Les millors marques de guisat per al 2020

0

Podeu tractar el guisat de diferents maneres. Hi ha gent que, després d’estudiar, ni tan sols s’acosta a la botiga al taulell amb llaunes multicolors i llaunes de vidre de conserves de carn. Però, això absolutament no resta importància al seu paper com a producte alimentari. A la dacha, en un viatge o en un viatge, es converteix en una autèntica troballa. Ocupa poc espai, no requereix condicions especials d'emmagatzematge. I tan bon punt obriu la llauna, el sopar ja està a punt. Es pot afegir a la pasta, guisada amb patates o simplement un mos per menjar amb pa. Només n'hi ha un però. A més, essencial. Els dies d’estrictes normes soviètiques, que tots els fabricants estaven obligats a seguir, han caigut en l’oblit. Un corrent de productes de mala qualitat abocats al mercat. Avui parlarem de quines empreses produeixen les millors marques de guisat, de com triar conserves i de no decebre’s del seu gust.

Què és el guisat

Unes paraules per a aquells que no van néixer a la Unió Soviètica i van créixer a l’URSS. Tothom coneixia el guisat. No el van comprar, sinó que el van treure, fent cua o a través d’amics. I per això era tan deliciós. De fet, es tracta de vedella o porc, guisat amb espècies i mullat en brou. Aquesta última pren la forma de gelea i greix durant la cocció. Avui en dia, el xai, el pollastre o el gall d’indi s’utilitzen per elaborar conserves. Els productes de qualitat es consideren preparats i no requereixen tractament tèrmic addicional.

Què cal buscar a l’hora d’escollir conserves de carn

Val a dir que les conserves de baixa qualitat no només poden arruïnar el dinar o el sopar, sinó que també poden ser perilloses per a la salut. La violació de les normes sanitàries i dels règims tecnològics amenaça el desenvolupament de bacteris patògens en bancs obstruïts que causen una sèrie de malalties perilloses en els humans. Especialment, cal anar amb compte a l’hora de comprar conserves preparades a casa.

 • En primer lloc, heu de parar atenció al fabricant. A l’espai post-soviètic, hi ha poques empreses que elaborin conserves de carn segons els GOST. I encara són menys els que compleixen estrictament aquestes normes. Si no us heu trobat amb aquests productes abans o si heu trobat una marca nova al taulell, és millor escoltar les recomanacions d’amics més coneixedors.
 • En segon lloc, a l’etiqueta. Ha de contenir informació sobre la marca, el fabricant, el temps de producció, la vida útil i la composició del producte.
 • Val la pena detenir-se en la composició amb més detall. Segons les normes d’etiquetatge, els ingredients es mostren en ordre descendent. Actualment, la carn es troba en la primera posició. Ha de contenir com a mínim el 56%. Al mateix temps, pertanyerà al segon grau. Per al primer grau, el contingut de carn és del 58%. Si parlem del valor nutritiu de les conserves de carn, la fracció en massa de proteïnes hauria de ser com a mínim del 15% i el greix no superior al 17%.
 • Estat de l’embalatge. Ha de ser complet i sense deformar.

Actualment, el guisat es produeix en tres estàndards:

 • llauna alta de 338 grams;
 • una llauna baixa de 325 grams;
 • pots de vidre amb un volum de 0,5 litres.

Les llaunes són més funcionals, són més fàcils d’emmagatzemar i transportar. És bo si aquest contenidor està equipat amb una clau d’obertura per no buscar un obridor i no espatllar els ganivets.

Però els pots de vidre permeten veure el contingut. El guisat d’alta qualitat és exactament el tros de carn sense mescles de tendons i vísceres en gelea d’un color groc natural.

Què s’ha d’avisar a l’hora de triar?

No és estrany que els compradors obrin una llauna i trobin una substància incomprensible, semblant a un puré, intercalada amb greixos, soja i altres ingredients no naturals en lloc de carn perfumada. Tanmateix, els pots de vidre els utilitzen principalment els fabricants bielorussos, i és bastant difícil considerar un producte en una llauna. Hi ha diversos punts que us indicaran que és millor rebutjar una compra.

 • Marca desconeguda. Avui en dia cada vegada estan sorgint empreses de nit, la tasca principal de les quals és obtenir beneficis a qualsevol preu. Alguns d’ells es queden ràpidament, algú es manté a flotació, continuant subministrant conserves de baixa qualitat a partir d’ingredients obscurs, generosament aromatitzats amb potenciadors i sabors.
 • Una composició vaga, que inclou un producte carni, despulla, però no carn.
 • Una marca que els productes es fabriquen d'acord amb les especificacions tècniques o TU. Això significa que l’empresa utilitza la seva pròpia recepta desenvolupada, que no passa cap aprovació ni control. És probable que la recepta sigui molt millor que la de gostov. Però més sovint diu el contrari.
 • Una marca que inclou la carn a la composició dels aliments enllaunats "per fitxa". En aquest cas, s’indica el percentatge d’ingredients crus. Durant el procés de cocció, tant la vedella com el porc es bullen. Hi ha un risc elevat de comprar un pot ple de gelea i greix.

Val la pena detenir-se en emulsionants i conservants. Avui en dia s’utilitzen àmpliament a la indústria alimentària. S’expressen les més diverses opinions al respecte. Per descomptat, és millor menjar aliments naturals. Però, el guisat produït sense l'ús d'additius no es pot anomenar pressupostari en termes de cost. Sovint un pot costa tant com un quilo de porc. Però, si l'etiqueta està plena de les lletres "E" i no es troben als darrers llocs de la recepta, és millor negar-se a comprar aquest producte.

Valoració de les millors conserves de carn

Com es va assenyalar anteriorment, avui practiquen la fabricació de guisat de vedella, porc, aviram, xai i fins i tot carn de conill. Però el guisat de vedella i porc eren i segueixen sent clàssics. És sobre ells que parlarem.

Estofat de vedella

Té un contingut baix en greixos. Més gustós i apetitós de mirar. Molt probablement a causa de les denses peces de carn. A molts els sembla una mica sec.

Carn de vedella estofada "Mantenim les tradicions" "Premium", el més alt grau

Produït per la planta d'envasat de Kaliningrad. Segons el fabricant, els ingredients principals són la vedella i l’aigua. Les cebes i les fulles de llorer s’utilitzen com a espècies. El sabor és agradable, amb cos i amb un marcat aroma carnós. Es diferencia en una consistència homogènia de gelatina i grans trossos de carn sense cuinar.

No obstant això, hi ha algunes queixes dels compradors sobre la proporció de carn i greixos. Els experts que van dur a terme els estudis de la mostra van confirmar les infraccions en la fabricació d'enviaments individuals de mercaderies. Disponible en llaunes altes que pesen 338 grams.

Carn de vedella estofada "Mantenim les tradicions" "Premium", el més alt grau

Avantatges:

 • Fet de grans trossos de carn;
 • No conté conservants;
 • La carn sucosa i aromàtica és adequada per preparar una gran varietat de plats;
 • La tapa té una llengua per facilitar l'obertura de les llaunes.

Desavantatges:

 • Segons els compradors, conté molta sal;
 • El contingut en greixos supera els límits permesos, encara que només lleugerament;
 • Hi ha pots en els quals predomina el brou;
 • Els aliments enllaunats contenen partícules de teixit connectiu i cartílag.

El cost d’una llauna és de 180-200 rubles.

Carn de vedella estofada "Grodfood"

L’autor de l’estimada marca és l’empresa bielorusa "Queenfood" de Grodno. Els seus productes es distingeixen per una gran varietat de gustos i una excel·lent qualitat. El guisat clàssic té un 87% de carn i només un 13% d’aigua. Es prepara a foc lent a l’addició de fulles de llorer. Les peces grans conserven la seva forma, però es tornen suaus i tendres. L’empresa disposa d’una àmplia gamma de productes que utilitzen una gran varietat d’espècies. A més, el guisat es ven tant en llaunes com en envasos de vidre.

Carn de vedella estofada "Grodfood"

Avantatges:

 • Aspecte apetitós amb grans trossos de carn i un brou transparent de color groc-marró;
 • Líder en contingut de productes carnis;
 • Una petita quantitat de greix;
 • Només ingredients naturals;
 • Varietat de sabors;
 • Disposem de la nostra pròpia botiga en línia que subministra articles a la Federació Russa.

Desavantatges:

 • Una petita quantitat de brou, que fa que la carn sigui una mica seca.

El cost del guisat de vedella "Grodfood" depèn de l'embalatge i varia entre 200 i 350 rubles.

Vedella guisada, planta de processament de carn de Yoshkar-Ola

Els envasos de llauna baixa brillant amb un disseny vermell daurat són ben coneguts pels turistes i els residents d’estiu. Conserves de carn grumolloses amb una proporció òptima de carn, brou, sal i espècies. El producte sucós i aromàtic és adequat per a un ús senzill, cuinar cereals, sopes, afegir a pasta o farinetes. Es pot eliminar fàcilment una petita capa de greix que cobreixi la vedella. El contingut es separa fàcilment de les parets del pot i es desintegra en deliciosos trossos en una gelea daurada.

Vedella guisada, planta de processament de carn de Yoshkar-Ola

Avantatges:

 • Excel·lents característiques gustatives i organolèptiques;
 • Apte per a la preparació de diversos productes culinaris;
 • Pot actuar com un plat independent;
 • Un conjunt equilibrat d’espècies;
 • Peces grans, sucoses i suaus.

Desavantatges:

 • Els tendons rarament es troben;
 • La tapa no té clau.

El cost d’un pot de 325 grams és de 200 a 220 rubles.

OMKK Premium

La fàbrica de carn i conserves Orsha de Bielorússia satisfà regularment els clients amb nous productes. Les conserves Premium són grans, de fins a 50 grams, trossos de vedella, premsades en un monòlit i farcides de gelea amb l’addició d’espècies. La carn està ben guisada, però no massa cuita. Es separa fàcilment en fibres. Sense conservants ni additius en forma de tendons o cartílag. Disponible en envasos baixos de metall i pots de vidre.

Vedella estofada OMKK Premium

Avantatges:

 • Consistència agradable, que combina grans trossos de teixit muscular i gelea delicada i envoltant;
 • No conté conservants ni baptistes;
 • Capa fina de greix;
 • Absència gairebé completa de teixit connectiu.

Desavantatges:

 • Falta la clau a la llauna;
 • Segons alguns consumidors, massa espècia deixa un regust ensucrat i lleugerament astringent;
 • Després d’obrir la llauna, la vida útil del guisat és només d’un dia, que, per cert, parla de la seva composició natural.

Preu per un guisat en un paquet de llauna: 200-220 rubles. En un pot de vidre: uns 300 rubles.

Estofat de porc

La carn de porc en conserva sempre s’ha valorat menys que la carn de vedella. Tenen una consistència més suau, sovint hi ha teixit connectiu, el percentatge de greix pot arribar al 33%.

Porc cuit, producte honest

Aquest és un cas rar quan es pot confiar en els nouvinguts al mercat. Els productes de la companyia de Bryansk "Rus" van aparèixer als prestatges no fa gaire. Però, ràpidament va guanyar popularitat. El complex de processament s’afegeix a una gran granja de porcs. Només s’utilitza carn fresca i d’alta qualitat per a la producció de conserves. En pots de vidre i envasos de llauna plana, hi ha trossos de porc premsats que pesen de 30 a 50 grams.

Porc cuit, producte honest

Avantatges:

 • Producte molt gruixut i de gran qualitat;
 • Excel·lent sabor tant de carn com de gelea picant;
 • Elevada gravetat específica del component carni;
 • Guisat completament natural, sense l'ús d'additius químics.

Desavantatges:

 • Cap segons els compradors. Si n’hi ha, es redueixen a un preu democràtic de més de 170 rubles per 325 grams.

"Barres" de porc estofat

Un altre producte de la planta d’envasat de Kaliningrad amb bon gust i característiques organolèptiques. Elaborat a partir de carn de porc de les categories més alta i primera. Per a les conserves de carn de porc, sap tenir una fracció de carn elevada, no inferior al 69%, i una fracció de greix relativament baixa. S’ha seleccionat la composició òptima d’espècies per a conserves. Bars és ideal com a aperitiu ràpid i abundant. A la dacha, de caminada o de pesca.

"Barres" de porc estofat

Avantatges:

 • Tots els productes de la combinadora Kaliningrad es fabriquen d'acord amb la norma estatal;
 • Elevada gravetat específica del component carni;
 • Les peces són grans, toves, conservant la seva forma;
 • Un farcit deliciós i uniforme amb un equilibri perfecte d’espècies i sal;
 • Apte per utilitzar-lo amb una guarnició i com a plat independent;
 • Es ven tant en una xarxa comercial com a través d’una botiga en línia.

Desavantatges:

 • Hi ha venes petites;
 • Alguns consumidors troben l’estofat massa salat.

El cost d’un pot amb un pes net de 325 grams és de 190-210 rubles.

Porc estofat, planta de processament de carn de Yoshkar-Ola

Un fabricant consolidat de conserves de carn a la Federació Russa. Guisat de porc d’excel·lent qualitat per a la preparació ràpida de plats de carn. Deliciós, satisfactori i segur. Al cap i a la fi, per a la producció de conserves s’utilitza carn de porc de primera classe que no s’ha congelat. No obstant això, el fabricant peca amb l’ús de teixits adiposos i connectius.

Porc estofat, planta de processament de carn de Yoshkar-Ola

Dignitat:

 • Composició absolutament segura sense conservants;
 • Trossos de carn grans en una petita quantitat de farcit;
 • Apte per utilitzar com a additiu a qualsevol guarnició o com a plat independent;
 • Deliciós i alhora satisfactori a causa de l’alta proporció de proteïnes.

Desavantatges:

 • Hi ha petites venes i tendons.

El preu d’un paquet de 338 grams és de 200 a 220 grams.

Porc estofat, "planta d'envasat de carn Berezovsky"

Una altra coneguda marca de Bielorússia. La planta produeix molts productes carnis, inclòs el guisat. Cal tenir en compte que la línia també inclou conserves de vedella d’excel·lent qualitat. El guisat de porc té un bon sabor equilibrat, una combinació òptima de carn i brou. Hi ha queixes sobre la seva consistència en alguns lots. De vegades dóna la impressió de carn massa cuita, cosa que provoca una estructura de puré.

Porc estofat, "planta d'envasat de carn Berezovsky"

Avantatges:

 • Bon gust;
 • Excel·lent combinació de sabor a carn i aroma a espècies;
 • La proporció òptima de porc i brou;
 • El component carni representa aproximadament el 70% del contingut de la llauna.

Desavantatges:

 • Hi ha festes amb una estructura de puré;
 • Es troben teixits connectius, tendons i cartílags.

Produït en envasos de llauna alta. El cost d’una llauna: 170-190 rubles.

Actualment, el guisat es presenta en abundància als prestatges de les botigues. No només es produeix a partir de diferents tipus de carn. Moltes marques han desenvolupat línies senceres amb diverses combinacions d'espècies. No és difícil triar conserves de carn. Pregunta: val la pena? El seu ús està força justificat al país o en una caminada. A casa, és millor preparar delícies culinàries a partir de carn fresca i refrigerada.

DEIXA UNA REVISIÓ

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

He llegit els termes acord d’usuari *