👍 Les millors butaques de genoll per al 2020

0

Tota persona s’esforça per adquirir una postura bella i sana. Al cap i a la fi, dóna confiança i té un efecte positiu en l’estat general. No obstant això, és difícil, fins i tot impossible, controlar constantment la columna vertebral mentre està assegut en una cadira ordinària. Això requereix molt d’esforç i disciplina.

Hi ha una solució més fàcil: comprar una butaca de genoll. El disseny és convenient i es pot col·locar a qualsevol lloc, inclosa l’oficina. El cos adoptarà una posició còmoda pel seu compte i la persona no haurà de corregir constantment la postura. A més, es redueix l’estrès a la regió sacra, cosa que garanteix una deflexió lumbar sana.

Els editors del lloc "best-ca.designuspro.com" us han preparat una qualificació de les millors butaques de genoll per al 2020.

Funcions de disseny

La butaca de genoll és diferent de la versió estàndard. Una persona s’adona immediatament del disseny inusual i de la presència de suports de genoll, que són de material tou. El seient està inclinat a 15 graus, cosa que pot semblar incòmode, però després de provar el producte, no es troba cap molèstia. A la majoria de les cadires no s’ofereixen recolzabraços, però si ho desitgeu podeu trobar models on estiguin presents.

Aquest disseny us permet simular una posició de peu, però sense tensions excessives a les cames i l’esquena, i no cal suport addicional. Avui en dia a les botigues hi ha opcions que tenen un respatller petit, a més de cadires on no n’hi ha cap. Quan estigueu assegut durant molt de temps, es recomana comprar productes amb suport per a l’esquena, per no descansar de vegades en una posició.

Avantatges i per a qui és adequat

El disseny ortopèdic permet alinear la postura sense estrès, tot el procés té lloc de manera independent, a nivell de reflexos. No cada segon control, relaxació completa. Per tant, l’usuari només se centra en la feina o les lliçons si es compren productes per a nens.

Els avantatges d’aquesta opció inclouen:

 • Garantir una postura correcta i uniforme;
 • Bon manteniment de les corbes naturals;
 • Respirar millor perquè entra més aire al cos;
 • La càrrega sobre els músculs de la columna és mínima;
 • Les femtes del genoll no exerceixen pressió sobre òrgans importants;
 • Afavoreix la circulació sanguínia normal.

El producte és adequat per a totes les persones, inclosos escolars, estudiants i treballadors d’oficina. A més, avui en dia, les cadires ortopèdiques són utilitzades per programadors i artistes. El disseny és perfecte per a dones embarassades, fins i tot en dates posteriors.

Les genolleres afavoreixen una postura correcta en els nens, així com ajuden a eliminar alguns problemes de la columna vertebral en adults. El producte és completament universal i no afecta negativament l’esquena.

Si una persona té osteocondrosi, escoliosi, curvatura de la columna vertebral, hèrnia a l’esquena, inflamació muscular, etc., es recomana utilitzar una butaca de genoll per alleujar la malaltia. També ajuda a resoldre algunes dificultats del sistema respiratori, el cor i fins i tot normalitzar l’estat dels intestins. Per descomptat, aquestes malalties no es curen al 100%, però el seu curs és més fàcil en comparació amb les opcions habituals. L’eficiència no us farà esperar molt, la diferència es notarà després d’un mes d’ús actiu.

Desavantatges i per a qui la cadira no és adequada

Tot i que el disseny és universal, hi ha diverses malalties en què no es recomana utilitzar-lo, ja que pot provocar complicacions addicionals. Per exemple, el producte està completament contraindicat per a persones amb:

 • Lesió de la columna vertebral;
 • Deformació dels ossos de la cuixa;
 • Defectes congènits de la postura;
 • Escoliosi de tercer grau.

Per tant, a l’hora de comprar aquesta cadira, és important consultar un ortopedista, que ajudarà a determinar l’estat general de la columna vertebral. A més, el metge seleccionarà el model òptim que no tindrà efectes negatius sobre el cos.

Tot i els centenars de comentaris positius i els avantatges d’aquest producte, hi ha alguns aspectes negatius que es notaran a la fase inicial de l’aplicació:

 • Quan estigui assegut durant molt de temps, no funcionarà per evitar el dolor de genoll;
 • Cal controlar el cos perquè no rellisqui. Per descomptat, amb el temps, tot això passarà "automàticament", però abans cal provar-ho;
 • De vegades, la persona començarà a experimentar inflor dels peus, fins i tot en alguns casos adormiment;
 • A causa de la posició inusual, la cadira semblarà massa alta.

La majoria de les deficiències desapareixen després d’unes setmanes d’ús actiu. El principal desavantatge és la inflamació i el dolor als genolls. Però això també és fàcil de resoldre, requereix un descans de 10 a 15 minuts cada hora. Si no disposeu de tant de temps, com a mínim 5 minuts.

Varietats de cadires

Avui en dia hi ha dues versions populars a la venda: les cadires dinàmiques i les ajustables. Cada model té una sèrie d’avantatges i desavantatges.

Dinàmic

Aquesta opció difereix d’alçada, cosa que el fa convenient per als nens que no poden mantenir una postura correcta durant molt de temps. A més, el producte combina no només una cadira, sinó també una balancina, que afavoreix la relaxació.

La base es fabrica en forma d'arc, aquesta solució facilita el moviment fàcil d'anada i tornada, però la part posterior continua sent plana i no experimenta una forta càrrega. La balancí és útil perquè, si el nen necessita completar les lliçons, n’hi ha prou amb inclinar-se cap a l’escriptori i, en mirar dibuixos animats o llegir llibres, només s’ha de recolzar.

L’avantatge del disseny dinàmic permet carregar correctament la columna vertebral, cosa que contribueix a la correcta formació del cotell muscular i millora la circulació sanguínia. Les genolleres estan fetes de material tou, de manera que el nen no experimenta dolor intens.

Ajustable

L'opció és adequada per a ús per a adults i adolescents. Gràcies a aquest disseny, una persona pot triar l’alçada òptima per a cada taula. L'ajust es realitza per passos o bé, tot depèn del tipus seleccionat. En el primer cas, una persona només rep tres posicions. En el segon, l’elevació i la baixada es realitzen gràcies a l’ús de l’elevador de gas. Les dues opcions són fàcils d’utilitzar i no causaran dificultats.

El que és important saber sobre la fundació

Els dispositius es diferencien no només per la possibilitat d’ajust, sinó també per les bases. Avui hi ha diverses actuacions. Una de les opcions més populars és un suport amb suport, mentre que la part inferior està formada per potes o pot estar sobre rodes.

En aplicar aquesta última opció, una persona aconsegueix una bona mobilitat. En aquest producte, podeu desplaçar-vos fàcilment a la taula o al voltant de l’habitació, sense haver d’aixecar-vos.A més, els productes amb rodes no causen dificultats per traslladar l'estructura a un altre pis. I això és important a tenir en compte, ja que el 90% de les butaques al genoll tenen una massa impressionant. Per evitar que el recobriment es deteriori, els fabricants fabriquen corrons amb materials de goma.

També hi ha corredors corbats, gràcies als quals una persona es pot doblegar fàcilment cap endavant i cap enrere, mantenint la forma anatòmica, que és convenient per treballar a llarg termini a taula o ordinador.

Quins materials s’utilitzen

S'utilitzen dos materials populars per a la producció de cadires: fusta i metall. La peculiaritat d’aquest disseny és que proporcionen un bon efecte ortopèdic.

En comprar estructures metàl·liques, augmenta la fiabilitat, la resistència, la durabilitat i la resistència de la cadira. A més, el dispositiu es pot ajustar fàcilment en alçada. Per tal que el material no es deteriori per corrosió, en l'etapa de producció es cromat, després del qual s'aplica un recobriment de tefló que prolonga la vida útil. L’únic inconvenient d’aquesta solució és el pes.

Els models de fusta estan fets d’una fusta massissa com el roure o el faig. A més, alguns fabricants aconsegueixen indicadors de resistència quan s’utilitzen fusta contraxapada multicapa.

Si teniu previst comprar un producte per a casa vostra, és millor donar preferència a les opcions de fusta. Perquè s’adapten més fàcilment a l’interior i són lleugers. A més, el material és ecològic i no s’adapta bé a cap disseny.

En comprar un model per a una oficina, és millor comprar estructures metàl·liques. Perquè proporcionen força i fiabilitat suficients en l’ús diari.

Tipus de farciment

En comprar cadires de genoll, es presta atenció a aquest paràmetre. Com que el farciment afecta la comoditat i la durabilitat del seient. Avui hi ha dues opcions populars:

 • Goma espuma;
 • Làtex.

La peculiaritat de la primera opció és la flexibilitat suficient, el preu baix i la hipoal·lergenicitat. No obstant això, també hi ha un desavantatge: una vida útil curta, que és de només 5 anys. El làtex s’utilitza per a productes d’oficina, ja que té un alt grau d’elasticitat i porositat. El material és antiestàtic, cosa que evita l’acumulació de grans quantitats de pols. La vida útil mitjana és de 10 anys.

La part exterior està feta de teixit de tapisseria, però també s’admet la pell sintètica. Per evitar la formació de plecs que fan malbé l’aspecte, s’utilitza una petita capa de polièster encoixinat. També es permet utilitzar fundes substituïbles, si hi ha la possibilitat de comprar-les, és millor fer-ho abans que la cadira s’embruti. Gràcies a aquest element, podeu triar un color per a qualsevol disseny.

Classificació dels millors models amb seient suau

US MEDICA Zero Mini

Una opció convenient que proporciona una postura bella i uniforme durant tot el període d’ús. Fabricat en fusta d’alta qualitat, que augmenta la fiabilitat i la durabilitat. Els seients encoixinats i les genolleres proporcionen comoditat. Per a un transport còmode, hi ha rodes convenients amb un revestiment de goma.

El cost mitjà és de 13.050 rubles.

US MEDICA Zero Mini

Avantatges:

 • Conveniència;
 • El muntatge es realitza amb alta qualitat;
 • Fet de roca dura;
 • Relació qualitat preu i durabilitat;
 • Apte per a oficina i llar.

Desavantatges:

 • No trobat.

Cadira d'equilibri Konyok Gorbunyok

Un model fiable adequat per a nens i adolescents. Gràcies a aquesta opció, la postura es manté tant en treballar a l’ordinador com en llegir llibres. L’amplada del seient és de 57 cm, cosa que suposa un avantatge addicional.

Hi ha tres posicions per ajustar les genolleres. El dispositiu és capaç de suportar una càrrega de fins a 100 kg. El producte està cobert per una garantia de 5 anys. Per a la producció de la cadira s’utilitza fusta contraxapada d’alta qualitat.

El preu mitjà és de 5.990 rubles.

Cadira d'equilibri Konyok Gorbunyok

Avantatges:

 • Pes baix: 4,5 kg;
 • Conveniència;
 • Genolleres ajustables;
 • Relació qualitat preu;
 • Força.

Desavantatges:

 • No trobat.

Silver Fox Royal postura de prestigi

Disseny còmode i adequat per a persones que sovint passen temps a taula. La part exterior està feta de materials resistents que suporten càrregues de fins a 110 kg. Per a una major comoditat, hi ha un ajust convenient, que permet ajustar-se a qualsevol alçada i alçada d’una persona.

El cost mitjà és de 9.900 rubles.

Silver Fox Royal postura de prestigi

Avantatges:

 • Fet de material resistent;
 • Llarga vida útil;
 • Seient tou;
 • Ajust d’alçada.

Desavantatges:

 • No trobat.

Models de qualitat amb esquena suau

Olympus SC 2-2

Un producte popular que mantindrà la seva postura i comoditat. Els elements són completament tous i de tela entapissada. Hi ha rodes de goma que no ratllen la superfície. La garantia és de 36 mesos.

Resisteix un pes de fins a 120 kg. Apte per a persones de 110 a 190 cm d'alçada, cosa que fa que el producte sigui versàtil. El respatller us permet descansar del treball dur i relaxar una mica els músculs de l’esquena.

El cost mitjà és de 10.590 rubles.

Olympus SC 2-2

Avantatges:

 • Conveniència;
 • Cos durador;
 • Durabilitat;
 • Elements tous;
 • Preu òptim.

Desavantatges:

 • No trobat.

Smartstool KW02B

Una altra opció popular per a nens i adults. Per a la fabricació del marc es va utilitzar un material resistent que pot suportar una càrrega de fins a 110 kg i no es deforma. Hi ha un ajust d’alçada convenient, que permet utilitzar el model per a gairebé totes les persones. El respatller i el seient són totalment suaus, cosa que té un efecte positiu sobre la comoditat.

El cost mitjà és de 15.000 rubles.

Smartstool KW02B

Avantatges:

 • Apte per a adolescents i nens;
 • Suavitat;
 • Bon farcit;
 • Marc robust;
 • Fiabilitat.

Desavantatges:

 • No trobat.

Còmodes butaques de genoll amb reposabraços

Olympus SK-4 Titan

Un dispositiu de qualitat dissenyat per a un funcionament a llarg termini en una posició. Els reposabraços proporcionen un confort addicional. El peu dur amb goma no rascarà el terra i proporcionarà una bona estabilitat en qualsevol superfície.

El preu mitjà és de 14.890 rubles.

Olympus SK-4 Titan

Avantatges:

 • Fet de material resistent;
 • No es trenca;
 • Durabilitat;
 • Èmfasi fort;
 • No ratlla el terra.

Desavantatges:

 • No trobat.

Cadira ortopèdica de genoll amb recolzabraços i respatllers de malla

Una opció convenient, que es ven en tres colors, que permet trobar un model adequat per a la llar i l’oficina. A més dels recolzabraços, hi ha un respatller. El moviment es realitza amb rodes que no deixen marques al terra. El marc està fet de metall resistent.

El preu mitjà és de 8.290 rubles.

Cadira ortopèdica de genoll amb recolzabraços i respatllers de malla

Avantatges:

 • Comoditat;
 • Fàcilment transportable;
 • Fiabilitat;
 • No es deteriora per l'ús freqüent.

Desavantatges:

 • No trobat.

Classificació dels millors models amb ajust senzill

Smartstool KM01

Una opció preciosa i fiable, adequada per a totes les persones. Està fet de metall resistent, recobert de tefló, que proporciona propietats protectores addicionals. El seient s’omple d’un material resistent i suau que manté la seva forma durant molt de temps.

El cost mitjà és de 12 160 rubles.

Smartstool KM01

Avantatges:

 • Força;
 • Ús convenient;
 • Ajustable en 5 segons;
 • Apte per a nens;
 • Mantenir la postura.

Desavantatges:

 • No trobat.

OLYMP SK-1-2G

Un model popular amb un preu assequible i un sistema d’ajust senzill. El dispositiu és capaç de suportar una càrrega de fins a 120 kg, cosa que el fa durador no només per a nens sinó per a adults. L'elevador de gas permet trobar l'alçada necessària en pocs segons. L'aterratge és agradable i suau.

El preu mitjà és de 7.500 rubles.

OLYMP SK-1-2G

Avantatges:

 • Ajust en un parell de segons;
 • Aplicació universal;
 • Llarga vida útil;
 • Fiabilitat;
 • Persistència.

Desavantatges:

 • No trobat.

Finalment

Les estructures del genoll no causen cap mal a la salut, al contrari, la reforcen. Una postura bella i uniforme farà que una persona se senti millor i tingui més confiança.No hi ha càrregues excessives a la columna vertebral i els músculs. Si teniu experiència amb els models descrits a la qualificació o representants més interessants, expliqueu-nos-ho als comentaris.

DEIXA UNA REVISIÓ

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí