Què cal donar als pares per al nou any 2020: una llista de les millors idees

0

L’any nou és una festa familiar especial, plena de calor i comoditat. Per tant, és molt important triar el regal adequat per als vostres éssers estimats, especialment per als vostres pares. Al cap i a la fi, van ser ells els que ens van criar i van delectar la nostra infància amb regals per a qualsevol festa. Els editors del lloc "best-ca.designuspro.com" han compilat per a vostè una qualificació dels millors regals per a l'any nou als pares per al 2020.

Normes per triar un regal d’any nou per als pares

Els pares i les mares sempre diuen que o no necessiten regal, o estaran contents de qualsevol cosa petita, fins i tot de les més insignificants. Tot i això, qualsevol nen vol triar alguna cosa especial i significativa per a la seva gent més propera. Aquest regal que serà necessari, interessant, útil i, potser, no és el més comú.

Abans de preocupar-vos per escollir la idea adequada, estireu-vos la memòria i recordeu el que van guardar els vostres pares aquest any. Potser no van comprar una nova aranya per a la cuina o el dormitori. Aleshores no haureu de pensar-vos-ho durant molt de temps, però podeu anar amb seguretat a comprar el producte pel qual lamentaven els diners. Els pares quedaran gratament sorpresos.

Si decidiu no fer un regal conjunt, sinó per separat a la mare i al pare, hauríeu de començar pels gustos de cadascun d’ells. Si heu optat per un regal conjunt, pot ser que siguin electrodomèstics o la seva memòria sentimental personal.

En cas que tingueu un pressupost limitat, però vulgueu complaure els vostres éssers estimats amb un regal de bona qualitat, hauríeu de plantejar-vos aquest tema per endavant i estalviar-los diners. Al cap i a la fi, no hi ha tantes raons per fer un regal tan important a la vostra família.

Recordeu que l’atenció és el més important. Per tant, podeu organitzar una sorpresa per al vostre pare i la vostra mare, en forma de Cap d’Any passat amb ells. Sens dubte, apreciaran aquest gest i, sens dubte, estaran encantats de passar temps amb vosaltres. Podeu planificar un viatge conjunt i, a continuació, passareu un moment encara més interessant.

Tipus de regals per al nou any

Triar un regal d’any nou sempre és una ocasió especial per agradar a la vostra família i amics. En aquestes festes, podeu sorprendre i donar màgia, per això és tan important pensar en aquest tema per endavant. Ningú vol córrer darrere d’alguna cosa especial els darrers dies de l’any.

Els regals per al nou any es poden dividir en diverses categories:

  • Per a casa;
  • Per a la recreació o el lleure conjunt;
  • Útil;
  • Per estat d'ànim i ànima;
  • Regals que poden esperar (viatjar, viatjar);
  • Família.

Si preferiu regals més sentimentals, podeu demanar un retrat o una xancla. Aquestes coses són molt populars i sens dubte encantaran els vostres pares.

Regals per a ús domèstic

Si sovint visiteu els vostres pares, podreu saber gairebé al 100% què necessitaran dels electrodomèstics o què us facilitarà la vida. A l’hora d’escollir, val la pena destacar que els dos pares han d’utilitzar el vostre regal. Tanmateix, no us heu de fixar només en regals útils per a la llar i la vida quotidiana. També pot ser una sorpresa relacionada amb alguns records. Hi ha moltes coses que podeu pensar sobre aquest tema.

Batedora

De les coses que seran útils en la vida quotidiana, una bona opció serà batedoraja que és útil per a qualsevol cuina. Els models de dispositius moderns poden realitzar un nombre bastant gran de funcions. Però aquí tot depèn del pressupost, ja que els preus dels productes són molt diferents.

Batedora

Cafetera

Aquest producte val la pena comprar si la vostra família prefereix prendre cafè en lloc de te. Amb aquesta compra, el sabor i l’aroma seran més rics. Podeu llegir sobre les millors cafeteres aquí.

Cafetera

Fabricant de sandvitxos

Una cosa prou útil a la cuina que simplificarà el problema de crear un esmorzar i oferirà noves opcions per preparar els vostres entrepans preferits. En la seva majoria, independentment dels fabricants, tenen funcions similars, de manera que no hauríeu de pagar de més per la marca.

Fabricant de sandvitxos

Multicooker

Regal irreemplaçable per a una mare que estalviarà temps en cuinar. I el pare menjarà els seus plats favorits més sovint, perquè ara no haurà de passar molt de temps cuinant i netejant els plats. El preu d’aquest producte és diferent i varia en funció del fabricant. cost mitjà multicooker és de 5.000 mil rubles.

Multicooker

àlbum de fotos

El primer lloc entre aquests regals és un àlbum de fotos. És possible comprar un bonic àlbum de fotos a molts llocs, el seu cost és aproximadament el mateix a tot arreu. Enganxant o enganxant-hi fotos dels vostres pares i familiars, no només podreu sentir nostàlgia, sinó també tocar algunes de les persones més importants de la vostra vida. El cost d’aquest producte no és elevat i molts es poden permetre el luxe de comprar un àlbum original i de gran qualitat.

àlbum de fotos

Retrat / xanclet

Un regal original i memorable per a la família. Serà molt emocionant participar en el procés de creació del retrat vosaltres mateixos. Aquest regal no només sorprendrà als seus éssers estimats, sinó que també us unirà a l’hora de dibuixar-lo.

Joc de llits

Aquest regal hauria d’agradar tant a la mare com al pare. Per descomptat, en major mesura es tracta d’un regal de dona, però a totes les persones li agrada dormir amb roba de llit bella i d’alta qualitat. Això us proporciona una sensació de confort i frescor i fa que el vostre son sigui més agradable.

Joc de llits

Regals d'oci compartits

Un gran regal seria l’oportunitat d’anar a un esdeveniment, ja que passar el temps només a casa no és la millor idea per a tothom. De vegades val la pena canviar d’escenari. Podeu comprar entrades de cinema per a una estrena de cinema o una representació teatral. És una bona idea organitzar un sopar romàntic en un restaurant.

Sopar al restaurant

Un sopar romàntic serà el primer. Els vostres pares estaran encantats de tenir l’oportunitat de sortir a passar temps junts. Podran tastar els plats de la seva cuina preferida, sense preparar ni treure els plats després d’ells.

Classes de dansa

El segon lloc l’ocupen les classes de dansa. Aquesta és una tendència força popular avui en dia. Moltes persones grans prefereixen fer algun tipus de direcció física. Exploreu les diverses opcions i trieu l'opció que s'adapti als vostres éssers estimats.

Subscripció al teatre

El tercer lloc l’ocupen les visites al teatre. Si als vostres éssers estimats els agrada anar a representacions teatrals, aquesta seria una bona opció. No cal comprar entrades per a un espectacle, molts teatres venen abonaments sencers.

Subscripció a cursos de dibuix / cuina

Si la vostra mare somiava aprendre a cuinar alguns plats interessants i inusuals, serà molt feliç amb aquest regal. Això no vol dir que el pare es quedi a un costat i la vigili. Cuinar junts a la cuina amb un xef professional serà una opció excel·lent per a l’oci conjunt. Al cap i a la fi, aquesta activitat s’uneix i un bon avantatge serà que aprendran a cuinar plats poc habituals, amb els quals es poden mimar.

De fet, tot això no es limita només als cursos culinaris, la direcció pot ser absolutament qualsevol, el més important és que se senten còmodes passant temps junts.

Regals útils

Les coses útils inclouen aquelles que poden facilitar la vida quotidiana de la vostra llar. Aquests inclouen regals per mantenir i controlar la salut. Al cap i a la fi, els vostres pares ja no són joves i la seva salut és una part important. No es recomana donar monitors de pressió arterial, tot i que si els seus familiars en necessiten, també serà una bona opció.

Humidificador d'aire / rentador d'aire

És una bona idea comprar humidificador... Tenen diferents models i funcionalitats. Més opcions de pressupost només poden humidar l’aire que us envolta, mentre que els models més cars tenen un mode de llum nocturna. Aigüeres tenen una funcionalitat més àmplia, purificant literalment l’aire de l’habitació. Això no només mantindrà la humitat al nivell requerit, sinó que també millorarà el seu benestar general.

Humidificador

Robot aspirador

Si els vostres parents ja tenen una edat bastant gran, és bastant difícil portar una vida normal, inclosa la neteja de l’apartament. En aquest cas, seria una excel·lent solució robot aspiradoraixò els facilitarà la vida.

Robot aspirador

Matalàs ortopèdic

Aquest regal ajudarà a garantir un descans adequat a la columna vertebral i a mantenir-la més sana. Aquest regal es recomana per a aquells que tenen problemes a l'esquena i la columna cervical. Per descomptat, la qualitat matalàs no és barat, però, la salut dels seus éssers estimats és un aspecte força important de la vida.

Matalàs ortopèdic

Assecador de cabells per a ella i navalla elèctrica per a ell

L’assecador i la navalla són regals molt útils per als éssers estimats. Complen la tasca que porten a terme i faciliten els rituals diaris. Aquests productes es convertiran en una cosa irreemplaçable i s’utilitzaran amb molta freqüència. S’han de triar amb cura, escollint exactament el que necessitaran la mare i el pare. No heu de triar els models més recents, la meitat de les funcions de les quals no s’utilitzaran.

Assecador de cabell

Per establir l’estat d’ànim

Aquesta categoria inclou coses que produiran l’efecte desitjat només si les doneu al mateix temps. Per exemple, poden ser coses del mateix estil o qualsevol complement que es complementi.

Gots termals

Si els vostres parents tenen un estil de vida actiu i els agrada viatjar, aquest regal us serà molt útil. Gots termals podeu decorar amb qualsevol inscripció i dibuix, així com demanar un gravat. Un regal d’aquest parell sempre estarà al costat d’ells i us recordarà.

Tassa termo

Barnús

Aquest tipus de compra no passarà desapercebut. Aquest és un regal elegant i útil. Podeu demanar el brodat de qualsevol inscripció, cosa que serà un bon complement. També podeu adquirir unes sabatilles suaus i esponjoses que escalfaran els peus dels vostres parents en un conjunt per a un barnús.

Caixes de regal

Ara hi ha moltes empreses que recopilen caixes de regal per a tots els gustos. Podeu posar-vos en contacte amb ells directament o bé podeu crear una caixa d’aquest tipus. Això no té res de difícil i el procés de recollida d’aquestes petites coses us donarà una bona impressió.

El cost serà completament diferent, segons el tipus de caixa que decidiu muntar o demanar.

Regals Hobby

No és cap secret que cada persona tingui una afició. A més, les vostres mares i pares tenen allò que els agrada. Això pot ser tant la lectura de llibres com la pesca.Per tant, fer un regal en forma d’algun tipus d’afegit a la seva afició serà una opció per guanyar-guanyar. A més del fet que animarà i agradarà als seus familiars, també es convertirà en una opció de regal útil. A més, en aquest cas podeu invertir en un pressupost mínim, ja que poques persones tenen realment aficions que requereixen inversions serioses.

Presentacions que poden esperar

Per descomptat, no parlem d’un bitllet per a complexos turístics cars, tot i que aquí tot depèn directament del vostre pressupost. Però un bitllet per a un sanatori o una gira de cap de setmana seria una bona opció. Moltes companyies de viatges ofereixen moltes opcions per a aquest tipus de vacances. Aquest regal no només farà les delícies dels vostres pares, sinó que també els donarà moltes impressions vives.

El viatge de Cap d'Any

Un viatge a algun país per les vacances de Cap d’Any serà una gran opció. L’operador turístic seleccionarà l’opció perfecta perquè els membres de la vostra família aprofitin al màxim aquest viatge. Molts països preparen un ampli programa de Cap d'Any per atraure el major nombre possible de turistes.

Llarg viatge de vacances

Heu de planificar el viatge de vacances amb molta antelació. Cal pensar en el moment de la residència, així com de les excursions, ja que en l’últim moment això serà molt problemàtic. Poseu-vos en contacte amb operadors turístics de confiança que us assessoraran sobre les millors opcions.

Vacances en una estació d’esquí

Fins i tot si els vostres pares no saben esquiar, aquest viatge serà una bona sorpresa. Al cap i a la fi, podreu gaudir de la bellesa de les muntanyes nevades, d’unes vistes impressionants des de les habitacions i també tastar cuina variada. Si tenen ganes d’aprendre a esquiar, en tots els estacions hi ha instructors que estaran encantats de mostrar-vos com pujar i muntar amb esquís.

Regals tipus família

Si teniu tradicions familiars, com celebrar junts l’Any Nou, podeu sorprendre la vostra família donant-los, per exemple, un joc de taula. El moment de passar tots junts per aquest joc no només diversificarà el seu passatemps conjunt, sinó que també donarà noves emocions. Aquests jocs són ideals per reunir-se i animar-se. Però el joc de taula no és l’única opció.

Jocs de taula

Aquests regals no només ajudaran a alegrar i diversificar la vetllada, sinó que també animaran, desenvoluparan la lògica. Oci conjunt per a joc de taula pot convertir-se en una mena de tradició i, aleshores, els vostres pares no hauran de presentar motius per passar temps junts.

Llibre fotogràfic

El llibre de fotos es convertirà en un bon regal, ja que provocarà emocions genuïnes a la cara dels seus éssers estimats. Hi podeu recollir fotografies relacionades amb cada moment important de creixement o esdeveniment important. Serà fantàstic repetir les mateixes fotografies ja a l'edat adulta. Si teniu germans o germanes, es poden capturar aquests moments en vídeo per fer una gran pel·lícula familiar.

Aquest llibre no només causarà nostàlgia, sinó que també causarà moltes emocions positives, que estaran amb els vostres éssers estimats en qualsevol moment.

Calendari original de fulles soltes

Aquest regal es pot demanar o comprar a la botiga. La seva peculiaritat us pot fer celebrar tots els esdeveniments importants de la vostra família. En lloc d’imatges normals, podeu inserir fotos familiars i els familiars us recordaran cada dia.

Conclusió

L’any nou es considera vacances familiars i els pares són la base de la família. Per tant, és tan important que aquesta nit sigui especial per a ells, perquè si no podeu passar temps amb ells, tindreu una altra oportunitat de prestar-los la vostra atenció.

El present pot ser completament diferent, però ha de mostrar l’actitud i els sentiments que té per la seva mare i el seu pare. Al món actual, no tenim gaire temps i oportunitats per veure els nostres pares, per això és tan important demostrar-los que continuen sent una part important de la vostra vida.

DEIXA UNA REVISIÓ

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

He llegit els termes acord d’usuari *