Els millors models d’escalfadors d’aigua per al 2020

0

L’augment constant del cost de l’habitatge i els serveis comunitaris, l’aturada de l’aigua calenta en el moment més inoportú, tot això empeny els propietaris de cases i apartaments a instal·lar un escalfador d’aigua a casa. De fet, la caldera ajuda a resoldre molts problemes. Tot i això, avui en dia hi ha molts tipus d’escalfadors d’aigua. Per tal d’escollir el més adequat, els editors del lloc "best-ca.designuspro.com" porten a la vostra atenció el TOP-7 dels millors models d’escalfadors d’aigua per al 2020.

Què són els escalfadors d’aigua?

Els millors fabricants de calderes tenen dispositius per a una gran varietat de condicions i necessitats, sense oblidar els diferents materials de calefacció. Per tant, en una botiga, una botiga en línia, salons especialitzats o simplement al mercat, podeu triar un escalfador d’aigua per a cada "gust i color".

Sistema de calefacció per aigua

Un dels signes per a la classificació de columnes és el sistema d’escalfament d’aigua: escalfadors d’emmagatzematge i cabal. Els primers, com el seu nom indica, escalfen l’aigua en una caldera especial, mentre que els segons, mentre l’aigua els passa.

Les columnes de flux, per regla general, són de mida petita, per tant, són convenients per a una instal·lació d’apartaments, on cada metre quadrat és important. Les acumulatives també són compactes. No obstant això, com més petita sigui la caldera, menor serà la seva capacitat. Per tant, probablement els 50 litres per a una família de 3-4 persones siguin massa petits.

Combustible de calefacció

Igualment important també és com s’escalfa l’aigua. Quins són els tipus de combustible:

 • Electricitat;
 • Gas;
 • Llenya;
 • Panells solars.

Per descomptat, especialment els populars escalfadors d’aigua alimentats amb electricitat i gas. Tot i així, la llenya, per exemple, s’utilitza en zones on no hi ha subministrament de gas i no hi ha una tensió de 220 V. Com ja heu entès, aquest tipus d’aparells escalfa aigua cremant llenya. Pel que fa als dispositius amb energia solar, hi ha una condició important: la llum solar. En les realitats russes, només les regions del sud poden presumir d’una quantitat suficient de sol.

Com que el preu mitjà del gas és més baix, normalment, quan es realitza el subministrament de gas, s’instal·len equips de gas. Amb la substitució adequada i oportuna dels consumibles, una caldera de gas és absolutament segura i, alhora, és una opció econòmica. Tot i això, les exigències dels escalfadors de gas són molt més grans. Per exemple, hi ha d’haver una campana separada, en cas contrari els fums enverinaran les vies respiratòries i l’explosió no es troba lluny. A més, els escalfadors d'aigua de gas han de ser verificats pel servei de gas local per al seu correcte funcionament.

Pel que fa a l’electricitat, per descomptat, els preus són molt més alts. Per tant, quasi sempre s’instal·len escalfadors d’aigua elèctrics quan no hi ha gas. A més, els escalfadors elèctrics són convenients, per exemple, per a ús a l’oficina. El volum del tanc d'aquests dispositius sol ser petit. No és recomanable subministrar gas per rentar-se les mans diverses vegades al dia. No obstant això, els escalfadors elèctrics no requereixen tanta "molèstia" com els escalfadors de gas. Un altre avantatge és el seu funcionament tranquil, que és un indicador important per a les famílies amb nens petits.

No obstant això, el que heu de prestar atenció és el fet que els escalfadors elèctrics gairebé sempre són acumulatius. Perquè per als models de cabal es necessita una tensió alta (380V), en cas contrari l’aigua amb prou feines serà calenta. I els edificis d’habitatges, per regla general, no estan dissenyats per a aquesta tensió. Per descomptat, per a necessitats mínimes hi ha una línia més senzilla de models de flux que funcionen amb electricitat. Tot i això, tot i així, la càrrega a la xarxa és elevada.

El formulari

La formació es divideix en aquesta base en:

 • Horitzontal;
 • Vertical;
 • A l’aire lliure;
 • Mortassa.

Passem de menys habituals a més populars.

Les morteses són de flux inherent, però a diferència de les columnes convencionals, contribueixen a escalfar una gran quantitat d’aigua mantenint un capçal acceptable. Per tant, el sistema de mortassa és capaç de proporcionar diverses habitacions alhora. Tanmateix, no s’utilitza tan sovint.

Horitzontal. Els avantatges d’aquest dispositiu de calefacció es deuen a la seva compacitat: es pot instal·lar convenientment al sostre o sota un lavabo, per exemple.

Les calderes de peu són gairebé sempre de grans dimensions, per tant, es col·loquen a terra per no carregar la paret. En conseqüència, necessiten molt d’espai. Molt sovint, aquests tipus s’instal·len en una habitació independent, que està disponible almenys en cases particulars.

Finalment, vertical. Els models més populars pertanyen a aquesta categoria. Es distingeixen per la seva compacitat, rendiment i aspecte agradable. Els dispositius verticals es munten a la paret o a l'interior de l'armari.

Altres característiques

Per descomptat, els escalfadors d’aigua difereixen no només en les característiques descrites anteriorment. Hi ha molts més indicadors que s’han de considerar com a criteris de selecció. No podreu escriure sobre tots ells. No obstant això, s’han d’indicar les principals característiques de la categoria "altres". Altres característiques inclouen:

 • Material del dispositiu / recobriment.

La qualitat de l’aigua depèn d’aquest indicador, així com de la vida útil del propi escalfador. Així, per exemple, un dipòsit de plàstic serà barat, però espatllarà ràpidament l’aigua. S’ha de prestar més atenció a l’acer, el coure i el material inoxidable. Una caldera d'acer sempre està coberta amb esmalt especial (en cas contrari, es corroirà molt ràpidament), que, per desgràcia, acabarà esclatant-se. Però és més barat que els seus "companys" de metall.

L’acer inoxidable és més car. Aquest material ha funcionat bé. No obstant això, algunes ressenyes diuen que al cap d’un temps l’aigua comença a adquirir un sabor i una olor estranys. Sembla que el coure és l’opció preferida de tots.

A més, els tancs interiors poden tenir altres recobriments de protecció. Per exemple: ceràmica, porcellana de vidre, titani.

 • Potència / desplaçament.

Aquestes dues característiques es poden combinar perquè sovint creixen paral·leles entre elles: com més gran sigui el desplaçament, més energia necessitarà. Per exemple, un dipòsit de 80 litres requereix aproximadament 1,5 kW. Però això només serveix per estalviar. Els models de flux no tenen cap concepte de desplaçament, perquè l’aigua no es reté.

 • Fabricant.

Per molt que no voldria pagar de més per la marca, però, no obstant això, les millors empreses, almenys, donen més garanties. I sempre es poden trobar recanvis.

ELS 7 millors models d’escalfadors d’aigua per al 2020

Fins i tot després d’estudiar tot tipus de dades sobre la classificació dels escalfadors, la pregunta "com triar?" segueix sent rellevant. Tot i això, no parlem d'alguna "torradora": no m'agradaria equivocar-me a l'hora de triar. Aquí, sempre recorren les recomanacions de persones que ja han provat determinats models o diverses classificacions.

Posem en coneixement dels millors models d’escalfadors d’aigua per al 2020. La classificació dels dispositius d’alta qualitat constarà de 7 posicions, inclosos els dispositius de fabricació europea i russa. A més, intentarem incloure diferents tipus d’escalfadors d’aigua: de flux, d’emmagatzematge, de gas, elèctrics, amb un tanc gran, amb un de petit, pla, rodó.

7è lloc - Zanussi GWH 10 Fonte

Comencem el nostre viatge amb un model de flux de gas. La popularitat dels models d’aquest tipus va ser extremadament alta durant l’era soviètica.Fins i tot fins avui, podeu trobar dispositius als antics "Khrushchevs" que encara es curen a partir d'un partit. Però, per descomptat, es tracta d’una relíquia del passat. Els escalfadors d’aigua actuals no tenen res a veure amb les molèsties dels escalfadors d’aigua antics. I això ho demostra perfectament el GWH 10 Fonte de Zanussi.

La columna es classifica com a "econòmica", cosa que la fa automàticament atractiva per a famílies normals.

La potència de la columna és suficient per utilitzar més d’un punt d’entrada d’aigua: per exemple, per a una cuina i un bany. Però en el segon punt inclòs, el cap serà inferior al primer. Els desavantatges inclouen fins i tot un fort nivell de soroll, especialment durant el treball actiu.

Bé, i així, un digne candidat a un petit apartament.

Zanussi GWH 10 Fonte

Avantatges:

 • Rendiment decent: 10 litres / min;
 • Intercanviador de calor de coure per a una llarga vida útil;
 • Preu assequible;
 • Bon sistema de protecció;
 • Funciona bé fins i tot amb una pressió de canonada baixa.

Desavantatges:

 • L'encesa elèctrica es fa mitjançant bateries;
 • L’alta potència no és suficient per proporcionar dos punts d’entrada d’aigua alhora;
 • El pes de 10 kg significa que només es pot penjar a una paret massissa (maó, formigó);
 • Soroll.

Sortida:

La columna és molt bona per als vostres diners: podeu demanar-la en línia i comprar-la tan fàcilment com desgranar peres. Té tots els avantatges d’un dispositiu de gas.

 6è lloc - ARISTON NEXT EVO SFT 11 NG EXP

Una altra (i última) columna de flux de la nostra llista. A diferència de l’anterior, el dispositiu d’Ariston no es pot anomenar pressupostari, ja que costa molts diners. Però la seva qualitat és adequada.

ARISTON NEXT EVO SFT 11 NG EXP

Avantatges:

 • Escalfa aigua ràpidament (màxim 4 segons);
 • Hi ha un mode Eco;
 • 11 litres / min;
 • Pot treballar a baixa pressió;
 • Bona funcionalitat;
 • Autodiagnòstic d’avaries;
 • Control automàtic;
 • Cap bastant bo amb dues aixetes posades.

Desavantatges:

 • Alt preu;
 • Soroll.

Sortida:

És rar quan una descripció de la botiga d’un producte coincideixi completament amb la realitat. La unitat, com diuen les ressenyes, no vol canviar.

5è lloc - Baxi SAG3 100

En el cinquè lloc es troba l’última opció de gas. Aquesta vegada és acumulatiu. Material del tanc: acer amb posterior revestiment d'esmalt. S'instal·la un ànode de magnesi contra la corrosió, que és millor canviar una vegada a l'any, ja que fins i tot si la caldera és de qualitat europea, es desgasta ràpidament amb aigua dura russa.

El volum de 100 litres serà suficient per a una família de 4 persones. Bé, fins i tot l’aparell pot escalfar l’aigua fins a 70 graus.

Baxi SAG3 100

Avantatges:

 • Regulació convenient, limitació de temperatura;
 • Gran volum;
 • Sistema de protecció d'alta qualitat;
 • Es pot canviar per utilitzar GLP;
 • Combustible barat.

Desavantatges:

 • Dificultat per substituir l’ànode;
 • Gran pes.

Sortida:

Un dispositiu d'alta qualitat amb un escalfament d'aigua bastant ràpid. Però a causa del fet que es tracta de gas (per a la seva instal·lació haurà de fer front al servei de gas), el lloc de classificació és tan baix.

4t lloc: Electrolux EWH 50 Formax

M'agradaria dir de seguida que, a més, la classificació només la presentaran els dispositius elèctrics d'emmagatzematge. Els tres líders estan precedits per una caldera d'una sèrie de tancs d'emmagatzematge de l'empresa Electrolux.

Un dels principals avantatges és el fet que el dispositiu es produeix amb un element de calefacció sec, o millor dit, fins i tot amb dos. Com que l’element calefactor no té contacte amb l’aigua, sempre està sec, cosa que significa que no està subjecte a corrosió. A més, l’EWH 50 Formax té 3 modes de calefacció: 800 W, 1200 W i 2000 W amb els dos primers activats.

El primer inconvenient que crida l’atenció immediatament és el gran pes. Si teniu parets, per exemple, de formigó cel·lulat, sorgeix la pregunta: com instal·lar aquest pes en una paret de material solt?

Electrolux EWH 50 Formax

Avantatges:

 • 3 modes de calefacció;
 • 2 elements de calefacció en sec;
 • RCD;
 • Calefacció total en 1,5 hores;
 • 7 anys de garantia del fabricant;
 • Regulació de la temperatura.

Desavantatges:

 • Pes pesat;
 • Sense inclusió retardada.

Sortida:

Sembla que tot en aquest dispositiu és bo. Si penseu quin escalfador és millor comprar-lo, Electrolux serà una de les millors opcions. Tanmateix, 50 litres difícilment són suficients per a una família de 3 persones.Per descomptat, es pot agafar un model similar de 100 litres, però aquest també és molt pesat, per no dir res de l’estoliter.

3r lloc - Ballu BWH / S 80 Smart

La qualificació s’obre amb un model de Ballu, blanc. El BWH / S 80 Smart té molts avantatges, com ara el gran dipòsit de 80 litres. S'escalfa fins a una temperatura de 75 graus (màxima) en 180 minuts. Amb aquesta amplitud i velocitat de calefacció, l’aigua hauria de ser més que suficient per a tres persones. Però, segons els compradors, n’hi ha prou per a 4: dos adults i dos nens. Bé, l’acer inoxidable permetrà que la caldera funcioni durant molt de temps. L’ànode de magnesi protegeix contra la corrosió, que posteriorment es pot substituir a mà.

Ballu BWH / S 80 Smart

Avantatges:

 • Gran volum;
 • RCD;
 • Protecció diversa: contra el sobreescalfament, contra descàrregues elèctriques, contra la pressió, etc.
 • Hi ha un mode econòmic;
 • 8 anys de garantia;
 • Disseny elegant i atractiu;
 • Es pot controlar des d’un telèfon intel·ligent mitjançant wi-fi.

Desavantatges:

 • L’ànode de magnesi s’haurà de canviar un cop a l’any, o fins i tot amb més freqüència;
 • Cap autodiagnòstic de falles;
 • El mòdul Wi-Fi es ven per separat.

Sortida:

Amb un alt rendiment, hi ha poca càrrega a la xarxa elèctrica. La marca Ballu es preocupa pels seus clients, de manera que es pot controlar el dispositiu mitjançant un telèfon intel·ligent i escalfar l’aigua per endavant. No obstant això, alguns matisos no permeten que BWH / S 80 Smart pugi més al rànquing.

2n lloc: Bosch Tronic 8000T ES100-5

Bosch guanya la medalla de plata avui. Bé, sí, seria estrany que Bosch no figurés a la llista dels millors. Malgrat el que costa un escalfador d’una empresa alemanya, la demanda no és petita.

8000T es fabrica amb elements de calefacció tubulars secs que, tal com s’ha indicat anteriorment, augmenten significativament la vida útil del dispositiu. Per descomptat, fins i tot sense això, les ressenyes parlen de la increïble fiabilitat de l’escalfador d’aigua. Recobriment vitroceràmic, escalfament ràpid, nivell de protecció, tot això fa que el Tronic 8000T sigui un dels millors del seu tipus.

Bosch Tronic 8000T ES100-5

Avantatges:

 • Escalfament ràpid fins a 70 graus;
 • Dipòsit de 100 litres;
 • Deu secs;
 • Control de temperatura molt precís;
 • 5 anys de garantia;
 • Bona protecció.

Desavantatges:

 • Sense control de telèfons intel·ligents;
 • Pesat;
 • Només un deu.

Sortida:

La caldera gairebé perfecta es classifica gairebé perfecta.

1r classificat: Stiebel Eltron PSH 100 Universal EL

Aquesta caldera està equipada amb tot el que necessiteu. Només falta el control des d’un telèfon intel·ligent. Però potser no serà necessari. Al cap i a la fi, el dispositiu no s’ha d’apagar, n’hi ha prou amb configurar un dels tres modes econòmics.

La configuració universal us permet col·locar l'escalfador com vulgueu amb la mateixa eficiència. Bé, nombroses funcions us facilitaran la vida a vosaltres i a la vostra família.

Stiebel Eltron PSH 100 Universal EL

Avantatges:

 • 3 kW de potència;
 • Assecar-ne deu en un matràs tancat;
 • 100 litres;
 • Temperatura fins a 80 graus;
 • Element de calefacció de ceràmica;
 • Control electrònic;
 • Un gran nombre de funcions;
 • 3 modes d’economia;
 • Es pot instal·lar de forma independent tant vertical com horitzontal;
 • Autodiagnòstic.

Desavantatges:

 • Només un deu;
 • Sense control de telèfons intel·ligents;
 • Pes gran;
 • Alt preu.

Sortida:

Sí, la caldera no és barata. Però compensa plenament amb la qualitat i la durada del seu treball. Enhorabona a Stiebel pel primer lloc!

Hi ha molts escalfadors de producció nacional al mercat rus. Tanmateix, si comparem quin és el millor, és preferible comprar-ne un d’estranger. Potser, tot i que tot està en la major experiència dels fabricants "estrangers". Si teniu algun altre candidat per obtenir aquesta valoració, us donem la benvinguda als comentaris. Valorem les vostres opinions i consells.

DEIXA UNA REVISIÓ

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

He llegit els termes acord d’usuari *