👍Millors abeuradors d’alimentació per al 2020

0

Potser el tipus d’esbarjo més popular i preferit entre la població masculina del país és la pesca. Fins i tot l’hivern i el temps fred no són capaços d’evitar-ho. Hi ha una manera de pescar com amb una canya d’alimentació, i per a això cal tenir un alimentador especial. Els editors del lloc "best-ca.designuspro.com" us han preparat una visió general dels millors alimentadors per a l'alimentador per al 2020.

Què és un alimentador

En termes senzills, es tracta d’un dispositiu per distribuir l’esquer a l’aigua dels peixos. L’aspecte d’aquest dispositiu pot ser completament diferent, tot depèn del tipus de peix destinat a aquest alimentador.

Varietats

Actualment, hi ha una varietat de models al mercat que un aficionat a la pesca pot adquirir. El tipus d'alimentador determina la seva capacitat per distribuir aliments, així com la distància de fosa.

Si la pesca es realitza en un embassament on hi ha corrent, és millor triar les opcions següents:

 • Models en espiral o elàstics;
 • Models en forma de barril;
 • Alimentadors rodons de plàstic;
 • Metòdic.

Model en espiral

En aparença, sembla una espiral i al seu centre hi ha una vareta on es troba l’enfonsador. Aquest tipus serà una excel·lent opció per pescar en llacs, badies o estanys. Els avantatges d’aquest model són la seva simplicitat, bones propietats aerodinàmiques i la velocitat de propagació de l’esquer.

Bóta

Aquest model és de metall, que s’utilitza generalment quan es pesca en masses d’aigua estancades. Hi ha diverses opcions per a l'alimentador a la venda, aquestes són amb i sense endolls. Aquest element és fàcil d’utilitzar i té una bona aerodinàmica.

Fet de plàstic

Amb aquests alimentadors s’inclouen plans longitudinals. Això és necessari perquè l'atac pugui superar fàcilment els obstacles i colpejar directament a l'objectiu.

Metodològic

A la venda podeu trobar dos tipus d’aquest tipus de dispositius. Es diferencien per la seva forma: rodona i triangular. S’utilitza millor en aigües tranquil·les, ja que no resistiran si hi ha corrents.

Com s’utilitza correctament

Per a aigües tranquil·les

La pesca en aigües tranquil·les té les seves pròpies característiques. Aquesta aigua es troba principalment en estanys i petits llacs. En aquestes condicions, a causa de la manca de flux, l'esquer no s'estén. En aquestes aigües, es forma una taca d’esquer que atreu les captures quan s’hi afegeixen additius aromàtics. Tot i això, a causa de l’aigua tranquil·la, aquest procés triga molt de temps. Per millorar aquest indicador, podeu aplicar l’efecte geyser. Les tauletes efervescents es col·loquen al propi alimentador, cosa que ajudarà a estendre l'esquer més ràpidament.

La millor opció per pescar en aigües tranquil·les és una font. Val la pena assenyalar el fet que és necessari omplir l’alimentador prou fort amb terra, de manera que quan s’alliberen els bucles, la massa que queda a l’alimentador s’expulsa més ràpidament.

A més, no us oblideu dels additius aromàtics per atraure peixos. Algunes de les espècies reaccionen a la dolçor, mentre que a altres els agrada l’olor d’all.Aquests components s’han d’afegir en petits volums.

Quan es pesca al corrent

Per a la pesca en aquestes condicions, és millor triar dispositius que no podran rodar pel fons. Una solució excel·lent seria un producte de forma rectangular, triangular o semicircular. A causa de rodar a la part inferior, els cables s’enreden i, aleshores, no tindrà efecte.

També s’ha de tenir en compte que, en presència d’un corrent fort, l’esquer es rentarà ràpidament i haurà d’omplir l’alimentador amb molta més freqüència. Si utilitzeu un model tipus envàs, podeu subministrar immediatament tots els aliments al fons, sense atreure l'atenció dels peixos petits de cap manera.

Pesca de llarg abast

Per utilitzar alimentadors a distància, cal tenir en compte un paràmetre com el pes. Aquests productes han de tenir una massa augmentada, i això no depèn de la presència d’un flux ni de la seva absència.

El millor és utilitzar tipus de marcs o la versió clàssica del producte.

Tècnica de fosa

Abans de començar a pescar, heu d’alimentar els punts que heu seleccionat i provat. Els alimentadors en forma de coet són els més adequats per a això. La seva peculiaritat és que la càrrega es troba a la part frontal, cosa que, quan es llença, permet evitar perdre l'esquer i lliurar-lo exactament a l'objectiu.

Per alimentar correctament un lloc, heu de dominar una tècnica de fosa estable. Com aconseguir-ho:

 • Tingueu en compte que el mètode habitual "fora de l'espatlla" no us proporcionarà la precisió necessària i no us permetrà lliurar el vostre alimentador a la ubicació desitjada. El millor és llançar-lo des del pit.
 • És millor agafar la vareta amb dues mans, amb una mà agafant la culata i l’altra amb l’extrem del mànec. I heu de mantenir la línia amb un dit.
 • El formulari ha d’estar en una posició estrictament vertical a prop de la proa del pescador.
 • Cal redreçar parcialment els braços i, alhora, intentar inclinar la vareta cap enrere al mateix temps. No us heu de perdre el moment de controlar les bodegues dels arbustos o la vegetació de la costa.
 • Un punt molt important és que el gir de la vareta s’ha de realitzar amb acceleració. Per fer-ho, en la seva etapa final, amb la disposició vertical del buit, estireu fortament la culata cap a vosaltres. Això provocarà una forta sacsejada al final del cicle.
 • La línia s'hauria de deixar anar en el moment en què la vareta s'inclini cap endavant i un angle de 35 a 45 graus cap a l'horitzó.
 • En aquell moment, quan l'alimentador vola, haureu d'elevar la vareta verticalment i inclinar-la fortament cap endavant quan l'alimentador arribi a l'aigua. D’aquesta manera s’evitarà un brot brusc, que en la majoria dels casos provocarà la ruptura del clip.
 • Al mateix moment, val la pena tancar la bobina.

Lançar en aquesta direcció és una part important de l’èxit de la pesca d’alimentació.

Classificació d'alimentadors per a embassaments

Flagman Alimentador pla GRAN

La quarta línia entre els models la pren un producte d’un fabricant rus. Es tracta d’un conjunt de dos alimentadors que tenen volums diferents per carregar el feed. Aquest dispositiu pot ajudar a alimentar els peixos per a la pesca amb èxit. Més adequat per a aigües tranquil·les.

Té un disseny únic, gràcies al qual s’enfonsa verticalment cap a la part inferior. Això permetrà que l’alimentació se senti a la part superior, garantint així el màxim rendiment de pesca.

Té costelles prou fortes i la seva ubicació permet fixar un broquet boilie. Aleshores, les característiques aerodinàmiques del dispositiu milloraran, cosa que també afecta la precisió.

Apte per a pescadors ja formats, ja que la línia passa pel propi alimentador i es necessita experiència per utilitzar-la amb eficàcia.

El cost mitjà d’un conjunt és de 390 rubles.

Flagman Alimentador pla GRAN

Avantatges:

 • Dos alimentadors;
 • Adjunt Boilie;
 • Cost atractiu.

Desavantatges:

 • Només per a la pesca coberta.

X-FEEDER PL VIDRE TURBO MIG, 100 g, 35 ml

Donem la tercera línia al model X-FEEDER PL GLASS TURBO MIDDLE. El producte té cèl·lules grans, la qual cosa es tradueix en un bon rendiment alimentari.A causa del seu disseny (fons corbat i pes de l'anell), té un bon rendiment de vol i una pujada ràpida.

Això permet corregir la precisió de colada fins i tot en aquells embassaments on hi hagi matolls grans.

Té uns extrems massius que li permeten mantenir-se de forma estable a la part inferior. Fins i tot els corrents forts no mouran el producte. Té un recobriment resistent al desgast, que provoca l'absència d'enlluernament i augmenta la seva resistència als danys mecànics.

El cost mitjà és de 220 rubles.

X-FEEDER PL VIDRE TURBO MIG, 100 g, 35 ml

Avantatges:

 • Bones característiques de vol;
 • Baix cost;
 • Sense enlluernament.

Desavantatges:

 • Lliurament ràpid d’aliments.

Alimentador de xarxa Colmic Distance 30 32 3.6

A la segona línia, vam col·locar l’alimentador de la marca italiana, tot i que es produeix a la Xina. Aquest alimentador us permet oferir un feed d’alta qualitat quan es projecta a qualsevol distància. Es recomana als pescadors experimentats que utilitzin aquest model en aigües tranquil·les i estancades. O als rius on pràcticament no hi ha corrent. La carpa i l’orada solen viure en aquests llocs.

L’alimentador manté bé l’alimentació i no és necessari un tall freqüent de la plataforma.
potser l’avantatge més important d’aquest alimentador és que es pot utilitzar fàcilment per a la pesca de llarga distància. Té tractament anticorrosió.

El cost mitjà d’un alimentador és de 230 rubles.

Alimentador de xarxa Colmic Distance 30 32 3.6

Avantatges:

 • Cost atractiu;
 • Ús a llarga distància.

Desavantatges:

 • Prou lleuger.

Mètode pla taronja

Donem el primer lloc al producte Orange Hand Flat Method. Té diverses formes d'alliberament amb pesos diferents de 30 a 60 grams o de 70 a 100 grams. Cal destacar que, independentment de la massa, les dimensions del propi alimentador es mantenen inalterades i són iguals a 51x28 mm. Només canvia el gruix de la sola metàl·lica en aquest dispositiu.

En aparença, aquest disseny és similar a les sabatilles de casa, on només hi ha un costat obert. A través de la part oberta, l’alimentador s’omple de diversos tipus d’aliments i cereals complementaris.

A causa de l'absència de reforços, és possible instal·lar el boilí a qualsevol lloc, només es determina el lloc en funció del diàmetre del boilí mateix.

El que distingeix aquest fitxer adjunt de la resta és que fins i tot un principiant el pot utilitzar. Com que el kit ja inclou un gir giratori estàndard, que facilita la fixació del cable.

La característica principal és el costat tancat. Només hi ha 6 forats al dispositiu, cosa que contribueix al rentat gradual dels aliments complementaris, fins i tot quan es mulla molt.

Si només utilitzeu un aliment car, això us estalviarà a causa del baix consum.

El cost mitjà és de 120 rubles.

Mètode pla taronja

Avantatges:

 • Baix cost;
 • No s’ha de comprar un motlle;
 • Apte per a principiants;
 • Rentat gradual dels pinsos.

Desavantatges:

 • Amb una poca compactació del pinso, pot volar quan es llença.

Classificació dels alimentadors per a la pesca actual

IVVA Ivva Sport

La tercera línia l’ocupa el model Ivva Sport. Aquest alimentador pertany a la categoria de pesats, el seu pes és de 100 grams. Apte per a llançaments a distàncies mitjanes de fins a 80 metres.

Gràcies a la base llisa, és possible comprimir bé l'esquer i així garantir una distribució gradual dels pinsos. El model té una forma cilíndrica i la malla està formada per tires d’acer, proporcionant així una major resistència.

El producte té un recobriment en pols de bona qualitat per protegir el metall de la corrosió, cosa que és molt important ja que el dispositiu està constantment a l’aigua. Té un color negre, que permet dissimular el broquet al fons del llac. Bo per pescar on hi ha corrent.

El model té portadors de càrrega, per un import de 6 peces, que li permeten romandre tranquil·lament en un lloc. L’estructura monolítica permet no col·lapsar tota l’estructura amb un fort i fort escombrat.

IVVA Ivva Sport

Avantatges:

 • Construcció metàl·lica d’una sola peça;
 • Hi ha 6 aletes;
 • Preu atractiu.

Desavantatges:

 • Gran esquitxada en aigües poc profundes que provoca espantar els peixos.

FC Vegas Oval gran 80gr

Donem el segon lloc a la classificació a un model que es pot utilitzar tant en embassaments amb un fort corrent com en aigües tranquil·les. La seva diferència respecte a molts representants de la nostra classificació és que és de plàstic.

Hi ha un giratori integrat, així com una major capacitat per col·locar aliments amb forats ovals. Podeu carregar terrasses de fraccions de finesa diferents.

Una característica distintiva és la presència d’ales per millorar l’aerodinàmica. Això, al seu torn, contribueix a la precisió i a augmentar la distància de fosa. Aquest model té les seves pròpies característiques i serà pràcticament indispensable en condicions de pesca. Degut al fet que és de plàstic, proporciona una ascensió gairebé instantània a la superfície.

Podeu utilitzar aquest alimentador quan pesceu carpes. Això suggereix que es pot utilitzar en zones cobertes, on molts altres productes poden tenir problemes amb la pèrdua d'eines.

El preu mitjà és de 100 rubles.

FC Vegas Oval gran 80gr

Avantatges:

 • Apareix ràpidament;
 • La presència d’ales aerodinàmiques;
 • Augment de la precisió del llançament;
 • Utilitzeu-ho a zones cobertes.

Desavantatges:

 • No identificat.

Esport Rig

La primera línia pertany al model Rig Sport. L’estructura d’aquest model s’assembla a un cilindre, que consta de set anells de metall i també reforçats amb ponts. Està fet completament de metall i té un bucle al final per fixar el cable.

La base de l’abeurador s’inclou al marc, cosa que li permet suportar els cops contra el pou d’aigua. El formulari de llançament us permet triar la categoria de pes adequada per a vosaltres. La diferència de pes és de 40 a 100 grams. Això us permetrà pescar de 60 a 120 metres.

Una característica especial també es pot considerar el fet que el centre de gravetat del dispositiu es desplaça, i això permet fer llançaments precisos sense girar-los.

Té un color negre i es torna gairebé invisible a la part inferior i, per tant, no dóna enlluernament quan s’exposa a la llum solar. Aquest color ajuda els peixos a no adonar-se del propi cos, sinó que només es concentra en els aliments que s’escampen. Hi ha ganxos de càrrega que permeten mantenir el dispositiu al seu lloc i evitar que s’enfonsi completament al fons fangós.

A causa del fet que el marc es realitza en forma de xarxa, l’alimentació queda ben retinguda a l’interior de l’abeurador i s’assegura el seu alliberament gradual.

Segons els experts, el millor és aplicar aquest model a un corrent gran.

El cost mitjà és de 85 rubles.

Esport Rig

Avantatges:

 • No es requereix motlle;
 • Construcció d'una sola peça;
 • Econòmic;
 • Assequible.

Desavantatges:

 • No hi ha cap giratori.

Conclusió

Independentment d’on vulgueu utilitzar aquest mètode tecnològic de pesca, heu de prestar atenció no només al disseny de l’alimentador, sinó també a tot el conjunt. Ha d’estar equilibrat i ajustat a les condicions de la zona de pesca específica.

Per exemple, si esteu segurs que el fons està enfangat, hauríeu de triar un model amb boles d’escuma que puguin mantenir els ganxos a flotació, ja que fins i tot el model més car no serà capaç d’atrapar peixos amb ganxos submergits al fang.

També convé recordar que aquesta és la forma més difícil de pescar. Fins i tot els pescadors experimentats no poden fer-ho bé amb aquest tipus de pesca de seguida.

DEIXA UNA REVISIÓ

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí