🚿 Les millors portes de dutxa per al 2020

0

Cada any la gent passa cada cop més del bany a la dutxa. Al cap i a la fi, això estalvia el consum d’aigua i també accelera l’adopció de procediments d’aigua. Abans de comprar aquest disseny, primer es presta atenció al mesclador i a les seves funcions, però és important prestar atenció a les portes mateixes. No deixen restes d’aigua al terra i també donen un aspecte estètic.

Els editors del lloc "best-ca.designuspro.com" us han preparat una qualificació de les millors portes de dutxa per al 2020.

Ni una gota al terra

La porta de la dutxa és un dels elements principals. Per descomptat, alguns usuaris el substitueixen per una cortina a joc, però això no és pràctic. Perquè les gotes encara hi penetren. Per evitar-ho, és millor utilitzar plaques transparents o mat. Protegeixen de manera fiable el sòl dels líquids i augmenten la comoditat.

És important entendre que les portes no estan pensades per al seu ús a la cabina de la dutxa, ja que l’estructura ja està subministrada amb elles. S’utilitzen per instal·lar-hi palet... L’objectiu principal d’aquestes plaques és augmentar la superfície útil.

Abans de comprar, és important prestar atenció a:

 • Compatible amb el disseny general;
 • Dimensions;
 • Mètode d'obertura;
 • El material utilitzat;
 • El gruix del llenç.

No hi ha res difícil en això. Cada usuari pot fer front a l’elecció, sense la necessitat de recórrer a l’ajuda d’un consultor, cosa que permet estalviar temps. Tot i això, és important conèixer els tipus bàsics de construcció. Això us permetrà escollir una opció preciosa i fiable.

Dels mecanismes de swing a l’acordió

Avui hi ha 5 tipus de portes de dutxa populars a la venda. Tot i que la funcionalitat i el propòsit dels elements són els mateixos, conèixer els tipus simplificarà la compra.

Estructures basculants

Una opció habitual que ofereix una fàcil instal·lació i una gran varietat de colors. A les botigues, hi ha models fabricats íntegrament en plàstic o vidre i combinats. Es permet l’ús de peces metàl·liques, el més important és que es combina amb el concepte de bany.

L’únic inconvenient d’aquesta solució és que requereix més espai per obrir, però el baix cost permet fer un compromís. La porta s’obre tant cap a dins com cap a fora. Aquest paràmetre el determina el comprador.

Mecanisme de lliscament

Avui dia, aquestes còpies comencen a guanyar popularitat i substitueixen les de swing des de les primeres posicions. Això es deu a un punt: són còmodes i fàcils d'utilitzar. Però, com a la versió anterior, es requereix espai addicional per fer retrocedir el llenç. Això es pot evitar si una persona decideix instal·lar estructures de 4 seccions.

L'obertura es realitza mitjançant corredisses i un corró que els llisca. Per a una major comoditat, es recomana instal·lar la partició al perfil. Aquest últim és d’acer o alumini. El mètode d’obertura és comparable a un armari estàndard.No hi ha res complicat. El mecanisme funciona perfectament i durant molt de temps.

Models plegables

El model està dissenyat per a la instal·lació en un bany amb un espai reduït, ja que l'obertura es realitza gràcies a la faixa. Al mateix temps, les portes giren cap a dins o cap a fora. Tot depèn del mètode d'execució i de les preferències de l'usuari.

A més, alguns fabricants produeixen models amb diverses faixes que, segons el principi d’acció, s’assemblen a un ventilador, ja que els elements estan plegats en direcció paral·lela.

El disseny és completament compacte i no ocupa gens d’espai. Per tant, podeu instal·lar un mecanisme de plegament a qualsevol bany, fins i tot al més petit. No obstant això, en obrir les portes no hi hauria d’haver cap obstacle, hauríeu de pensar-ho per endavant.

Opció de rotació

Per a un usuari normal, el model és inusual, de manera que està fet per encàrrec. A més, l'obertura requereix més espai lliure, que no és adequat per a totes les habitacions. L’estructura s’uneix a zones estàtiques situades a la zona de vora. En aquest cas, la fixació no es fa en els elements de fixació estàndard, sinó en les frontisses magnètiques. Hi ha dos tipus de construcció: bastidor i sense marc.

Si voleu un model d’alta resistència que estalvieu una mica d’espai. És millor donar preferència als productes sense marc. La petjada reduïda s’aconsegueix mitjançant vidres prims. Per augmentar la fiabilitat, el material s’ha endurit.

L’altra varietat només es diferencia pel seu baix cost. Per descomptat, alguns compradors el compren. Però s’ha d’entendre que un producte d’aquest tipus no té una fiabilitat elevada i la força és d’un nivell baix. Això es deu al material utilitzat: el vidre normal.

"Harmònic"

L'opció no ha rebut una àmplia distribució, però qui ho ordena individualment no es queixa. El mecanisme consta de diverses parts, per obrir tots els elements es plegen en un pla. Es tracta d’una solució convenient, ja que us permet ventilar o assecar l’interior. Però aquest no és el principal avantatge, el més important és que el disseny no requereix espai addicional.

Sovint els usuaris instal·len l'Acordion a la cantonada del tauler de dutxa. En alguns casos, es permet l’ús en un nínxol, però és important que hi hagi almenys tres particions. Perquè la instal·lació requereix dues parets. No hi ha cap altra manera de muntar el producte.

Hi ha molts avantatges de l '"acordió", però el mecanisme no és complet sense inconvenients. Un dels principals problemes del model és l’aïllament tèrmic deficient, que va sorgir a causa d’una insuficiència d’estanquitat. Per a alguns usuaris, l’inconvenient sembla insignificant, perquè l’aigua calenta no permet la congelació.

Cal triar la forma

Tot i la varietat de dissenys, només hi ha dues formes:

 • Forma simètrica.
 • Forma asimètrica.

La primera opció té els mateixos angles i costats. Aquests models es produeixen en forma de quadrat. Una característica d’aquest disseny són les dimensions universals adequades per a cada habitació. No hi ha protuberàncies, cosa que també és un avantatge.

Els models asimètrics només es diferencien pel fet que les dimensions de la longitud i l'amplada són diferents. Aquesta opció és adequada per fer que l'interior sigui inusual. Per tant, s’utilitza si una persona va a crear una dutxa amb el seu propi disseny i no recórrer a mostres ja fetes.

Les dimensions han de coincidir

És important triar les dimensions adequades perquè la porta no sigui massa alta ni baixa. Per fer-ho, mida l’amplada de l’obertura. Després de realitzar una operació senzilla, l'usuari no s'enfrontarà al fet que el llenç no encaixa o que no té prou amplada.

El material determina la fiabilitat

Es dóna un temps especial a l’elecció del material. Decora el bany i fa que l’estructura sigui duradora. Això evita que la placa es trenqui a causa d’impactes accidentals.

Construcció de vidre

Un model popular pel seu baix cost, bona resistència i aspecte estètic. No obstant això, per aconseguir aquests indicadors, heu de triar l’opció correcta. Com que les portes de vidre es venen en dos tipus:

 • Vidre colat. La variant té una bona resistència als impactes. Aquest paràmetre s’aconsegueix mitjançant un procés de fabricació inusual. A més, el producte és completament segur. Perquè quan es fa malbé, no es desfà en petits fragments. Això s’aconsegueix amb una pel·lícula protectora especial que s’aplica a la part exterior del llenç.
 • Triplex. Una opció cara però duradora que es fa a partir de dues làmines de vidre enganxades. Per destruir el producte, colpeu-lo amb un martell o una eina similar. Aquest model s’utilitza amb més freqüència per a les persones que tenen fills. Només hi ha un inconvenient: la poca transparència, però per a alguns és més aviat un avantatge.

Els avantatges de les portes de vidre inclouen:

 • Alta resistència a l'aigua. Sense corrosió, pèrdua d’aspecte, etc. no passarà;
 • La vida útil arriba als deu anys;
 • Alguns models no es trenquen en l'impacte;
 • Seguretat total, ja que el vidre no es trenca en petits fragments;
 • No es deteriora per canvis constants de temperatura;
 • Per eliminar la brutícia, n'hi ha prou amb utilitzar un netejador de vidres estàndard;
 • Apte per a la instal·lació en una habitació amb qualsevol interior, cosa que fa que el disseny sigui universal.

Plàstic

El material es distingeix pel cost assequible i les característiques de resistència. Per a la fabricació s’utilitzen els polímers següents:

 • Poliestirè. L’avantatge del disseny és una bona resistència a l’exposició constant a l’aigua i un pes baix. Tot i això, s’ha de col·locar només als banys on no hi hagi llum solar, ja que el producte s’esvaeix fàcilment sota la llum ultraviolada;
 • El policarbonat té una bona flexibilitat i resistència. Apte per a la instal·lació en diversos locals;
 • HPL. Bon plàstic que no es deteriora per la neteja amb productes químics i que també és fàcil d’instal·lar;
 • El vidre orgànic és un material ecològic. L’avantatge d’aquest disseny és una bona resistència a l’aigua, però hi ha un inconvenient: s’il·lumina fàcilment. Per tant, no hi hauria d’haver foc.

El punt feble de cada opció és una mala resistència a les altes temperatures. Per tant, per als amants d’una dutxa calenta, aquesta opció no funcionarà. És millor no experimentar amb això, ja que quan entra un líquid d’alta temperatura, s’alliberen vapors perillosos.

Acrílic

Les portes acríliques són resistents i lleugeres. El material és 5 vegades més fort que els models de vidre. Al mateix temps, és capaç de suportar temperatures de fins a 420 graus, però malgrat això, el producte és altament inflamable. No es recomana utilitzar estructures acríliques a prop de flames obertes.

Si es destrueix la integritat de l'estructura, la persona no es tallarà dels fragments, ja que tindran vores arrodonides, cosa que augmenta la seguretat.

Classificació de les millors portes corredisses

Riu Bering 120 MT

Model robust que s’adapta a un nínxol. El vidre glaçat és perfecte per a un bany combinat, ja que bloqueja completament la visibilitat. Està fet de material resistent que suporta càrregues elevades i no es deteriora per canvis bruscs de temperatura. Amplada i alçada: 1200x185 mm, respectivament. Per tant, cal un gran espai per al producte.

El preu mitjà és de 12.200 rubles.

Riu Bering 120 MT

Avantatges:

 • Vidre colat;
 • No permet passar l’aire;
 • Baix cost;
 • Fàcil instal·lació.

Desavantatges:

 • No trobat.

WELTWASSER 800S2-120

Una versió cara amb vidre transparent. El dispositiu és adequat per col·locar-lo en qualsevol habitació. No es deteriora per l’aigua calenta i no s’esquerda. Fins i tot si hi ha nens a casa, el material és completament segur. Hi ha un mànec còmode que permet obrir i tancar la porta fàcilment. Amplada de l’entrada: 490 mm, amb una alçada de 1950 mm.

El cost mitjà és de 19.600 rubles.

WELTWASSER 800S2-120

Avantatges:

 • Eficiència;
 • Conveniència;
 • Bona construcció;
 • Vidre resistent;
 • Durabilitat;
 • Mànec d'alta qualitat.

Desavantatges:

 • No trobat.

Aquanet Pleasure AE60-N-120H200U-BT 120

Porta còmoda que s'adapta a un nínxol. L’amplada d’entrada permesa és de 120 cm, amb una alçada de 2 metres. Per tant, és adequat per a habitacions de mida mitjana. El material és completament transparent. El kit conté totes les peces de recanvi necessàries per a una instal·lació ràpida. La característica de disseny és la versatilitat, ja que es pot col·locar sobre un palet o sense ell. El gruix del producte és de 8 mm, que és la millor solució.

El cost mitjà és de 21.600 rubles.

Aquanet Pleasure AE60-N-120H200U-BT 120

Avantatges:

 • Força;
 • Durabilitat;
 • Bon aspecte;
 • Mecanisme senzill;
 • Podeu instal·lar-ne un més proper.

Desavantatges:

 • No trobat.

GoodDoor Galaxy WTW-140

Un producte de qualitat que es distingeix per la seva alta resistència i fiabilitat. El còmode mecanisme proporciona un desplaçament suau cap al costat seleccionat, que pràcticament no ocupa espai, és adequat per a la instal·lació en habitacions mitjanes. La instal·lació es realitza en un nínxol. L’amplada d’entrada és de 582 mm, amb una alçada de 1950 mm. Aquests són valors òptims per a la instal·lació en banys estàndard.

El cost mitjà és de 30.000 rubles.

GoodDoor Galaxy WTW-140

Avantatges:

 • Funcionament senzill;
 • Fiabilitat;
 • Durabilitat;
 • Vidre d’alta qualitat;
 • Fàcil muntatge.

Desavantatges:

 • Alt preu.

IDDIS Zodiac ZOD6CS2i69

Un model original que s’adapta a tots els dissenys. Un funcionament senzill i un maneig fiable només donaran emocions positives per l'ús. La transparència no interfereix de cap manera en l’adopció de procediments d’aigua. No queden ratlles a la superfície i les taques de mans es poden netejar fàcilment amb detergent. Les dimensions del producte són estàndard, cosa que permet instal·lar-lo a gairebé qualsevol habitació.

Es ven al preu de 21.000 rubles.

IDDIS Zodiac ZOD6CS2i69

Avantatges:

 • Model modern;
 • Conveniència;
 • Possibilitat d’instal·lar un tancador de porta;
 • Força;
 • Rendiment d'alta qualitat;
 • Disseny.

Desavantatges:

 • No trobat.

Classificació de models de swing populars

BelBagno Sela B 2 100 C Cr

Una solució pressupostària que s’adapta a la majoria d’apartaments o cases particulars. L'aspecte preciós us permet instal·lar el producte a qualsevol lloc. El gruix de la fulla és de 5 mm. El producte està cobert per una garantia de tres anys. El sistema de swing, tot i que ocupa espai, no és tant com en alguns anàlegs. Amplada d’entrada: 865 mm. El material és totalment transparent i es pot netejar fàcilment de la brutícia.

El cost mitjà és de 16.090 rubles.

BelBagno Sela B 2 100 C Cr

Avantatges:

 • Operació convenient;
 • Llarga vida útil;
 • Gruix de la fulla: 5 mm;
 • Amplada ajustable;
 • Perfil d'alumini.

Desavantatges:

 • No trobat.

Wasserkraft Berkel 48P12 100 cm

Una porta cara que protegeix perfectament l’espai de les esquitxades i és adequada per a la instal·lació en un petit bany. El llenç és de vidre transparent, el gruix del qual és de 6 mm, que queda ben reflectit en la resistència.

S’aplica un recobriment especial a la part exterior, que evita l’acumulació de brutícia i no deixa marques. El perfil d'alumini d'alta qualitat fixa de manera segura el llenç, cosa que proporciona a l'estructura estabilitat i durabilitat.

El preu mitjà és de 27.490 rubles.

Wasserkraft Berkel 48P12 100 cm

Avantatges:

 • Aspecte atractiu;
 • Mànec ergonòmic;
 • Segell amb pany magnètic;
 • Fàcil d'instal·lar;
 • Estabilitat;
 • Resistència al desgast de cada component.

Desavantatges:

 • Cost.

BelBagno Sela B 1 70 C Cr

De baix cost, fabricat en vidre temperat resistent. Aquesta solució augmenta la fiabilitat i la seguretat durant el funcionament. El llenç s’instal·la de forma segura sobre un perfil metàl·lic i no es mou en direccions diferents, cosa que garanteix l’estabilitat de l’estructura. Durant la instal·lació, l'usuari té la possibilitat d'ajustar el marc, que és molt adequat per a aquells que es confonen lleugerament amb la mida.

Es ven a un preu: a partir de 13 830 rubles.

BelBagno Sela B 1 70 C Cr

Avantatges:

 • Bon material;
 • Fàcil instal·lació;
 • Seguretat;
 • Ajust del marc;
 • Bella execució;
 • Baix cost.

Desavantatges:

 • No trobat.

Riu Suez 80 MT

Una altra opció econòmica que és adequada per a la instal·lació en una casa d'estiu o en un petit apartament. Les portes de doble fulla proporcionen la màxima facilitat d’ús. El vidre és completament opac i no es deixa veure, cosa que pot ser un avantatge per a algunes habitacions. Alçada - 1850 mm permet col·locar l'estructura en qualsevol bany.

El cost mitjà és de 12.800 rubles.

Riu Suez 80 MT

Avantatges:

 • Aspecte atractiu;
 • Preu baix;
 • Instal·lació senzilla;
 • Tancament d'alta qualitat;
 • Llenç mat.

Desavantatges:

 • No trobat.

WELTWASSER 600K2-90

Un producte popular que val la pena guanyar diners. Per 15.000 rubles. una persona té una opció fiable i duradora. El tipus de construcció basculant us permet instal·lar-lo a gairebé totes les estances. El llenç i el perfil estan fets de materials resistents que no es deterioren a causa de l’exposició prolongada a l’aigua i a les temperatures extremes. L'amplada i l'alçada estàndard us permeten instal·lar el producte sense gaire temps.

Es ven a un preu de 15 400 rubles.

WELTWASSER 600K2-90

Avantatges:

 • Disseny modern:
 • El perfil està cobert amb un revestiment protector;
 • Resisteix l’ús diari en una família plurifamiliar;
 • La neteja del vidre requereix un mínim de temps;
 • No hi ha cap reacció.

Desavantatges:

 • No trobat.

TOP 5 models plegables

RGW Classic CL-21 (960-1010) х1850

Un disseny versàtil que s’adapta a diversos interiors. Apte per a habitacions petites i mitjanes. El llenç està format per un element durador de 4 mm de gruix. La seguretat es manté al màxim nivell, sense estelles que danyin la pell. El perfil ajustable permet completar la instal·lació en qüestió de minuts. Una bona estanquitat no permetrà l’escapament de l’aire calent ni l’entrada d’aire fred.

El preu mitjà és de 21.960 rubles.

RGW Classic CL-21 (960-1010) х1850

Avantatges:

 • Fàcil de plegar;
 • Acabat mat;
 • Versatilitat;
 • Força;
 • Instal·lació senzilla.

Desavantatges:

 • No trobat.

Porta pràctica GuteWetter GK-404

Una preciosa porta d’un fabricant rus. Es ven a un preu assequible, cosa que permet a tothom comprar-lo. Fet de material resistent que suporta càrregues elevades i no es deteriora amb el pas del temps. El gruix de la fulla és de 4 mm, el que és suficient per garantir bones característiques de resistència. La porta es plega fàcilment, no cal cap esforç.

El preu mitjà és de 17.570 rubles.

Porta pràctica GuteWetter GK-404

Avantatges:

 • Muntatge convenient;
 • Força;
 • Neteja de qualsevol brutícia;
 • Ajust d’amplada;
 • Els gronxadors s’obren cap a dins i cap a fora.

Desavantatges:

 • No trobat.

Raïm Ravak SDZ3-90

Un model preciós amb controls simples i estanquitat. L’aire fred no interfereix mai en el tractament de l’aigua. En la producció, es va utilitzar material d'alta qualitat, que suporta canvis bruscs de temperatures i té un efecte positiu sobre la durabilitat. Gràcies a l’ajust del perfil, una persona podrà instal·lar l’estructura en poc temps.

Es ven a un preu: a partir de 23 940 rubles.

Raïm Ravak SDZ3-90

Avantatges:

 • Força;
 • Fiabilitat;
 • Disseny únic;
 • Bonic equip;
 • Estanquitat.

Desavantatges:

 • No trobat.

Bravat Line 100 × 200

Una opció pràctica de forma clàssica. Apte per a la instal·lació en diversos locals. En tancar, no es formen buits, de manera que els corrents freds no penetraran a l'interior. El llenç resistent està cobert amb una pel·lícula protectora, que impedeix la formació de petits fragments en cas d’impacte fort. Un perfil metàl·lic d'alta qualitat té una vida útil elevada i un pes baix.

El pes mitjà és de 22 420 rubles.

Bravat Line 100 × 200

Avantatges:

 • Elecció independent d’orientació;
 • Gruix: 1,5 mm;
 • Relació qualitat preu;
 • Fiabilitat;
 • Convenient execució.

Desavantatges:

 • No trobat.

Cezares Eco O BS-80-C-Cr

Una de les millors portes del fabricant italià, que ajudarà a resoldre el problema de l’arranjament de la dutxa. L’estructura està feta de material resistent que suporta càrregues elevades sense conseqüències. El perfil està cobert amb una capa protectora de crom, que proporciona una resistència addicional als canvis bruscos de temperatura. El producte és fàcil d’obrir i plegar sense esforç.

Preu mitjà: de 22.890 rubles.

Cezares Eco O BS-80-C-Cr

Avantatges:

 • Llarga garantia;
 • Ajust a 78-81 cm;
 • Instal·lació senzilla;
 • Durabilitat;
 • Versatilitat.

Desavantatges:

 • No trobat.

Finalment

La porta de la dutxa s’adapta perfectament a qualsevol interior, el més important és triar-la correctament. És important tenir en compte les dimensions, l’aspecte, la comoditat i la resistència del llenç. Si teniu experiència amb els models descrits a la qualificació o representants més interessants, expliqueu-nos-ho als comentaris.

DEIXA UNA REVISIÓ

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí