👍Millors aeradors i ratlladors per al 2020

0

Avui és difícil imaginar una casa rural d’estiu o una casa de camp sense gespa. Aquest és un lloc on només es pot estirar a la gespa amb nens o passar temps amb els amics. Qualsevol que hagi participat mai en l’organització d’una gespa sap que es tracta d’un negoci difícil i que consumeix molt de temps. La cura de les herbes és especialment important. Per facilitar la mà d’obra, s’han desenvolupat eines especials que tenen molta demanda. La redacció del lloc "best-ca.designuspro.com" ofereix una visió general dels "Millors airejadors i descarregadors per al 2020", recopilada a partir de l'opinió dels compradors i de les revisions dels experts.

Airejadors, escarificadors, escarificadors

Al mercat hi ha moltes eines i mecanismes per fer jardineria:

Ara s’hi han afegit airejadors i verticals. En primer lloc, intentem esbrinar què és, quins dispositius hi ha i per a què serveixen.

Airejadors

Interessant! La paraula "ventilació" significa ventilació, subministrament d'aire.

Ja pel nom del dispositiu, queda clar que d’alguna manera està connectat amb l’aire. De fet, l’airejador és un mecanisme per perforar el sòl. Per a això, els radis d'acer es fixen al seu eix de treball.

Amb la seva ajuda, la palla, la molsa, les fulles i altres deixalles es pentinen de l’herba i es perfora el sòl, cosa que facilita l’arribada de l’aire a les arrels. Mitjançant aquestes punxades, la coberta d’herba no només respira, sinó que també rep aliment i aigua.

Verticutter

Un dispositiu molt útil per a la cura d’una gespa descuidada. S’utilitza per tallar el terra. Deixa solcs prou profunds a la seva superfície. A través d’elles, les arrels de l’herba s’alimenten d’aigua, alimentant-se amb aire. La part de treball del dispositiu és un eix amb ganivets verticals.

A continuació, tallen el sòl, separen les arrels de l'herba, contribuint al seu espessiment, millor penetració d'aigua, aire i fertilitzants al sòl. Després del tractament amb vetikutter, la gespa es torna més neta, més espessa, l’herba guanya color i sucositat.

En una nota! El nom prové de l'anglès "vertical" - vertical i "cutter" - tallar.

Escarificador

Dissenyat per a la cura periòdica del gespa. Els seus ganivets són més curts i més grans, com les pintes.

El dispositiu pentina l’herba de manera eficient, eliminant el fenc, la molsa i les males herbes. Es recomana utilitzar-lo com a màxim dues vegades a l'any, a la primavera i la tardor, en cas contrari la gespa pot quedar calba.

Important! El nom de Scarifier prové del llatí "Scarific®", que significa: "les ratllades estan obertes".

Com triar un airejador, escarificador, escarificador

Penseu en els principals criteris de selecció

Dispositius mecànics

Els dispositius de mà són ideals per a gespes petites. Els seus avantatges indiscutibles són el cost pressupostari, la manca de costos operatius i les emissions nocives.L’airejador manual consta d’un eix amb radis d’acer i un mànec llarg.

Hi ha dispositius més simples: sandàlies dures amb punxes llargues. Se sol portar sobre botes.

El tallador mecànic consisteix en un eix amb ganivets i rodes sobre un mànec llarg i sense motor.

Aparells elèctrics

El següent tipus són els cotxes de conducció elèctrica. Més productiu que les eines manuals. És convenient manipular zones grans amb elles. Respecte al medi ambient i baix nivell de soroll, amb altes prestacions. El seu únic inconvenient és la seva connexió a la xarxa elèctrica, la necessitat d’utilitzar cables d’alimentació llargs.

Els dispositius alimentats per bateries són més mòbils. Tot i això, cal carregar la bateria durant 12 hores. Per evitar interrupcions en el treball, és recomanable tenir una bateria de recanvi.

Models de motors de combustió interna

Dispositius amb motor de gasolina com a transmissió. Potent i productiu, capaç de manejar qualsevol àrea. Es poden utilitzar per cultivar gespes abandonades des de fa molt de temps amb gespa densa. Els cotxes són bastant pesats i bastant cars.

El motor dels vehicles autopropulsats condueix no només l’eix de treball, sinó també les rodes del bogie. Aquestes màquines necessiten grans superfícies. S'utilitzen com a eina professional.

Unitat de pes

La gespa d’herba es fa malbé fàcilment. Cal treballar la seva superfície amb delicadesa. Per tant, les unitats pesades amb accionament de gasolina són poc útils per a aquest treball. Un instrument semiprofessional o amateur està tancat en caixes de plàstic. Les caixes dels models professionals són de metall (acer o alumini). Són força pesats i no són adequats per a zones petites.

Per a la zona suburbana, les eines amb accionament elèctric, en una caixa de plàstic, són adequades. Són lleugers, no es corroeixen, no danyen les herbes joves, fàcils d’utilitzar i mantenir. Les gespes antigues repartides per grans àrees (als parcs, als bulevards) es tracten millor amb un dispositiu autopropulsat professional amb motor de gasolina.

Mida de la coberta

Aquest paràmetre mostra l’amplada de banda que processarà el dispositiu en una sola passada. Les cases d’estiu de sis hectàrees no poden consistir en gespes. Per a zones tan petites, els dispositius amb una amplada de secció de treball de 350 a 400 mm són adequats. És millor processar àrees més grans amb un dispositiu amb una coberta de més de 400 mm.

Disponibilitat d'herbes

Una característica de disseny important dels equipaments de jardineria és la presència d’un contenidor per a la recollida de residus vegetals. Això és exactament el que heu de prestar atenció a l’hora de triar un model adequat de verticutter o escarificador. Molt sovint, el captador d’herba no s’inclou al kit, sinó que es compra per separat. El producte pot funcionar sense ell. En aquest cas, totes les restes vegetals de sota l’eix de treball romanen a la superfície de la gespa. Haureu de dedicar temps a recollir-lo i tirar-lo a la paperera.

El col·lector pot ser una bossa o un contenidor rígid. La versió de la bossa conté més deixalles, però es pot danyar i s’ha de substituir.

Un contenidor rígid, sovint de plàstic, no té aquests inconvenients, però té un volum limitat.

Profunditat de treball

L'alçada de l'eix es pot ajustar en algunes unitats. El treball comença amb la profunditat mínima de treball, en cas contrari podeu "perforar" i cremar la unitat elèctrica. Per a una eina professional amb un motor potent, això no és un problema.
En resum, podem aconsellar als propietaris de petites cases d’estiu que adquireixin un verticutter o un airejador en una caixa de plàstic, amb un accionament elèctric, una bossa d’escombraries, amb una amplada de treball de 400 mm. Les gespes urbanes o els camps de golf es tracten amb màquines pesades de gasolina professionals.

Seleccioneu el dispositiu per preu

Els dispositius elèctrics són relativament econòmics. Els motors de gasolina són significativament superiors als seus homòlegs elèctrics en aquest paràmetre. Els més pressupostaris són eines mecàniques simples. Un airejador mecànic costarà al comprador entre 200 i 300 rubles, mentre que per a un dispositiu decent amb accionament elèctric, haureu de pagar uns 5.000 rubles. Un cotxe alimentat per la xarxa elèctrica costarà 6.000 rubles. En comprar una bona eina, heu de parar atenció a la disponibilitat d’una garantia i, preferiblement, no menys de dos anys.

Els millors fabricants

Lux-Tools

Una marca alemanya propietat d’Emil Lux GmbH & Co. La seva especialització és electrodomèstics i articles per a cases i cases d’estiu. Forma part del conegut grup d’empreses OBI.
OBI és la cadena de botigues més gran d'Europa occidental que ven productes per a bricolatge: eines, materials de construcció, dispositius tècnics per a la construcció, reparació, manteniment de jardins, etc. Fundada el 1970. Avui dia hi ha 350 hipermercats a tot el món, 48.000 empleats i una facturació de set mil milions d’euros.

Makita

La corporació japonesa és un dels majors fabricants mundials d’eines elèctriques i de gas. Fundada el 1915 per Masaburo Makita. Generadors i motors elèctrics produïts. Avui en dia, els populars models de tallagespes, escarificadors, retalladores elèctriques i de gasolina, motoserres Makita i eines elèctriques són molt demandats per professionals i fabricants de bricolatge, residents d’estiu i dissenyadors de paisatges.

Bosch

Aquesta marca no necessita publicitat addicional. La coneguda empresa alemanya és un líder reconegut en el subministrament de béns de consum, construcció i embalatge, tecnologies i serveis automotrius i industrials al mercat. Les nostres cases i apartaments estan plens d’electrodomèstics, eines elèctriques i material de jardí de Bosch. La popularitat dels models de la companyia creix cada any.

Grup Stiga

Fabricant europeu d’equips de jardí elèctrics i de gasolina. La companyia es va fundar a Suècia i aviat les seves tallagespes van tenir molta demanda al mercat europeu. A més d'eines de jardí, l'empresa es dedicava a la producció d'armes de neu, accessoris per jugar a tennis de taula i hoquei. A principis del nou segle, com a conseqüència d’una sèrie d’adquisicions i fusions, es va formar el Grup GGP (Global Garden Products) i el 2017 la companyia es va tornar a convertir en el Grup Stiga. Avui l’empresa té tretze filials a tot Europa. Els seus productes tenen molta demanda a més de 70 països de tot el món.

Víking

L'empresa va començar la seva activitat el 1981 al Kufstein austríac, amb la producció de trituradores de jardí. Quatre anys després, els seus enginyers van desenvolupar el seu primer tallagespa. Els nous dispositius van guanyar popularitat ràpidament al mercat europeu. Avui Viking fabrica diversos tipus d’equips de jardineria: tallagespes, tractors de jardí, airejadors i talladores verticals. Tots els dispositius de primera qualitat són demandats per professionals i jardiners aficionats de molts països europeus.

Eurosistema

Fabricant italià d’equips de jardineria. Al mercat des del 1974. Les instal·lacions de producció i la seu central es troben a Luzzara. La qualitat del producte es controla en totes les etapes del procés tecnològic. Només s’utilitzen materials d’alta qualitat. Els models de la companyia es distingeixen per un funcionament alt, senzill i convenient.

Husqvarna

Una de les empreses més grans i antigues d’Europa i del món. Es va fundar a Suècia el 1689 com a empresa d’armes. Els experts encara consideren que els seus mosquetons són els millors del món. El ventall d’activitats de la companyia és inusualment ampli:

 • arma;
 • eina amb accionament elèctric i de gas;
 • Màquines de cosir;
 • eines de jardí.

Recentment l’empresa ha dominat la producció d’eines sense fil. La qualitat dels productes és tan impecable com fa tres-cents anys.

Al-Ko

Empresa alemanya Al-Ko Kober Group de Grosketze. Format el 1931. Avui es dedica a la producció de sistemes de ventilació per a condicionadors d’aire i components d’automòbils. Material de jardineria Al-Ko és molt demandat.

Cramer

Una de les empreses alemanyes més antigues.Al mercat des del 1835. Al començament de la seva activitat va forjar els suports dels molins de vent. Avui produeix equips professionals de jardineria i collita. El seu èxit es basa en l’aplicació contínua de solucions tècniques innovadores i la fabricació de materials i materials de màxima qualitat.

Patriota

L’empresa americana Patriot Garden va ser fundada el 2000. Talladors de serres i cadenes produïdes. El 2004 es va dominar la producció d'equips de jardineria. Al mateix temps, els productes Patriot Garden van començar a entrar al mercat nacional. La popularitat dels seus models entre els nostres clients es deu a la fiabilitat i eficiència dels motors de tall, tallagespes i escarificadors d’aquesta marca, així com a la disponibilitat de recanvis de qualitat a la venda.

Gardena

La companyia es va fundar el 1961 a Ulm, Alemanya, Baden-Württemberg. Començant per la producció d'eines de jardí, l'empresa es va convertir ràpidament en un dels principals fabricants europeus d'equips de jardí. Entre les mostres dels seus productes hi ha tot el necessari per a això:

 • bombes i sistemes de reg;
 • eines per podar arbres i arbustos;
 • dispositius per a la cura d’estanys i sòls;
 • mecanismes de processament de gespes.

Tots els productes es distingeixen per la fabricació de materials i materials de màxima qualitat i es venen a més de 120 països de tot el món. Gardena forma part del grup d’empreses Husqvarna des del 2007.

Interessant! Des del 2012, la companyia produeix robots de sega de gespa R40Li. Des del 2016, aquests dispositius es poden controlar des de qualsevol lloc del món mitjançant el sistema intel·ligent Gardena.

Les gespes estaran sempre en perfecte ordre, mentre que en aquest moment podeu fer el processament d’arbres i arbustos. Amb l’equip Gardena podeu fer que el vostre jardí sigui perfecte amb una mà d’obra mínima.

La nostra petita revisió dels millors fabricants d’equips de jardineria no va mostrar ni la meitat de les empreses els productes dels quals ajudaran a facilitar la feina del jardiner. És difícil decidir quina empresa és la millor per comprar el producte. Val la pena escoltar els consells i recomanacions d’usuaris experimentats, estudiar la descripció de diversos models, obtenir consells experts en botigues especialitzades, esbrinar quant costa un o un altre model amb característiques adequades. Cal recordar que barat no significa qualitat. Tampoc no heu de pagar de més. Sovint passa que un bon dispositiu es pot comprar a un fabricant menys conegut de manera econòmica, mentre que el mateix dispositiu d’una empresa de fama mundial costarà moltes vegades més.

On puc comprar

La manera més senzilla de fer-ho és en una botiga especialitzada. Podeu veure i tocar el producte amb les vostres mans, familiaritzar-vos amb les seves característiques i instruccions per al seu funcionament. Si per qualsevol motiu això no es pot fer, queda demanar el model requerit en línia a la botiga en línia. Als llocs web dels fabricants podeu esbrinar quins articles nous es van vendre aquest any, conèixer les seves característiques i el seu cost.

Classificació d’airejadors de qualitat, verticals, escarificadors

Els millors models de gasolina

5. Lux-Tools B-V-163/42

El verticutter de l’empresa alemanya elimina perfectament els residus i talla pel terra. Està equipat amb un motor de gasolina de quatre temps de 163 cc amb una capacitat de 3200 W (4.352 cavalls de potència). El tanc conté 3,3 litres de combustible. El col·lector d’herba és tou, amb un volum de 45 litres.

L’eix amb 20 ganivets permet processar una tira de 421 cm d’amplada en una passada.La velocitat de rotació del cos de treball és de 3200 rpm. La profunditat d’immersió és ajustable. El dispositiu pesa 40 kg. El cost mitjà és de 17.990 rubles.

Lux-Tools B-V-163/42

Avantatges:

 • motor potent;
 • voluminós captador d'herba;
 • amplada de processament gran;
 • sis modes d'ajust de la profunditat de tall.

Desavantatges:

 • pes sòlid.

4. Champion GSC 5140

La marca pertany a una empresa nord-americana fundada el 2005. L’activitat principal és l’equip de jardineria. Les fàbriques xineses més modernes es dediquen a la producció. El GSC 51400 és un aerador escarificador. El dispositiu està equipat amb un motor de gasolina de 5,15 / 7 kW amb un volum de 212 cc. Les dimensions de l’eix permeten processar una tira de 400 mm d’amplada. La profunditat de punxada no supera els 50 mm.El col·lector d’herba és tou, amb un volum de 45 litres. El dipòsit de combustible té una capacitat de 3,6 litres. El nivell de pressió acústica durant el funcionament no supera els 101,2 dB. L'alçada del cos de treball és regulable. El preu mitjà és de 27.350 rubles.

Campió GSC 5140

Avantatges:

 • amplada de processament sòlida;
 • motor potent;
 • baix consum de combustible;
 • funcionalitat ampliada.

Desavantatges:

 • alt nivell de soroll;
 • preu alt.

3. Eurosystems SC42B

El verticutter de la companyia italiana amb un motor de gasolina, 125 cc, 2942 W o 4 CV. El volum del dipòsit de combustible és de només 0,8 litres. Eix amb ganivets, 20 unitats. permet processar una tira amb una amplada de 420 mm. fins a una profunditat de 20 mm. Cos d'acer. El pes de l’estructura és de 32,5 kg. El preu mitjà és de 41.400 rubles.

Eurosistemes SC42B

Avantatges:

 • amplada de processament gran;
 • motor potent;
 • disseny elegant.

Desavantatges:

 • pes sòlid;
 • petit volum de tanc;
 • poca profunditat de processament.

2. Viking LB 540

El verticutter austríac s'utilitza per al cultiu intermitent de gespa. El model talla perfectament el terra i elimina les deixalles del captador d’herba. Equipat amb un motor de gasolina de 2300 W o 3.128 CV. Treballa terra de fins a 25 mm de profunditat i 380 mm d’amplada. Hi ha 6 modes per ajustar la profunditat del processament. El mànec plegable facilita la retirada i la instal·lació del captador d’herba. El dispositiu pesa 32 kg. El preu mitjà és de 49.900 rubles.

Viking LB 540

Avantatges:

 • motor potent;
 • regulador de profunditat de treball;
 • amplada de processament;
 • mida compacta.

desavantatges

 • recollidor d'herba es ven per separat.

1. Stiga SVP40B

Verticutter de tall i deixalles del famós fabricant suec. Propulsat per un motor de gasolina de 127 cc amb una capacitat de 2180 W, que és de gairebé tres cavalls de potència. La neteja de processar una cinta amb una amplada de 400 mm la proporcionen 32 ganivets sobre un eix que gira a una velocitat de 3000 rpm. Dipòsit de combustible amb un volum d’1,8 litres. proporciona una durada suficient de funcionament en un sol farciment. El captador d’herba té una capacitat de 50 litres. Per no interferir en la seva retirada i muntatge, el mànec de control es doblega. El pes del dispositiu és de 37 kg. El preu mitjà és de 53.665 rubles.

Stiga SVP40B

Avantatges:

 • l'amplada de processament contribueix a una alta productivitat;
 • la facilitat i la neteja del processament estan assegurades per un gran nombre de ganivets;
 • motor potent.

Desavantatges:

 • preu alt.

Les millors màquines elèctriques

5. Stiga SV 213E

El verticutter està equipat amb un motor elèctric de 1300 W. Processa una cinta amb una amplada de 320 mm. L’eix gira a una velocitat de 3900 rpm i està equipat amb 16 ganivets. L'ajust de la profunditat de treball és suau, en 4 modes. Als clients els agrada la neteja del pentinat de palla i la possibilitat de tallar solcs, el disseny elegant i el plàstic d’alta qualitat. Recollidor d'herba de 40 litres. El cost mitjà és de 7040 rubles.

Stiga SV 213E

Avantatges:

 • proporció òptima d'amplada de treball i potència de la unitat;
 • pentinat d'herba d'alta qualitat;
 • disseny elegant i plàstic d'alta qualitat;
 • preu assequible.

Desavantatges:

 • no identificat.

4. Al-Ko SF 4036

Verticutter sense fil. Alimentat per bateria de Li-Ion. Processarà una tira de 360 ​​mm d'ample en una passada. L’eix està equipat amb 12 ganivets i gira a una velocitat de 2700 rpm. La profunditat d’immersió es pot ajustar en cinc modes. Hi ha un captador d’herba de 50 l. Pot funcionar com a aireador. Per a això, el fabricant ha desenvolupat un eix reemplaçable. No inclòs al paquet. El dispositiu és més silenciós que els models de gasolina. El nivell de càrrega sonora no supera els 90 dB. El cos de la màquina està fabricat en plàstic d'alta qualitat. El pes de l’estructura és de només 11,7 kg. El preu mitjà és de 10.590 rubles.

Al-Ko SF 4036

Avantatges:

 • fàcil;
 • baix soroll;
 • mòbil;
 • multifuncional;
 • econòmic.

Desavantatges:

 • no es subministra amb eix de ventilació.

3. Makita UV 3600

Dispositiu multifuncional amb accionament elèctric, potència 1800 W. Equipat amb un captador d’herba suau de 40 litres. Processarà una tira de 360 ​​mm d'ample en una passada. La profunditat de treball arriba als 10 mm i es pot ajustar en 4 modes. La pressió sonora del disc operatiu és lleugerament superior a la del model anterior i ascendeix a 104 dB. Això és molt inferior al soroll dels vehicles de gasolina.El fabricant ha desenvolupat diversos eixos substituïbles per al seu model, que li permeten realitzar les funcions d’aerador, escarificador i verticutter. Els haureu de comprar per separat. El pes corporal és de 18,3 kg. El preu mitjà és de 11.108 rubles.

Makita UV 3600

Avantatges:

 • baix soroll;
 • amb un voluminós captador d'herba;
 • preu assequible.

Desavantatges:

 • el captador d’herba no recull tota l’herba.

2. Bosch AVR 1100

Verticutter elèctric amb una potència de 1100 W (1,5 CV) amb un captador d'herba rígid de 50 litres. Processarà una tira amb una amplada de 320 mm. Hi ha 14 ganivets a l’eix. Ajust de la profunditat de treball amb quatre modes. Cos de plàstic i mànec plegable. Pes de la màquina 9,9 kg. El preu mitjà és de 12.990 rubles. Una gran opció per a gespes petites.

Bosch AVR 1100

Avantatges:

 • fàcil;
 • amb un espaiós captador d’herba;
 • proporció òptima de potència a ample de banda.

Desavantatges:

 • no identificat.

1. Husqvarna S 138C

El model rep les millors crítiques de la famosa empresa sueca. Verticutter amb accionament elèctric de 1800 W, col·lector d'herba suau de 45 l. L’eix amb ganivets gira a una velocitat de 4.200 rpm. Processa una tira de 37,5 cm d'ample per passada. La profunditat és infinitament ajustable, dins de 8 mm. El cos de plàstic està equipat amb un mànec plegable. La unitat operativa genera una càrrega sonora de 81,7 dB. El dispositiu pesa 21 kg. El preu mitjà és de 16.990 rubles.

Husqvarna S 138C

Avantatges:

 • muntatge d'alta qualitat;
 • cos durador;
 • tots els components importants estan protegits de la pols i l’herba;
 • excel·lent relació d'amplada de l'eix i potència motriu
 • Inclou un disc de pentinat reemplaçable.

Desavantatges:

 • no identificat.

Amb l’ajut d’equips moderns de jardí, podeu endreçar la gespa més descuidada amb poc esforç físic. Si "es trenca" en una màquina intel·ligent, no haurà de fer cap esforç. El dispositiu ho farà tot sol. El vell somni d’un jardiner es converteix en una realitat: una bella gespa ben cuidada durant tot l’any sense dedicar temps ni esforç. Només cal trobar un model adequat. Els editors del lloc esperen que els 10 millors aireadors verticals i airejadors presentats us ajudin a orientar-vos correctament i a no equivocar-vos a l’hora de triar.

DEIXA UNA REVISIÓ

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí