🎧 Els millors auriculars de son per al 2020

0

Al segle XXI, l’insomni és cada vegada més freqüent entre els joves i els adults. A la nit, els cotxes, les veus o el bullici de la casa distreuen. Per tant, no tothom pot dormir prou abans d’un dia laboral. No obstant això, el problema es pot solucionar i no cal recórrer a tractament mèdic, especialment si el malestar és causat per sorolls aliens. N’hi ha prou amb activar la música relaxant i submergir-se en els somnis. Per fer-ho ràpidament, heu de comprar un dispositiu especial: uns auriculars per dormir.

Els editors del lloc "best-ca.designuspro.com" us han preparat una qualificació dels millors auriculars per dormir per al 2020.

Característiques:

La característica principal dels auriculars per dormir és la presència d’una cancel·lació de soroll d’alta qualitat. Després d’haver-les posat, una persona no escoltarà veus fortes, el soroll d’un punxó o una aspiradora. El dispositiu té un disseny de tipus endoll o cinta petit. A diferència dels taps per a les orelles, aquests productes fan la feina millor.

La diadema està feta de teixit suau amb un forat per a l'altaveu. Són totalment extraïbles, de manera que són fàcils de treure i es poden rentar a màquina. El disseny no té res de complicat.

El model d'endoll té insercions captives. Durant el son, l'usuari no sentirà la presència del dispositiu, cosa que afecta la comoditat. Els sons estranys no penetren al dispositiu, de manera que una persona no es despertarà a mitja nit per un soroll incomprensible del carrer o pels roncs.

Qui necessita auriculars

A primera vista, sembla que aquest dispositiu s’adaptarà a totes les persones. Tot i això, és millor que alguns usuaris no comprin aquest gadget, sobretot si s’adormen bé sense ells. En primer lloc, el producte està dissenyat per a ús de persones que sovint viatgen en avió o en tren. La funció anti-soroll us permet no deixar-vos distreure pels sons aliens.

A més de reproduir música, el dispositiu és capaç de llegir llibres a un ritme lent. No es produiran entonacions fortes ni alça de veu. Això permet que el cervell funcioni amb normalitat, a partir del qual el cos comença a relaxar-se. La majoria de les persones que han comprat aquests productes observen la seva utilitat i practicitat.

Els auriculars són ideals per a persones que:

 • No poden adormir-se durant molt de temps a causa de l’insomni;
 • Volen constantment en avió;
 • Viure amb una rutina diària diferent;
 • Dormir lleugerament;
 • Seuen a l’ordinador cada dia i es dediquen a l’activitat mental.

Diferència respecte als auriculars estàndard

És important entendre que l’ús d’un accessori normal com a alternativa completa no funcionarà. Perquè els models estàndard són per escoltar música o audiollibres mentre estem desperts. A més, la majoria de la gent utilitza productes per cable, cosa que també comporta molèsties addicionals.

Però els auriculars sense fils no us ajudaran a desfer-vos de l’insomni. El millor és comprar equips especialitzats que tinguin una bona supressió de sons estranys i que no caiguin durant el desplaçament cap a l’altre costat o cap enrere.

També heu d’evitar l’ús d’auriculars de jocs grans.Per descomptat, aquesta opció es distingeix per una bona supressió del so, però resultarà incòmode que una persona dormi al seu costat i la sensació a l’esquena no sigui millor. Perquè estan dissenyats per utilitzar-se en posició asseguda.

Què cal buscar?

La principal característica distintiva d’aquesta opció dels dissenys convencionals és la presència d’aïllament acústic, que és diverses vegades superior al valor estàndard. Això és possible mitjançant l’ús d’un material més dens. Per tant, quan es posa l'accessori, la persona deixarà de sentir un so fort. L’absorció és del 100%.

Heu de triar un dispositiu segons les vostres preferències, però no us heu d’oblidar de la comoditat. Aquesta és una de les característiques principals a l’hora de comprar auriculars per dormir. El material ha de ser el més tou possible i no sentir-se. És desitjable que estigui fabricat amb fibra natural.

Però aquests no són els principals criteris de selecció, tret que es tenen en compte:

 • La connexió a utilitzar. Els dispositius sense fils són populars avui en dia, però molts prefereixen els models per cable. L’avantatge de la primera solució és la comoditat quan es dorm en decúbit supí, i la segona, la comoditat en un avió o un autobús.
 • Si una persona fa servir un embenat, és important assegurar-se que els altaveus es puguin extraure fàcilment i que no hi hagi cap inconvenient. La higiene és una part important, cal rentar la cinta sovint, en cas contrari començaran a desenvolupar-se bacteris nocius que afectaran l’estat de la pell.
 • Qualitat del so. En comprar solucions pressupostàries, no hi haurà un so perfecte. Per descomptat, encara podreu adormir-vos, però si el so és important per a una persona, és millor comprar models més cars. Tot i que ambdues opcions fan una feina excel·lent amb la tasca, no us heu de centrar només en aquest paràmetre. La majoria dels accessoris per dormir no són adequats només per a adults, sinó també per a nens.
 • L’últim i principal paràmetre és l’absorció de soroll. Si compres dispositius massa econòmics, no hauries d’esperar-ne excel·lents resultats. La discoteca dels veïns o els roncs d’una persona encara hi passaran. No hi ha tanta escassetat en productes cars.

Podeu comprar uns auriculars per dormir tant en una botiga habitual com en una farmàcia. En aquest cas, el cost no diferirà molt. No cal cap recepta mèdica. No obstant això, l’inconvenient d’aquesta solució és la mala elecció. Per tant, la majoria de la gent demana accessoris a través d'Internet en llocs especials on hi ha ressenyes. Abans de comprar aquest gadget, es recomana veure una revisió de vídeo, cosa que us ajudarà a identificar tots els avantatges i desavantatges de l'opció seleccionada.

Els auriculars per dormir més econòmics

Telèfons de son 331-737

Una còmoda diadema de teixit suau amb bons altaveus us ajudarà a adormir-vos ràpidament a l’avió o al llit. Ni els focs artificials ni els veïns sorollosos interferiran en una estada confortable. Fins i tot el son més sensible estarà protegit per aquests auriculars.

La connexió es fa mitjançant un cable, cosa que pot semblar inconvenient per a alguns, però tenint en compte el cost del dispositiu, aquesta és una alternativa econòmica als taps d’orella ineficaços. Dormir amb aquest dispositiu serà còmode per a tots els usuaris, fins i tot per a aquells que hi dormin.

L’ajust còmode no exerceix pressió sobre el crani, cosa que provoca només emocions positives de l’aplicació. Endoll universal de 3,5 mm, apte per a qualsevol telèfon. El filferro està fabricat amb alta qualitat. Per treballar amb el dispositiu, només heu de connectar-lo a un telèfon intel·ligent o un reproductor en miniatura i seleccionar una melodia relaxant. A més, el producte és adequat per a activitats esportives, cosa que el converteix en un producte versàtil.

El cost mitjà és de 520 rubles.

Telèfons de son 331-737 [

Avantatges:

 • Connexió còmoda;
 • Bon ajust;
 • Material tou;
 • No pressiona el crani;
 • Bona elasticitat;
 • Versatilitat.

Desavantatges:

 • La presència del filferro encara es nota.

Botiga familiar W11

Amb música clàssica, pop, rock o audiollibre amb aquest producte, una persona podrà triar un so còmode per dormir. L'accessori està fet de material suau i agradable al tacte, que proporciona una comoditat addicional.Els auriculars no causen molèsties durant el son, cosa que els models estàndard no poden distingir.

La màscara no deixa passar la llum, de manera que una persona pot fer la migdiada fins i tot en una habitació lluminosa al mig del dia. És una eina indispensable per a aquells que sovint volen en avió o viatgen en autobús / tren. La connexió es fa mitjançant un cable que, com en la versió anterior, atraurà a alguns i esdevindrà un problema per a altres.

El dispositiu té una garantia de 6 mesos, un avantatge addicional. El diàmetre de la membrana és d’1 mm. A més, els auriculars són fàcils de separar, de manera que el teixit es pot rentar fàcilment. Sensibilitat dels altaveus: 120 dB.

Preu mitjà: a partir de 860 rubles.

Botiga familiar W11

Avantatges:

 • Eficiència;
 • Material tou;
 • No deixa entrar la llum del sol;
 • Cos combinat;
 • Connexió còmoda;
 • Connector universal;
 • No causa molèsties.

Desavantatges:

 • Com a la versió anterior: la presència d’un cable;
 • Els altaveus es poden moure lleugerament.

Auriculars HobbyLane Sleep

Disseny còmode que, a diferència dels models anteriors, funciona sense fils: Bluetooth 5.0. Hi ha una cancel·lació de soroll activa, que us permet centrar-vos en els sons de la natura o de la música i no escoltar els crits del carrer. També en aquest model hi ha suport per a HandsFree i un micròfon, que permet respondre trucades telefòniques.

La bateria es carrega mitjançant un USB estàndard. El dispositiu funciona amb una gran varietat de telèfons intel·ligents, inclòs l’iPhone XR. La càrrega al 100% triga 2 hores, mentre que la durada de la bateria arriba a les 6 hores. L’aparellament del dispositiu és ràpid, no hi ha retards. El teixit és totalment transpirable, de manera que una persona només sentirà comoditat.

El control de volum i l’aturada / reproducció estan al lateral. Només hi ha tres botons que no es fan sentir quan es prem. El material no transmet llum. Es ven en diversos colors.

El preu mitjà és de 980 rubles.

Auriculars HobbyLane Sleep

Avantatges:

 • Connexió sense fils;
 • Bona transmissió de so;
 • Hi ha reducció de soroll;
 • Vinculació ràpida amb el dispositiu;
 • La bateria dura 6 hores;
 • Cost assequible.

Desavantatges:

 • No trobat.

TOP 3 auriculars de son econòmics

Mylego EM-2

Auriculars de son d'alta qualitat que podeu comprar a un preu baix a AliExpress. Hi ha una tecnologia 3D Sleep Mask. La connexió amb un telèfon intel·ligent o tauleta es realitza mitjançant Bluetooth 5.0. L’altaveu està cobert amb un material tou, de manera que, fins i tot descansant de costat, no se senten molèsties. La màscara està feta de teixit resistent que permet passar l’aire fàcilment.

La càrrega es realitza en un termini d'entre 2 i 2,5 hores, mentre que la bateria pot funcionar durant 10 hores. Si la bateria es descarrega al mínim, no es produiran senyals de so, de manera que la suspensió no s'interromprà. La forma ergonòmica no pressiona els ulls, cosa que també suposa un avantatge. El fabricant amplia una garantia d’1,5 anys sobre el producte.

Es ven a un preu: a partir de 1 100 rubles.

Mylego EM-2

Avantatges:

 • No deixa passar la llum;
 • Forma convenient;
 • Ajust còmode;
 • Autonomia: 10 hores;
 • Força;
 • Connexió ràpida;
 • No emet un pit durant la descàrrega.

Desavantatges:

 • No trobat.

JINSERTA E0047

Equips fiables i d’alta qualitat que alleujaran l’insomni d’una persona. La tecnologia 3D garanteix un ajust perfecte i impedeix l'entrada de llum. L'usuari podrà dormir a qualsevol lloc i en qualsevol moment. Com en els models anteriors, aquí s’admet un micròfon que permet respondre trucades i parlar. L’acabat suau del nas redueix l’estrès al pont del nas. Els ulls tampoc no experimenten cap pressió.

El producte és perfecte per relaxar-se de costat o d'esquena. Els altaveus estèreo integrats us proporcionaran un bon so. Un ajust perfecte a les orelles protegirà el son lleuger dels senyals dels cotxes o del treball no planificat dels veïns. La connexió és estable, no es produeixen interrupcions. L’emparellament és possible amb tots els telèfons intel·ligents i tauletes compatibles amb Bluetooth 5.0.

El cost mitjà és de 1.400 rubles.

JINSERTA E0047

Avantatges:

 • Conveniència;
 • La dinàmica no es fa sentir;
 • Ajust còmode;
 • Força;
 • Llarga vida útil;
 • Hi ha una garantia;
 • Material tou.

Desavantatges:

 • No trobat.

Valoració dels millors models del segment mitjà

Xiaomi AirDots Pro blanc (blanc)

Tot i que el producte és un auricular sense fils estàndard, pot suprimir bé els sons estranys, cosa que us permet gaudir d’una música relaxant. L'ajust perfecte a l'orella evita la caiguda accidental durant el son alterat. L’únic inconvenient és que heu de comprar una màscara si teniu previst dormir durant el dia.

Hi ha un cas convenient que carrega ràpidament el dispositiu. El disseny és el més proper a la forma del conducte auditiu, cosa que també afecta la comoditat durant el descans. L’ajust és ajustat, cosa que garanteix un excel·lent aïllament de les fonts de soroll externes. A més de dormir, els auriculars es poden utilitzar en la vida quotidiana o practicant esport.

El cost mitjà és de 3.990 rubles.

Xiaomi AirDots Pro blanc (blanc)

Avantatges:

 • La relació òptima de preu i qualitat;
 • Durabilitat;
 • Impermeable;
 • Bon cas;
 • Força;
 • So d’alta qualitat.

Desavantatges:

 • No es pot dormir durant el dia, ja que es necessita una màscara.

SleepPhones Wireless Breeze

La versió clàssica amb una llarga durada de la bateria que s’adapta a tothom. L’abast és de 10 metres, de manera que el telèfon es pot deixar en una altra habitació. El kit només conté instruccions i un carregador. El producte pot proporcionar música a una persona durant 12 hores, i això és suficient per adormir-se diverses vegades.

L’alimentació es subministra des de la seva pròpia bateria. La càrrega fins al 100% triga 3 hores. Hi ha la possibilitat d’ajustar el volum. El teixit està fabricat en alta qualitat i és fàcilment transpirable, de manera que no es produeix cap molèstia mentre es porta. Gràcies a aquests auriculars, una persona oblidarà despertar-se a mitja nit i dormirà bé abans d’un dia difícil.

Es ven a un preu: a partir de 6.000 rubles.

SleepPhones Wireless Breeze

Avantatges:

 • Material durador;
 • Bona reducció de soroll;
 • La llum no passa pel teixit;
 • Els altaveus no se senten;
 • Talla única per a tots;
 • Apte per a esports.

Desavantatges:

 • No trobat.

Classificació dels millors auriculars premium

Apple AirPods Pro

Una de les millors opcions actives de cancel·lació de soroll que us proporcionarà comoditat durant tot el temps d’ús. Es connecta a qualsevol telèfon intel·ligent amb compatibilitat amb Bluetooth 5.0. Un ajust ajustat i una forma còmoda perquè no sentiu els auriculars mentre us relaxeu al llit.

El cost mitjà és de 16 600 rubles.

Apple AirPods Pro

Avantatges:

 • No se sent cap soroll aliè;
 • Hi ha un mode de transparència;
 • Càrrega ràpida;
 • Rendiment d'alta qualitat;
 • Apte per a ús diari;
 • Mida petita.

Desavantatges:

 • No trobat.

Dorm blau pastor

Una bona diadema per dormir amb auriculars. Aquest producte conté totes les funcions necessàries, incloses les anàlisis del son i el despertar en la fase correcta. Fabricat en teixit resistent i transpirable.

L’ajust ajustat no causa molèsties. Apte per treballar amb telèfons intel·ligents de diversos fabricants. La connexió es fa en un parell de segons. Una sola càrrega dura diverses hores d’ús.

El cost mitjà és de 22.000 rubles.

Dorm blau pastor

Avantatges:

 • No deixa passar la llum;
 • Qualitat;
 • Eficiència;
 • Cap so que no sigui personalitzat;
 • Informe de qualitat del son;
 • Anàlisi de fases;
 • Despertar-se en un moment determinat.

Desavantatges:

 • Alt preu.

Finalment

Els auriculars especials ajuden no només a passar-ho bé, sinó també a adormir-se en el menor temps possible. A l’hora d’escollir un apòsit, és important prestar atenció a la densitat del material i al seu ajustament. Això us permetrà trobar un bon teixit que no irriti. Si teniu experiència amb els models descrits a la qualificació o representants més interessants, expliqueu-nos-ho als comentaris.

DEIXA UNA REVISIÓ

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí