👌 Els millors monitors de pacients per al 2020

0

Un monitor de pacient és un dels equips mèdics més importants que permet controlar l’estat d’una persona. L'elecció del dispositiu s'ha de tractar amb cert coneixement per tal de comprar una opció eficaç i duradora que no fallarà. Actualment hi ha centenars de varietats al mercat. Es diferencien per la funcionalitat i les opcions auxiliars. A més, no hem d’oblidar que hi ha models dissenyats per col·locar-se a prop del llit i productes per a ressonància magnètica, ecografia, etc.

Els editors del lloc "best-ca.designuspro.com" han preparat per a vostè una qualificació dels millors monitors de pacients per al 2020.

Tots els signes vitals en una pantalla

El monitor del pacient és un dispositiu sofisticat que s’utilitza a totes les institucions mèdiques. Gràcies a ell, el metge controla l’estat actual de la persona. La pantalla mostra els paràmetres bàsics de la vida, cosa que permet operacions més segures.

Alguns dispositius estan dissenyats per col·locar-se al costat del llit del pacient. El metge pot controlar els canvis en l’estat del cor i no només, que és una solució convenient, ja que no cal que porteu instruments auxiliars.

Avui dia s’utilitzen monitors a tots els hospitals. La seva funcionalitat permet realitzar una intervenció quirúrgica o analitzar l’estat del pacient després de finalitzar l’operació.

Característiques dels models moderns

A diferència de les primeres opcions, els dispositius moderns tenen àmplies funcions. Per tant, el metge controla fàcilment l’estat del pacient, independentment de l’edat, l’estructura corporal i el gènere. El monitor mostra informació tant de nadons com de persones grans.

Aquest control es fa possible combinant diverses funcions útils de la majoria de dispositius mèdics. L'equip pot funcionar des d'una xarxa estàndard de 220 V o pot ser alimentat per bateries recarregables incorporades. A més, els models estan equipats amb una impressora tèrmica, sensor de pressió, pols i temperatura corporal. Els productes avançats mostren càlculs de freqüència cardíaca, freqüència respiratòria i dosi de medicaments. Aquestes opcions faciliten molt la feina i eviten errors mèdics que afecten la seguretat dels pacients.

Una pantalla de cristall líquid s’utilitza per mostrar informació. Totes les lectures es mostren sense retards, cosa que permet actuar a temps si arriba un moment crític. A causa de la precisió dels paràmetres obtinguts, els metges poden analitzar ràpidament el pacient i realitzar el treball preventiu necessari. Cap altre dispositiu mèdic té aquesta funcionalitat.

Els models són de mida i pes reduïts. El metge pot moure i connectar l’equip sense ajuda. A més, la majoria dels fabricants produeixen monitors de transport de pacients que s’instal·len en vehicles de reanimació. És una solució convenient que no consumeix molta energia, però que pot salvar vides.

L’elecció correcta

Comprar monitors és un negoci responsable.Per tant, es recomana estudiar diverses propietats tècniques abans d’escollir un producte concret. Si tracta aquest problema amb enteniment, no serà difícil triar l’opció adequada per a l’hospital. Avui en dia, gairebé totes les empreses mèdiques populars es dediquen a la producció d'equips. Cada model difereix per una sèrie de propietats funcionals i funcions addicionals.

A causa del fet que la majoria dels monitors difereixen en diferents configuracions, hi ha models a les botigues de 70 a 100 mil rubles, així com de diversos milions. Si compreu una versió pressupostària, és important entendre que només està equipada amb funcions estàndard, no hi ha opcions auxiliars aquí. El dispositiu és capaç de controlar els signes vitals estàndard. En els dispositius cars, la situació és la contrària, ja que hi ha un gran nombre de modes addicionals, que permeten fer un diagnòstic complet del pacient, per exemple, controlar la pressió arterial, rebre un informe sobre el treball del cor, etc.

A l’hora d’escollir un dispositiu, és important determinar l’àmbit d’aplicació. Ja que hi ha models dissenyats per instal·lar-se al costat del llit o en transport, així com monitors de funcionament. Gràcies a aquest últim, la majoria de les operacions es duen a terme. Després de respondre a aquesta pregunta, heu de procedir a les principals característiques tècniques.

En considerar un model específic, heu d’assegurar-vos que mostri indicadors com la freqüència cardíaca, l’ECG, el NIBP i similars. La majoria de les opcions es troben en models populars, però, és rar que es pugui trobar un seguiment permanent de l’ECG. La majoria dels especialistes pretenen no comprar dispositius amb aquesta opció, ja que el cost dels elèctrodes d’un sol ús és massa alt. Per tant, s’adquireixen opcions econòmiques que mostren els paràmetres principals. Això és suficient per controlar l’estat del pacient.

No obstant això, els dispositius moderns equipats amb una dotzena d’opcions auxiliars es compren a la unitat de cures intensives infantils. Això fa possible detectar el problema de manera oportuna, així com fer l'operació més segura. El cost d’aquests equips pot començar entre 400-500 mil rubles, tot depèn del fabricant.

A més, no hem d’oblidar que el monitor ha de ser durador i treballar en gairebé qualsevol situació. Al mateix temps, és aconsellable seleccionar un producte amb un control senzill perquè fins i tot un metge sense experiència pugui connectar-lo.

Criteris d'elecció

Després que una persona hagi decidit el lloc d’instal·lació i l’objectiu del dispositiu, cal estudiar algunes de les funcions:

 • Escollir una empresa. L’èxit de la majoria de compres comença amb el fabricant adequat. Això no només depèn de la fiabilitat del monitor, sinó també de la seva vida útil. Avui en dia, un gran nombre d’empreses es dediquen a la producció d’aquests dispositius, en algun lloc que estalvien en components i en altres en equips. És important entendre que la durada mitjana del treball ha de ser com a mínim de 10 a 15 anys. Per descomptat, aquest equip és difícil de trobar, però és possible.
 • Paràmetres exactes. Sovint, quan compren monitors usats o barats, els metges es troben amb el problema que alguns paràmetres es mostren incorrectament. Cal prestar especial atenció a aquest punt. Si no hi ha temps per comprovar cada producte, hauríeu de comprar un model provat a un fabricant de bona reputació. Així, juntament amb la precisió, el comprador rep una garantia a llarg termini que us permet reparar o substituir un dispositiu defectuós.
 • El següent element obligatori és que el dispositiu ha de funcionar en condicions difícils. Fins i tot si una persona, per exemple, no respira correctament, hi ha un esput constant, l'equip ha de mostrar tots els paràmetres sense distorsió.A més, no hem d’oblidar la força de la caixa i la fiabilitat dels components. Per evitar que una caiguda accidental faci malbé el dispositiu. Alguns hospitals compren monitors que funcionen fins i tot en situacions extremes. Per descomptat, això és un avantatge si teniu previst utilitzar-lo amb canvis bruscos de temperatura o pressió atmosfèrica, però, en la majoria dels casos, només ho faran els models d’alta qualitat.
 • El disseny del producte ha de ser fàcil d’utilitzar i el funcionament ha de ser clar. L’eficiència del treball depèn d’aquests dos paràmetres. Es recomana comprar equips senzills que no causin problemes a les persones que estiguin lluny d’aquest equip.
 • Es recomana comprar un dispositiu reparable per al qual sigui fàcil trobar qualsevol peça. En cas contrari, hi haurà llargues expectatives, ja que l’especialista cercarà consumibles durant diversos dies.
 • L’últim punt és la durada de la garantia i la freqüència de manteniment.

Classificació dels monitors de pressupost per al pacient

Newtech NT3B

Un dispositiu d'alta qualitat que és adequat per a un seguiment continu de la vida humana. El dispositiu es pot col·locar tant a la sala com a la unitat de cures intensives.

El dispositiu proporciona informació gràfica i numèrica precisa. Hi ha tots els paràmetres necessaris per al control de l’estat. El treball es realitza a partir de la bateria incorporada, que dura 3,5 hores. Tipus de color de la pantalla: TFT. Per comoditat, hi ha una funció de bloqueig d'alarma.

El cost mitjà és de 99.000 rubles.

Newtech NT3B

Avantatges:

 • Menú en rus;
 • Funcionalitat;
 • Hi ha un sensor de pell;
 • Treball autònom;
 • Interfície intuïtiva;
 • Fiabilitat.

Desavantatges:

 • No trobat.

BIOSYS GUARDIAN BPM-700

Un dispositiu de qualitat que es col·loca davant del llit. La pantalla brillant facilita la visualització de la informació que necessiteu. Hi ha una mesura d’ECG, que és un avantatge addicional. La característica principal del dispositiu és la seva versatilitat, ja que és adequat per a adults i nens. La memòria del dispositiu emmagatzema els darrers 8 esdeveniments, cosa que simplifica la supervisió. Pes del producte: 5,8 kg. Alimentat per la xarxa elèctrica i la bateria incorporada.

Es ven a un preu de 100.000 rubles.

BIOSYS GUARDIAN BPM-700

Avantatges:

 • Mida petita;
 • Fàcil instal·lació;
 • Esborra el menú;
 • Versatilitat;
 • Desenes d’opcions;
 • Manteniment;
 • Durabilitat.

Desavantatges:

 • No trobat.

KN-601A Nucli

Model compacte que s’adapta a la majoria d’hospitals. La informació es mostra en una pantalla en color (LCD). Hi ha l’oportunitat de connectar l’equip a una estació de control central i controlar l’estat del pacient de forma remota. Per habilitar aquesta opció, el producte ha d'estar connectat a una xarxa LAN. És possible treballar amb marcapassos. S'admet el control tàctil, que té un efecte positiu sobre la comoditat.

El preu mitjà és de 65.000 rubles.

KN-601A Nucli

Avantatges:

 • Mida petita;
 • Ergonomia;
 • Durabilitat;
 • Control tàctil;
 • Anàlisi d’arítmies;
 • Pantalla d'alta qualitat.

Desavantatges:

 • No trobat.

G3G General Meditech

Un dispositiu modern que té un disseny preciós i funcions clares. Apte per a la instal·lació a quiròfans i unitats de cures intensives. El dispositiu és capaç de treballar amb electrocoaguladors. La informació es mostra en una pantalla en color. Podeu personalitzar la visualització de 7 formes d’ona ECG, que és una solució pràctica. L’equip està equipat amb alarmes sonores i visuals i el nivell de volum es pot canviar fàcilment cap amunt o cap avall.

El preu mitjà és de 120.000 rubles.

G3G General Meditech

Avantatges:

 • Funcionalitat;
 • Rendiment d'alta qualitat;
 • Fiabilitat;
 • Eficiència;
 • Cos bonic;
 • Imatge nítida.

Desavantatges:

 • No trobat.

Models TOP-3 del segment de preus mitjans

Comen WQ-001

Un dispositiu de qualitat que admet un sistema d’alarma sonora i visual. Al mateix temps, s’activa només quan alguna cosa amenaça una persona. La pantalla LCD mostra tots els paràmetres necessaris. El control tàctil simplificarà la configuració prèvia. Per comoditat, el fabricant ha equipat l'equip amb un connector multifuncional.També hi ha una bateria incorporada que s’encén quan no hi ha electricitat.

El preu mitjà és de 198.000 rubles.

Comen WQ-001

Avantatges:

 • Apte per a la instal·lació en un cotxe d'ambulància;
 • Interfície intuïtiva;
 • Transport còmode;
 • Llarga vida útil;
 • Hi ha energia de la bateria;
 • Notificació d'emergència.

Desavantatges:

 • No trobat.

5800 Dixion Storm

Un model versàtil que és capaç de mostrar fins a 13 corbes simultàniament. Hi ha 6 opcions predefinides per mostrar informació. El dispositiu és còmode i fiable. A més, el fabricant ha equipat el dispositiu amb un port USB, que permet inserir una unitat flash USB i enregistrar la informació necessària. El monitor es pot col·locar tant a la sala d’adults com a la sala de neonats. S'utilitza una pantalla tàctil per al control.

El preu mitjà és de 260.000 rubles.

5800 Dixion Storm

Avantatges:

 • Visualització de 13 corbes simultàniament;
 • La informació es pot emmagatzemar en una targeta de memòria SD;
 • Pantalla tàctil;
 • Menú senzill;
 • Apte per a nadons;
 • Muntatge de llit;
 • 16 anàlisis d’arítmies.

Desavantatges:

 • No trobat.

Mitar-01- "R-D"

Un model fiable d’un fabricant rus adequat per a la instal·lació en molts quiròfans. El monitor és fàcil d’utilitzar i tots els usuaris entendran els controls. Funciona amb 220 V i també es pot instal·lar en una ambulància. La bateria incorporada pot funcionar durant 5 hores. L’equip té tots els paràmetres necessaris que us permetran controlar l’estat del pacient amb una alta precisió.

El preu mitjà és de 228.000 rubles.

Mitar-01- "R-D"

Avantatges:

 • Bona exhibició
 • Fiabilitat;
 • Ansietat arítmica;
 • Mode de repòs;
 • Parades de corbes;
 • La presència d’un ECG;
 • 5 hores de durada de la bateria.

Desavantatges:

 • No trobat.

TOP models premium populars

BeneView T1 Mindray

Un dispositiu de qualitat que es pot instal·lar a qualsevol lloc. L’equip es troba en una caixa resistent que pot suportar petites caigudes. La pantalla externa de 19 polzades mostra tots els paràmetres d’activitat vital. La connexió a la xarxa triga uns quants segons. La bateria incorporada proporciona un funcionament autònom durant 5 hores.

El cost mitjà és de 560.000 rubles.

BeneView T1 Mindray

Avantatges:

 • Interfície intuïtiva;
 • Capacitat d'accés remot;
 • Cos durador;
 • Eficiència;
 • Bona qualitat de construcció.

Desavantatges:

 • No trobat.

Expressió Ip5 Philips

Un model car amb una pantalla i control convenient. El monitor està pensat per a la ressonància magnètica, que és important tenir en compte abans de comprar. El principi de funcionament és exactament el mateix que per als models anteriors. Hi ha una pantalla panoràmica de cristall líquid, que mostra la informació principal. Hi ha una connexió sense fils amb monitors. De mida petita per facilitar el maneig.

El cost mitjà és de 1.000.000 de rubles.

Expressió Ip5 Philips

Avantatges:

 • Connexió sense fils;
 • Conveniència;
 • Eficiència;
 • Fiabilitat;
 • Una opció excel·lent per a la ressonància magnètica.

Desavantatges:

 • No trobat.

Infinity Delta XL Dräger

El model més car només es troba als hospitals d’elit. La particularitat d’aquest dispositiu és que es pot moure amb el pacient, si es requereix. L’equip inclou tots els paràmetres possibles. Fixar-se a un llit o un pal dura només un parell de minuts. Hi ha una pantalla quirúrgica que permet instal·lar el monitor als quiròfans. La pantalla mostra fins a 8 corbes. Es poden emmagatzemar fins a 50 condicions d'alarma a la memòria.

El cost mitjà és de 3.300.000 rubles.

Infinity Delta XL Dräger

Avantatges:

 • Pes reduït;
 • Transport còmode;
 • Fiabilitat;
 • Connexió còmoda;
 • Sensor de sortida cardíaca;
 • Programari comprensible;
 • Menú rus.

Desavantatges:

 • No trobat.

Finalment

Trobar un monitor de pacient de qualitat és una tasca difícil. És important navegar per les característiques tècniques i conèixer algunes de les característiques dels dispositius. Si teniu experiència amb els models descrits a la qualificació o representants més interessants, expliqueu-nos-ho als comentaris.

DEIXA UNA REVISIÓ

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí