Les millors marques de maquillatge professional per al 2020

0

La nostra vida és inconcebible sense cosmètics, gairebé totes les persones l’utilitzen en un grau o altre. A poc a poc, cada vegada hi ha més dones i homes que abandonen els cosmètics normals de les botigues, preferint comprar productes professionals. Per a una compra amb èxit, és important saber triar el producte adequat. La redacció del lloc "best-ca.designuspro.com" ofereix una visió general de les millors marques de cosmètics professionals per al 2020.

Tipus de cosmètics

Molts compradors estan interessats en la diferència dels cosmètics professionals dels cosmètics de la botiga. Per entendre aquest problema, heu d’entendre què són els productes cosmètics. Tot l'assortiment del mercat es pot dividir condicionalment en diversos grups.

Classe de mercat massiu

Aquest grup inclou la majoria dels productes de fabricació russa. Es comercialitza a través de punts de venda i botigues en línia, així com mitjançant la venda de catàlegs. La seva funcionalitat consisteix en la cura diària de la pell i el cabell que no presenta cap problema particular. La popularitat dels models de classe econòmica es deu, en primer lloc, al fet que són econòmics. No obstant això, presenten desavantatges importants: material d’embalatge no massa alt i de qualitat.

Farmàcia

Es tracta de productes per al cabell i la pell que es venen exclusivament a les farmàcies. Els productes d’aquest grup són fabricats, per regla general, per laboratoris farmacèutics; s’imposen majors requisits sobre la seva seguretat. El fabricant promet al comprador un cert resultat terapèutic, tot i que haureu de saber que el terme "cosmètics de farmàcia" no és oficial. Els mètodes de certificació actuals confirmen la seguretat del producte, però no poden garantir-ne l’eficàcia. El preu mitjà dels "cosmètics mèdics" és aproximadament el mateix que per als productes del mercat massiu.

Classe de luxe

Es tracta de productes premium dissenyats per a ús domèstic habitual. Els productes es venen en botigues especialitzades, es distingeixen per ingredients d’alta qualitat i envasos cars. Sens dubte, és bo, però no tothom s’ho pot permetre. A més, s’ha d’entendre que els costos publicitaris contribueixen significativament al cost dels béns.

Professional

Aquest grup inclou productes destinats al tractament de diversos problemes cosmètics i coneguts en els cercles professionals. L'ús d'aquests productes requereix cert coneixement i estricte compliment de les instruccions d'ús. Alguns productes professionals no es poden trobar al mercat, només estan destinats a esteticistes que treballen en salons de bellesa i centres especialitzats. Els fabricants controlen acuradament la qualitat dels seus productes: se sotmeten a proves, assajos clínics i estan subjectes a la certificació obligatòria. El seu preu és molt inferior al dels productes de luxe, mentre que no és inferior en qualitat als productes cars.

Pros dels cosmètics professionals

Els productes cosmètics professionals són una compra rendible per mantenir la joventut, la salut i la bellesa. En comparació amb altres grups de fons, té una sèrie d’avantatges innegables:

 • Alta eficiència;
 • un gran percentatge del contingut d’ingredients actius;
 • nombrosos estudis i proves clíniques;
 • composició hipoalergènica segura;
 • manca d’efecte addictiu;
 • envasos econòmics.

Què cal buscar a l’hora d’escollir?

Es presenta una àmplia gamma de productes cosmètics al mercat modern: productes del segment de preus mitjans i productes cars, nacionals i importats. Per esbrinar quin producte és millor comprar, és recomanable estudiar la valoració dels productes de qualitat, llegir ressenyes a Internet i també tenir en compte els criteris de selecció següents:

 • Tipus de pell. Un producte professional, a diferència d’un producte de botiga, té en compte les característiques individuals de la pell i està dissenyat per resoldre determinats problemes. Haureu de comprar cosmètics després de consultar una esteticista que seleccionarà el producte adequat.
 • Composició. Els productes professionals han de contenir un alt percentatge de compostos biològicament actius d’origen natural.
 • Fabricant. Molts consumidors no saben quin producte de l’empresa és millor comprar. Per evitar errors a l’hora de triar, és aconsellable comprar cosmètics de marques provades i fiables. El desenvolupament de cosmètics professionals hauria de dur a terme empreses farmacèutiques especialitzades o laboratoris científics. Entre els millors fabricants participen dermatòlegs, químics i altres especialistes en la creació de productes. Abans de comprar, serà útil visitar el lloc web oficial de l’empresa que us agradi per estudiar la gamma i la descripció dels productes oferts.
 • Qualitat. Abans de comprar cosmètics, és imprescindible exigir al venedor certificats que confirmin la seva seguretat, qualitat i eficàcia.
 • Preu. Per descomptat, la pregunta sobre quant costa un producte preocupa a molta gent. Tot i això, s’ha d’entendre que una eina professional sol ser més cara que una ordinària. En comprar un producte barat, el comprador corre el risc de trobar-se amb un fals.

Les millors marques de maquillatge professional per al 2020

Rus

Estel Professional

Estel és una empresa jove de Sant Petersburg que produeix productes econòmics per a la cura del cabell. La marca es va fundar el 2002, però, malgrat la seva curta existència, va aconseguir guanyar-se l’amor i la confiança dels consumidors. L’empresa ofereix una àmplia gamma de productes, però els tints per al cabell han estat els més populars durant molts anys. Els productes Estel no només es venen a Rússia, sinó també a Alemanya, Ucraïna, Polònia i altres països estrangers. L’empresa disposa d’un laboratori d’investigació propi, centres de formació de perruqueria i salons de bellesa d’autor ubicats a Sant Petersburg. Les millors models i actrius populars Elizaveta Boyarskaya van participar en la publicitat dels productes.

Exemple: el tint de cabell crema Estel Professional Princess Essex de 60 ml costa 129 rubles.

Avantatges:

  • compliment de normes i regulacions internacionals;
  • excel·lent resultat;
  • Un ampli ventall de;
  • una enorme paleta d’ombres;
  • aroma agradable;
  • es pot utilitzar a casa;
  • preu assequible.

Desavantatges:

 • alguns productes contenen amoníac.

Premium

Aquesta és una de les poques marques nacionals que han obtingut reconeixement a tot el món. La marca existeix des del 1994 i ofereix una gran varietat de productes per a la cura de la pell del rostre i del cos: cremes, màscares, sèrums, tònics, locions. Les mercaderies es fabriquen amb equips italians a partir de les millors matèries primeres nacionals i estrangeres, dermatòlegs i cosmetòlegs participen en el seu desenvolupament. Els productes premium s’utilitzen en salons de bellesa i institucions mèdiques.

Exemple: un joc de productes Premium Restavrator per a la tasca (crema de dia 30 ml + crema nocturna 30 ml) per a la cara costa 1526 rubles.

Avantatges:

  • alta concentració de biocomponents actius;
  • efecte excel·lent;
  • les millors ressenyes de cosmetòlegs;
  • hi ha una línia de productes per a ús domèstic;
  • ric assortiment;
  • els fons s’adapten a les condicions climàtiques russes.

Desavantatges:

 • preu elevat per a alguns productes.

Ollin Professional

És una marca russa que ofereix cosmètics per al cabell d’alta qualitat a preus assequibles.Segons els compradors, l'empresa és un dels millors fabricants nacionals. El 2010, la marca es va convertir en un guardonat amb el prestigiós premi nacional "The Choice of Professionals". Els productes compleixen les normes internacionals i no s’han provat en animals. Per a la seva fabricació s’utilitzen matèries primeres estrangeres i equips moderns. Els productes Ollin s’utilitzen sovint a la indústria del cinema per preparar actors per al rodatge i estilistes professionals en salons de bellesa.

Exemple: el condicionador OLLIN Professional Megapolis L'arròs negre costa 437 rubles.

Avantatges:

  • 7 línies de productes per a diferents finalitats;
  • desenvolupaments propis patentats;
  • materials segurs i respectuosos amb el medi ambient;
  • excel·lent qualitat de les matèries primeres i dels productes acabats;
  • una gran alternativa als cosmètics cars fabricats a l'estranger;
  • facilitat d'ús a casa.

Desavantatges:

 • preu elevat per a alguns fons.

Occidental

L'Oreal Professionnel

França ocupa una posició de lideratge en la producció de productes cosmètics, en gran part gràcies a la marca L’Oreal. La llegendària empresa francesa existeix des del 1907, ocupa el segon lloc en valor després de la gran empresa petrolera Total Fina Elf. L'Oreal té 5 centres propis d'R + D i gasta una part important dels seus ingressos en publicitat. L’empresa té moltes marques: professional (Kerastase, Redken, Matrix), de luxe (Giorgio Armani, Yves Saint Laurent), a més de pressupostària (Maybelline i Garnier). L’empresa ofereix una àmplia gamma de productes per a l’estilisme, tenyit i cura del cabell.

Exemple: remei professional per a la caiguda del cabell L'Oreal Professionnel Aminexil Advanced costa 1.782 rubles.

Avantatges:

  • base d'investigació potent;
  • tecnologies avançades i equips moderns;
  • una rica selecció de béns;
  • composició segura i d’alta qualitat;
  • disponibilitat.

Desavantatges:

 • alt cost d'alguns béns.

Janssen Cosmetics

Janssen Cosmetics és una empresa alemanya de fama mundial que va llançar la seva primera línia de cosmètics professionals el 1997. L’assortiment inclou productes per a tot tipus de pells: cremes, exfoliants, màscares, peelings, tònics, cosmètics decoratius. S’utilitzen en balnearis i centres de bellesa de 70 països de tot el món. Els preparats cosmètics Janssen pertanyen al grup dels "cosmeceutics", molts d'ells tenen un efecte curatiu i són capaços de combatre els problemes estètics més difícils: acne, envelliment prematur, rosàcia.

Exemple: Crema contorn de pell de pell madura Janssen de 50 ml costa 2660 rubles.

Avantatges:

  • qualitat i eficiència superiors;
  • composició natural i segura;
  • augment de la concentració d’ingredients actius;
  • propietats medicinals;
  • es pot utilitzar a casa.

Desavantatges:

 • preu alt.

Sesderma

Espanya no és tan famosa pels seus desenvolupaments cosmètics com França, però hi ha marques populars en aquest país que ofereixen productes professionals dignes. Per exemple, l’empresa espanyola Sesderma, fundada el 1989, produeix productes d’alta qualitat amb una àmplia gamma d’aplicacions: els cosmètics amb una composició enriquida compleixen els requisits i estàndards internacionals i lluiten amb èxit contra els canvis relacionats amb l’edat, l’acne i la pigmentació. La llista de productes inclou 3.000 productes per al cos, la cara i els cabells, i els principals dermatòlegs i cosmetòlegs estan treballant en la seva creació.

Exemple: Sesderma Factor G Renew Crema contorn d'ulls per a la zona dels ulls de 15 ml costa 2490 rubles.

Avantatges:

  • fama mundial;
  • qualitat impecable;
  • productes amb funció curativa;
  • agradable textura de fons;
  • bonic embalatge.

Desavantatges:

  • no es ven a totes les botigues;
  • preu alt.

Davines

Itàlia és famosa pel seu mercat de cosmètics, un dels seus representants més brillants és la marca Davines, fundada el 1983. Els cosmètics italians d'aquesta marca també són coneguts a Rússia, són utilitzats per estilistes i cosmetòlegs de primer nivell. L’empresa no prova els seus productes en animals i segueix estrictes estàndards ambientals.La gamma de productes inclou una gran varietat de productes d’estilisme i cura del cabell, sent el més popular la línia OI basada en olis. Els cosmètics Davines es poden comprar a punts de venda especialitzats, així com a través de la xarxa de salons de bellesa de la marca.

Exemple: el xampú purificador Davines Natural Tech per a caspa seca o oliosa costa 1.380 rubles.

Avantatges:

  • conté només ingredients naturals;
  • estricte control de producció;
  • augment de la concentració de substàncies biològicament actives;
  • desenvolupaments innovadors que no tenen anàlegs;
  • no conté productes químics perillosos;
  • l'assortiment no només inclou productes mèdics, sinó també assistencials.

Desavantatges:

 • preu alt.

NYX

La cosmètica americana NYX és una de les més demandades als EUA; els estilistes l’utilitzen en prestigioses desfilades de moda. La marca ofereix eines per a maquilladors, maquillatge per a llavis, ulls, cara, cos i esmalt d’ungles. L’empresa no prova productes en animals, el 2012 va rebre un premi de l’organització de protecció animal PETA.

Exemple: la NYX Ultimate Shadow Palette costa 1.378 rubles.

Avantatges:

  • assequibilitat;
  • àmplia gamma de matisos;
  • aparició regular de nous productes;
  • disseny clàssic discret;
  • composició natural.

Desavantatges:

 • alguns compradors es queixen de la fragilitat del maquillatge.

Asiàtic

Moroccanoil

L’empresa israeliana Moroccanoil ha guanyat fama mundial pels seus cosmètics professionals per al cabell, el principal component dels quals és el valuós oli d’argan. Molts actors famosos i estrelles de l’espectacle fan servir els productes de la marca. El 2011, els cosmètics Moroccanoil es van posar a disposició del consumidor rus. Es ven només en salons de bellesa, el lliurament es realitza a través d’un distribuïdor oficial, per tant, malauradament, no es pot comprar a un punt de venda ni a través d’una botiga en línia.

Exemple: xampú hidratant Moroccanoil 250 ml costa 1240 rubles.

Avantatges:

  • alta qualificació en l’entorn professional;
  • efecte instantani;
  • fórmula innovadora;
  • qualitat impecable;
  • una garantia de l’originalitat de cada producte.

Desavantatges:

  • venut exclusivament en salons de bellesa d’elit;
  • preu alt.

Mizon

Mizon és una empresa coreana que desenvolupa cosmètics professionals per a la cura de la pell per a homes i dones. La marca té els seus propis centres de recerca al Japó, França i Suïssa. Els seus productes es venen als EUA, Europa, Rússia i els països de la CEI. La marca es va fer famosa pels seus desenvolupaments, una d’elles és una crema de cargols que conté un 90% de substàncies biològicament actives i que té un efecte hidratant i regenerador.

Exemple: Crema per a la cara amb extracte de cargol negre La crema de cargol negre de Mizon costa 450 rubles.

Avantatges:

  • assequibilitat;
  • hipoalergènic i de seguretat;
  • ingredients naturals (cendra volcànica, mucina de cargol, aigua glacial);
  • una àmplia selecció de productes per a totes les edats i tipus de pell;
  • matèries primeres de proveïdors fiables;
  • més de 15 patents.

Desavantatges:

 • a la venda hi ha productes amb envasos no rusitzats.

Laboratoris Bb

Bb Laboratories és un professional japonès de cosmètics i productes mèdics per a la cura de la cara, el cos i el cabell. La marca ha guanyat fama mundial gràcies als desenvolupaments en el camp de la cosmetologia anti-envelliment. Els productes contenen substàncies bioactives de la placenta, extractes de plantes medicinals, àcid hialurònic i fitoestrògens.

Exemple: l'extracte de placenta Bb Laboratories de 50 ml costa 16349 rubles.

Avantatges:

  • seguretat per als humans i el medi ambient;
  • composició equilibrada;
  • ingredients rars;
  • resultats instantanis després de la primera aplicació;
  • lluita contra l'envelliment de la pell.

Desavantatges:

 • preu alt.

En conclusió, us recordem que és aconsellable triar qualsevol cosmètic professional amb l’ajuda d’una esteticista. S'ha de comprar només en salons de bellesa de confiança o en distribuïdors oficials. Si teniu experiència en l’ús dels productes de les marques presentades a la ressenya o d’altres cosmètics, expliqueu-nos-ho als comentaris.

 

 

 

DEIXA UNA REVISIÓ

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

He llegit els termes acord d’usuari *