Les millors motllures de bany per al 2020

0

Trobar cortines precioses que decorin el bany només és una part del negoci. Al cap i a la fi, abans de comprar, heu d’escollir la cornisa adequada perquè s’adapti i no es diferenciï del fons general. Hi ha diverses varietats d’aquest element: poden ser en forma de L, en forma de ventall, flexibles, etc. Tot ha d’estar ben orientat per trobar el millor model possible. Per facilitar el procés, els editors del lloc "best-ca.designuspro.com" us han preparat una qualificació de les millors cornises de bany per al 2020.

Característiques i varietats del dispositiu

Malgrat dotzenes de tipus, diferents condicions tècniques, formes, etc., la majoria dels productes difereixen en un paràmetre: la forma d’adherir la cortina. L’elecció afecta l’aspecte final de la cortina al bany. Al cap i a la fi, l’objectiu principal del full de coberta no és tant la decoració com la protecció del terra i les parets contra esquitxades. Per a la selecció correcta d’un element, n’heu de conèixer els tipus:

 • Directe. No hi ha cap botiga completa sense aquest model, ja que és fàcil d’instal·lar, robusta i fiable. Per solucionar-ho, només heu de fixar el dispositiu en costats oposats, ja que es completa tot el procés. Apte per a habitacions on el bany es fabrica de forma estàndard i no té característiques especials.
 • Angular o geomètrica. Si el bany es troba en una cantonada, al centre o té una forma no estàndard, es recomana comprar elements en forma de L o en forma d’U, però també són adequats els dissenys ovalats i rectangulars. Aquí, tota l’elecció correspon al propietari de la casa. Aquesta llista inclou barres asimètriques, s’adaptaran perfectament a un interior inusual i decoraran l’habitació amb el seu aspecte.
 • Telescòpica o lliscant. Un model interessant que funciona com un telescopi. L'usuari agafa un extrem i el mou en la direcció oposada. El principal avantatge és que les botigues venen articles de diverses categories de preus. Per tant, triar la millor opció és fàcil. El dispositiu té juntes especials de goma. Protegeixen la superfície exterior de rascades i estelles.
 • En forma de ventall. El funcionament d'aquesta opció és fàcil d'endevinar pel nom. El muntatge i desmuntatge és com un ventilador. El costat positiu és l’aspecte únic que farà que l’habitació sigui inusual, a més d’estalviar espai útil. També hi ha un inconvenient: un preu elevat en comparació amb els competidors.
 • Flexible. La particularitat dels models és que se’ls pot donar qualsevol aspecte. Fins i tot si la banyera té una forma no estàndard, el producte encara s’hi podrà adaptar. Per fer-ho, una persona només ha d’utilitzar les seves pròpies mans per doblegar la peça. Qualsevol persona pot gestionar aquest procés, ja que les cornises flexibles són d’alumini. L’equip té un mètode d’instal·lació universal, és a dir, una persona pot fixar el producte al sostre o a la paret, depèn de les característiques del bany. Molt sovint, les barres de cortina flexibles només s’utilitzen per a habitacions rodones, però això no vol dir que no es puguin utilitzar en una habitació estàndard.
 • Sostre de corda.Funcionalitat, ús convenient, durabilitat, indicadors de resistència i no ocupa molt d’espai útil; tot això és l’avantatge principal de les estructures de corda. Un altre aspecte positiu és el seu baix cost, que els permet utilitzar-los en qualsevol apartament o casa de camp. Per descomptat, amb una càrrega elevada, el producte es trencarà, però és fàcil substituir-lo per un model similar. El procés trigarà un mínim de temps i pot ser realitzat no només per un mestre durant una hora, sinó també per una persona normal que no tingui coneixements tècnics especials. El més important és seguir les instruccions i no saltar-se els passos, el conjunt d’eines és estàndard.

Matisos d’elecció

Perquè els productes durin un període màxim i no es degradin al cap d’un parell de mesos i tampoc estiguin subjectes al procés de corrosió, és important prestar atenció a diversos criteris. Alguns consumidors intenten adherir-se només a la forma del bany, les seves dimensions, el disseny general de l'habitació, la decoració de les parets amb el sostre, etc. Per descomptat, tot això juga un paper important, però no hem d’oblidar els paràmetres del propi dispositiu. Avui hi ha desenes o fins i tot centenars de fabricants de cornises. Cadascun ofereix un producte a baix cost i en diverses formes. No obstant això, alguns prenen mesures arriscades per aconseguir un preu i una singularitat baixos i comencen a produir peces a partir de materials de baixa qualitat, cosa que més endavant afecta el rendiment.

El segon que cal recordar és que es recomana instal·lar cornises en una habitació amb sostre estirable a les parets, ja que experiments innecessaris poden trencar la part superior, cosa que comportarà costos addicionals.

Per no equivocar-se en els càlculs, es recomana fer que el valor no sigui aproximat, sinó precís. Es recomana prendre bones ruletes que tinguin un error mínim. El resultat es registra en un bloc de notes. Només cal mesurar la distància entre les parets, però si una persona té una banyera inusual, s’estudia el seu diàmetre.

L’últim que es té en compte a l’hora de comprar cornises de bany són les característiques del material amb què es fabrica l’aparell. Hi ha tres varietats en total, cadascuna té una sèrie d’avantatges i característiques negatives.

 1. Plàstic;
 2. Metall;
 3. Fusta.

Si l'usuari vol estalviar diners en una compra, mentre que la durabilitat no és especialment important per a ell, una opció adequada són les barres de cortina de plàstic. L’inconvenient d’aquest element és que s’enfonsa ràpidament, tot i el baix pes de la cortina. En algunes opcions econòmiques, sovint es forma una floració groga, si això passa, és impossible desfer-se’n sense l’ús de pintura. No obstant això, alguns tipus de barres de cortina metàl·liques no estan exemptes de costats negatius. Per exemple, els productes d'alumini, malgrat el seu baix preu, no es distingeixen per la seva alta durabilitat i el seu bon rendiment tècnic. I l’aspecte es torna ràpidament inutilitzable, tret que quan el fabricant cobreixi la part exterior amb una capa protectora, protegeix el producte del procés de corrosió.

Els productes fabricats en acer inoxidable es consideren resistents, fiables, duradors, però al mateix temps cars. El material no es deteriorarà fins i tot amb un contacte constant amb l’aigua i pot suportar càrregues pesades. Si una persona observa totes les instruccions, aquestes varetes duraran deu anys.

Les estructures de fusta tenen un aspecte fantàstic com a decoració a les habitacions on el bany no s’utilitza o poques vegades inclou aigua. Tot i la impregnació, aquest element encara es descompon més ràpidament que els altres. Aquesta és la peculiaritat d’aquest material i no es pot eliminar de cap manera al 100%. Per tant, l’ús de barres de cortina de fusta no és pràctic i només comportarà costos.

Per tal que el disseny no cridi l'atenció constantment i no es distingeixi del fons general, es recomana seleccionar elements que es combinaran en color. Les varetes es poden fabricar per adaptar-se a tots els gustos: or, platí, coure, llautó, plata: els fabricants produeixen centenars d’elements que no es poden distingir dels metalls naturals de color.

Instal·lació pas a pas de cornises de bany

La instal·lació de la cornisa no suposarà temps i esforç.El més important és seguir les instruccions que s’inclouen amb l’equip. Tanmateix, si no hi és, n’hi ha prou amb conèixer algunes regles senzilles que us ajudaran a instal·lar-les.

Per muntar una cornisa recta, haureu de fixar el producte a la paret, fer marques i fer forats adequats en aquests llocs amb una eina especial. Amb l’ajut de tacs i cargols, l’equip s’instal·la a la zona designada.

La instal·lació d’una cornisa cantonera pràcticament no és diferent de la directa. L’únic és que la barra s’ajusta a la mida del bany. Per fer-ho amb la màxima precisió, cal determinar la distància exacta des de la cantonada exterior fins a la paret. Això es pot fer amb un costat curt i llarg. Després d’això, és important eliminar els equips sobrants, si n’hi ha, i després crear un disseny i realitzar la instal·lació.

La forma més senzilla és instal·lar una cornisa flexible. Per produir-lo, haureu de donar a l’estructura una forma determinada. El principal punt de referència d’aquest procés són els laterals del bany. A continuació, es marca el marcador i es fixa l'element.

La instal·lació d’una cornisa telescòpica també requereix un mínim de temps. Tot el que s’ha de fer és estirar l’estructura en paral·lel a les parets, ajustar l’alçada i dur a terme la instal·lació.

Tres consells a seguir:

 • A l’hora de marcar, és millor utilitzar un llapis de construcció en lloc d’un marcador. Atès que les traces d’aquestes últimes són més difícils de rentar, cosa que farà que sigui un desordre.
 • Per a una instal·lació d'alta qualitat d'una cornisa cantonera, un nivell és obligatori.
 • Per proporcionar a la barra la millor resistència, cal utilitzar puntals verticals.

Cornises rectes d’alta qualitat

Cornisa de bany VERRAN, 105-190 cm

Una bonica peça de color crom que s’adapta a qualsevol interior. Mides: 105 x 190 cm, que és la millor solució i s’adaptarà a la majoria de banys. El mecanisme és telescòpic, funciona amb molles, aquesta solució permet instal·lar productes a distància sense necessitat de fixacions auxiliars.

Es ven al preu de 640 rubles.

Cornisa de bany VERRAN, 105-190 cm

Avantatges:

 • Eficiència;
 • Baix cost;
 • Material de fabricació de qualitat;
 • Mecanisme de molla.

Desavantatges:

 • Si s’utilitza malament, la superfície metàl·lica perd el seu aspecte atractiu.

Aquanet recte 150 cm

El producte no té un mecanisme auxiliar, que permet col·locar-lo només en una habitació amb un valor específic. No obstant això, aquest equip té un avantatge distintiu en comparació amb la còpia anterior: en la fabricació es va utilitzar acer inoxidable d’alta qualitat. Per tant, pot suportar elevades tensions mecàniques i exposicions freqüents a humitats elevades.

Es ven al preu de 1.550 rubles.

Aquanet recte 150 cm

Avantatges:

 • Fàcil d'instal·lar;
 • Qualitat;
 • Durabilitat;
 • Estil tradicional;
 • Producció russa.

Desavantatges:

 • No trobat.

IDDIS A200I14 200

Dispositiu fiable fabricat amb bon metall, cobert amb una capa protectora. És una estructura telescòpica que es pot allunyar de 110 cm a 200 cm. La cornisa està muntada sobre una paret. Es ven en dos colors: blanc i crom. La vida útil de l'estructura en bones condicions supera els 5 anys, cosa que és un resultat positiu.

El preu mitjà és de 990 rubles.

IDDIS A200I14 200

Avantatges:

 • Eficiència;
 • Alta durabilitat;
 • Bonic aspecte;
 • Llarg fins a 200 cm.

Desavantatges:

 • No trobat.

Valoració de la cantonada

VERRAN Cornisa de bany flexible

Una bonica opció en color crom i feta de duralumini. L’estructura consta de tres parts, la longitud dels quals arriba als 100 cm. Quan s’instal·la correctament, l’equip pot suportar fins a 5 kg, de manera que l’estructura pot durar un temps màxim sense deformacions. El kit conté peces per a un muntatge ocult.

Es ven al preu de 2.500 rubles.

VERRAN Cornisa de bany flexible

Avantatges:

 • Eficiència;
 • Durabilitat;
 • 4 opcions de muntatge;
 • Recobriment multicapa;
 • Versatilitat.

Desavantatges:

 • Cost.

BACCHETTA 80х170 crom

Un model econòmic fabricat completament en alumini i cobert amb una capa protectora. Profunditat: 80 cm, amb una amplada de 170 cm. La subjecció es realitza de forma estàndard mitjançant cargols. El país d’origen és Itàlia, però el muntatge es realitza a la Xina, però tot es fa al màxim nivell. La textura és brillant.

Es ven al preu de 1.145 rubles.

BACCHETTA 80х170 crom

Avantatges:

 • Muntatge convenient;
 • Bona durabilitat;
 • Fiabilitat;
 • Bon color brillant.

Desavantatges:

 • No trobat.

Racó de cornisa violeta de 240 cm

Un dispositiu estàndard adequat per a aquells que no volen pagar de més per elements metàl·lics ni volen donar a la sala un aspecte inusual. El producte és de plàstic, la longitud màxima és de 240 cm. El pes del dispositiu és de 500 grams, es munta de forma estàndard. Per a una major fiabilitat i preservació de l’aspecte original, es recomana comprar cortines que no absorbeixin humitat i tinguin una massa petita.

El preu mitjà és de 540 rubles.

Racó de cornisa violeta de 240 cm

Avantatges:

 • Bonic rendiment extern;
 • Preu baix;
 • 240 cm.

Desavantatges:

 • Resistència baixa.

Valoració de les cornises corbes

Timó 59400 90x90 cm

Model d'alumini, que s'instal·la amb cargols. L'àrea d'aplicació és la llar. L’avantatge d’aquest producte és una garantia de tres anys. País d'origen - Alemanya. El dispositiu pot suportar una càrrega de fins a 5 kg.

El preu mitjà és de 2.960 rubles.

Timó 59400 90x90 cm

Avantatges:

 • Durabilitat;
 • Garantia;
 • Bon fabricant.

Desavantatges:

 • No trobat.

Cornisa Tritó Sabina

Un bon dispositiu d’una marca russa que suporta càrregues elevades i que no es deforma amb el pas del temps. Fabricat en acer inoxidable AISI304. La subjecció es realitza amb cargols, que és la solució més pràctica. Els ganxos i els anells no estan inclosos. El recobriment és brillant.

El preu mitjà és de 2.440 rubles.

Cornisa Tritó Sabina

Avantatges:

 • Bona execució;
 • Força;
 • No es deforma.

Desavantatges:

 • No trobat.

GoGo Lux 90x90 P1

Equip arquejat capaç d’atraure el comprador amb característiques d’alta resistència. L'estructura es pot col·locar a qualsevol habitació de la cantonada. El producte està fabricat en acer inoxidable, mentre que la producció es realitza segons les tecnologies modernes, cosa que permet emetre una garantia de deu anys. Amplada i profunditat: 90 cm.

El cost mitjà és de 4.800 rubles.

GoGo Lux 90x90 P1

Avantatges:

 • Llarga vida útil;
 • No es deforma;
 • Resistencia a la corrosió;
 • Bella execució.

Desavantatges:

 • Alt preu.

Les millors barres per a cortines de sostre

IDDIS A200I14

Un model versàtil que es pot fixar a parets i sostres. Això augmenta la resistència i la durabilitat. Està fet de metall d’alta qualitat, que no té por del contacte prolongat amb l’aigua. Es ven en dos colors: blanc i gris.

El preu mitjà és de 1.400 rubles.

IDDIS A200I14

Avantatges:

 • Bona durabilitat;
 • No té por del contacte prolongat amb l'aigua;
 • Durabilitat;
 • Bonic aspecte.

Desavantatges:

 • No trobat.

RIDDER 52500

Productes del fabricant alemany, que es distingeixen per un mètode de muntatge convenient i una garantia de tres anys. La ploma està feta d'alumini, que es recobreix amb una capa protectora durant la fase de producció per evitar la corrosió. La textura és totalment brillant, només es ven en color crom.

El preu mitjà és de 2.300 rubles.

RIDDER 52500

Avantatges:

 • Durabilitat;
 • Alta qualitat;
 • 3 anys de garantia;
 • Aspecte.

Desavantatges:

 • Preu.

VERRAN, 100x100 cm Universal

Un bonic producte que s’adapta a qualsevol interior. Tipus de muntatge: rígid. La característica de l’element no disminueix amb el pas del temps. La barra està feta de material d'alta qualitat que no s'oxida després d'un ús prolongat.

El preu mitjà és de 2.800 rubles.

VERRAN, 100x100 cm Universal

Avantatges:

 • Execució externa;
 • Muntura rígida;
 • No cau;
 • Instal·lació còmoda.

Desavantatges:

 • No trobat.

Finalment

La cornisa del bany és una compra important, sense ella és impossible protegir el terra i l’habitació de les esquitxades.Per tant, s’ha d’abordar la compra amb cura i responsabilitat. Després, una persona comprarà equips fiables que duraran més de deu anys. Si teniu experiència amb els models descrits a la qualificació o representants més interessants, expliqueu-nos-ho als comentaris.

DEIXA UNA REVISIÓ

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

He llegit els termes acord d’usuari *