Els millors autoclaus per a la conserva a casa per al 2020

0

Hi ha una gran selecció de conserves a les prestatgeries de les botigues, però ningú no en pot garantir la qualitat. Contenen un gran nombre de components desconeguts que, per exemple, no poden ser utilitzats pels nens. És molt millor fer les costures per l'hivern vosaltres mateixos. Si ho feu manualment durant molt de temps, l’autoclau accelera significativament aquest procés. A més, pel que fa al gust, els productes no són en cap cas inferiors i els espais en blanc es poden emmagatzemar durant diversos anys. Els editors del lloc "best-ca.designuspro.com" us informaran sobre els millors autoclaus per a la conserva a casa.

Dispositiu d’autoclau

Un autoclau és un disseny hermèticament tancat que permet cuinar els aliments molt més ràpidament, ja que l’escalfament es produeix a una pressió superior a la pressió atmosfèrica. Els components principals són la cambra de càrrega, la coberta i la unió, necessaris per assegurar la bomba. El manòmetre, el termòmetre i la vàlvula de reinici d'emergència s'han de situar al cos.

L’acer inoxidable s’escull com a material principal d’aquest dispositiu per la seva llarga vida útil. Però podeu donar preferència a anàlegs més econòmics.

Tipus

A mida

L'autoclau estàndard està disponible en tres mides:

 • 22 litres. Serveix per a 14 llaunes de 0,5 litres cadascuna.
 • 46 litres. Té 22 llaunes de 0,5 litres. Aquesta és la millor opció per a molts usuaris.
 • 125 litres. Té 48 llaunes de 0,5 litres.

Per mètode d'escalfament

Gas

El tipus més popular és el gas. L’autoclau s’escalfa a casa mitjançant una estufa de gas. El disseny senzill simplifica enormement el procés. El cost mitjà és de 10 a 20 mil rubles.

Val la pena parar atenció al pes de l’aparell domèstic. S’haurà d’elevar a una alçada força gran amb aigua i conservació. No sempre és fàcil per a una hostessa que estigui sola a casa. El pes de l’autoclau no ha de superar els 8 kg, per tant no causarà molèsties addicionals.

En triar, parar atenció a la part inferior. En la majoria dels casos, és doble. El fons ha de ser perfectament pla i tenir com a mínim 0,3 cm de gruix.

És millor donar preferència a les empreses que han estat al mercat durant molt de temps. Per tant, la probabilitat de comprar un bon autoclau és molt més gran. També heu de prestar atenció a les ressenyes a Internet. No és la millor opció: comprar un autoclau d’una empresa poc coneguda sense cap crítica.

Elèctric

Un autoclau elèctric és molt més pràctic perquè només necessita una presa de corrent, disponible a totes les llars. El principal avantatge del seu treball és l'autonomia. A més, no cal elevar-lo a una alçada com la de gas. El pes del dispositiu en aquest cas no té un paper tan important.

Si és necessari controlar constantment l’aparell de gas, l’elèctric pot mantenir els valors establerts en l’interval de temps establert. Els autoclaus de fins a 22 litres consumeixen 2 kW i de 46 litres a 3,2 kW. La tensió ha de ser de 200 V.

El cost d’un autoclau elèctric varia de 15 a 30 mil rubles.Un desavantatge important és el consum d’una gran quantitat d’electricitat.

Avantatges de l'autoclau

Hi ha diversos avantatges significatius d’utilitzar un autoclau a casa:

 1. Tot es pot conservar amb un autoclau. Podeu fer compota, suc, verdures, fruites, collir peix i carn.
 2. La collita requereix molt menys temps. No haureu de passar diversos dies a la cuina per preparar un lot de blancs. Aquesta diferència és especialment evident a l’hora de cuinar carn, bolets i sucs. El porc trigarà menys d’una hora a cuinar-se i la fruita només trigarà de 5 a 10 minuts. Aquesta és la millor opció per a les mestresses de casa que fan moltes costures per a tota la família.
 3. Es conserven substàncies útils. No us preocupeu que desapareguin totes les vitamines de les verdures i les fruites.
 4. Queda l’aspecte preciós del producte i la seva integritat.
 5. A causa de les condicions de temperatura correctes, es destrueixen els bacteris nocius.

Utilitzar un autoclau amb i sense bombeig de pressió

L’autoclau és molt fàcil d’utilitzar si coneixes les regles bàsiques.

 1. Abans d’utilitzar-lo, cal netejar l’autoclau de pols i deixalles, si n’hi ha;
 2. Els productes s’han de col·locar en pots i enrotllar-los amb tapes;
 3. S’han de col·locar en un autoclau.

Totes les llaunes i tapes han de ser del mateix tipus.

Els passos addicionals depenen del tipus d'electrodomèstics.

Pressió elevada

Si l’autoclau està pressionat, cal seguir els passos següents:

 1. Els bancs s’han d’omplir d’aigua freda d’uns centímetres. A continuació, bombeu l’aire fins a 1 atm.
 2. Cal escalfar el dispositiu a uns 100 graus centígrads i mantenir aquesta temperatura durant una hora. Els indicadors poden variar lleugerament segons la recepta. Per a la carn, n’hi ha prou amb 45 minuts i una temperatura de 120 graus.
 3. A continuació, haureu d’esperar fins que el dispositiu s’hagi refredat i deixi anar l’aire a través de la vàlvula de seguretat.

És absolutament impossible obrir la tapa a altes temperatures, ja que és probable que les llaunes esclatin.

Sense pressió de bombament

Utilitzar un autoclau sense bombejar la pressió és fins i tot més fàcil que fer-lo servir.

 1. Els bancs s’han de col·locar en cassets, necessaris per protegir les tapes.
 2. A continuació, ompliu el dispositiu amb aigua. Ha d’estar a 2 cm de la part superior.
 3. Col·loqueu l’autoclau a l’estufa.
 4. Superviseu la temperatura i la pressió. Podeu trobar més detalls a les instruccions.
 5. El temps de cocció depèn de la recepta.
 6. Després d’això, val la pena apagar la calefacció i esperar que el dispositiu es refredi.

Selecció d'autoclau

No totes les botigues tenen una bona selecció d’autoclau, de manera que és millor consultar l’assortiment en línia. El lloc té informació precisa sobre totes les característiques. També hi pot haver bons descomptes en alguns models.

La mida

Per a ús domèstic, és millor optar per un dispositiu de 20 a 30 litres. Serà més fàcil remenar i aixecar quan sigui necessari. A més, durant l’emmagatzematge, no ocupa gaire espai lliure.

Material

En triar, heu de parar atenció al material. L’autoclau pot ser de metall o acer inoxidable. Molts compradors opten per la primera opció pel seu cost econòmic. Però val la pena recordar els desavantatges que presenta aquest material. En primer lloc, és la fragilitat. Aquest dispositiu no durarà més de cinc anys. El segon desavantatge és la cura constant obligatòria.

En comprar, heu de fixar-vos en el gruix de la paret. La quantitat de temps que l’autoclau manté calenta depèn d’això. Si estan fets de material de qualitat, la temperatura dura de 40 minuts o més.

Preu

El cost dels autoclaus d’acer inoxidable és més alt, però la vida útil és molt més llarga. Aquest dispositiu pot servir durant uns 50 anys. En aquest cas, no us preocupeu per la corrosió i l’òxid.

Dispositius addicionals

Un manòmetre i un termòmetre són opcionals. Però aquests dispositius fan que sigui molt més fàcil d’utilitzar, ja que la pressió i la temperatura estaran controlades.

Classificació en autoclau

Avui al mercat hi ha un gran nombre d’empreses que produeixen autoclaus.Abans de comprar, heu de familiaritzar-vos amb l’aspecte dels electrodomèstics i conèixer-ne les característiques. Presteu atenció al material, mà d'obra i pes. La facilitat d'ús del dispositiu depèn d'aquests paràmetres.

Si l’autoclau pesa més de 8-10 kg, l’hostessa no podrà aixecar-la a una gran alçada.

Penseu en els models més populars que sol·liciten molts compradors.

1 lloc. Autoclau Robin 2 en 1 versió 2

Es tracta d’un dispositiu universal fiable que es pot utilitzar tant com a autoclau com com a llum de la lluna.

 • Segons l’objectiu principal del dispositiu, podeu cuinar conserves a partir d’aviram, carn o peix, fer guisats, amanides i diverses verdures. Les farinetes, adobats per a sopes, compotes, melmelades, conserves i molt més també es poden preparar amb el 2in1 Robin.
 • Per a l'elaboració de lluna, Malinovka 2in1 versió 2 pot actuar com un cub de destil·lació al qual està connectat un vapor sec amb nevera.

El material de la unitat és d’acer inoxidable AISI 304. Hi ha un termòmetre bimetàl·lic.

La coberta de l’autoclau està equipada amb un manòmetre i una vàlvula de descàrrega de pressió. A més, s’utilitza una tecnologia Power Inside única per instal·lar la coberta, que significa “alimentació interior”. La tapa del dispositiu s’insereix directament al dipòsit, on es fixa amb una corretja i dos cargols. Aquesta fixació de la tapa és un avantatge significatiu respecte als competidors, en dispositius en què la tapa es fixa amb més freqüència mitjançant un gran nombre de cargols i pinces inconvenients. La tecnologia Power Inside no només facilita enormement el procés de muntatge, sinó que també fa que el procés d’ús sigui absolutament segur.

La vàlvula de descàrrega de pressió 3BAR, instal·lada a la coberta, proporciona un control del nivell de pressió del dispositiu i, quan puja, el redueix a un nivell acceptable. Això es deu al fet que per a la preparació de conserves de carn, el dispositiu funciona a altes temperatures (120 graus).

La part inferior de l'aparell es realitza mitjançant estampació en fred. Les seves característiques i tecnologies de disseny, que s’utilitzen sovint en la producció industrial i militar, augmenten significativament la rigidesa del fons. Com a resultat, s’exclouen les deformacions i deflexions fins i tot sota el pes de l’aigua i les llaunes

La fiabilitat i resistència de l’estructura garanteix la ubicació de les costures soldades, a les parets del tanc, 2 cm per sota de les juntes, eliminant així el risc de filtracions i ruptures

Els cassets de pressió que s’utilitzen a l’autoclau tenen un gruix de 2 mm i un disseny completament pla, fabricats en acer inoxidable. Són més gruixuts que altres autoclaus. Aquests cassets no s’inflen durant el funcionament.

El pes i el volum de l'autoclau depenen del model seleccionat. En total, Robin 2in1 està disponible en 4 variants:

 • Autoclau Malinovka 2in1 versió 2, 20 l, pes: 9 kg;
 • Autoclau Malinovka 2in1 versió 2, 26 litres, pes: 12 kg;
 • Autoclau Robinovka 2in1 PRO versió 2, 35 l, pes: 15 kg;
 • Autoclau Robinovka 2in1 PRO versió 2, 42 l, pes 17 kg.

El cost també depèn de la versió escollida i és de 7900-12490 rubles. Per obtenir més informació sobre el cost i les característiques dels models, visiteu el lloc web del fabricant.

Autoclau Robin 2 en 1 versió 2

Avantatges:

 • Es pot utilitzar en qualsevol tipus d’estufes: elèctriques, de gas, d’inducció, ceràmiques, amb un element de calefacció obert;
 • Fons fiable difús;
 • Control de sobrepressió amb vàlvula 3BAR;
 • Cassets densos;
 • Tecnologia única de tapa Potència interior;
 • Seguretat i qualitat de la unitat.

Desavantatges:

 • És difícil portar l’aparell si abans no dreneu l’aigua.

2n lloc. Autoclau "Haze 2.0"

Aquest autoclau és adequat per conservar fruites i verdures, així com carn. Si els problemes amb el primer no es presenten amb tanta freqüència, no és tan fàcil fer preparacions a base de carn o peix sense dispositius especials. Això triga diverses hores i pot explotar després d’un curt període de temps. Per evitar que això passi, hauríeu de pensar a comprar un autoclau.

El cost aproximat és de 12-13 mil rubles. Un electrodomèstic com aquest us pot estalviar temps i diners.Ja no cal enrotllar totes les llaunes i utilitzar vinagre i àcid cítric. L'autoclau és fàcil de netejar i de manejar. Cassets plegables.

Autoclau "Haze 2.0"

El kit inclou instruccions en rus. Fins i tot un usuari novell podrà esbrinar independentment el muntatge i el funcionament.

El principal avantatge és la versatilitat. Un dispositiu proporciona no només la preparació de fruites i verdures, sinó que també es pot utilitzar com a fumador o lluna de llum. Si aquestes funcions no són necessàries, no les podreu utilitzar.

L’autoclau està fabricat en acer inoxidable, adequat per a ús alimentari. Això garanteix una llarga vida útil. A la coberta hi ha deu femelles de qualitat que proporcionen una protecció fiable durant el funcionament.

És convenient que el dispositiu es pugui utilitzar tant per a llaunes de mig litre com per a llaunes. El volum del dipòsit és de 23 litres. Pes: 11,5 kg.

Pros:

 • Hi ha un broquet per fer lluna;
 • Es pot utilitzar com a fumador;
 • Hi ha una vàlvula que ajuda a alleujar la pressió;
 • Apte per a qualsevol plat;
 • Capacitat per a 5 llaunes de 0,5 litres o 3 llaunes d’1 litre;
 • La presència d’una aixeta que ajuda a drenar convenientment l’aigua.

Desavantatges:

 • Pes.

3r lloc. Autoclau Hanhi de 20 litres

El principal avantatge d’aquest autoclau és el pes. Pesa només 8,5 kg. Gràcies a això, és convenient moure-lo i aixecar-lo si cal. El muntatge de totes les parts trigarà menys de 10 minuts. Tota la informació necessària es troba a les instruccions.

El volum de l'autoclau és de 20 litres, la capacitat és de 6 llaunes d'1 litre o 15 llaunes de 0,5 litres. Es pot preparar un gran nombre de productes en una mateixa preparació. Això estalvia temps significativament en comparació amb l’esterilització de llaunes convencionals.

El cost és d’11.000 rubles.

Aquesta opció és ideal per a ús domèstic a causa de la seva facilitat d’ús i preu.

Autoclau Hanhi de 20 litres

Pros:

 • Material: acer inoxidable. Això garantirà una llarga vida útil del dispositiu;
 • Compacitat. L’autoclau no ocupa gaire espai durant l’emmagatzematge;
 • Fàcil neteja de runa i pols;
 • Gruix de la paret: 0,3 cm. Gràcies a això, la temperatura es manté més llarga;
 • El kit inclou sensors per mesurar indicadors com la temperatura i la pressió;
 • Hi ha cassets de subjecció per a llaunes, de manera que les tapes no s’arrencaran definitivament durant l’ús. Els bancs es poden carregar per nivell;
 • La tapa està ben fixada gràcies a 10 cargols. La majoria d'aquests dispositius només en tenen 6 o 8;
 • Hi ha una aixeta de desguàs. Amb la seva ajuda, podeu drenar l’excés d’aigua i no treure l’autoclau pesat de la cuina de gas;
 • El termini d’ús és superior a 12 anys.

Desavantatges:

 • No.

Autoclau Novogas

L’autoclau Novogas és un electrodomèstic per a la conserva domèstica amb un volum de dipòsit de 30 litres. L’ús d’aquest dispositiu simplifica enormement el procés de preparació dels espais en blanc. L'autoclau Novogas es va fabricar a Bielorússia. Exteriorment, sembla una petita bombona de gas gris. El principal avantatge són les gruixudes parets d’acer al carboni. Gràcies a això, pot suportar alta pressió i funcionar amb normalitat.

El dispositiu es tanca de manera segura amb una tapa sobre la qual hi ha un muntatge, un manòmetre i una vàlvula de seguretat. Aquests complements simplifiquen en gran mesura l’ús i el procés de preparació dels espais en blanc.

Podeu utilitzar l'autoclau no només en una estufa de gas, sinó també en un cremador o un foc. No tots els dispositius tenen aquesta funció. També podeu utilitzar no només pots de vidre, sinó també de llauna.

Autoclau Novogas

Pros:

 • Cost assequible;
 • Facilitat d'ús;
 • Es pot utilitzar a foc obert, a diferència dels autoclaus d'altres fabricants;
 • El volum de 30 litres permet contenir 10 llaunes d’un litre i 21 llaunes de 0,5 litres.

Desavantatges:

 • No es pot utilitzar en una estufa elèctrica.

Autoclau Bulat

Autoclave Bulat és un dispositiu que conté 14 llaunes de 0,5 i té un volum de 20 litres. El principal avantatge respecte a altres models és el versàtil mètode de calefacció. Es pot utilitzar no només en estufes de gas i elèctriques, sinó també en estufes d’inducció. Per a molts usuaris, aquesta és una característica important a tenir en compte.

Autoclau Bulat

Pros:

 • Hi ha un manòmetre i un termòmetre;
 • Hi ha una vàlvula de seguretat i una aixeta per drenar aigua;
 • Hi ha 2 cassets inclosos per a llaunes de 0,5 i 1 litre. Estan fabricats en acer inoxidable, cosa que garanteix un llarg temps d’ús;
 • El seu pes és de només 8,5 kg. Això fa que l’autoclau sigui més fàcil de manejar.

Desavantatges:

 • No

Autoclau Conservador Forkom ElNerzh, 46 l

L’autoclau ElNerzh té un gran volum, per tant, conté 24 llaunes de 0,5 litres en dues capes. Si es vol, les peces també es poden fabricar en contenidors d’1 o 3 litres. El pes de l’aparell domèstic és aproximadament de 28 kg, però l’avantatge és que no cal aixecar l’autoclau. Per utilitzar-lo, n'hi ha prou amb una presa de 220 W, que és a prop. En aquest cas, la massa no és menys.

Per fer funcionar l’autoclau quan s’escalfa en una estufa elèctrica, es necessita una mitjana de 3 kW i per a ElNerzh només 2 kW. Això ajuda a estalviar en el consum d’energia.

El cost aproximat és de 34.000 rubles.

Autoclau Conservador Forkom ElNerzh, 46 l

Pros:

 • La bona capacitat permet fer moltes peces al mateix temps;
 • Hi ha un termòmetre;
 • Hi ha una vàlvula i un endoll per a l’equipament, a més d’una mànega i una aixeta per drenar.

Desavantatges:

 • Preu;
 • Sense manòmetre.

La conserva és un procés que no a totes les mestresses de casa els agrada. Per simplificar la creació d’espais en blanc per a l’hivern, el millor és utilitzar un autoclau. En triar, heu de familiaritzar-vos amb les característiques principals i centrar-vos en el dispositiu adequat per al comprador.

DEIXA UNA REVISIÓ

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

He llegit els termes acord d’usuari *