Els millors cinturons per aprimar la panxa i els laterals per al 2020

0

Amb l’apropament dels dies de primavera, el flux de visitants a centres de fitness, gimnasos, piscines es duplica o fins i tot triplica. La majoria de noies i dones, i molts homes, volen conèixer la temporada d’estiu de forma reduïda i en forma. Perdre l’excés de pes mitjançant un exercici i una dieta vigorosos és bastant fàcil. Però què fer amb les àrees problemàtiques. És a dir, amb la cintura, l'estómac, els malucs. Com a regla general, els rotllos desagradables als costats i la panxa inflada són molt més difícils d’eliminar. Molta gent recorre a diversos desenvolupaments innovadors que prometen un efecte instantani. Avui ens centrarem en els millors cinturons per aprimar l’abdomen i els laterals.

Cinturó per aprimar. És eficaç?

És difícil dir si l’ús d’un ventre i un cinturó lateral és efectiu en termes de pèrdua de pes. Al cap i a la fi, el dispositiu només afecta les àrees problemàtiques. És molt possible reduir el volum i enfortir els músculs. Però, molt probablement, sense una formació intensiva, el procés no serà ràpid.

Actualment, per a aquells que vulguin corregir els defectes de les figures, es fabriquen dos tipus de productes. Calefacció o massatge i elèctric. És sobre ells que parlarem.

Com triar el cinturó adequat per perdre pes

Abans d’anar a comprar, heu d’entendre quin tipus de dispositiu necessiteu. L’enfocament ha de ser estrictament individual. Podeu preguntar sobre les recomanacions dels amics, l'opinió dels compradors i les valoracions dels millors fabricants. Però haurà de centrar-se en el seu pes, volum, estat de la pell i estil de vida.

A l’hora de triar, es tenen en compte aquests paràmetres.

 • Llargada. La majoria de models estan dissenyats per a mesures de cintura de 65 a 100 cm. Els models més llargs són difícils de trobar. Val la pena parar atenció als aparells elèctrics equipats amb cinturons ajustables.
 • Alçada o amplada del cinturó. Com més ampla sigui l’amplada, més àrea cobrirà i, en conseqüència, l’efecte serà més alt. Els cinturons de sauna estan al capdavant de la selecció.
 • La qualitat del material i el processament de les costures. Per fer l’aplicació el més còmoda possible, seleccioneu models amb una capa interior suau i higroscòpica. Ell, igual que elàstic, té seccions ben processades, evitarà la irritació de la pell, l’aparició de microesquerdes i no fregarà el cos. Especialment en presència d’una quantitat important de quilos de més, quan es porta el cinturó, es formen rodets a les vores superior i inferior.
 • La fiabilitat del fermall.
 • Efecte de massatge a les corretges de sauna. S'aconsegueix gràcies a les parts addicionals cosides i ajuda no només a desfer-se de quilos i centímetres de més, sinó també a millorar el to de la pell, a reduir l'aparença de la cel·lulitis.
 • Suport d'esquena. Molts models amb efecte escalfador tenen un efecte terapèutic a la columna vertebral, alleugen el dolor, milloren la postura i, durant els esports, redueixen la càrrega a la columna vertebral.

A causa de l’efecte escalfador, els cinturons d’aprimament per als costats i l’abdomen són més adequats per a les persones que tenen un estil de vida actiu, que visiten gimnasos o classes de fitness. Tot i això, seran efectius mentre caminen o troten al matí. Segons el model, es poden utilitzar durant diverses hores al dia o durant tot el dia. En aquest darrer cas, un dels criteris de selecció és la invisibilitat del cinturó sota la roba exterior.

Els models elèctrics són escollits tant pels que es mouen activament com pels que tenen problemes a causa d’un estil de vida sedentari, però no hi ha prou temps per fer esport. El seu principal avantatge és una àmplia funcionalitat i un efecte ràpid. A l’hora d’escollir un cinturó elèctric, a més dels punts enumerats anteriorment, presteu atenció al nombre de modes d’exposició als músculs, a la possibilitat d’un funcionament autònom a partir d’una bateria o bateries, la facilitat d’operació i el pes del propi dispositiu.

TOP cinturons populars per aprimar l’abdomen i els laterals

Hi ha a la venda una gran varietat de models d’una àmplia gamma de fabricants. Entre ells, els compradors distingeixen:

 • Empresa taiwanesa "K.W. Innovations Co. Ltd ";
 • "PrimeSport" rus fins al 2017, conegut com la marca australiana "Starfit";
 • L'empresa israeliana "Bradex", els models de la qual són d'excel·lent qualitat;
 • Fabricants xinesos Hot Shapers, Ningbo Jiangbei Ringlong Import & Export Co., Ltd, Guangzhou Qianhe Beauty Equipment Co., Ltd.

A continuació es mostren les descripcions i característiques dels models més populars, tant de la categoria de cinturons de sauna com de cinturons elèctrics.

Cinturons d'efecte sauna

Seran una bona solució per a aquells que necessitin aprimar-se i endreçar la cintura i l’abdomen.

Teixit elàstic no teixit. Consten de tres capes. El primer, directament adjacent al cos, s’encarrega de l’efecte del massatge i de la comoditat durant l’entrenament o el simple desgast, absorbint la suor. El segon crea un efecte sauna. En escalfar el cos, accelera el metabolisme i afavoreix la degradació dels dipòsits de greixos. Tot això condueix a una sudoració intensa, accelera el procés de pèrdua de pes, dóna forma a la figura, augmenta el to de l’epidermis i dóna elasticitat a la pell, que al seu torn millora significativament la silueta de la figura. La tercera capa manté la calor a l’interior i és responsable del disseny exterior del producte.

Vulkan Classik Standart

Un model d’una marca taiwanesa popular des de fa deu anys pel seu valor democràtic, facilitat d’ús i eficiència. Es va triar el neoprè com a material principal per a l'efecte sauna. Et manté calent. Alhora, té una gran elasticitat, que permet que el cinturó s’adapti bé a qualsevol figura amb un volum de cintura inferior a 100 cm, prenent la forma del cos. La capa interna de termosell té un lleuger efecte massatge, provoca el flux sanguini als teixits, accelera el metabolisme i ajuda a enfortir els músculs de l’abdomen i de l’esquena. Moltes persones utilitzen un cinturó per al dolor a la columna lumbar.

Cinturó Vulkan Classik Standart

Avantatges:

 • Apte per a figures masculines i femenines;
 • Equipat amb un còmode tancament de velcro que us permet fixar el producte en qualsevol lloc;
 • No només té un efecte escalfador, sinó un massatge i de suport;
 • L'efecte apareix 3 mesos després de l'ús;
 • Redueix la cintura en 6 cm;
 • Invisible sota roba ajustada, que permet portar-lo constantment.

Desavantatges:

 • Pot causar irritació de la pell. La majoria dels compradors aconsellen portar-lo en una samarreta fina. O utilitzeu-lo exclusivament per entrenar, caminar o trotar;
 • Absolutament ineficaç sense esforç físic;
 • L'efecte del massatge és gairebé invisible, malgrat les garanties dels fabricants.

No obstant això, la majoria de les deficiències es compensen amb el preu de 340-350 rubles i la disponibilitat. El producte es pot comprar a una botiga d’esports, una botiga en línia i una farmàcia.

207

Un model interessant per a noies i dones de la companyia russa "PrimeSport". No és adequat per a persones que necessiten ajustos importants del pes. Però, millorarà la figura i trobarà un estómac pla després del part o la cirurgia. Naturalment, després que el metge permeti portar cinturó i practicar esport. El neoprè també és el material principal. Representa fins al 70% de la massa del producte. Aquesta capa contribueix realment a l’acceleració del metabolisme, l’eliminació de toxines i la degradació del greix corporal.

Al mateix temps, la part interior està feta de polièster hipoal·lergènic, que no provoca irritació, fins i tot amb fortes suors.La part exterior és de Lycra suau i elàstica, agradable al tacte.

207

Avantatges:

 • El cinturó lleuger i compacte per a la panxa i els laterals s’adapta fàcilment a una bossa de viatge o de gimnàs;
 • Relativament prim, sense tancaments, és pràcticament invisible fins i tot sota una samarreta de punt o una brusa lleugera;
 • L'alçada de 26 cm li permet actuar sobre grans àrees del cos, incloses la cintura, l'abdomen, els costats, l'esquena;
 • Té un efecte beneficiós sobre la pell;
 • Ajuda a desfer-se de la cel·lulitis i a obtenir una silueta de figures sofisticada;
 • Quan es porta contínuament, corregeix la postura i redueix l’estrès a la columna vertebral.

Desavantatges:

 • No apte per a persones obeses, la mida màxima declarada pel fabricant a la cintura és de 85-90 cm;
 • Segons molts, és de mida molt petita i és realment adequat per a la talla S;
 • El model es considera unisex, però un petit nombre d’homes el podran portar, però està dissenyat per a noies i dones joves;
 • Heu d’anar amb compte amb les falsificacions, el model de marca amb costures uniformes processades d’alta qualitat està fabricat exclusivament en negre i groc;
 • Rentar a mà a 30-40 graus de temperatura de l’aigua.

El cost del producte a les botigues en línia és de 300-330 rubles.

Starfit SU-202

Un cinturó d’un fabricant xinès mereix, sobretot, comentaris positius dels compradors. La seva principal diferència és que és monocapa, completament de neoprè. Per tant, escalfa perfectament el cos i el manté calent durant molt de temps. És realment eficaç en la lluita contra centímetres extres. Fins i tot amb poca activitat física, permet treure fins a tres centímetres de la cintura i els malucs en un termini de tres mesos.

Starfit SU-202

Avantatges:

 • El fort efecte escalfador provoca una sudoració profunda i ajuda a eliminar els dipòsits de greixos;
 • La vora d’alta qualitat de les vores no permet estirar el cinturó durant l’ús i no frega la pell;
 • Es produeix en dues mides, de 100 i 125 cm de llargada, però el tancament de velcro universal i fiable permet utilitzar-lo a persones amb paràmetres més petits;
 • Eficiència;
 • Invisible sota la roba;
 • Fa de models masculins i femenins.

Desavantatges:

 • Olor química forta que desapareix després d’uns pocs rentats;
 • El model completament fabricat en neoprè es pot portar sense enlairar-se, no més de 3 hores;
 • Requereix rentat a mà després de cada ús.

El cost d’un cinturó amb efecte sauna és de 320 a 350 rubles.,

Bradex SF 0182

La companyia israeliana produeix alguns dels millors productes esportius. Aquest model n'és una prova. El polièster, que actua com a component principal, no deixa passar l’aire i escalfa ràpidament el cos, accelerant la circulació sanguínia i la sudoració. L’elastà que s’utilitza per a la capa interna és higroscòpic i no causa molèsties quan entra en contacte amb la pell. La capa superior de poliamida millora l’efecte sauna.

Bradex SF 0182

Avantatges:

 • Eficiència de l'aplicació;
 • Garantir la comoditat durant els entrenaments, gràcies a una capa interior antilliscant agradable al tacte;
 • Una base àmplia i encoixinada distribueix uniformement la càrrega a la part posterior. Molta gent fa servir el cinturó quan fa excursions o viatges llargs;
 • La longitud màxima és de 125 cm, cosa que permet utilitzar-la per persones obeses;
 • Tancaments de doble velcro;
 • Excel·lent qualitat i durabilitat.

Desavantatges:

 • El cost de Bradex SF 0182 és superior a la mitjana del mercat i és de 840-860 rubles. La majoria dels compradors consideren que el preu està justificat.

Cinturons elèctrics

El cinturó elèctric actua sobre el cos muscular en microimpulsos, creant l’efecte d’un entrenament real. Però hi ha models que funcionen segons el principi d’una sauna. El principal avantatge d’aquests models és que estan dissenyats per a persones ocupades. Per regla general, amb 10-15 minuts d’utilitzar el cinturó al dia n’hi ha prou per obtenir un efecte notable. A més, podeu ajustar la freqüència i la força dels impulsos, el temps d’entrenament. La sessió només depèn dels desitjos del comprador. Podeu entrenar els músculs raspant-vos al sofà, a la cuina o davant del televisor. Però és millor combinar-ho amb exercicis al simulador. A més, molts productes es poden ajustar fàcilment en longitud.Amb ells, podeu estrènyer les zones problemàtiques dels braços i entrenar els músculs de les cames des dels vedells fins a les natges.

Abs-A-Round

La marca xinesa ha llançat un producte capaç de funcionar en 600 modes. Encara es poden seleccionar més de cent nivells de freqüència de vibració. El kit inclou coixinets addicionals que us permeten treballar els músculs dels braços i les cames.

Abs-A-Round

Avantatges:

 • Un gran nombre de modes, que permeten realitzar un entrenament circular dels músculs abdominals. O per separat músculs rectes o oblics, abdominals superiors i inferiors;
 • Equip excel·lent amb la capacitat de treballar activament en la majoria de les zones amb problemes del cos. Avantbraços, natges, vedells;
 • Tot i la varietat de modes, és fàcil d'utilitzar;
 • Apte per a persones obeses amb una cintura de fins a 136 cm;
 • En una sessió, podeu obtenir una càrrega completa als músculs abdominals i de l'esquena. Com si es fessin 400 girs o 400 voltes.

Desavantatges:

 • Pesat, amb un pes de fins a 760 grams;
 • No hi ha cap mode independent. Es pot utilitzar només quan estigui connectat a una xarxa.

A més, els desavantatges del model inclouen el seu cost de 3.000 rubles. Tot i això, donada la funcionalitat avançada, no sembla massa car.

Bradex Tonus

Model fàcil d’utilitzar però eficaç. És ajustable en longitud i es pot utilitzar per entrenar els músculs de la premsa, esquena, natges, malucs i braços. Hi ha massatges i sauna. Per tant, amb la seva ajuda, és fàcil no només trobar una silueta ajustada, sinó també desfer-se de la cel·lulitis, els espasmes i el mal d’esquena.

Bradex Tonus

Avantatges:

 • Dispositiu multifuncional;
 • Apte per a tota la família;
 • Es pot utilitzar com a model "per als mandrosos" en posició asseguda o estirada, i durant l'entrenament actiu;
 • Molt fàcil d'operar;
 • Hi ha mètodes de control automàtic i manual;
 • Diversos modes de massatge, des de relaxant fins intens.

Desavantatges:

 • Tot i la marca israeliana, es confecciona a la Xina, encara que poques vegades, però hi ha queixes sobre la qualitat de la construcció;
 • Pot causar irritació en persones amb pell sensible;
 • Funciona només des de la xarxa elèctrica, mentre que té un cable curt que limita els moviments i no dóna l’oportunitat d’entrenar a tota força.

El cost del producte en fer la comanda a la botiga en línia és de 1800-2000 rubles.

BRADEX SF 0172

Un dels darrers desenvolupaments d’una empresa israeliana. Un dispositiu sorprenentment senzill que us permet treballar sistemàticament tots els músculs del cos. Té efecte anticel·lulític, millora l’elasticitat de la pell. El conjunt inclou un coixinet que inicia microimpulsos, dues corretges que permeten utilitzar el dispositiu en diferents parts del cos, activar el gel amb efecte escalfador i bateries.

BRADEX SF 0172

Avantatges:

 • Lleuger i compacte, és convenient portar-lo a la carretera;
 • Àmplia gamma d'ajust de corretges;
 • Funciona en 6 modes i a 10 nivells de càrrega;
 • És possible configurar manualment els paràmetres personals;
 • Alimentat per bateries, que us permet utilitzar-lo a qualsevol lloc, inclòs el gimnàs.

Desavantatges:

 • Potent. Val la pena començar amb càrregues mínimes, augmentant-les gradualment.

El cost d’un dispositiu universal és de 2000-2500 rubles.

Els cinturons aprimadors, ja siguin amb efecte sauna o elèctrics, poden ser nocius per a la salut. No poden ser utilitzats per persones amb càncer, processos inflamatoris i malalties de la pell. Convé consultar un metge si hi ha problemes amb el sistema genitourinari, el tracte gastrointestinal o una tendència a reaccions al·lèrgiques. Per molt que a un li agradaria tenir una figura prima i ajustada, la salut és més important.

DEIXA UNA REVISIÓ

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

He llegit els termes acord d’usuari *