran molt a inutilitzar-se. Les botes rígides impedeixen que el peu llisqui cap a l’interior i la presència d’un amortidor us estalviarà vibracions desagradables que us impediran concentrar-vos en trucs.

El pes màxim suportat és de 100 kg.

patins amb patins Action Urban 2017

Avantatges:

 • els vídeos permeten desenvolupar una velocitat molt alta;
 • subjecció fiable;
 • amortidor.

Desavantatges:

 • els detalls es perden ràpidament.

El cost mitjà és de 5.000 rubles russos.

Per a l’eslàlom

Fila Skate NRK JP

L’elegant model farà les delícies d’usuaris experimentats i principiants amb la seva versatilitat.

El producte és ideal per a l’esquí urbà, considerant la fiabilitat de la fixació i la facilitat d’ús. El xassís és prou baix per distribuir el centre de gravetat de manera uniforme per obtenir confiança durant la conducció.

El marc és d'alumini, la bota està ben ventilada.

patins de patins Fila Skate NRK JP

Avantatges:

 • peces de recanvi incloses;
 • moltes crítiques positives;
 • excel·lent qualitat de construcció.

Desavantatges:

 • preu alt.

El cost mitjà és de 21.000 rubles russos.

Per a la forma física

Powerslide Zeta

L’opció de fitness clàssica. Aquests vídeos són ideals per a un atleta de qualsevol nivell. L’equip és lleuger, permet realitzar trucs, desenvolupar velocitats elevades i no provoca molèsties. La bota és dura, fixa fermament la cama, memoritzant les seves característiques anatòmiques. Els materials són transpirables i resistents al desgast.

Patins de rodets Powerslide Zeta

Avantatges:

 • còmode sistema de cordons;
 • fre incorporat;
 • els rodets s’ajusten al peu del corró;
 • una àmplia gamma d’opcions.

Desavantatges:

 • no identificat.

El cost mitjà és de 10.000 rubles russos.

K2 Alexis Pro W 2018

Un model per a aquells que necessiten més comoditat. El disseny dels rodets és una bota suau que no lesiona els lliscadors de turmell i plàstic que protegeixen els rodets i les potes dels danys i de les conseqüències de les caigudes.

Les cames d’aquest vestit no suen ni tan sols els dies més calorosos gràcies a una ventilació d’alta qualitat. La corretja del taló i el sistema de cordons ràpids faciliten l’ús.

patins de patins K2 Alexis Pro W 2018

Avantatges:

 • fort control;
 • cordons ràpids;
 • seguretat;
 • coixinets premium.

Desavantatges:

 • no identificat.

El cost mitjà és de 10.000 rubles russos.

Si teniu experiència en utilitzar els productes descrits a la classificació, escriviu els vostres comentaris als comentaris.

DEIXA UNA REVISIÓ

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

He llegit els termes acord d’usuari *