📺 Els millors mini forns elèctrics per al 2020

0

Forn elèctric és un dispositiu compacte que es col·loca sobre una taula. S’utilitza per cuinar o escalfar diversos productes, des de forns fins a pollastre. L’aparell es convertirà en un assistent indispensable per a aquells que no fan servir el forn. El dispositiu ocupa un espai mínim, però difereix en funció. Tot i això, és important tenir en compte algunes característiques abans de comprar, això us ajudarà a triar l’opció correcta sense pagar més.

Els editors del lloc "best-ca.designuspro.com" us han preparat una qualificació dels millors mini forns elèctrics per al 2020.

Criteris de selecció correctes

Al principi sembla que no hi ha res difícil a l’hora d’escollir aquest equip. Això és en part cert, però abans de comprar qualsevol equip, heu de tenir en compte els principals paràmetres tècnics. El seu coneixement us ajudarà a trobar un model adequat i no pagareu en excés per funcions innecessàries.

Sovint, els compradors experimentats presten atenció a:

 • El consum màxim d’energia, així com el valor de l’escalfador. El paràmetre determina la velocitat d'escalfament de l'estufa.
 • La capacitat del dispositiu es mesura en litres. És important recordar que les safates per coure ocupen una part, cosa que pot ser dolenta per coure plats grans;
 • Opcions auxiliars. Aquests inclouen la descongelació, la cocció, la planxa, el termòstat, el mode de cafetera, etc. Cal triar només aquells models on hi hagi totes les capacitats necessàries; ja no es recomana prendre-les, ja que no és un fet que siguin necessàries.
 • La part exterior del recinte ha de ser de materials resistents que es caracteritzin per una bona resistència al calor i fiabilitat.
 • En alguns casos, necessitareu un mode de convecció i el millor és que sempre estigui present al forn, ja que crea una crosta apetitosa.
 • Mètode de control del dispositiu. Aquí tot és senzill, ja que només hi ha dues maneres: electrònica i mecànica. Tothom decideix quin triar en funció de la comoditat.
 • La massa de l'estructura i les dimensions es tenen en compte si una persona planeja no utilitzar sempre el producte, sinó aconseguir-ho en dies especials.
 • Cost.

Segons els compradors, sempre és millor comprar un dispositiu que tingui un termòmetre incorporat. Permet determinar fàcilment la temperatura actual del forn, cosa que us permetrà escalfar els aliments segons la recepta. No haurà d’esperar més del temps assignat pel fet que l’estufa no s’ha escalfat.

A més, el termòmetre incorporat evita que el dispositiu es sobreescalfi, cosa que augmenta les propietats d'aïllament tèrmic i afecta la llarga vida útil. El control de la temperatura evitarà situacions en què la temperatura real baixi a causa d’un ús freqüent.

La llarga garantia apunta a la qualitat

Els fabricants ofereixen al comprador una garantia estàndard d’un any.Molts s’alegren que existeixi, però algunes empreses poden oferir-ne un de llarg, la durada del qual és de diversos anys. Si es preveu un ús freqüent, sempre és millor pagar una mica de diners perquè, en el futur, no hagueu de pagar més per les reparacions.

A més, no hem d’oblidar els centres de serveis. La qüestió es decideix per endavant. Abans de comprar un model concret, heu d’esbrinar-ne la ubicació, cosa que us ajudarà a evitar situacions en què, després d’una avaria, una persona no tindrà on recórrer.

Un altre punt que molta gent oblida és l’ergonomia del mànec. Això és important per a un ús freqüent, ja que proporciona una comoditat addicional.

La porta de l’armari s’ha d’obrir segons la ubicació escollida, assegurant-se que no hi hagi obstacles. En cas contrari, una persona haurà de pensar per on moure o treure elements innecessaris.

Neteja adequada de les parets

Molts compradors fan la qüestió de la cura adequada, ja que durant el funcionament es produeixen restes de greix, formatge filtrat, nata, etc. - una ocurrència freqüent. La majoria dels problemes es poden resoldre fàcilment amb un detergent especial o estàndard.

També hi ha models on hi ha un mètode de neteja catalítica. Per descomptat, haurà de pagar de més per aquesta característica. No obstant això, el procés d'abandonament serà més fàcil. El principi de funcionament d’aquest dispositiu és senzill. La superfície interior està equipada amb panells especials, sobre els quals s’aplica una capa protectora de coure i manganès. Hi ha petits porus on s’engreix tot el greix. Contenen un catalitzador al seu interior, que contribueix a la descomposició segura de la substància en els components originals (aigua, carboni, etc.). Un cop acabat això, una persona només ha de fer-ho amb un drap i la contaminació s’eliminarà com es fa a la publicitat.

El mètode estàndard es basa en la hidròlisi. En alguns vídeos es descriu detalladament com fer-ho correctament. L’essència d’aquest mètode és simple:

 • En primer lloc, una persona omple una placa de forn amb aigua;
 • A continuació afegeix detergent;
 • Tot es barreja i s’instal·la al forn;
 • Es fixa una temperatura determinada;
 • El vapor resultant fa que el greix solidificat sigui suau;
 • L’interior s’eixuga amb un drap normal.

Aquest últim mètode poques vegades s’utilitza, però encara l’utilitzen alguns usuaris. Es diu piròlisi. El principi de neteja és el contrari de l’anterior. Els residus de greixos no es suavitzen amb els vapors, sinó que es cremen a cendres. Aquesta funció només està present en dissenys cars.

Quan compreu un forn elèctric, no us oblideu del conjunt complet, ja que això simplificarà molt el funcionament, perquè una persona no ha de buscar plats de forn adequats, escopits, etc. També es recomana una safata per recollir greixos i aliments, cosa que ajudarà a dur a terme la neteja en menys temps.

Cas robust. Tipus de coberta

Gairebé tots els forns elèctrics són d’acer, l’única diferència és el gruix. Però els aparells de plàstic també es venen a les botigues, cosa que és un misteri per a alguns usuaris com el compost polimèric pot suportar aquestes temperatures.

Les portes de la majoria de productes estan fetes de vidre temperat, que no s’esquerda de les temperatures extremes i és bastant resistent. Les opcions es venen amb doble vidre, cosa que augmenta la fiabilitat.

La superfície interior està feta d’esmalt resistent a la calor, aquesta és la millor solució per a dissenys econòmics. En principi, no hi ha res dolent en aquest disseny, l’únic inconvenient és la curta vida útil. En dissenys cars, hi ha un recobriment catalític; els avantatges es van descriure detalladament anteriorment.

La importància del poder

L'eficiència energètica és un dels paràmetres clau en la selecció d'equips. Al cap i a la fi, ningú vol pagar de més els kW addicionals, i això és el més habitual en els dissenys pressupostaris. Aquí és millor buscar productes marcats amb A i superiors; en casos extrems, es permet comprar un mini-forn amb la lletra B.

Ús de funcions d’ajuda

Perquè la compra només aporti emocions positives, és important estudiar adequadament no només les característiques principals, sinó també oportunitats addicionals. Per tant, alguns fabricants equipen el seu dispositiu amb un compartiment per coure panellets, cosa que suposarà un estalvi en la compra d’un fabricant de panellets de ferro colat.

Les estufes es venen amb cremadors elèctrics addicionals, que es col·loquen a la part superior. Per descomptat, la potència d’aquest dispositiu no és tan elevada com la d’equips especialitzats, però com a avantatge addicional és molt adequat.

L'últim que s'ha de tenir en compte i és desitjable adquirir és l'algoritme de treball en cas d'una interrupció sobtada de l'energia. Si hi ha un apagat intens, el forn no es deteriorarà si s’instal·la aquesta funció.

Quan l’electricitat deixa de circular, són possibles tres escenaris:

 • El forn podrà acabar amb un programa interromput bruscament;
 • El funcionament del dispositiu està completament bloquejat, però perquè la cocció no s’aturi, l’usuari pot finalitzar l’operació manualment;
 • L'últim punt: el programa tornarà a funcionar.

Control

Avui en dia es venen models que, segons la forma de gestió, es divideixen en 3 grans tipus:

 • Estàndard, que es realitza mecànicament, que és habitual per a la majoria dels usuaris;
 • Toca, en alguns models, s’utilitza un polsador;
 • El mètode remot és menys comú, però aviat pot substituir els botons convencionals, ja que una persona necessita un telèfon intel·ligent normal per ajustar-se.

Avantatges i desavantatges dels forns elèctrics

En comparar un forn amb un forn en miniatura, aquest últim tindrà els següents avantatges:

 • Les petites dimensions permeten instal·lar el producte en qualsevol lloc i per a cada disseny. Al mateix temps, una persona no experimentarà dificultats quan manegi aquest dispositiu.
 • Connexió senzilla, només cal connectar el cable d'alimentació.
 • La gestió es duu a terme de manera fàcil d'utilitzar.
 • A diferència dels grans armaris elèctrics, aquest model consumeix poca energia elèctrica.
 • Els productes es poden utilitzar al país.
 • La majoria dels models admeten cremadors elèctrics.

Tot i diversos avantatges, aquest dispositiu també té un desavantatge:

 • No tots els models tenen safata antigoteig per a greixos i residus alimentaris;
 • Cal pensar amb antelació el mètode de col·locació perquè el dispositiu arribi a la sortida;
 • Alguns fabricants sobrevaloren deliberadament algunes especificacions.

Classificació de mini forns petits

Grans rius Voronezh-5

Una opció mecànica pràctica per adaptar-se a cada cuina. El principal avantatge del disseny és el seu preu, que és diverses vegades inferior al dels armaris elèctrics de ple dret.

El conjunt inclou una graella i una planxa de forn, que simplificaran la cocció. El cos està fabricat en acer resistent. El disseny extern és estàndard, les nanses són còmodes. La temperatura màxima d’escalfament és de 240 graus. Potència nominal: 900 watts. Volum de la cambra: 9 litres. Pes de la construcció: 4 kg.

El cost mitjà és de 1.800 rubles.

Grans rius Voronezh-5

Avantatges:

 • Conveniència;
 • Mida petita;
 • Funcionalitat;
 • Baix cost;
 • Rendiment òptim de la temperatura.

Desavantatges:

 • No trobat.

Panasonic NT-GT1WTQ

Una opció de qualitat i compacta adequada per escalfar o cuinar ràpidament. El volum de la cambra aquí és de només 3 litres, de manera que el dispositiu està dissenyat per utilitzar-se només com a auxiliar. El kit conté tots els elements necessaris: des de la reixa fins a la safata per recollir greixos i residus alimentaris.

El model està equipat amb un temporitzador mecànic. El disseny es fa en un estil tradicional. La part exterior és d’acer. La temperatura màxima és de 205 graus, mentre que el valor mínim és de 65. El consum d'energia és d'1,3 kW.

Es ven a un preu de 3.780 rubles.

Panasonic NT-GT1WTQ

Avantatges:

 • Productes de qualitat;
 • Construcció fiable;
 • Durabilitat;
 • Llarga garantia;
 • Safata de recollida de greixos;
 • Dimensions.

Desavantatges:

 • No trobat.

Gemlux GL-OR-810

Mini forn clàssic amb un volum de cambra de 10 litres. El producte és perfecte per escalfar aliments o preparar àpats. Per a una major comoditat, hi ha una il·luminació interna que us permet controlar l’estat del pollastre o dels productes al forn. Hi ha un termòstat, que també és un avantatge. El paquet de paquets és habitual aquí, res de nou.

El cos està fet de metall resistent. La potència nominal del dispositiu és de 800 watts. Hi ha un temporitzador que es pot configurar durant una hora. Màx. i mín. temperatura: 250 i 60 graus, respectivament. Les dimensions reduïdes faciliten la instal·lació del producte en qualsevol taula.

El preu mitjà és de 2.400 rubles.

Gemlux GL-OR-810

Avantatges:

 • Estufa de bon pressupost;
 • Apte per a nens petits que els agrada cuinar;
 • Il·luminació interior;
 • Hi ha un temporitzador;
 • No ocupa espai;
 • Controls senzills.

Desavantatges:

 • No trobat.

Classificació dels millors mini forns de mida mitjana

Simfer M3426TB

Una versió fiable d’un fabricant popular, dissenyada per a l’ús diari. Hi ha diversos modes de funcionament que us permetran crear obres mestres culinàries fins i tot en un petit apartament. Els controls són completament mecànics, cosa que resultarà familiar per a la majoria dels usuaris.

La part exterior està feta de metall resistent que aguanta les fortes tensions i no es deteriora. La capa protectora evita la formació d’òxid. El disseny es fa en un estil clàssic. L’aparell es veu molt bé a qualsevol cuina. Consum d'energia de 1.300 W, que es troba dins dels límits acceptables.

Rang de temperatura de funcionament 40-250 graus. Hi ha un temporitzador que es pot configurar durant 1,5 hores. Gràcies a la seva mida compacta, el dispositiu té un aspecte fantàstic fins i tot en espais reduïts. Al mateix temps, no es requereixen forats especials per a la connexió; ho farà una presa normal.

El cost mitjà és de 4.200 rubles.

Simfer M3426TB

Avantatges:

 • Habitació;
 • Garantia de diversos anys;
 • Es neteja fàcilment de la brutícia;
 • Equipament;
 • Durabilitat;
 • No emet sorolls estranys durant el funcionament;
 • S’escalfa ràpidament.

Desavantatges:

 • No trobat.

BBK OE3072MC

Un mini forn excel·lent que us ajudarà a la cuina. L'estructura es pot utilitzar com a auxiliar o convertir-la en la principal. Això últim és acceptable quan no cal cuinar per a una família nombrosa. El conjunt inclou un suport convenient per a la xarxa, cosa que simplifica el funcionament.

El temporitzador mecànic us permet ajustar l’hora i fer negocis amb calma. El cos està fet d’acer recobert d’una capa protectora. El disseny és estàndard. Potència nominal: 1500 W. Rang de temperatura de funcionament 90-230 graus. Les dimensions són estàndard, cosa que us permetrà instal·lar el dispositiu en qualsevol lloc.

El cost mitjà és de 3.900 rubles.

BBK OE3072MC

Avantatges:

 • Volum: 30 litres;
 • Llarga vida útil;
 • Il·luminació interior;
 • Relació qualitat preu;
 • Temporitzador convenient;
 • Fàcil control;
 • Eficiència.

Desavantatges:

 • No trobat.

DELTA D-0123

Una de les solucions pressupostàries amb un volum de 37 litres. Gràcies al dispositiu, una persona pot cuinar plats de qualsevol complexitat. Diversos modes de funcionament asseguraran un acabat i una facilitat d’ús uniformes.

Un termòstat de qualitat evitarà el sobreescalfament. El conjunt complet aquí és el més comú i inclou només una reixeta i una planxa per coure. Es ven en 7 colors, cosa que us permetrà triar un model que s’adapti a l’interior de la vostra cuina.

La temperatura mínima de calefacció és de 50 graus, la màxima és de 320 graus. El temporitzador es pot configurar durant 1,5 hores. Potència nominal 1,3 kW. La massa de l’estructura és de 10,2 kg.

Es ven a un preu de 3.000 rubles.

DELTA D-0123

Avantatges:

 • Baix cost;
 • Durabilitat;
 • Força;
 • Controls senzills;
 • Fiabilitat;
 • Bona amplitud;
 • Apte per a ús diari.

Desavantatges:

 • No trobat.

Valoració dels millors models amb convecció

GALAXY GL2623

Si una persona busca un forn que no només sigui capaç de coure productes, sinó que també funcioni en mode de convecció, és una solució adequada.El volum de la cambra és de 28 litres, cosa suficient per a una família petita.

Hi ha una excel·lent il·luminació interna que mostra l’estat actual del plat. A més, el fabricant va canviar els controls mecànics per fer botons tàctils amb pantalla, cosa que té un efecte positiu sobre la funcionalitat.

La part exterior és d’acer resistent. Disseny negre clàssic. S'adapta bé als interiors de la cuina moderna. Escalfa el forn ràpidament a la temperatura desitjada. El temps màxim de configuració del temporitzador és de 60 minuts.

El cost mitjà és de 4.700 rubles.

GALAXY GL2623

Avantatges:

 • Mode de convecció;
 • Eficiència;
 • Bona durabilitat;
 • Adherència còmoda;
 • Control tàctil;
 • Disseny elegant;
 • Compacitat;
 • Amplitud.

Desavantatges:

 • No trobat.

ENDEVER Danko 4067

El mini-forn es diferencia de les versions anteriors per la presència d’una cuina instal·lada a la part superior. El producte és adequat per a un ús actiu al país. Perquè permet no només fer una cassola, sinó també bullir aigua.

La il·luminació interna permet veure clarament l’estat del producte, mentre que l’obertura de la porta és opcional. El kit conté totes les eines necessàries.

El control es realitza mecànicament, cosa que esdevindrà una solució familiar per a la majoria dels usuaris. La potència nominal aquí és 2 vegades superior a la dels models estàndard, ja que hi ha cremadors elèctrics.

Es ven al preu de 8 160 rubles.

ENDEVER Danko 4067

Avantatges:

 • Fàcil de netejar;
 • Durabilitat;
 • Indicadors de força;
 • Gestió convenient;
 • Fogons;
 • Habitació;
 • Construir qualitat;
 • Mode de convecció.

Desavantatges:

 • No trobat.

GFgril GFO-20W

Un mini forn de convecció preciós i eficient que donarà als vostres productes de forn una crosta apetitosa i cruixent. A més, el dispositiu es pot utilitzar com a alternativa al forn de microones, ja que ocupa gairebé el mateix espai, però s’escalfa d’una manera més segura.

El revestiment interior de la cambra està fet de material d'alta qualitat al qual no s'enganxen els residus d'aliments i greixos. Una persona ja no necessita buscar informació sobre com cuidar el producte durant molt de temps, n’hi ha prou amb fer servir un drap i un agent de neteja. El rang de temperatura oscil·la entre els 100 i els 250 graus, mentre que l’escalfament es produeix en poc temps.

Es ven a un preu: a partir de 4.990 rubles.

GFgril GFO-20W

Avantatges:

 • Control mecànic senzill;
 • Treball convenient;
 • Muntatge d'alta qualitat;
 • Fiabilitat;
 • Fàcil de netejar.

Desavantatges:

 • No trobat.

Classificació dels millors forns elèctrics amb graella i convecció

Tesler EOG-1800

Un dispositiu preciós i eficient que pot funcionar en mode graella. Aquesta solució permet cuinar un apetitós pollastre en un curt període de temps. Els controls són completament mecànics. Per evitar que el dispositiu es sobreescalfi, hi ha un termòstat. El paquet és estàndard.

La part exterior està feta de material resistent que pot suportar altes temperatures. Potència nominal: 1,5 kW. El temporitzador es pot configurar durant 60 minuts. La massa de l’estructura és de 4,4 kg.

Es ven al preu de 2.900 rubles.

Tesler EOG-1800

Avantatges:

 • Baix cost;
 • Bella execució;
 • Mode graella;
 • Força;
 • Calefacció ràpida;
 • Temporitzador.

Desavantatges:

 • No trobat.

Scarlett SC-EO93O19

Un producte de qualitat d’un fabricant de bona reputació. El volum de la cambra és de 42 litres, cosa que permet coure diversos productes. El control és completament mecànic, cosa que s’adaptarà a la majoria d’usuaris, ja que n’hi ha prou amb girar el mànec. L’equipament és estàndard aquí, només hi ha una reixa i una planxa de forn, si ho desitgeu, podeu comprar altres elements.

La superfície interior està feta de revestiment antiadherent, que té un efecte positiu en el manteniment. El temporitzador està ajustat a 2 hores, és adequat per coure llargues a baixes temperatures.

El cost mitjà és de 5.300 rubles.

Scarlett SC-EO93O19

Avantatges:

 • Manteniment senzill;
 • Llarga garantia;
 • Fiabilitat;
 • Control senzill i intuïtiu;
 • Apte per a ús diari;
 • Calefacció per les dues cares.

Desavantatges:

 • No trobat.

AVEX TR300BСL

Una opció fiable i duradora que il·luminarà la cuina i facilitarà la cocció. El dispositiu té una bona capacitat: 28 litres. Hi ha diversos modes de funcionament, entre els quals hi ha una graella i una convecció.

El mini forn no només es diferencia en les característiques tècniques, sinó també en el conjunt complet. No només hi ha una brasa i una reixa, sinó també una safata per recollir els residus alimentaris i un suport per a una planxa de forn.

Es ven a un preu de 4.200 rubles.

AVEX TR300BСL

Avantatges:

 • Eficiència;
 • Fiabilitat;
 • Controls senzills;
 • Muntatge d'alta qualitat;
 • S’escalfa ràpidament;
 • Servei convenient.

Desavantatges:

 • No trobat.

Classificació de costosos forns elèctrics

De'Longhi EO 32852

Un dels millors productes per a una cuina professional. El mini forn té un volum de cambra de 32 litres i dotzenes de funcions diferents. El dispositiu està dissenyat per preparar qualsevol plat, fins i tot els més complexos. La il·luminació interior d’alta qualitat evitarà l’obertura constant de les portes, cosa que farà que no es pertorbi el microclima.

Dissenyat amb un estil tradicional, l’aparell es pot instal·lar a qualsevol cuina. La porta pràcticament no s’escalfa, cosa que evita cremades. Rang de treball de 80 a 220 graus. La potència nominal aquí és diverses vegades superior i ascendeix a 2,2 kW.

El preu mitjà és de 22.000 rubles.

De'Longhi EO 32852

Avantatges:

 • Desenes de modes útils;
 • Operació convenient;
 • Durabilitat;
 • S’escalfa ràpidament;
 • Equipament;
 • Fiabilitat.

Desavantatges:

 • No trobat.

Steba KB 28

Un mini forn de qualitat adequat per a cada cuina. El dispositiu substitueix completament el forn i, en alguns casos, fins i tot el supera. La neteja de greixos i brutícia requereix un mínim de temps; cap placa espatllarà les parets interiors. I perquè les molles no s’acumulin a la part inferior, s’inclou un palet especial al kit.

El control és mecànic, cosa que us permetrà entendre les funcions del dispositiu sense llegir les instruccions. La temperatura màxima és de 230 graus. La longitud del cable d’alimentació és d’1,4 metres, cosa que potser no serà suficient si la presa de corrent està lluny. El temps màxim de configuració del temporitzador és d’1,5 hores.

Es ven a un preu: a partir de 20.000 rubles.

Steba KB 28

Avantatges:

 • Fiabilitat;
 • Muntatge d'alta qualitat;
 • Fàcil d'utilitzar;
 • Calefacció ràpida;
 • Diversos modes de funcionament;
 • Llarga vida útil;
 • Es neteja fàcilment de greixos.

Desavantatges:

 • No trobat.

Finalment

El forn és una compra útil que facilitarà la cocció. Tanmateix, és possible que no s’adapti a tots els apartaments i poques persones volen pagar de més el volum addicional. Amb aquest propòsit es va desenvolupar un mini forn. El disseny és una gran alternativa i no ocupa espai a la taula ni sota la placa. Si teniu experiència amb els models descrits a la qualificació o representants més interessants, expliqueu-nos-ho als comentaris.

DEIXA UNA REVISIÓ

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí