Les millors escoles en línia per aprendre anglès 2020

0

Avui dia es parla àmpliament l’anglès. Cal fer una comanda en una botiga en línia per aconseguir una feina ben remunerada, per no perdre’s a l’estranger i per altres assumptes importants. És per això que molta gent s’esforça per aconseguir que els coneixements siguin tan demandats avui. La redacció del lloc "best-ca.designuspro.com" us ofereix una visió general de les millors escoles en línia per aprendre anglès per al 2020.

Escola en línia: com va començar tot?

Una escola en línia és una plataforma d’ensenyament especialitzada on s’organitza el procés pedagògic i l’ensenyament dels estudiants / escolars mitjançant Internet.

Les primeres escoles d’aquest tipus van aparèixer als EUA i al Canadà a mitjans dels anys 90 del segle passat. Cadascuna de les escoles tenia un enfocament específic. Per exemple, una escola virtual privada a la província canadenca d'Ontario el 1996 va obrir dues classes en línia: literatura i biologia canadenca.

Fins ara, hi ha escoles en línia a tot el món i en gairebé tots els idiomes, però estan més esteses als Estats Units: existeixen grans plataformes a Kentucky, Wisconsin, Louisiana, Texas, Michigan, Mississippi. Les institucions educatives virtuals s’inclouen al sistema educatiu de secundària i, per tant, els participants del programa poden completar els deures mentre estan asseguts directament a les aules d’informàtica d’una escola estàndard. El mètode d’adquisició de coneixement depèn de les característiques de la mateixa plataforma en línia; de vegades s’organitza en forma extramural, però sovint combina elements d’un procés educatiu a temps complet i a temps parcial.

A Rússia, les primeres escoles es van començar a crear a principis dels anys 2000.

Què té d’especial l’educació en línia?

L'educació en línia es basa en els mateixos principis que el familiar per a tothom, que ja ha rebut la denominació d'educació "clàssica". La mateixa feina (deures i aula), la mateixa interacció amb el professor / professor, les mateixes notes. Absents: escriptoris, aules, uniformes escolars, maletins i viatges d’anada i tornada. El nombre, la freqüència i la durada de les classes depenen de la plataforma de formació i del programa escollit.

Per exemple, a l’escola britànica en línia Harrow School Online, la càrrega de treball no és inferior a la de l’estàndard: els estudiants estudien cinc hores al dia, estudien matèries bàsiques i després dediquen dues hores més a classes extraescolars i, en un format de comunicació personal, contacten amb un curador personal.

El material educatiu de l’escola en línia es proporciona en format electrònic: ja sigui publicant al lloc (i per conèixer-los, l’estudiant ha d’entrar al lloc mitjançant una autorització), o bé mitjançant un butlletí de correu electrònic al seu correu electrònic personal.

Els materials normalment inclouen textos de conferències temàtiques, presentacions, exercicis interactius de pràctica, vídeos, etc. Algunes escoles ofereixen comunicació en directe amb el professor mitjançant Skype o mitjançant un servei de conferències en línia.

Quins són els tipus d'aprenentatge en línia?

En primer lloc, la formació en una escola en línia es divideix segons la forma de la lliçó:

 • Personal: l'estudiant tria la direcció i la complexitat del programa i, a continuació, participa individualment en el curs seleccionat amb un especialista adscrit al mateix.
 • Col·lectiu: per regla general, té lloc en un grup de 10-12 estudiants que estudien al curs general. Una manera d’organitzar les classes és emetre en directe amb un professor.
 • Asíncrona: els estudiants obtenen els deures, els completen i els envien al professor. I després reben comentaris. L’avantatge d’aquesta manera d’organitzar els estudis és que no hi ha un calendari clarament definit. L’estudiant realitza feines quan li convé.

Per amplitud de cobertura:

 • Per a tothom: els anomenats cursos mooc. Estan oberts de forma massiva, és a dir, qualsevol persona es pot inscriure i no hi ha límit de places.
 • Grups fixos: formació col·lectiva, el programa del qual està dissenyat per a un nombre determinat de participants. Quan es registra aquest últim, el marcatge s'atura automàticament.

A més, els cursos es divideixen en els que s’ofereixen de pagament i els que no haureu de pagar.

A continuació, considerarem els principals criteris de selecció per entendre quina escola és millor comprar un curs de formació.

Com triar una escola en línia?

Per evitar errors, a l’hora d’escollir una plataforma per aprendre anglès, heu de parar atenció als paràmetres següents:

 1. El propòsit d’obtenir coneixement;
 2. Coneixement bàsic;
 3. Un enfocament;
 4. Disponibilitat d’una llicència;
 5. Equip docent;
 6. Ressenyes;
 7. Interfície de plataforma d'aprenentatge;
 8. Orientació al client;
 9. "Panets" addicionals;
 10. Resultats dels estudiants;
 11. Cost.

La finalitat d’obtenir coneixements

Cap consell pràctic no us ajudarà si falta un objectiu específic. Primer de tot, heu de decidir per què necessiteu anglès? La tria final del pla d'estudis dependrà d'això, ja que n'hi ha una gran varietat. Algú té ganes de fer un viatge pel món, un altre s’esforça per construir una carrera genial en una empresa internacional, el tercer té previst traslladar-se a un país de parla anglesa per a la seva residència permanent, etc. De vegades necessiteu alguna cosa específica, per exemple, posar èmfasi en una àrea professional determinada i, de vegades, només cal estrènyer l'anglès conversacional i eliminar un accent pronunciat. Per als nens, pot ser necessari un aprenentatge addicional de l’idioma per aprovar l’examen final a l’escola.

Coneixement bàsic

Cal escollir una plataforma capaç d’oferir un currículum corresponent als coneixements ja existents. Aquells que mai han estudiat mai anglès necessitaran un curs des de zero. Qualsevol que tingui una comprensió bàsica de l’anglès necessitarà un nivell més avançat. Idealment, l’escola hauria d’oferir proves que ajudessin a determinar la profunditat del coneixement d’un alumne en particular.

Un enfocament

No totes les escoles en línia estan preparades per oferir exactament el format que resultarà més convenient per a una persona en concret. Per tant, heu d’esbrinar quina formació serà la més còmoda: individual o en grup? Amb un enfocament individual, el professor dedica tot el temps assignat a la lliçó a un alumne i la comunicació es construeix en forma de diàleg. Amb un de col·lectiu: l’atenció del professor es divideix entre els membres d’un petit grup i el treball en aquest cas es construeix en el format d’un políleg.

Disponibilitat d’una llicència

Un dels criteris més importants. És important assegurar-se que l’organització tingui dret a formar algú i pugui documentar-lo.Una llicència per a activitats educatives dóna dret a realitzar activitats educatives al territori d’un país concret i és necessària per a totes les organitzacions que implementin programes educatius, independentment de la forma en què es dugui a terme el procés educatiu. Una escola amb llicència en línia significa que existeix legalment i funciona amb una perspectiva a llarg termini. A la Federació de Rússia podeu consultar la disponibilitat d’una llicència mitjançant el lloc web Rospotrebnadzor.

Equip docent

Molt depèn de les habilitats pedagògiques i del nivell professional del professor. Per tant, el millor és contactar amb les escoles que s’encarreguen de la selecció dels empleats. En particular, val la pena prestar atenció als llocs web i escoles oficials que operen sota organismes oficials del govern. Per exemple, hi ha cursos d'idiomes al Ministeri d'Afers Exteriors, així com cursos oberts a universitats de llengües estrangeres. Aquests últims poden ser visitats tant per estudiants com per persones que no tenen res a veure amb la institució educativa. A l’hora d’escollir un professor per a un nen, val la pena preguntar-se sobre l’educació del professor, les seves qualificacions i l’experiència en treballar amb nens.

Ressenyes

Una de les maneres més populars d’esbrinar quina empresa és la millor per comprar un curs de formació és llegir les ressenyes de diverses escoles i estudiar la seva reputació. El més important a recordar és que les ressenyes també són diferents. Una pràctica habitual són les ressenyes positives i negatives a mida. Els propietaris de l’escola en línia poden organitzar la realització d’avaluacions positives per augmentar la seva popularitat i reclutar més estudiants. Els "autors" de comentaris negatius sobre un lloc de formació concret poden ser els seus competidors, que volen atraure una part dels clients potencials a si mateixos.

Interfície de la plataforma d'aprenentatge

Per a una escola en línia, el lloc és molt important, ja que hi haurà gairebé tot el procés d’aprenentatge. La funcionalitat de la plataforma ha de ser el més senzilla i intuïtiva possible. En cas contrari, la major part del temps s’haurà de dedicar no a entrenar, sinó a intentar comprendre la interfície. A més, el lloc ha d’estar proveït d’il·lustracions d’alta qualitat i dissenyat de manera que totes les eines principals estiguin disponibles a la pàgina principal.

Algunes escoles ofereixen als seus estudiants descarregar una aplicació gratuïta o instal·lar una extensió de navegador. En aquest cas, és important que les especificacions del telèfon intel·ligent o de l'ordinador compleixin els requisits del producte de programari.

Orientació al client

Totes les qüestions derivades de l'estudiant s'han de resoldre de forma ràpida, senzilla i ràpida. Atès que l’ajuda és molt important en la formació en línia, la plataforma hauria de tenir el seu propi servei d’assistència, connectat les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana. També és igualment important que hi hagi una oportunitat per debatre el tema en estudi i fer preguntes al departament educatiu i metodològic. Això és especialment cert quan els nens estudien en una escola en línia. De fet, per a molts pares és important entendre com va el procés d’aprenentatge i quina eficàcia té per a un nen concret.

"Llaminadures" addicionals

Les millors escoles en línia s’encarreguen de crear una actitud positiva entre els estudiants i un ambient agradable, treballen per augmentar la motivació. Les activitats extraescolars poden ser una bona addició al procés principal. Pot ser qualsevol cosa: reunions fora de línia, excursions, excursions, conferències, etc. Ajuda a conèixer-se millor, millorar la comunicació, intercanviar experiències i molt més.

Resultats dels estudiants

Les millors escoles fan un seguiment de les estadístiques dels seus graduats i no dubten a compartir-les en el domini públic.

Quin cost té estudiar?

Pel preu, els cursos en línia poden variar molt. Tot depèn de la durada del programa, de les qualificacions del professor del nivell bàsic de coneixement.

El cost mitjà d’una lliçó amb un professor de parla russa és de 800 rubles, amb un parlant nadiu: 1500 rubles. Les escoles populars ofereixen promocions, programes de descomptes i descomptes per reduir el cost global.

Què pot oferir una escola en línia: avantatges i desavantatges

Avantatges:

 • Un còmode horari de lliçons, que és especialment important per a actors, atletes, músics i altres persones que no s’ajusten a l’horari estàndard;
 • Moltes oportunitats per a nens superdotats que necessiten un ritme individual;
 • Un entorn còmode per a estudiants amb discapacitat, ja que no totes les institucions educatives tenen educació inclusiva;
 • Més espai per al treball independent, les habilitats del qual sempre seran útils;
 • Podeu entrar a qualsevol institució sense haver-vos de moure;
 • Conferències estructurades professionalment;
 • Exercicis pràctics interessants;
 • Webinars en directe, podcasts d'àudio i vídeo, biblioteca de coneixement;
 • La capacitat de comunicar-se amb altres participants del programa i realitzar treballs col·lectius;
 • Subministrament disponible de material;
 • Rebre comentaris ràpids del professor, que ajudaran a corregir qualsevol error;
 • Cost assequible dels programes de formació.

Desavantatges:

 • El procés educatiu es pot veure afectat per fallades tècniques i mal funcionament;
 • Per a algunes persones, l’aprenentatge a través d’un ordinador és en si mateix un inconvenient.

Classificació d’escoles en línia de qualitat TOP-8 per aprendre anglès per al 2020

Englex


Una escola d’anglès en línia que se centra en la qualitat de l’ensenyament. L’equip està format per més de 280 professors amb una experiència mitjana de 9 anys. L’escola selecciona els millors mentors i només 1 de cada 130 sol·licitants comença.

Les lliçons es fan individualment amb un professor en una classe interactiva en línia. Es tracta d’una plataforma desenvolupada per l’escola on interactuen professors i estudiants. Des d’aquí podeu accedir a llibres de text, gravacions d’àudio i deures. Al mateix temps, la plataforma s’adapta de manera flexible a l’estudiant, el professor pot afegir tasques i personalitzar les lliçons per a un estudiant específic.

La durada d’una lliçó és de 45 o 60 minuts, mentre que la durada de la lliçó, com l’horari, la determina el propi alumne.

Cursos:

 • col·loquial general;
 • per a principiants;
 • Anglès per a feina i negocis;
 • per viatjar;
 • pràctica de parla;
 • comunicació amb el transportista;
 • preparació per a l’entrevista;
 • preparació per a exàmens (IELTS, TOEFL, FCE, CAE, CPE);
 • preparació per a l'examen;
 • llenguatge per a l'àmbit informàtic;
 • pronunciació de configuració;
 • gramàtica pràctica.

L’escola proporciona bonificacions gratuïtes als seus estudiants. Hi ha clubs de conversa (fins i tot amb parlants nadius), es realitzen seminaris web, l’escola té un bloc amb articles útils, un canal de YouTube, hi ha totes les oportunitats per practicar més l’anglès.

S'ofereix als estudiants 2 tarifes per triar:

"Convenient", on podeu cancel·lar les classes mentre deseu les classes; "Rendible", que no implica cancel·lacions, però té un menor cost de la lliçó.

Podeu pagar les lliçons en paquets de 5, 10, 20 o 40 lliçons amb un descompte màxim de fins al 35%. El cost d’una lliçó comença a partir de 600 rubles per lliçó amb un professor de parla russa.

Avantatges:

 • cost econòmic de les classes;
 • professors professionals amb experiència;
 • plataforma convenient per a les classes;
 • clubs de conversa gratuïts;
 • es fa una lliçó introductòria amb un professor;
 • pagament de cinc lliçons;
 • descomptes fins al 35% (mentre pagueu el paquet complet de formació);
 • la lliçó es pot reprogramar gratuïtament;
 • si cal, el saldo es congela durant qualsevol període;
 • a petició del client, es reemborsarà la resta de classes.
 • molts mètodes de pagament.

Desavantatges:

 • la plataforma d'aprenentatge només està disponible en ordinadors i portàtils;
 • s’utilitza una aplicació de tercers per practicar paraules.

Skyeng

https://skyeng.ru/

Telèfon: 8 800 555 45 22

Una escola de nova generació que existeix des del 2012. Pel que fa al nombre de professors implicats, la plataforma ocupa el primer lloc entre empreses similars: 11.260 especialistes. El departament organitzatiu està format per 42 persones. L'oficina de representació de l'escola es troba a Moscou. Des dels seus inicis, s’han impartit més de 1000 lliçons.Les classes a Skyeng es fan tot el dia i, per tant, tothom pot triar un moment que li convingui, tenint en compte les necessitats i capacitats personals. Cada lliçó dura 50 minuts. Podeu estudiar amb un professor personal de qualsevol part del món. Les lliçons tenen lloc a Vimbox, una plataforma interactiva de tutories en línia que demostra al professor com un estudiant afronta les tasques en temps real i permet la comunicació en vídeo. També hi ha una aplicació mòbil per aprendre paraules i un sistema de tasques amb una funció de comprovació automàtica. El compte personal mostra tota la informació sobre com va la formació: el calendari, la data de la següent lliçó, el nombre de lliçons remunerades, etc.

Cursos:

 • anglès general;
 • per a principiants;
 • per a avançats;
 • per viatjar;
 • llenguatge empresarial;
 • parlat per a adults;
 • per a adolescents majors de 10 anys;
 • preparar-se per a l'examen (IELTS, TOEFL, FCE);
 • currículum escolar per preparar l’examen.

Avantatges:

 • horari flexible;
 • la primera lliçó és gratuïta;
 • una aproximació individual a la selecció d’un professor;
 • procés d’aprenentatge controlat;
 • organització de classes d'alta qualitat;
 • suport motivacional en totes les etapes;
 • xat en línia;
 • comunicació amb el transportista;
 • navegació del lloc clara i senzilla;
 • Aplicacions iOS i Android;
 • un gran nombre de programes.

Desavantatges:

 • fallades tècniques;
 • queixes sobre la manca d'informació del nivell bàsic de coneixement;
 • taxes elevades.

EnglishDom

https://www.englishdom.com/

Telèfon: 8 800 777 16 33

L’escola porta més de 9 anys al mercat. El professorat inclou uns 300 especialistes. S’han desenvolupat 20 programes de formació d’autors. Segons les estadístiques, més de 17 mil estudiants van ser formats a l’organització i van assolir els seus objectius educatius. Segons els coneixements disponibles, es selecciona l’especialista requerit: un rus o un parlant nadiu. Les classes es fan segons un llibre de text digital, també es practica la parla col·loquial i es supera la barrera del llenguatge. La durada d’una lliçó és de 50 minuts. La comunicació es fa de tu a tu amb el professor. A través de l’aplicació mòbil, podeu gestionar l’horari, fer els deures, rebre notificacions de les lliçons i missatges del professor i comprovar el vostre saldo. Un comissari personal ajudarà a resoldre problemes emergents, ajustarà el programa i, si cal, cancel·larà o posposarà la lliçó. El lloc té un bloc on es publiquen articles útils i diversos articles nous.

Direccions:

 • individualment (anglès a través de Skype);
 • cursos per a nens;
 • per a empreses.

Avantatges:

 • professors amb molts anys d’experiència;
 • lliçó introductòria gratuïta;
 • proporcionar un comissari personal;
 • amb un programa per a telèfons intel·ligents;
 • servei d’atenció a l’usuari;
 • compte personal al lloc, on es mostra el progrés;
 • certificat al final del curs;
 • hi ha entrenadors en línia;
 • hi ha una prova per determinar el nivell de coneixement.

Desavantatges:

 • baix rendiment del servei de suport;
 • segons els compradors del curs, és difícil trobar el professor adequat.

Centre de Llengües Estrangeres SÍ

El YES Language Centre funciona des de fa 20 anys al mercat de serveis educatius. Avui l’escola té 19 sucursals a les regions de Moscou, Moscou i Vladimir, i també és soci de Cambridge Assessment, l’agència lingüística més gran d’Europa.

Gràcies al pla d’aprenentatge individualitzat del centre, més del 95% dels estudiants de l’escola assoleixen els seus objectius en anglès en poc temps. L’aprenentatge té lloc segons un mètode comunicatiu i tots els estudiants reben suport del professor en totes les etapes d’aprenentatge, des del treball a l’aula fins als deures.

Tots els professors del SÍ milloren constantment les seves qualificacions professionals, incloses les tècniques de metodologia comunicativa.

Estudiar programes:

 • Anglès per a nens a partir de 3 anys;
 • Anglès per a adolescents;
 • Cursos d'anglès per a empreses;
 • ensenyament a distància;
 • tallers de conversa;
 • Escola d'actuació anglesa;
 • guarderia i campament en anglès;
 • preparació per a l'examen i l'examen.

El YES Language Center és una escola internacional oberta per a la preparació dels exàmens de Cambridge, per a la superació amb èxit d’IELTS i TOEFL d’acord amb els estàndards internacionals.

Avantatges:

 • tècniques de comunicació efectives;
 • professors competents;
 • àmplia gamma de serveis;
 • assistència en la preparació d’exàmens internacionals, USE i OGE;
 • col·laboració amb Cambridge Assessment;
 • lliçó de prova gratuïta;
 • pla de formació individual.

Desavantatges:

 • no trobat.

LingvaBoom

https://lingvaboom.ru/

Telèfon: 8 (800) 302-2340

LinguaBum ofereix no només formació individual, sinó també formació en grup. Cada grup no té més de 4 persones que durant la lliçó s’escolten i es veuen. Això crea un ambient relaxat i acollidor. Es graven totes les lliçons, per controlar el procés educatiu. A més, si ometeu una lliçó, podeu obtenir-ne la gravació. Cada professor té no només un diploma corresponent, sinó també una experiència docent d'almenys 5 anys. El compte personal del lloc conté tots els materials didàctics i ajuts didàctics necessaris, recordatoris i notícies, horaris i molt més. Hi ha indicacions per a escolars, per a negocis i feina, per viatjar i per obtenir certificats.

Programes:

 • A1 - inicial;
 • A2: millorar la comprensió auditiva, practicar la pronunciació;
 • В1: millora del llenguatge;
 • B2: aconseguir la llibertat de comunicació;
 • C1: fluïdesa en anglès gairebé com un nadiu;
 • C2 és gairebé un parlant nadiu.

Avantatges:

 • pagament a un compte bancari sense comissions;
 • fer un seguiment del progrés a través del vostre compte personal;
 • selecció individual d’exercicis;
 • hi ha una prova per determinar el nivell de coneixement;
 • servei de suport als estudiants "departament d'atenció";
 • reunió introductòria gratuïta;
 • seminaris web, converses i clubs literaris;
 • característiques qualitatives del lloc;
 • bones recomanacions.

Desavantatges:

 • formació individual cara.

conill blanc

https://wrabbit.ru/

Una escola virtual d’idiomes estrangers que funciona des de fa més de 12 anys. La plantilla inclou 140 especialistes. La popularitat de l’escola es basa en la possibilitat de triar un curs, un tutor i un temps de classe. Les lliçons es fan a través de Skype, la professionalitat dels professors es confirma amb la presència de certificats i documents educatius pertinents. La durada de les classes és de 45, 60 i 90 minuts per triar.

Programes:

 • curs general;
 • curs de negocis;
 • llengua per viatjar;
 • per preparar els exàmens.

Avantatges:

 • la primera lliçó de prova és gratuïta;
 • programa de formació individual;
 • podeu triar la freqüència i la durada de les lliçons;
 • si cal, se substitueix el professor;
 • qualsevol forma de pagament és possible;
 • s'ha desenvolupat un sistema de descomptes;
 • hi ha adscrit un gestor personal a cada estudiant;
 • club de conversa gratuït;
 • preus pressupostaris.

Desavantatges:

 • mal lloc;
 • la descripció conté poca informació.

Go-International.RU

https://go-international.ru/

Telèfon: 8 (800) 511-41-88

Una escola en línia especialitzada que té com a grans empreses russes i internacionals: Gazprom Neft, Sberbank, Megafon, Solgar i altres. L’empresa aplica les últimes tecnologies pedagògiques per a l’ensenyament d’una llengua estrangera, tècniques avançades i un enfocament individual a cada estudiant. Les classes s’imparteixen individualment i en grups reduïts. Els professors estan qualificats internacionalment. Les guies d’estudi necessàries es proporcionen en format digital. El procés educatiu es desenvolupa sobre la base del programa ZOOM gratuït amb l’ús de materials d’àudio i vídeo, així com de tasques interactives. Tota la informació necessària està disponible al lloc web oficial, on també podeu comprar el curs desitjat.

Direccions:

 • col·loquial;
 • negocis;
 • Anglès en l'àmbit professional;
 • preparació per a exàmens internacionals.

Avantatges:

 • sistema de descomptes i promocions;
 • estimular la motivació;
 • gran atenció a la pràctica de la comunicació oral;
 • eliminació de la barrera lingüística;
 • programa de pagament de descomptes;
 • horari laboral les 24 hores del dia;
 • primera lliçó gratuïta de 45 minuts;
 • classes barates de grup.

Desavantatges:

 • formació individual cara.

Engforme

https://engforme.com/

Telèfon: +7 (499) 404 06 40

Una escola que promet ensenyar anglès pràctic en tres mesos. Hi ha diversos formats de formació per triar: cursos de vídeo per a treballs independents i / o classes amb un professor. La primera opció consisteix en l'autoestudi en un dels cursos de vídeo de l'autor: TOEFL o IELTS. Tots dos programes consten de 30 lliçons de vídeo de 45 minuts durant un període de tres mesos. També s’ofereix un llibre de treball amb materials d’estudi i formació pràctica. El curs de vídeo es pot complementar amb 12 lliçons individuals amb un professor a través de Skype. Això permet l'elaboració detallada de la parla i la gramàtica. També hi ha cursos sobre l’examen i la gramàtica. Si ho desitgeu, podeu treballar individualment amb un professor (de parla russa, nadiu o especialista en VIP), la durada de cada lliçó és de 45 o 60 minuts per triar.

Direccions:

 • Treballar a l'estranger;
 • preparació de l’examen;
 • obtenció de certificats internacionals;
 • emigració a un país de parla anglesa;
 • turisme i viatges;
 • treball i empresa.

Avantatges:

 • lliçó de prova gratuïta;
 • accés a la base de coneixement del vídeo;
 • especialistes competents;
 • ajuda en l’assimilació del material;
 • xat en línia;
 • selecció ràpida d’un professor adequat a través del lloc web;
 • cada lliçó es pot pagar per separat;
 • àmplia base de coneixement.

Desavantatges:

 • personal reduït;
 • lloc inacabat.

Trencaclosques anglès

https://puzzle-english.com/

Una plataforma en línia que combina un lloc web i aplicacions mòbils en un complex. Dissenyat per a l'autoestudi de la llengua anglesa: desenvolupa la pràctica de la comprensió auditiva, la lectura, la pronunciació, l'aprenentatge de paraules noves i molt més. El procés educatiu es desenvolupa de manera lúdica gràcies a simuladors especialment dissenyats que desenvolupen totes les habilitats lingüístiques. També s’ofereix als estudiants un conjunt d’exercicis emocionants, mini-jocs per practicar habilitats de traducció i gramàtica, un pla personal basat en els coneixements bàsics d’un alumne en particular, formació de vocabulari, podcasts educatius (lliçons d’àudio), interacció amb un parlant nadiu, una àmplia biblioteca digital de llibres en anglès amb traducció i actuació per veu, diàlegs en línia amb un interlocutor virtual. Per poder accedir als materials, heu de registrar-vos al lloc i, després, estudiar de forma gratuïta en mode limitat o bé comprar el paquet complet.

Cursos:

 • drets d'autor;
 • Mètode del professor;
 • curs infantil.

Avantatges:

 • gran lloc;
 • programa d’entrenament personal;
 • diverses formes de lliçons;
 • entrenament gratuït de 7 dies segons un pla personal;
 • programes d'autor de diverses matèries;
 • l'oportunitat de fer una prova per determinar el nivell de coneixement;
 • exercicis de qualsevol complexitat;
 • una gran quantitat de contingut educatiu;
 • hi ha un formulari de retroalimentació;
 • regals de socis;
 • subscripció a butlletins;
 • Aplicacions iOS i Android;
 • un conjunt de proves diverses.

Desavantatges:

 • no hi ha possibilitat de classes amb un professor personal.

Si teniu experiència en interactuar amb les escoles que figuren a la classificació o opcions més interessants, expliqueu-nos-ho als comentaris.

DEIXA UNA REVISIÓ

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

He llegit els termes acord d’usuari *