Els millors armaris de laboratori per al 2020

0

En comprar un armari de laboratori, és important prestar atenció a cada paràmetre. Des d’avui els fabricants ofereixen centenars de solucions ja preparades i cadascuna té una funcionalitat diferent. Per tant, cal saber en quines condicions s’utilitzarà l’estructura i per què es compra. Al cap i a la fi, un producte és adequat per emmagatzemar la roba, el segon per a provetes i matrassos i el tercer per a documentació. Per facilitar l’elecció, els editors del lloc "best-ca.designuspro.com" us han preparat una qualificació dels millors gabinets de laboratori per al 2020.

Els matisos de la compra

El primer paràmetre a tenir en compte és la superfície de treball. Es recomana una pica o ajudes similars, però no cal. Tot i això, és necessària la presència de ventilació i obertures adequades, ja que crearan un microclima adequat a l’interior de l’equip. També hi ha estructures en què hi ha llocs per connectar un buit o un gas.

El segon que es té en compte és el tipus de cobertura. La solució òptima són els armaris de gres porcellànic. La particularitat d’aquest material és la seva alta resistència als productes químics i la seva resistència. Però no és tan fàcil trobar aquest disseny i sovint el cost de producció comença entre 40 i 50 mil rubles. Si es duen a terme experiments químics constants al laboratori i es necessita una estructura per emmagatzemar substàncies àcides, la presència d’aquest armari és obligatòria. Com que altres materials poden reaccionar amb la superfície del producte, que es deteriorarà ràpidament.

El tercer paràmetre és el tipus d’acabat utilitzat. La majoria dels armaris estan recoberts de plàstic compost. Una característica distintiva del material és la seva alta inertesa envers els productes químics. També es permet utilitzar estructures de tefló, acer inoxidable o cutex. L'àrea de la seva aplicació no és tan gran, però el cost és a un nivell assequible. Si es treballa sovint amb substàncies alcalines, es recomana comprar armaris amb una cúpula especial de fibra de vidre.

Facilitat d'ús

A les botigues en línia, hi ha armaris estàndard i productes amb taulell. Els últims models sovint es fan no separables, cosa que augmenta les característiques de resistència. Perquè si hi ha costures, es contaminaran constantment i no és tan fàcil mantenir-les.

Alguns models estan equipats amb un sistema d’escapament per a una major seguretat. Tot i així, s’ha de controlar constantment el flux d’aire. Per calcular el rendiment, heu de conèixer el grau d’evaporació de components perillosos amb què es desenvolupa el treball.

Si observeu tots els requisits i matisos, podeu triar fàcilment un model d’alta qualitat que durarà molt de temps.

Varietat de dissenys

Avui els armaris de laboratori es venen amb diverses modificacions. Alguns són adequats per emmagatzemar productes químics, altres per a eines o matrassos. És important conèixer cada opció per facilitar l’elecció.

 • Un armari per a cristalleria de laboratori.La particularitat d’aquesta opció és que hi ha un gran espai que permet un emmagatzematge més segur de provetes, envasos de ceràmica i matrassos de vidre. Els compartiments i els prestatges estan fets d’una manera còmoda, de manera que l’usuari pot accedir gratuïtament a gairebé qualsevol producte, cosa que crea un entorn confortable.
 • Model d'emmagatzematge de reactius. El disseny interior d’aquest moble és molt diferent. La capa exterior està formada per un material inert per als productes químics. Com que s’emmagatzemen un gran nombre de reactius, catalitzadors, etc. També es preveu que cada secció tingui una protecció única per a determinades substàncies.
 • Traieu el drobe. Durant diversos experiments químics, s’alliberen substàncies perilloses que afecten negativament el cos humà, especialment si l’empleat treballa amb una mala màscara. Per reduir l’efecte agressiu, haureu d’instal·lar una estructura equipada amb una campana especial. La majoria dels productes proposats tenen un sistema de diverses etapes, gràcies al qual l’eficiència augmenta significativament.
 • Hi ha un altre tipus de campanes de fum: les de demostració. La principal diferència d’aquest producte és la presència d’un vidre transparent especial, que permet observar fàcilment el progrés de les proves.
 • Armaris per emmagatzemar materials de treball. També cal parar atenció a l’elecció dels mobles auxiliars. Fins i tot si l’estructura no participa en activitats de recerca, us permet organitzar adequadament l’espai, cosa que farà que els experiments siguin més còmodes. Per tant, definitivament hauríeu de comprar armaris per guardar la roba, ja que ajudaran a simplificar les accions rutinàries i una persona no haurà de buscar un vestit adequat durant molt de temps.
 • L’últim model és un armari de paret. A causa de les seves petites dimensions, ocupa un mínim d’espai. Dissenyat per emmagatzemar diversos instruments i eines de mesura.

Armaris d’emmagatzematge de productes químics amb la millor puntuació

MD 2-1780SS Promet

Construcció de qualitat dissenyada per emmagatzemar de manera segura diversos components. Hi ha dues portes on podeu instal·lar un pany. El producte està fabricat en acer massís amb un gruix del cos de 0,6 mm. Els prestatges estan coberts amb un material higiènicament segur que és inert per a la majoria dels àlcalis.

La càrrega màxima que poden suportar les prestatgeries metàl·liques és de 30 kg, però també hi ha un vidre al seu interior, el seu pes màxim és de 10 kg. Es ven sense muntar, però no hi haurà problemes d’instal·lació, ja que tot es descriu detalladament a les instruccions. A més, hi ha quatre peus ajustables al paquet, que us permetran personalitzar el dispositiu a les vostres preferències. S'admet la configuració del temporitzador. El període de garantia és d’un any.

Es ven al preu de 10.000 rubles.

MD 2-1780SS Promet

Avantatges:

 • Baix cost;
 • Ajust d'altura senzill;
 • La presència d’un castell;
 • Dues faixes;
 • Resisteix càrregues elevades;
 • Conveniència.

Desavantatges:

 • No trobat.

SHMLSCN Validus

Disseny robust per a l'emmagatzematge de productes químics. Hi ha un solapa i un sistema d’escapament fiable que eliminarà les emissions nocives i augmentarà la seguretat. La part exterior està feta de material resistent que suporta càrregues elevades i no es deteriora amb el pas del temps. No hi ha pany, s’obre i es tanca de manera estàndard. Les potes no són ajustables.

La paret posterior està formada per un compost resistent a la humitat, de manera que no reacciona amb productes químics agressius. El producte no ocupa gaire espai, cosa que permet col·locar-lo en qualsevol lloc convenient. Mides: 600 × 500 × 1900 mm.

El preu s’especifica en fer la comanda.

SHMLSCN Validus

Avantatges:

 • Força;
 • La presència d’una caputxa;
 • La capacitat d’emmagatzemar reactius;
 • Composit resistent;
 • Prestatges perforats;
 • Dimensions compactes;
 • Aplicació convenient.

Desavantatges:

 • No trobat.

LK-400 ShR SpetsBaltFurniture

Una opció popular per emmagatzemar productes químics durs.Hi ha 4 portes i el mateix nombre de prestatges, que es munten sobre un marc de metall massís. L’estructura està recoberta d’un polímer especial, que augmenta la resistència a diversos components. Els suports són ajustables, cosa que permet instal·lar el producte en gairebé qualsevol superfície, fins i tot en desiguals.

A la part superior hi ha un forat amb una brida d'acer galvanitzat, diàmetre de l'element - 20 cm. Gràcies a aquesta solució, no s'acumularan gasos perillosos a l'interior de l'armari, sinó que s'eliminaran amb seguretat. Es ven només en blanc, però si es vol, l'usuari pot sol·licitar el mateix armari, només a aglomerat, en aquest cas l'ombra serà de color gris clar. Les dimensions de l’equip són de 400x450x1950 mm, cosa que el converteix en una solució compacta per a la majoria de laboratoris.

Es ven a un preu: a partir de 9 500 rubles.

LK-400 ShR SpetsBaltFurniture

Avantatges:

 • 3 anys de garantia;
 • Conveniència;
 • Peus ajustables;
 • Força;
 • Execució externa;
 • Fiabilitat;
 • Sistema d'escapament;
 • Recobriment de polímer.

Desavantatges:

 • No trobat.

ProfLab ШЛХ-800-1

Un armari fiable equipat amb canals de ventilació especials. Aquesta solució permet l’entrada d’aire de cada prestatge, cosa que augmenta l’eficiència i la seguretat de l’estructura. Les portes estan equipades amb panys especials que no permetran entrar a un foraster. La part frontal està formada per dues làmines de metall, el gruix total és de 20 mm, cosa que permet un bon aïllament acústic.

Les nanses són d’alumini. La part inferior està equipada amb peus regulables per ajudar a col·locar el producte en terres irregulars. El kit inclou un tub d'escapament amb un diàmetre de 100 mm, que és adequat per garantir l'eliminació d'alta qualitat dels gasos que sorgeixen durant la reacció química de diverses substàncies. Es ven en dos colors: gris-blau o completament gris. Mides: 800x450x1900 mm.

El cost mitjà és de 25.920 rubles.

ProfLab ШЛХ-800-1

Avantatges:

 • Relació qualitat preu;
 • Durabilitat;
 • Indicadors de força;
 • Capa metàl·lica gruixuda;
 • Nanses còmodes;
 • La presència d’un castell;
 • Bona caputxa;
 • Prestatges de qualitat.

Desavantatges:

 • No trobat.

Els models més populars per emmagatzemar articles de vidre de laboratori

MSH 4 PORS

Un dispositiu compacte que permet crear condicions agradables per emmagatzemar elements auxiliars. El marc està fabricat en acer resistent, cobert amb una capa protectora, que augmenta la fiabilitat. Hi ha 6 compartiments d'emmagatzematge, les prestatgeries poden suportar càrregues de fins a 30 kg - metall i 8-10 kg - vidre. El producte no ocupa espai i s’adapta fàcilment a qualsevol laboratori.

L’únic inconvenient és la manca de portes, de manera que no hi hauria d’haver molta pols a l’habitació. En cas contrari, els plats s’embrutaran ràpidament. No hi ha cap sistema de ventilació, però hi ha poca demanda, ja que no es proporciona emmagatzematge de reactius. Les potes es poden ajustar a una altura baixa, cosa que permet instal·lar el gabinet en superfícies irregulars. Mides: 500 × 500 × 1840 mm.

El cost s’especifica en fer la comanda.

MSH 4 PORS

Avantatges:

 • Dimensions compactes;
 • Llarga vida útil;
 • Indicadors de força;
 • Bona construcció;
 • Peu ajustable.

Desavantatges:

 • No hi ha portes.

TC "MedShTuchka" SHDHLPA-101

Versió còmoda amb 4 portes i un marc d'alumini d'alta qualitat. El producte té 5 prestatges tractats amb plàstic químicament resistent. El producte es col·loca sobre suports regulables. Les portes estan fetes de fusta laminada. Es ven sense muntar, per a la instal·lació heu d’utilitzar les instruccions adequades. A més, el kit conté un certificat de conformitat, així com una petita garantia.

El principal avantatge d’aquesta opció és la seva amplitud. A l’interior s’adaptarà la majoria de l’equip necessari per fer experiments o investigacions químiques. No hi ha pany a les portes, però l'usuari pot instal·lar-les ell mateix.

Cost mitjà: 46.200 rubles.

TC "MedShTuchka" SHDHLPA-101

Avantatges:

 • Resisteix càrregues elevades;
 • Portes convenients;
 • Durabilitat;
 • Execució externa;
 • Fàcil instal·lació;
 • Amplitud.

Desavantatges:

 • No trobat.

PORSA MSH 5

El model modern té 4 portes. La part superior pot contenir els materials necessaris per a un estudi específic i la part inferior pot emmagatzemar matràs i tubs d’assaig no reclamats. Les dimensions d’aquest armari són diverses vegades més grans que les del MSH 4, la fabricació es manté a un nivell alt.

La part superior està equipada amb vidre translúcid, cosa que permet veure, sense obrir-se, la presència del dispositiu desitjat. A la part inferior hi ha portes de aglomerat laminat sòlid que eviten danys accidentals als materials utilitzats.

Els productes s’instal·len en potes ajustables. El marc està fet d'alumini d'alta qualitat, que té una bona resistència a la corrosió. Els prestatges estan coberts amb una capa protectora, que és molt resistent a diversos atacs químics. Mides: 1000 × 500 × 1840 mm.

El cost s’especifica en fer la comanda.

PORSA MSH 5

Avantatges:

 • En la producció s’utilitzen materials de qualitat;
 • Portes convenients;
 • Habitació;
 • Vidre translúcid;
 • Bonic marc;
 • Les prestatgeries són molt resistents.

Desavantatges:

 • No trobat.

15.011 SHL MedMebel

Un model d’alta qualitat que us permetrà emmagatzemar plats de manera segura en institucions mèdiques o complexos científics. La part exterior està formada per un perfil d'acer, que es tracta amb una pols especial, que confereix al producte una gran fiabilitat i durabilitat. Les portes estan fabricades amb aglomerat laminat de 16 mm de gruix.

Hi ha dos departaments. Hi ha dos prestatges a la part superior i un a la part inferior. Aquesta solució permet emmagatzemar contenidors grans de manera més eficient. L'ajust d'alçada es realitza gràcies als suports de cargol. El pes de l’estructura acabada és de 67 kg. Mides: 800x450x1940 mm.

Preu a petició.

15.011 SHL MedMebel

Avantatges:

 • Força;
 • Habitació;
 • Garantia;
 • Recobert de pols;
 • Portes batents.

Desavantatges:

 • No trobat.

Classificació de les millors campanes de fum

NV-1500 ShV-U

Model fiable amb cambra de treball i la possibilitat d’instal·lar una pica. La taula és de gres porcellànic. Per a més seguretat, hi ha dues zones d’escapament que eliminen instantàniament els gasos perillosos. Hi ha dues preses elèctriques, una a terra i una estàndard. Les potes es poden ajustar lliurement en alçada. El marc és d’acer.

Es ven a un preu de 36.000 rubles.

NV-1500 ShV-U

Avantatges:

 • La presència de fontaneria;
 • Peus ajustables;
 • Vidre translúcid;
 • Taula de gres porcellànic;
 • Endolls;
 • Conveniència.

Desavantatges:

 • No trobat.

Megi ShV-01-MSK

Una campana de fums de qualitat dissenyada per a laboratoris químics. El producte està muntat a partir de panells especials fets de dues capes d’acer. Hi ha vidres d'alta qualitat equipats amb contrapesos. A la part frontal hi ha dos endolls per connectar equips elèctrics. Hi ha il·luminació a la part superior, potència: 15 watts. La càrrega màxima a la superfície de treball és de 50 kg.

El cost mitjà és de 68.000 rubles.

Megi ShV-01-MSK

Avantatges:

 • Sistema de ventilació forçada;
 • Dos endolls;
 • Vidre contrapesat;
 • Muntatge senzill;
 • Àmplia cambra de treball.

Desavantatges:

 • No trobat.

Caixer automàtic B-100

Execució pressupostària dissenyada per a petits laboratoris. Tot i el seu baix cost, el model no perd la seva funcionalitat. El producte té una ventilació forçada, que elimina instantàniament l’excés d’olors. També hi ha una làmpada fluorescent. El material transparent està fet de plexiglàs. Hi ha un sòcol.

Cost mitjà: a partir de 16.000 rubles.

Gabinet ATM V-100

Avantatges:

 • Preu baix;
 • Peus ajustables;
 • Bombeta;
 • La presència d’un outlet;
 • Càmera no plegable;
 • Força.

Desavantatges:

 • No trobat.

Finalment

Quan busqueu un armari de laboratori, heu de prestar atenció a les característiques de disseny i al material de fabricació. Sovint la resistència i la durabilitat depenen d’aquest últim. Si teniu experiència amb els models descrits a la qualificació o representants més interessants, expliqueu-nos-ho als comentaris.

DEIXA UNA REVISIÓ

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

He llegit els termes acord d’usuari *