Els millors ordinadors personals per al 2020

0

L’ordinador és un dels millors invents, ja que gràcies a aquesta tècnica és possible realitzar un gran nombre de processos per treballar, casa o jugar. Un ordinador personal consta de diversos components importants: una unitat del sistema, un monitor, un teclat i un ratolí. En aquest article, el lector podrà esbrinar quin tipus de PC són, els seus components principals i les regles per triar la millor tecnologia. Per evitar errors en triar els editors del lloc "best-ca.designuspro.com", us presenta la qualificació dels millors ordinadors personals per al 2020.

Què és un ordinador personal

Un ordinador personal, abreujat com a PC, és un dispositiu informàtic que produeix moltes funcions útils per a ús domèstic i d’oficina. Si considerem aquesta definició en un llenguatge més entenedor, es tracta d’equips per utilitzar la xarxa mundial, jugar a jocs, crear nombrosos fitxers, veure fotos i vídeos. Si es compra un PC per treballar, també hi podeu instal·lar programes addicionals amb certa especificitat.

L’acrònim PC prové de la frase anglesa Personal Computer. Al nostre país, és habitual utilitzar l’abreviatura PC. Però amb més freqüència s’abreuja l’ordinador personal. La història de l’aparició de la tecnologia informàtica comença el 1946, va ser llavors quan els Estats Units van presentar el primer PC del món: ENIAC. Durant gairebé 80 anys, l’equip s’ha modernitzat i avui ja és possible comprar la cinquena generació de PC.

Els equips informàtics no s’han de confondre amb descodificadors o dispositius similars, ja que un PC és un dispositiu versàtil capaç de realitzar un gran nombre de tasques.

Un ordinador personal és un dispositiu que inclou diversos components principals. Sense un monitor, controladors, ratolí i teclat, no podrà realitzar completament la seva funcionalitat.

Varietats de PC

Els tipus de PC depenen de la finalitat d’ús. Avui s’utilitza el dispositiu:

 1. Per a oficina i llar. Es compra equip per utilitzar Internet, crear Word, Excel i altres editors de text, veure fotos i vídeos. Normalment, les dades informàtiques electròniques tenen una memòria RAM petita i un espai reduït al disc dur, i també tenen un preu econòmic.
 2. Per a jocs. Aquest ordinador és essencial per als jugadors que instal·len jocs amb un volum elevat. Un sistema de PC ha de tenir una targeta de vídeo d’alt rendiment i una gran quantitat de memòria dura. A més, es poden comprar components addicionals per millorar el joc.
 3. Per a certs detalls de treball. S'instal·len al sistema programes addicionals d'enginyeria, disseny i activitats científiques. A més, les dades externes poden diferir, per exemple, amb un monitor diagonal més gran.

Normalment, el dispositiu és comprat de manera independent per persones que pensen utilitzar-lo per a la llar, l'oficina o per als jocs. Hi ha força característiques tècniques, cosa que complica molt l’elecció. Per tant, molta gent utilitza l’ajut de professionals o usuaris actius.En aquest article, considerarem les principals característiques que afecten molt el rendiment dels equips.

Tipus d’ordinadors

Hi ha diversos tipus de dispositius d’aquest tipus. La taula mostra les principals diferències entre dispositius típics.

Un tipusComponentsDescripció
NettopUnitat de sistema de mida petitaA la pràctica, es publiquen sobre la base de processadors Intel. Té una potència baixa. Es produeix en mides petites, per la qual cosa estalvia espai a l’escriptori i, a més, a causa de la seva poca potència, consumeix un mínim d’electricitat. S’utilitza per a programes d’oficina, escoltar enregistraments d’àudio, veure fotos i Internet
Unitat del sistemaProcessador, font d'alimentació, placa base, memòria RAM, disc dur, targeta de vídeo, etc.La part essencial i essencial de qualsevol PC. A l'exterior de la caixa hi ha botons d'engegada, sortides i connectors per a diverses interfícies
MonoblocMonitor i unitat del sistema en un sol conjuntÉs un monitor engrossit. És un model molt compacte i té molts avantatges. La manca de cables és un dels principals avantatges. Un desavantatge enorme és que és gairebé impossible millorar els components individuals. A més, aquest model és molt car.
Equip completMonitor, unitat del sistema, teclat, ratolíModel complet amb components separats. Es selecciona en funció del propòsit d'ús
Client primUnitat del sistema sense disc durS'utilitza per a tasques similars
Client zeroUnitat del sistema sense sistema operatiu, programari, disc durDissenyat per a emmagatzematge de dades o tasques senzilles

Criteris de selecció per assessorament de professionals

Com triar la millor opció, perquè el mercat d’aquest tipus de productes és molt divers. Per prendre la decisió correcta i adquirir ordinadors electrònics capaços de realitzar les seves funcions, us recomanem que us familiaritzeu amb la taula. Indica les característiques tècniques mínimes destinades a propòsits específics d’ús, a les quals val la pena prestar atenció.

NomPer als jugadorsÚs domèsticCita d’oficinaPer a una àrea de treball específica
MicroprocessadorDe 4 a 8 nuclis a 3000 MHzA partir de dos o més nuclis amb una freqüència de 2000 MHzA partir de dos o més nuclis amb una freqüència de 2000 MHzDe 4 a 8 nuclis a 3000 MHz
RAMA partir de 8 GB, és millor utilitzar la memòria del joc d’una línia determinadaCom a mínim 8 GB4GB8-16 GB
Targeta de vídeoA partir de 3 GB de memòria de vídeo, també heu de tenir en compte els paràmetres tècnics de l'AMD (potència de la GPU)InnecessariInnecessariDepèn d’especificitats
Disc durA partir de 2 TBCom a mínim 1 TBMés d'1 TBA partir de 2 TB
SSDCapacitat des de 240 GB120 GB240 GB240 GB
Placa mareConjunt de xips: Z370 o B350B250 / H270 i A320B250 / H270 i A320Asus Prime X370-PRO o GIGABYTE-G1.Sniper-Z97
Font d'alimentacióCom a mínim 600 WAproximadament 400 W400 W i més600 W o més
Monitor20 polzades o més, preferiblement d'alta resolucióPer veure contingut multimèdia, és millor comprar un monitor amb una gran diagonal i una alta qualitat d’imatge20 polzadesA partir de 23 polzades

Aquestes característiques són de caràcter recomanatiu. La tècnica no ha de coincidir amb la llista. A algunes persones els agrada muntar un ordinador pel seu propi propòsit; per a l’oficina, normalment es compra un PC complet.

A més, cal parar atenció al sistema operatiu. A cada dispositiu, independentment dels components, hi ha un programa BIOS que produeix un sistema d’informació d’entrada-sortida. Per a un ús complet, necessiteu un sistema operatiu. Per exemple, només es pot instal·lar macOS als dispositius Apple.

Abans de comprar, per no perdre diners, intenteu respondre les preguntes següents, que us ajudaran en el futur a comprar la millor opció per a PC.

 • Quina és la mida òptima del monitor?
 • Té importància la mida del cos?
 • Necessiteu una placa base per gestionar més tasques?
 • El procés serà capaç de reproduir completament el contingut multimèdia?
 • Necessiteu més memòria RAM?
 • La tècnica s’utilitzarà per als jocs?
 • L’espai del disc dur serà suficient per a determinats propòsits?
 • Necessiteu components addicionals?

Accessoris per a PC

Per al funcionament complet de totes les funcions, cal muntar l'ordinador. Això requereix diversos components principals.

Unitat del sistema

El més important en informàtica és que no es pot realitzar cap tasca sense una unitat del sistema. La unitat del sistema consta d’una caixa que inclou:

 • Font d'alimentació: cal parar atenció a la seva potència, la millor opció seria de 400 W;
 • Sistema de refrigeració o refrigeració: permet que la unitat del sistema funcioni de manera més productiva, malgrat l’augment constant de la temperatura;
 • RAM: cal emmagatzemar fitxers temporals, la velocitat del seu processament també en depèn, la millor opció seria de 8 GB, si es vol, es pot augmentar;
 • Sistemes de fitxers: disc dur o memòria permanent: dissenyats per a l’emmagatzematge d’arxius, hi ha tipus de SSD, HDD, DDR, 1 TB de memòria és suficient per al treball complet;
 • Una targeta de vídeo és un element opcional en un PC per utilitzar-lo a casa o a l'oficina, ja que un nucli especial ja està integrat a la placa base o al processador, però es necessita un sistema addicional i més potent per als jocs;
 • Unitat òptica: a causa de la proliferació d'altres unitats, aquesta part pràcticament no és necessària, però de vegades cal utilitzar discs per emmagatzemar o utilitzar programes;
 • El microprocessador és la part principal de la unitat del sistema, caracteritzada per paràmetres: nombre de nuclis, freqüència, nombre de fils per integrar. Un processador de 2 nuclis amb una freqüència de 2 GHz és adequat per a la llar.

Monitor

Aquesta part és necessària per reproduir fitxers, treballar en editors de text i altres processos necessaris per a la visualització. Per a ús domèstic i d'oficina, és adequat un monitor amb una diagonal de 20 polzades amb acabat mat TN. Si l’usuari té previst veure vídeos sovint, és millor comprar un monitor Full HD.

Perifèrics informàtics

Aquest grup inclou:

 • Ratolí;
 • Teclat;
 • Una impressora;
 • Escàner;
 • MFP;
 • Columnes;
 • Auriculars;
 • Micròfon;
 • Càmera web;
 • IPB;
 • Dispositius per a jocs.

En aquesta secció, el comprador determina amb quin propòsit es va comprar l’ordinador i se’n seleccionen els perifèrics necessaris.

Els millors fabricants

Quina empresa és millor comprar? Avui en dia, el mercat de la tecnologia està ple de diversos fabricants. Els líders indubtables són les marques:

 1. Asus.
 2. HP.
 3. Acer.

Aquests fabricants no només són populars, sinó que també garanteixen equips d’alta qualitat, a més de proporcionar obligacions de total garantia.

Classificació dels millors ordinadors personals per al 2020

La revisió es compila basant-se en les opinions i opinions dels clients, les seves valoracions i els usuaris actius d’ordinadors electrònics. A més, el lector esbrinarà quin és millor per comprar equips informàtics electrònics, quant costen els millors models i les principals característiques tècniques.

Lenovo Desktop 510-15ICB (90HU006JRS)

Un ordinador personal que proporcionarà un joc de ple dret. El cas és una Mini-torre amb unitat òptica de DVD-RW. Sistema operatiu: Windows 10 SL amb Intel Core i5-8400 @ 2800 MHz. Només 6 nuclis. La memòria RAM és de 12 GB amb una freqüència de processament de 2666 MHz, la capacitat del disc dur és de 1024 GB. Targeta de vídeo: NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti. Hi ha un lector de targetes, sortida HDMI, DVI. Es pot connectar mitjançant USB 3.0. Xipset: Intel B360. Alimentació de 210 W. Aquesta tècnica també és adequada per a jocs. Dimensions: 145 * 366 * 285 mm. Preu mitjà: 65.000 rubles.

Lenovo Desktop 510-15ICB (90HU006JRS)

Avantatges:

 • Inclou el sistema operatiu Windows 10 SL;
 • Marca Intel popular i d’alta qualitat;
 • Un gran nombre de nuclis que permeten al joc optimitzar el procés;
 • RAM suficient i espai al disc dur.

Desavantatges:

 • Alt preu;
 • Dimensional.

HP Desktop 460-p207ur (4UG93EA)

PC per a oficina i casolà fabricat en una funda mini-torre. Equip amb una unitat de DVD-RW. Sistema operatiu: DOS. Processador Intel Core i5-7400T 2400 MHz. 4 nuclis del llac Kaby. 8 GB de RAM amb 1000 GB de disc dur. Targeta de vídeo: NVIDIA GeForce GTX 1050. Hi ha sortida HDMI, VGA, USB 3.0. Xipset: Intel H270. Alimentació de 180W. Per als jugadors, és millor comprar un equip més potent o actualitzar aquest tipus. Dimensions: 163 * 307 * 315 mm. Preu mitjà: 35.000 rubles.

HP Desktop 460-p207ur (4UG93EA)

Avantatges:

 • Gran espai al disc dur;
 • El processador de 4 nuclis us permet realitzar ràpidament la feina de qualsevol programa;
 • Marca de processador de qualitat;
 • Preu baix.

Desavantatges:

 • Targeta de vídeo feble;
 • Alimentació de 180 W;
 • Sistema operatiu de disc.

Lenovo Desktop 510S-07ICB (90K8001YRS)

Producte de valor mitjà. Estoig Mini-Tower amb unitat òptica DVD-RW. Sistema operatiu: DOS. Processador Intel Core i3-8100 de 3600 MHz. 4 nuclis. RAM: 4 GB, que es pot ampliar fins a 16 GB. El volum de la unitat d'estat sòlid (SSD) és de 128 GB. Targeta de vídeo - Intel UHD Graphics 630. Ports: lector de targetes, HDMI, VGA, interfície USB 3.0. Alimentació de 180W. Dimensions: 90 * 297 * 344 mm. Preu mitjà: 25.000 rubles.

Lenovo Desktop 510S-07ICB (90K8001YRS)

Avantatges:

 • 4 nuclis;
 • Podeu augmentar la memòria RAM;
 • Processador d'alta qualitat;
 • Equipament de classe econòmica.

Desavantatges:

 • Memòria RAM petita incorporada;
 • Sistema operatiu: DOC.

HP Desktop 460-p207ur (4UG93EA)

Ordinador mini-torre. Unitat òptica DVD-RW. Sistema operatiu: DOS amb processador Intel Core i5-7400T a 2400 MHz. 4 nuclis del llac Kaby. RAM - 8 GB, disc dur - 1 TB. Targeta de vídeo: NVIDIA GeForce GTX 1050 amb 2000 MB de memòria de vídeo. Sortides: HDMI, VGA, USB 3.0. Xipset: Intel H270. Alimentació de 180W. Dimensions: 163 * 307 * 315 mm. Preu mitjà: 34.000 rubles.

HP Desktop 460-p207ur (4UG93EA)

Avantatges:

 • Processador Intel Core de quatre nuclis;
 • Quantitat suficient de memòria permanent;
 • RAM: 8 GB.

Desavantatges:

 • Sistema operatiu: DOC;
 • Unitat de baixa alimentació;
 • Sobrecàrrec.

Escriptori HP ProDesk 400 G5 SFF (4CZ70EA)

PC d’escriptori Slim, unitat òptica de DVD-RW. El sistema operatiu és Windows 10 Pro. Processador de sis nuclis Intel Core i5-8500. Socket: LGA1151 v2. Core Coffee Lake S. RAM / SSD: 8/256 GB. Targeta de vídeo: gràfics Intel UHD 630. Connectors: sortida VGA i interfície USB 3.0. Xipset: Intel B360. Alimentació de 180W. Dimensions: 270 * 95 * 296 mm. Preu mitjà: 45.000 rubles.

Ordinador d’escriptori HP ProDesk 400 G5 SFF (4CZ70EA)

Avantatges:

 • Processador Intel Core d'alta qualitat;
 • Model compacte;
 • Targeta gràfica productiva;
 • Gran quantitat de memòria RAM.

Desavantatges:

 • Petita font d'alimentació;
 • Petit volum SSD;
 • Alt preu.

Monobloc 21,5 ″ HP 200 G3

La popularitat del model es deu a la compacitat d’aquest tipus de tecnologia informàtica. Ordinador personal en un conjunt. Resolució de pantalla: 1920 × 1080. Podeu triar un dels tres processadors: Intel Core i3-8130U, Intel Core i5-8250U, Intel Pentium Silver J5005. En conseqüència, podeu recollir RAM de 4 a 16 GB. El processador de vídeo depèn del processador: Intel HD Graphics 620, Intel UHD Graphics 605, Intel UHD Graphics 620. Emmagatzematge SSD. Sistema operatiu per triar: DOS, Windows 10 Home 64, Windows 10 Professional 64. Diagonal del monitor: 21,5 polzades amb TFT TN, TFT IPS, TFT * VA. De 2 a 4 nuclis. Podeu ampliar la memòria RAM fins a 16 GB. Inclou: disc dur híbrid (SSHD), Wi-Fi, teclat, ratolí (es pot comprar sense ells o triar l’opció sense fils). Auriculars, micròfon, sortides HDMI. Admet interfície RJ-45, USB 2.0 fins 3.1. També admet aquests sistemes: SDXC, MS, SD, SDHC. Hi ha una ranura per a Kensington. Preu mitjà: 37.000 rubles.

Monobloc 21,5 ″ HP 200 G3

Avantatges:

 • Podeu triar la millor versió del processador, la targeta de vídeo, el nombre de nuclis;
 • Diversos sistemes operatius;
 • RAM massiva;
 • Conjunt complet de PC;
 • Un gran nombre de sortides / entrades;
 • Diverses interfícies;
 • Suport estable;
 • Compacte.

Desavantatges:

 • Alt preu;
 • Totes les sortides es troben a la part posterior de la caixa;
 • L’actualització és difícil.

Monobloc 23,8 ″ Acer Aspire C24-865

Tecnologia premium. Elecció del processador: Intel Core i3-8130U, Intel Core i5-8250U, 4/8 GB RAM, processador de vídeo Intel UHD Graphics 620. A la vostra elecció: DOS, sistema operatiu sense fi, Linux, Windows 10 Home 64, Windows 10 Professional 64.Paràmetres del monitor: 23,8 polzades, 1920 × 1080, tipus de matriu de pantalla: TFT TN, TFT IPS. Nuclis de 2 a 4. Hi ha les opcions següents: disc dur híbrid (SSHD), Bluetooth, Wi-Fi. Àudio / auriculars, micròfon, sortida HDMI. Interfícies: RJ-45, USB 2.0 - 3.1, també hi ha un lector de targetes. Suport: SDXC, MS, SD, SDHC. Hi ha una ranura per a targetes Kensington. Preu mitjà: 44.000 rubles.

Monobloc 23,8 ″ Acer Aspire C24-865

Avantatges:

 • Pràcticament silenciós;
 • Còmode i compacte;
 • Disseny atractiu;
 • Processador Intel Core;
 • Potent targeta gràfica;
 • Espai de memòria suficient.

Desavantatges:

 • Cal comprar perifèrics addicionals;
 • Car pel preu.

On comprar un bon model? Podeu comprar el producte a botigues en línia o a botigues d’equips especialitzats, mentre que podeu demanar un muntatge de PC en línia. El requisit principal per a la compra és la documentació presentada, les instruccions d’ús i muntatge, els certificats i la targeta de garantia. Aquests documents confirmen la qualitat de l’equip i la capacitat de fer reparacions sota garantia.

Després d’instal·lar el PC, heu d’instal·lar controladors, utilitats i altres programes importants. En algunes botigues, els especialistes ofereixen un servei addicional per un preu determinat. Si el comprador no està segur que pugui completar la instal·lació pel seu compte, és millor utilitzar el coneixement dels professionals d’aquest camp.

Avui és difícil imaginar una persona que no tingui un ordinador personal ni cap gadget. Gràcies a una constant modernització, la tecnologia informàtica us permet realitzar moltes tasques útils i convenients en qüestió de segons. Cada organització a les seves oficines té una sèrie d’ordinadors diferents dissenyats per a propòsits específics. Veure vídeos, fotos, navegar per Internet i crear fitxers de text i moltes més funcions necessàries per a una persona moderna es pot obtenir comprant un model decent. La classificació dels productes de qualitat inclou ordinadors populars que compleixen els requisits estàndard. Per comprar, no cal conèixer les característiques tècniques de cada peça, podeu prendre els indicadors principals com a base, que garanteixen un resultat al cent per cent. Si teniu experiència en el funcionament dels ordinadors que figuren a la classificació o altres opcions, expliqueu-nos-ho als comentaris.

DEIXA UNA REVISIÓ

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

He llegit els termes acord d’usuari *